Nyduschad och fräsch!

Halloj!

Det var riktigt kul i Täby C idag, vi julshoppade! Jag och Emil fick gå lite själva sen för mamma behövde tydligen göra nåt i 40 minuter, undrar vad det kan va' xD! När vi kom hem så tog vi på Sally en jättesöt och fin röd dräkt som vi köpt till henne, den täcker benen och allt! Den är asgullig men hon skäms när hon har på sig den och det var så konstigt för när jag var ute och gick med henne så skulle hon gå ner för stentrapporna här utanför huset och då fick hon för sig att hon inte kunde gå i don så hon rullade ner för trapporna! Det såg jättekul ut men man kan ju också undra vad hon höll på med och hon skadade sig inte som tur var.

Sen när jag kom hem så fick jag ett linne av mamma som jag ska ha på mig på julafton (jag visade henne det förut), det är rött och jättefint! Det är en tubtop, typ den enda tubtopen jag har faktiskt.
Åh imorgon är det Lucia! Det är ju så mysigt, särskilt när det är Luciatåg och niorna går in där,.... åååh! :D
Sen är det ju snart julafton också!

Jag vill göra om här på mitt rum och det ska vi också göra, jag önskar mig en rolig tavla från Galleríx som vi kollade på idag och vi ska också tapetsera lite senare. Aja här har ni bilder från idag:


Julpyntningen i Täby C :)


Min lunch. Asgod. Jag glömde däremot min kamera vid brickan och kom på dt typ tre minuter senare när jag stod i rulltrappan så jag kutade upp och där låg den!


Jag i topen men ni får en bättre bild sen på hela outfitten på julafton! :)


Kom ihåg att om du har kommenterat här förut och sedan skriver en anonym kommentar så kan jag fortfarande se vem du är.
Postat av: Anonym

har varit sjuk hela helgen :/ sj?

2010-12-12 @ 23:24:54
URL: http://janemeliiewennberg.blogg.se/
Postat av: Mli

Åh! Snygg ju! Vet du vart den är ifrån? :)

2010-12-13 @ 17:00:57
URL: http://vannerforalltid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag ser)

Din blogg:

Skriv här gullunge:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0