(Gott nytt jul) Gott nytt år !

Tjena!

Jag har inte bloggat på länge jag vet men nu gör jag det! Bra va? Innan jag börjar skriva om en aasrolig nyhet så tänkte jag bara berätta en grej som hände i förrgår. Jag, Rebecka och Sofia skulle åka hem från Täby C och vi åktehem ganska tidigt så det gick ingen buss som gick direkt hem till mig så den stannade den vid Erikslund och då stod det att nästa buss skulle komma om 16 minuter så vi drog till Dragonen (en mataffär) och där köpte Sofia en sån där vitamin care btw och sen gick vi tillbaks till busstationen och då ställde vi oss där och började dansa en dans som vi gjorde i fyran! xD Macarenadansen heter den och iden dansen så skakar man på rumporna och sen hoppar man upp i slutet så den dansen gjorde vi mot alla bilar och vi garva asmycket för alla gamla gubbar och körringar ba glodde tills dom typ körde av vägen eller kanske inte så mycke' men nästan! Sen så gjorde vi sådär ni vet när man typ ba gör nåt ljud med munnen så att det typ klickar också gjorde vi fjortistecknet fast då pekade vi liksom på dom som körde förbi, fattar ni vilket tecken jag menar nu? (jag förstår om ni inte gör det haha)
Då var det tre killar på typ 24 bast som vevade ner rutan när vi gjorde så också flina dom jättemycke'! :D Vi började garva vi med såklart och sen alla gubbar som körde blev helt förskräckta också var det en busshållplats en bit ifrån och då såg man en kille på 13 bast (som jag blev den 28:onde :cool:) som stod och glodde jättemycket fast ifs det skulle jag också göra om det stod tre tjejer och dansa och checka in folk på bussplatsen eller skulle inte ni? Sen när vi kom hem så käka vi tårta från min födelsedag, hemmalagad och allt :thumbup:
Vi kolla också på Freaky Friday, synd att Lindsay Lohan inte får spela längre för det får hon väl inte? Hon kan ju inte spela med en fotboja runt smalbenet i en film, eller tar dom bort den då.....? Aja och sen så åkte jag och pappa iväg till Elgiganten för att jag skulle kolla runt lite på kameror (jag har köpt en ny nu :D) och precis när vi skulle parkera och jag var jättetaggad och glad så ringde Jenny och sa till pappa att August och Emil var borta i Täby C så pappa ba: "Aa vi kommer direkt men gå till informationen medan" då fattade jag vad som hade hänt och ba NEJ!! Så vi åkte runt parkeringen och körde vidare till Täby C och då såg vi Jenny, Emil, August och Ivan stå utanför Game Stop och typ prata med varandra och sen kom vi och fick höra vad som hänt men det var lite missförstånd här och där så det löste sig. Sen så tog jag och pappa Ivan och tog med honom till Elgiganten men när vi skulle leta upp Jennys bil som stod på samma parkering som vi så hittade vi den inte (vi skulle ta Ivans barnstold därifrån) och vi letade överallt och det var iskallt ute så vi ringde Jenny och ba "Vi hittar den inte" och då sa hon att jamen den står på den lilla parkeringen så då fick vi gå dit och hittade vi den till slut!
Sen körde vi till slut till Elgiggan (haha mitt nya smeknamn xD) och pratade med en kille som fick stå ut med alla frågor man kan fråga om kameror t.ex. vad är panorama?, men vilken skulle du köpa?, så den tar bättre bilder?, men varför är den då dyrare?, hur mycket kostar ett minneskort då?, ooj det var ganska mycket..., hur länge har du jobbat här? Haha den sista frågan ställde jag inte men nåt sånt lixom. Sen så köpte jag en kamera som jag är såå himla glad över, den är verkligen bäst och jättebra och bilderna blir precis som jag vill ha dom och det är min baby, bara min! Men ni kommer få se massa foton från den :) Kameran heter Sony NEX-5, man får med en blixt fast det kanske är en självklarhet men inte vet jag, den är iaf super! Och om två år så kan jag kasta den i golvet och få en sprillans ny för pappa täckte den med en försäkring (haha det låter typ som att nån lägger ett täcke över en, "han täckte den med en försäkring") Vi installerade den igår men jag kunde inte testa den igår så idaghar jag tagit 365 bilder haha, det är tur att den har 8 gigg.
Shit vad ont i ryggen jag har!

Idag:
Jag har gjort en skagenröra som jag, pappa, Ludwig, Emil, Jenni, August och Ivan åt för ett tag sen till förrätt, den var jättegod och det tyckte alla! *stolt* Jag har till och med gjort egen majjo (mitt nya smeknamn för majonäs som jag säkert delar med många) så det är jag ännu stoltare över. Sen har jag och Jenni gjort en hallonpannacottapaj, jättegod! Jag har också varit ute och tagit bilder med kameran, jag tajmade solen exakt för sen gick den ju bort på nästan en gång också har jag ehm... ja det är väl det jag har gjort idag.
Juste! Det var så kul för Ivan som är mjölkallergiker ville ha den mjölken som jag dricker och vi dricker den mjölken som har ett grönt mjölkpaket så Ivan ba "Mamma jag vill ha grön mjölk" så då gav Jenni honom ett grönt glas och han ba "neej jag vill ha grön mjölk!" Men ingen fattade först vad det var han menade men till slut så knäckte jag koden haha :D (guu jag är så flummig just nu!) och kom på att han menade ju den mjölken som vi dricker men han kan ju inte dricka den så då blev han jätteledsen  och började gråta men sen så kom jag med ett glas havremjölk och ba "Här Ivan, här är grön mjölk som vi dricker" han blev jätteförvånad och ba "Tack" sen så drack han den och kände ingen skillnad såklart men det tänkte ju inte han på ;P
Aja snart ska vi ut på en promenad och sen hoppas jag att jag kan hålla mig vaken till 12 för jag vill ju fota alla fyverkerier och imorrn ska jag vara med Karro, får se vad vi gör men nåt kul blir det såklart, man kan inte ha det tråkigt med den tjejen!
Aja hej då och gott nytt jul på er! (wannabe Sean Banan, nää inte alls! xD)

Om du läser det här Karro så svara gärna: Vill du göra nåt vid 1 eller 2?


Min goda förrätt! Jag kan lägga ut recept imorrn :)


Den supergoda huvudrätten som Jenny hade gjort, älskar blodigt kött!


Efterrätten blev lite kladdig men smakade lika gott ändå! :)



Imorrn ska jag visa er dom andra bilderna på snön men gott nytt år på er så länge!

Sista inlägget år 2010

 


Kom ihåg att om du har kommenterat här förut och sedan skriver en anonym kommentar så kan jag fortfarande se vem du är.
Postat av: Karolina

Klockan 1 :)

2010-12-31 @ 23:43:03
URL: http://ockalina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag ser)

Din blogg:

Skriv här gullunge:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0