(Gott nytt jul) Gott nytt år !

Tjena!

Jag har inte bloggat på länge jag vet men nu gör jag det! Bra va? Innan jag börjar skriva om en aasrolig nyhet så tänkte jag bara berätta en grej som hände i förrgår. Jag, Rebecka och Sofia skulle åka hem från Täby C och vi åktehem ganska tidigt så det gick ingen buss som gick direkt hem till mig så den stannade den vid Erikslund och då stod det att nästa buss skulle komma om 16 minuter så vi drog till Dragonen (en mataffär) och där köpte Sofia en sån där vitamin care btw och sen gick vi tillbaks till busstationen och då ställde vi oss där och började dansa en dans som vi gjorde i fyran! xD Macarenadansen heter den och iden dansen så skakar man på rumporna och sen hoppar man upp i slutet så den dansen gjorde vi mot alla bilar och vi garva asmycket för alla gamla gubbar och körringar ba glodde tills dom typ körde av vägen eller kanske inte så mycke' men nästan! Sen så gjorde vi sådär ni vet när man typ ba gör nåt ljud med munnen så att det typ klickar också gjorde vi fjortistecknet fast då pekade vi liksom på dom som körde förbi, fattar ni vilket tecken jag menar nu? (jag förstår om ni inte gör det haha)
Då var det tre killar på typ 24 bast som vevade ner rutan när vi gjorde så också flina dom jättemycke'! :D Vi började garva vi med såklart och sen alla gubbar som körde blev helt förskräckta också var det en busshållplats en bit ifrån och då såg man en kille på 13 bast (som jag blev den 28:onde :cool:) som stod och glodde jättemycket fast ifs det skulle jag också göra om det stod tre tjejer och dansa och checka in folk på bussplatsen eller skulle inte ni? Sen när vi kom hem så käka vi tårta från min födelsedag, hemmalagad och allt :thumbup:
Vi kolla också på Freaky Friday, synd att Lindsay Lohan inte får spela längre för det får hon väl inte? Hon kan ju inte spela med en fotboja runt smalbenet i en film, eller tar dom bort den då.....? Aja och sen så åkte jag och pappa iväg till Elgiganten för att jag skulle kolla runt lite på kameror (jag har köpt en ny nu :D) och precis när vi skulle parkera och jag var jättetaggad och glad så ringde Jenny och sa till pappa att August och Emil var borta i Täby C så pappa ba: "Aa vi kommer direkt men gå till informationen medan" då fattade jag vad som hade hänt och ba NEJ!! Så vi åkte runt parkeringen och körde vidare till Täby C och då såg vi Jenny, Emil, August och Ivan stå utanför Game Stop och typ prata med varandra och sen kom vi och fick höra vad som hänt men det var lite missförstånd här och där så det löste sig. Sen så tog jag och pappa Ivan och tog med honom till Elgiganten men när vi skulle leta upp Jennys bil som stod på samma parkering som vi så hittade vi den inte (vi skulle ta Ivans barnstold därifrån) och vi letade överallt och det var iskallt ute så vi ringde Jenny och ba "Vi hittar den inte" och då sa hon att jamen den står på den lilla parkeringen så då fick vi gå dit och hittade vi den till slut!
Sen körde vi till slut till Elgiggan (haha mitt nya smeknamn xD) och pratade med en kille som fick stå ut med alla frågor man kan fråga om kameror t.ex. vad är panorama?, men vilken skulle du köpa?, så den tar bättre bilder?, men varför är den då dyrare?, hur mycket kostar ett minneskort då?, ooj det var ganska mycket..., hur länge har du jobbat här? Haha den sista frågan ställde jag inte men nåt sånt lixom. Sen så köpte jag en kamera som jag är såå himla glad över, den är verkligen bäst och jättebra och bilderna blir precis som jag vill ha dom och det är min baby, bara min! Men ni kommer få se massa foton från den :) Kameran heter Sony NEX-5, man får med en blixt fast det kanske är en självklarhet men inte vet jag, den är iaf super! Och om två år så kan jag kasta den i golvet och få en sprillans ny för pappa täckte den med en försäkring (haha det låter typ som att nån lägger ett täcke över en, "han täckte den med en försäkring") Vi installerade den igår men jag kunde inte testa den igår så idaghar jag tagit 365 bilder haha, det är tur att den har 8 gigg.
Shit vad ont i ryggen jag har!

Idag:
Jag har gjort en skagenröra som jag, pappa, Ludwig, Emil, Jenni, August och Ivan åt för ett tag sen till förrätt, den var jättegod och det tyckte alla! *stolt* Jag har till och med gjort egen majjo (mitt nya smeknamn för majonäs som jag säkert delar med många) så det är jag ännu stoltare över. Sen har jag och Jenni gjort en hallonpannacottapaj, jättegod! Jag har också varit ute och tagit bilder med kameran, jag tajmade solen exakt för sen gick den ju bort på nästan en gång också har jag ehm... ja det är väl det jag har gjort idag.
Juste! Det var så kul för Ivan som är mjölkallergiker ville ha den mjölken som jag dricker och vi dricker den mjölken som har ett grönt mjölkpaket så Ivan ba "Mamma jag vill ha grön mjölk" så då gav Jenni honom ett grönt glas och han ba "neej jag vill ha grön mjölk!" Men ingen fattade först vad det var han menade men till slut så knäckte jag koden haha :D (guu jag är så flummig just nu!) och kom på att han menade ju den mjölken som vi dricker men han kan ju inte dricka den så då blev han jätteledsen  och började gråta men sen så kom jag med ett glas havremjölk och ba "Här Ivan, här är grön mjölk som vi dricker" han blev jätteförvånad och ba "Tack" sen så drack han den och kände ingen skillnad såklart men det tänkte ju inte han på ;P
Aja snart ska vi ut på en promenad och sen hoppas jag att jag kan hålla mig vaken till 12 för jag vill ju fota alla fyverkerier och imorrn ska jag vara med Karro, får se vad vi gör men nåt kul blir det såklart, man kan inte ha det tråkigt med den tjejen!
Aja hej då och gott nytt jul på er! (wannabe Sean Banan, nää inte alls! xD)

Om du läser det här Karro så svara gärna: Vill du göra nåt vid 1 eller 2?


Min goda förrätt! Jag kan lägga ut recept imorrn :)


Den supergoda huvudrätten som Jenny hade gjort, älskar blodigt kött!


Efterrätten blev lite kladdig men smakade lika gott ändå! :)



Imorrn ska jag visa er dom andra bilderna på snön men gott nytt år på er så länge!

Sista inlägget år 2010

 


Förrätt, huvudrätt och efterrätt!

Hej!

Har ätit supergod förrätt, huvudrätt och efterrätt för en stund sen och det var supergod men jag ville ha mer av förrätten.. jag gjorde efterrätten och det blev jättegod pepparkakscheesecake (gud vad långt ord, 19 bokstäver) som jag snart ska ta mer av :)

Jag har fotat några av mina nya "leksaker" haha som jag fick i julklapp men det är ganska långt ifrån alla så ni får se dom andra nån annan gång men vet ni? Mina Urbanears är bäst för man kan lyssna på musik med dom ofc och sen så finns det också ett uttag för en kompis att koppla in plus att jag kan prata med dom också, egentligen så ska jag inte kunna det för mina är den billigaste modellen (400 kr, tror det är den billigaste) men om jag håller mobilen vid fejan och börjar prata i mobilens mikrofon så funkar det jättebra! :cool:
Här kommer lite bilder från idag:


Åh  jag ville ha en till men då skulle jag nog ha spruckit!


Det ser kanske inte så gott ut men det var super!


Mmm...


mmmmm!


Haha jag fick lite bråttom in i bilden för jag stod och fixa kameran som typ välte en centimeter xP


♥♥♥♥♥♥

Jag orkar inte visa mer än en present och det var ju urbanearsen för nu ska jag se på ett jättebra och nytt program :)







 


Mina julklappar :)

Hej och god jul!

Jag har inte bloggat mycket alls men det är ju jul och då tycker jag att man inte behöver sitta framför datorn när det finns så mycket roligare saker att göra men nu gör jag det ändå för nu har jag inget att göra ;P
Det var jättekul på julafton och jag fick massor av saker:

  • Hörlurar (urbanears, mintgröna och assnygga!)
  • 500 kr + en trisslott som jag inte vann nåt på.
  • Ett underställ (behövde det).
  • En mixer som har 500 watt! :P (watt är typ motorn och 500 är asmycket)
  • Presentkort på Bikbok 500 kr.
  • Presentkort på BikBok 300 kr.
  • Jag och pappa ska gå och se Narnia i 3D nån dag och då får jag en popcorn meny med valfri dricka och en bamsekram! :thumbup:
  • Egoboost boken, hittils är den jättebra!
  • Fia med knuff.
  • Kina schack.
  • Ett dataspel där man åker snowboard.
  • Presentkort på Carlings från Ludde, 120 kr.
  • En kokbok som verkligen är suuperbra!
  • En till kokbok som är bra men inte suuuperbra :)
  • 1000 kr.
  • 3 st julkalendrar på film.
  • En prenumeration på Pysselklubben.
  • En till mixer hos mamma men jag sa till mamma att jag gärna vill byta den för jag fick ju en hos pappa och då kan jag ju ta med den sen när vi byter varje vecka men mamma vill behålla den så jag får pengar för den istället :)
  • Ett till par urbanears i exakt samma färg också men dom ska vi byta xD
  • En superbra jul fick jag också! :D

Gud vad mycket jag har fått och på tisdag så fyller jag också år :P  13 år och en tonåring blir jag också haha, mamma och jag skämtade om att jag skulle vakna upp med massa smink i fejan och sen när dom kommer in och sjunger så säger jag "Men stick!" Haha nej så kommer det inte bli. Tror jag. Nu vill jag bara ha pengar och en till kokbok av hon som skrivit den där suuperbra andra kokboken, kanske en fotobok också.
Jag håller på och sparar till en kamera som heter Samsung NX100 för jag har hittat den mycket billigare på Siba fast den är ändå 1000 kr dyrare än Sony DSLR A290L som jag också väljer medan... svårt.

Sony DSLR A290L

3490 kr

Samsung NX100 +20-50
4495 kr.

Jag, pappa och Ludde var på Elgiganten idag och då hade dom båda dom här kamerorna och han som vi frågade mycket om sa att dom är lika bra så om han var jag så skulle han ha köpt Sony kameran för det är lixom halva priset på den nu, det är därför den är så billig men samsung kameran har också rea på sig för egentligen så ska den kosta 5995 kr. Oj vad mycket jag har skrivit om vad jag vill ha, vad tråkigt för er men hoppas ni läste det ändå :bigeyes:

Jaja nu ska jag gå till tha kitchen (xP) och göra pepparkakscheescake, moms!

Här har ni en cambild on moi:





 




Dan före dopparedan

Hej hej!

Idag har jag bara varit hemma och fixat mycket saker, jag var ute med Sally med Sofia också och det var jättekul för Bosse stack in till alla hus! :D Vi ba: Bosse kom då, kom då men han bara gick där på frambenen och pinka xD, det var kul! Sen gick jag hem och gjorde dom sista julklapparna (skönt) och sen så har jag hållt på och slått in dom och sen så har Sebastian (Mickes son) varit här för han fyller 21 år och då fixade han photoshop cs3 till mig som fortfarande inte är helt färdigt men om 3 timmar ja då smäller det för då är det färdigt :) Han fixade också så att jag kan ta bilder med min webbkamera och en till grej, tack tack tack!

Jag åt hemlagad tomtegröt för en stund sen och den var asgod :cool: Vad har ni gjort idag?

Åååh vad jag längtar tills imorgon! Juste jag och pappa ska faktiskt göra köttbullar ikväll.... det kommer nog bli väldigt sent men aja här har ni lite bilder:











:D


To Rebecka!

Heej!

Snart ska jag till Rebecka och vara där och göra nåt kul ofc och ja det är det jag ska göra idag :thumbup: Mamma och Micke ska skjutsa mig för det är ju 20 himla minus ute!! Det är askallt! Men det är ju faktiskt julafton om två dagar så det ska ju vara kallt ute. Vad ska ni göra idag? Igår var jag med Vicci och Karro och vi hade det super! Det var askul när vi var utomhus och ramlade i snön med flit och jag gick över en damm, lite läskigt... jag ska lägga ut bilder sen när jag kan, hej då! // sOphia


Inte mig idag men jag har samma brallor på mig, hej då!


Dan före dan före dan före dopparedan .....?

Tjena tjena! Idag är det skolavslutning! Fett najs asså! Jag har sovmorgon idag till 8.35 så jag har faktiskt plattat håret men jag måste snart dra till Sofia och sen går vi till skolan och ser på ett julspel i typ en timme och sen får vi gå hem :cool:
Jag kanske ska fråga nån kompis om hon vill göra nåt.. eller sågår jag hem och gör julklappar, får se men vet ni? Nu är det bara 3 dagar kvar till julafton!! Fatta!!! 3 dagar!! Ååh vad härligt och kul! :D Jag läntaar så himla mycket! Aja nu måste jag gå men jag skriver mer sen när jag kommit hem eller nåt, hej då! // sOphia

Ingen bild....

Softdag...

Heej!

Idag är det värsta slappdan för mig, jag har städat lite och fixat i mitt rum också har jag kollat på Home Alone 2 :)
Senare ikväll så är det sista träningen innan jullovet så efter träningen så ska vi få gratis fika i typ frejknuten, najs! :thumbup:
Asså jag kan fortfarande inte fatta att det bara är 6 dagar kvar till julafton, asså fatta! Det är mindre än en vecka kvar tills jag sitter och äter god mat, tittar på Kalle Anka, öppnar paket och har det riktigt mysigt och juste tomten också! :P Här kommer lite bilder:


Jag, Vicci och Ida i torsdags, miss ya all! ;P



Naaw, söt!

 


Min familj:

Min familj består av (gud nu låter jag som en vuxen) mamma, pappa, och mina två småbrorsor Ludwig och Emil, Emil är 9 och Ludwig är 11 år. Mamma och pappa är skilda men det har dom vart länge nu, sen jag var nästan sex år för do skilde sig nån månad innan min födelsedag och jag vart ju jätteledsen då såklart och jag var ju de länge men man vänjer sig till slut och då gråter man inte längre. Nu är jag inte ett dugg ledsen eller jag vill ju såklart att dom ska vara ihop om dom kommer överens men det gör dom ju inte nu och jag vill ju inte höra bråk varje dag så ja. Pappa är tillsamans med en tjej som heter Jenny och hon har två barn som heter Ivan och August, Ivan är 2.5 år och August är 9 år som Emil, dom är jättesnälla och vi brukar sova hos varandra och äta med varandra och det är jättekul :)
Mamma gifte sig förra året med en kille som heter Mikael men vi säger alltid Micke till han och han har också två barn men dom bor inte med oss utan dom bor kvar i det huset som Micke bodde i innan  i flyttade ihop med varandra, hans mamma bor i huset bredvid så dom bor med sin farmor men Micke är hos dom ganska ofta för att säga hej och så och prata lite och sånt och Vendela och Sebastian som barnen heter kommer också till oss ibland.
Vendela är 19 år och Sebastian är nog 21 år, Vendela har också en kille som heter Viktor och han är jättesnäll och rolig, det är Vendela och Sebastian med men Sebastian brukar jag inte träffa så ofta men Vendela träffar jag ibland. Vi har åkt in till stan också har vi sett på bio :) Ja det är min familj så om vi slår ihop alla så blir vi 12 stycken i en stor härlig familj om man räknar med vår hund Sally som vi har hos mamma.
Jenny och pappa har inte flyttat ihop men vi bor grannar, hon bor i en länga ovanför vår länga :thumbup: men dom har kollat lite på hus tillsamans så jag får se vad som händer sen :) Hej då!
Här kommer bilder på några:


Här är supersöta Ivan!




Nu har jag det här kvar på listan:

1. Min familj
2. I min väska
3. Favorit skorna
4. Vill tillbaks
5.Det här saknar jag
6. Ett bra minne
7. Min framtidsdröm
8. Detta vill jag göra innan jag dör
9. Mina rum
10. Vem är jag?
11.  Piinsamt!


In tha school!

Tja!

Sitter i skolan nu i en datasal och äter en äcklig macka med julskinka på, gott! Måste typ dra nuuu hej då!


If nothing goes right, go left.

 Hej! Älskar rubriken som Ida sa idag :)

Jag vill också börja med att man gör en lista på saker som man ska skriva om, det verkar bra för då kan man bara kolla på listan vad man ska skriva om men först så gäller det ju att komma på några saker så jag börjar nu med att tänka. Men jag kommer skriva andra saker emellan dom här grejerna också så ni vet.

Jag tar ganska många saker av Sofia som har gjort en sån här lista, hoppas det är okej :)

1. Min familj
2. I min väska
3. Favorit skorna
4. Vill tillbaks
5.Det här saknar jag
6. Ett bra minne
7. Min framtidsdröm
8. Detta vill jag göra innan jag dör
9. Mina rum
10. Vem är jag?
11.  Piinsamt!

Jag börjar med det här och sen om jag kommer på mer saker så skriver jag till det :) Men det här kommer nog ta ett tag att skriva om eller nej det är fel inställning, det här kommer gå suveränt!

Det har kommit en snyggare brud än mig, Ida och Becka till kyrkbyn.... fän!

Hej hej!

Som ni kanske har sett så har Ida och Becka gästbloggat idag :thumbup: Rebecka glömde publicera sitt inlägg så jag gjorde det nyss men hon hade inte skrivit klart märkte jag sen :P Aja men ni måste läsa! Jag var med dom idag och vi flummade asmycket ofc, vi gjorde rostade mackor med ägg och bacon på och dom baconen som jag stekte blev heelt perfekta och dom som Ida gjorde.. jaa asså jag vet inte vad jag ska säga men dom blev lite brända haha xD Eller vad säger du Ida? Hahaha flum flum!

Vi ritade en gubbe på min mage och det kittlades jättemycket när dom gjorde den, den snyggelisnyggsnygga gubben som vi aldrig döpte men läpparna blev lika stora som Kissies! xP Vi fotade också, plugga lite på engelskan, åt, lyssna sönder låten Samson som från och med NU är min nya favoritlåt, ni kan lyssna på den här under. Sen gick jag och Ida hem och jag har ätit spaghetti och köttfärssås för en stund sen också har jag laddat ner Samson (lagligt) till min mobil haha men den är såå himla bra!! Jag ska typ pyssla ihop lite julklappar snart men det känns som att det var nåt mer jag behöve göra.. hoppas inte.

Aja iaf, vet ni att idag fick vi julbord till lunch men det var så himla dåligt! Det var som att dom serverade oskalad potatis med köttbullar också fanns det skinka, man ba: Var är julbordet lixom? Sen vart det lite kul för det var några nior som började kasta köttbullar och det träffade en tjej eller flera faktiskt och sen när mattanten märkte det så kom hon ut ur köket och skrek: Vafan håller ni på med?! Haha och Rebecka ba  "Jag vill också ha matkrig, fett kul ju!" :P Aja här kommer mycket bilder från idag:

Samson, Regina Spektor:


Lyssna på låten medan du kollar på bilderna


Här dränkte vi baconen i smör som faktiskt Rebecka hällt i så vi behövde hälla ut asmycket för baconen typ flöt på smöret hahahaha :D


Haha Ida hade lite kul medan jag fick ta över "steka bacon platsen" för hon brände dom bara! xD


Rebheckaa äter en jättegod macka!


Moi tar en egodrivbild ;P


Haha Ida den här bilden är skönast!! xD (jag kan ta bort den om du vill)


Det finns knappt inga bilder på Rebecka för hon vill inte bli fotad men här är iaf en :)


*garv* *garv* *garv*!!!!!!!


Haha! Den här bilden är ju bäst på Ida och mig, jag kör bil och Ida står där som att nästan inget har hänt! :D


:D :P


Tuffing man kan va' asså!


Asså é vi inte coola?


Jättefin bild på Ida! :D


Sen kanske det blev lite så att Ida och jag tyckte vi var... (okej om jag ska vara ärlig) råtuffa!! Eller?


Vad tycks?


Men sen så kom hon... hon slog oss i att försöka vara råtuffa, fän!


Asså jag vet inte Ida....


Härlig bild 1






So this is christmas, i hope u have fun.

japp, så sjunger magnus carlsson i låten Happy X-mas. det e helt ok :) julig, lixom. sophia likes :P

okejj, det är ida som gästbloggar, och jag ska försöka vara hyfsat seriös, vi får se hur det funkar *host*

jag och bekka, å fifi e hemma hos bekka dårå, vi har stekt ägg och bacon, duktiga vi e! min bacon blev inte så bra kanske, men sophias blev bra :) haha. Sjukt gott!

Fifi har lovat att starta en ny kategori, Gissa Vad! och då ska man gissa vad som det är på bilden. kreativ jag eär, det var min ide haha! Och duktig fotograf som jag e (a) har jag tagit första bilden. så jag vet vad det är :D haha

Sophia (Fifi) skriver på sin engelska läxa, villket jag oxå borde göra, och bekka ritar i min kalender.
så aaaaaaaaaaa.

Nej, jag måste verkligen plugga engelska med sophia nu, hejdå underrbara fritid! </3




Heej sötnos!
Nu ska jag göra Engelska med dig kul vaa?

ALLA SOM TYCKER ATT SOPHIA ALLTID BLIR BRA PÅ BILDER, KOMMENTERA "JAG!"
och det skulle vara snällt eftersom jag försöker övertyga henne om att hon alltid blir bra på bilder, så destå fler, destå bättre! snällaaaa ? :)



Haha, denhär låg på rebeckas dator, men i sophias arkiv, ett måste att ha med i mitt inlägg! helt klart asså.
Han kom tydligen från Egypten...
Jag lyckades inte med att vara seriös.



Haha, där e jag ju :) i vit jacka, sjukt seriös man kan vara asså. men det var den första bilden jag hittade i Sophias arkiv på rebeckas dator, så den blir bra. säger vi :D 


Neeeeeej, nu måste jag plugga!


IDA :)



Juligt värre :)

Kolla vad söt och julig tvål:

CHRISTMAS SOAP

CHRISTMAS LIGHTS SOAP - O LITTLE SOAP OF BETHLEHEM


Lite uppdatering

Hej hej!

Just nu är jag hos Jenny och dom, Ivan kastade nyss saker haha det såg faktiskt väldigt kul ut och jag garvade ihjäl, nu har han fått städa efter sig. Vi har ätit fruktsallad som jag gjorde för en stund sen också har vi kollat på julkalendern :thumbup:
Nu vet jag inte vad jag ska göra men jag kanske ska surfa runt här lite på August mini dator om jag får, ha det bäst! // sOphia


söt :)

Hur firar ni jul?

Hej!

Gud vad jag längtar till julafton, man sitter där vid matbordet och äter sig proppmätt på förrätten och sen ännu mättare på gröten och laxen och köttbullarna! När jag firar jul så kör vi oftast så att vi turas om att vara hemma hos mamma och pappa (eftersom dom är skilda) så förra året så var vi hemma hos pappa på dagen och såg på Kalle Anka med släktingarna och sen efter Kalle Anka så kom mamma och hämtade oss och då körde hon oss till våra kusiner också var vi där resten av kvällen och sen mycket senare så åkte vi hem jättenöjda över våra paket och sånt där!
Det här året så kör vi likadant men egentligen så är det pappas tur att ha oss på kvällen men det spelar ingen roll för han så vi kör likadant det här året för Ludde och Emil vill det, för mig spelar det ingen roll.
Men jag var inte med förra året för jag var i underbara Thailand med min superdupersnälla gudfar och hans superdupersnälla familj!! :D Det var första gången jag flög och var i ett varmt land!

Kolla bilen, den har 3000 lampor på sig!

 


Såå synd om han!

Hej,

ni måste kolla videon nedanför, gud vad synd om han! Det är julafton och han får ett paket som han blir asglad över men...

 



Kartongen som han får är en XBox 360 kartong och mamman ba "do you like it? " pojken: "yees!" Sen när han öpnnar kartongen så ligger det en pyjamas i! Gud vilka dumma föräldrar, usch!

Hantverkare på julafton?

Hejsan!

Har ni sett att jag har fått en ny design? :) Jag är riktigt stolt över den men jag sitter och funderar på om jag ska behålla ramen eller inte fast jo jag tror nog jag behåller den! Idag slutade vi tidigt så det var soft och efter skolan så gick jag hem och på vägen hem så pratade jag med mamma med ett headset som jag hittade hemma förut och det suger! Mamma ba va? Hela tiden så till slut när jag bråkat färdigt med det himla headsetet så drog jag ut det, haha men mitt förra var värre för var 3:dje minut så knäppte dom där öronplopparna till så man fick värsta stöten i öronen så en gång när jag gick till skolan och lyssnade på musik i dom så sa jag aj minst 3 gånger xD Dom som hörde mig borde tyckt att jag är en himla random unge men juste det är jag ju också ;P
Vad har ni gjort idag?

Egentligen så skulle jag inte kunnat blogga nu för att det är några hantverkare som jobbar hos oss på dagen och idag skulle dom ha målat och slipat golvet här uppe men nix det har dom inte gjort så man kan fortfarande gå in på rummen men imorgon så måste dom faktiskt göra det tycker jag för vi kan ju inte ha hantverkare här på julafton, haha vi såhär sitter vid matbordet och ba "god jul" till släktingarna så hör man hantverkarna här uppifrån ropa: (med dålig svenska): God jul! :D Nej så får det inte bli :bigeyes:

Aja nu ska jag inte blogga sönder men imorgon troor jag inte att jag kan blogga för ja.. det jag skrev ovanför men jag kanske gör nåt inställt inlägg. Snart ska jag gå upp till Jenny och äta och sova där för pappa ska spela ikväll och kommer hem väldigt sent då, längtar tills imorgon då det bara är 9 dagar kvar tills jag får göra en smoothie! (nä jag bara skojja! Ni vet vad jag längtar till) usch vad random jag é!


Sådär såg jag ut igår...


Jag var med Rebecka och vi pratade om allt från topp till tå, juste vet ni att igår så fick vi tomtegröt, jag åt tills jag ville spy, lussekatter och en pepparkaka men jag åt inte min lussekatt och halva pepparkakan för lussekatten var proppfull med russin!

 


Min "lilla" önskelista....

Tjäna!

Just nu sitter jag i skolan på antingen lunch eller lektion och har kul! Jag tänkte bara visa er min "lilla" önskelista och jag vet att några saker kanske är lite töntiga men jag lägger ut den ändå! Titta och njut:


Det där med att jag skrivit usa:iska flaggan jag vet att det är fel och det jag menar med en webbkamera så menar jag ett webbkameraprogram :)


Såhär ser jag ut idag:

Hej!

Eftersom att det är Lucia så har jag på mig liite finare kläder än vanligt :)

Jag älskar när det är den svartvita färgen!


Lucia ♥

Gomorron!

Idag är det Lucia, åh vad mysigt! Brukar ni göra nåt speciellt då eller njuter ni bara av att det är Lucia?
Så gör vi iaf.
Idag har vi sovmorgon till 08.40 så det är najs men det kunde vart längre, den här veckan kommer vara så chill! Inga läxor eller nånting typ för det är ju sista veckan eller näst sista om jag ska vara exakt för vi ska gå på måndagen och sen på tisdagen får vi lov men det där fattar jag inte och kommer aldrig att göra så ja. Vi ska typ bara göra nån klassaktivitet och sen gå men varför kan vi inte bara köra den på fredagen då? Onödigt att bara komma och säga: "Hej!" Hej då!" Eller hur? Aja jag ska inte klaga mer.

Kolla in det här:





Granen är gjord av 1000 heiniken flaskor!


Inte den här men den är nog också gjord av många!


Nyduschad och fräsch!

Halloj!

Det var riktigt kul i Täby C idag, vi julshoppade! Jag och Emil fick gå lite själva sen för mamma behövde tydligen göra nåt i 40 minuter, undrar vad det kan va' xD! När vi kom hem så tog vi på Sally en jättesöt och fin röd dräkt som vi köpt till henne, den täcker benen och allt! Den är asgullig men hon skäms när hon har på sig den och det var så konstigt för när jag var ute och gick med henne så skulle hon gå ner för stentrapporna här utanför huset och då fick hon för sig att hon inte kunde gå i don så hon rullade ner för trapporna! Det såg jättekul ut men man kan ju också undra vad hon höll på med och hon skadade sig inte som tur var.

Sen när jag kom hem så fick jag ett linne av mamma som jag ska ha på mig på julafton (jag visade henne det förut), det är rött och jättefint! Det är en tubtop, typ den enda tubtopen jag har faktiskt.
Åh imorgon är det Lucia! Det är ju så mysigt, särskilt när det är Luciatåg och niorna går in där,.... åååh! :D
Sen är det ju snart julafton också!

Jag vill göra om här på mitt rum och det ska vi också göra, jag önskar mig en rolig tavla från Galleríx som vi kollade på idag och vi ska också tapetsera lite senare. Aja här har ni bilder från idag:


Julpyntningen i Täby C :)


Min lunch. Asgod. Jag glömde däremot min kamera vid brickan och kom på dt typ tre minuter senare när jag stod i rulltrappan så jag kutade upp och där låg den!


Jag i topen men ni får en bättre bild sen på hela outfitten på julafton! :)


Dagens outfitt*:



Jag kommer vara i Täby C ganska mycket idag så jag kan inte blogga mycket, hej då!

12 December 2010

Heej!

Shit vilken härlig dag det är idag! Solen skiner ju och det är bara -10, haha! Idag ska jag, mamma och Emil till Täby C och kanske peka ut lite saker som vi önskar oss :) Det är inte lite jag önskar mig men jag har ju födelsedagen fyra dagar efter julafton så om jag inte får nånting som jag verkligen önskar mig på julafton så kanske jag har chansen att få det på födelsedagen ;P
Imorse så åt jag feta pannkakor som jag hade gjort och det var supergott men vääldigt mättande så jag kommer nog inte kunna käka på ett tag.

Hörde ni om det där läskiga som hänt igår att det var någon galen man som sprängde sig själv i luften med en bomb i stan ungefär vid PUB, jätteläskigt ju! Han dog såklart också var det också en bil som sprängdes.. men usch tänk om jag och nån kompis vart där, går där helt vanligt och kollar på allt julpynt och sen helt plötsligt så sprängs en människa, hon gjorde självmord.
Aja nu ska jag inte skriva om såna galna saker utan nu får ni härliga bilder på mig och vädret idag! (vad vuxet det där lät! xD):






Dagens outfitt* kommer upp lite senare.

 


Det är ju Bosse!

Hej hej!

Jag har som sagt bakat och bakat och bakat idag! Det var jättekul men som sagt så ska vi ge bort nästan allt julgodis till våra släktingar men inte lussekatterna vi bakade, nix dom ska vi behålla och tjocka oss på! :P
När jag stod vid kastrullen och hade blandat grädde och allt så skulle jag bara hälla i saffran så jag frågade mamma vart hon hade lagt det (hon hade precis kommit hem från affären och vi har ingen bil för Micke jobbar helg den här helgen och han kommer kanske hem vid halv elva) och när hon stod och kollade på mig utan att från början säga nåt så fattade jag att jag skulle behöva gå till ICA och köpa det! Haha nu låter jag som värsta soffpotatisen men jag orkade verkligen inte gå ner till ICA men jag gjorde det ändå för det blir ju inga lussekatter och saffranskola utan saffran! Men när jag kom till ICA så gick jag in där med Ludde och då kom Rebecka och skrämde mig så att jag typ blev i chocktillstånd! Asläskigt var det men jag kunde inte skrika för då skulle hela världen gå under. ;)

Haha aja jag är vääldigt lättskrämd, det räcker med att det blir nån ljudeffekt och jag hoppar till :D

Jag gjorde också en ny önskelista och städade rummet, jag dammade (xD), jag dammsög, jag bäddade och jag städade med en hund ivägen hela tiden, Sally älskar att jaga dammsugaren så det går ju knappt att dammsuga här hemma och sen så vill jag också tapetsera om och det ska vi göra sen när vi hittat nån snygg tapet också vill jag ha en snygg och lång tavla från Galleríx :rolleyes:
Nyss var Bosse här :D Mormor ba: "Är Sally ute?" för hon såg nån hund stå vid dörren och mamma ba: "Det är Bosse!" Haha jag sprang och ringde Sofia direkt och förlåt för att jag lät så himla konstig Sofia, som att jag inte gillade att Bosse var här men jag var så himla orolig för att ni kanske sprang runt och letade överallt och var jätteoroliga! Men Bosse stack ju bara till frugan, såklart! Sally har stuckit jäättemånga gånger till gubben så nu ligger dom kanske lika! ;P

Aja här har ni bilder från idag och några dagar under veckan:


Haha kladdigt värre! :cool:


Min stjärna i rummet, den är så fin!


Jag traskade runt i dom här stora raringarna idag :)


En suddig bild på mig idag.


Haha! Sally lilla gumman, hon vill leka hela tiden! Gullhund ♥


Gullis!

 


11 December 2010

Godmorgon lördag!

Nu menar jag det där med att blogga ganska mycket faktiskt men idag kan det bli liite svårt asså för här ska det bakas för fullt! Lussekatter, godis, godis, godis och godis! Ja ni ser det är mycket :P Men godiset kommer vi inte behålla för oss själva och smaska på utan det ska vi ge bort i julklapp till våra släktingar så  att det blir lite billigare plus en jättebra present!

Jag och mamma ska till Täby C imorgon och då ska vi köpa en grej från Panduro och göra egna strutar där vi kan lägga godiset i :) Det kommer ju bli toppen men vi kommer ju såklart ge bort vanliga köp presenter också till våra närmaste för det vore lite snålt om vi bara ger bort godis eller vad säger ni? Jag har köpt present till mamma, pappa, Ludde och äh ja det är dom men jag ska köpa till Amelie och Ebba (mina superdupersnälla kusiner), mormor och Emil men jag vet inte vad Emil vill ha, när jag frågade han så sa han: "En tamagotchi eller en blade blade" men när jag frågade efter en tamagotchi på BR så hade dom tydligen inga längre! På Åhléns sa dom att jag kunde kolla men nix och Emil köpte blade blades förut för sin månadspeng så jag har ingen aning om vad han mer kan vilja ha... kanske hittar nåt bra på BR imorgon, får se.

Aja har ni köpt julklappar till nån än?
Jag håller på med min önskelista just nu, jag stryker lite saker och lägger till lite saker haha! Gud vad jag vill ha den här kameran:




Men jag lär inte få den för den är så dyr, men man kan alltid hoppas!
Aja nu ska jag skriva om min önskelista på datorn igen för att jag har ju strykit lite saker och lagt till hehe :)
Ha det så bra! Snart kommer mormor och då blir det bak time! // sOphia

Jag ska försöka blogga lite idag även fast det ska bakas,bakas,bakas!


Myys i Sälen och hemma! Gamla bilder, inte den första.














Tomtegröt och mackor!

Hej hej!

Nu ska det faktiskt bli skärpning på mig, jag ska blogga mer än ett inlägg per dag (som jag inte ens lyckats med hittils) så det så! Idag hade vi franska prov och det gick väl bra tror jag... sen på engelskan så såg vi på Rauttatoi eller hur det nu stavas! Den där filmen iaf och jag blev så himla rädd när den där råttan skulle äta en bit av en baguette och sen så helt plötsligt så blev det värsta ljudeffekten för att han den där döda berömda kocken hoppade fram!
Jag hoppade på stolen så Karro ba: "Shit vad rädd du blev" och jag ba: "Aaaahhhh" :D
Som sista lektion hade vi idrott och då körde vi HLR så vi fick göra mun mot mun metoden på en docka och hålla på och trycka på den, haha det såg ganska kul ut! :P

Jag kom hem för en liten stund sen och sitter just nu i sängen med två mackor och tomtegröt, mumsigt! Snart ska jag kolla på reprisen på Ensam mamma söker för det var ju final förut och det kan man ju inte missa, eller hur? xD Aja nu ska jag se på det och sen kanske jag ska gå på träningen om den nu inte är inställd men det är typ inga 97:or där så det är inge' kul..... aja hej då!

 Vaa?????? Men det här inlägget skulle ju ha kommit upp för jättelängesen?! Men aaaaaaaaaaaaaahhhhhh jag glömde trycka på publicera!!!!!!!!!!


4 December 2010

Hej hej!

Jag har lite bråttom nu för jag ska ta bussen till Täby C med Alice för jag ska testa en klänning och köpa en present till Emeie för hon har fest idag! Vi ska äta tacos och kolla på film och flumma såklart :D Aja måste dra nu innan jag missar den men äääh hoppas ni ska göra nåt kul idag, juste! Jag ska också till mamma sen för vi ska ha lite glögg, västerbottenpaj och pepparkakor där med Rebecka och hennes familj och Bettan och kanske Sofias familj, hoppas det! Hej då! // sOphia


Blogga 24/7!

Heeej!

Nu bloggar jag igen, förvånade va? :) Får se hur länge det håller den här gången hehe... förra gången höll det typ i några dagar men aja vi får se! Visst är det så himla mysigt med snön nu?! Jag kan typ inte sluta glo ut i fönstret, jag lyssnar på Last Christmas nu :D I måndags fick jag tandställning och jag har tagit några bilder på mig men dom är så himla fula pga. den dumma tandställningen! Ikväll ska jag på julbord på Skänkstugan med pappa, Ludde, Emil, Jenny, Ivan, August och Jennys mamma Sissi och hennes man som också heter nåt... glömde nyss.. jag är så duktig! Aja men det ska bli superkul! Jag ska trycka i mig tomtegröt, gravad lax, köttbullar (om jag nu kan tugga dom, kan inte tugga så mycket pga. att jag fick tandställningen i måndags) och massa pepparkakor om jag nu kan tugga dom utan att känna det ömma i tänderna. Wish me luck! :P

Vet ni? Nu känns det ju kul att blogga! Det har alltid gjort det när jag bloggar men när man tar en paus helt plötsligt så känns det jättetråkigt att tänka på att man kanske ska ta tag i bloggandet men sen när man väl bloggar så känns det askul som nu! :D Jag kanske stannar hemma och skriver 24/7 istället för att gå på julbord... eller nä! Jag testade nyss en klänning som jag hade på mammas bröllop förra året i Augusti för jag ska ha på mig den ikväll, förmodligen... jag funderar på att bara ta en kjol och en topp men nä jag tar nog klänningen ändå. Jag älskar att vara finklädd! :bigeyes:

Gillar inte ni också att komma med typ en fin blus eller nån fin t-shirt till skolan?
Ifs så kanske det är för att jag typ aldrig klär upp mig i skolan utan kommer med mina jeans med hål i och nån t-shirt men förut när jag hade på mig en ny blus som jag fick ärva så kände jag mig typ jättebra på nåt konstigt sätt och det var jättekul! Oj nu har jag skrivit ganska mycket så jag ska nog sluta om nu någon har läst hela det här.... aja du som läst allt är snääll! Hej då! // sOphia


snööö :D


Bild från November på mig och Rebecka :)