Mamma kom hem..


Jag bad mamma köpa en skrivbok till mig igår för jag villoch ska börja skriva på kvällarna och nu när jag åker tillEgypten, det är ju askul att ha när man blir stor!


Nagellack fick jag också, perfekt till Egypten! Nämen tack förresten! (läs på bokens svarta rand)

 


PiCs:




Den här blev inte så bra, jag vet.



Vad tycker du om bilderna?


Gissa Kändis! (vinnaren)

Hej!

I förrgår så var det Gissa Kändis (som jag försöker ha varje dag) och jag har varit lite sen med att säga vem som vann men jag lottade precis och det blev Lorissa som vann! Grattis till dig :D Just nu så håller jag på och gör en fetlänkning till dig men jag tycker ni ska checka in hennes blogg för att den handlar om jaa... det ska jag inte avslöja utan det får ni gå in och kolla själv på den här meningen men lite kan jag avslöja och det är att den handlar om lite allt möjligt så uppfattar jag det :)

Här är en bild på hennes design:


27 Oktober 2010

Heej!

Kom hem från pianot för en stund sen, jag har varit ute och tagit lite bilder på den här tråkiga dagen fast det blev ände helt okej. Idag så skulle jag låsa mitt skåp med min cp nyckel som jag köpte förra veckan (jag hade råkat låst in det andra hehe), den gick sönder på en gång eller låset gick sönder så idag gick jag till cafeterian där jag hade köpt det och berättade vad som hade hänt och då fick jag ett nytt helt gratis! :D

Det var därför jag gick dit men jag trodde inte att jag skulle få ett men det fick jag allt, jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva eller Gissa Kändis vinnaren kommer upp väldigt snart i ett annat inlägg men öh.. jag ska redigera lite bilder nuu och sen kan ni få se dom, aja här kommer dagens outfitta (haha! xP):




Oj vilken när och failbild....


Nu:

Tyra&Kenza show och sent mellis, det är chill det!




Goodbye winter, hello summer!

Jaa det kommer jag kunna säga på torsdag när jag drar till Egypten, vi sover på ett hotell bredvid Arlanda, käkar där och när jag är där så ska jag gå in till taxfree shopen för det finns världens godaste choklad där :)
Sen när jag kommer fram ska jag (oj jag såg en jätteful hund nyss btw) njuta av hur varmt och skönt jag har det!
Jag testade ett jättesnyggt linne nyss som är mitt! Jag köpte det i typ slutet av sommaren och då visste jag inte att jag skulle få följa med till Egypten, ja visste inte ens att dom skulle åka utan pappa sa till mig nån gång i September när han kom hem vid matbordet

"Sophia, du, Ludwig, Emil och mamma har väl inte bestämt nåt som ni ska göra på höstlovet?
Jag: "Nej vadårå?" Pappa: Din gudfar undrar om du vill följa med till Egypten på höstlovet :)
" Jag: VAa?!?! :D

Och på torsdag så åker jag äntligen!! :D I vintras när jag reste med dom till Thailand så såg det ut såhär:






Ååh vad jag längtar tillbaks men jag får tänka att snart är jag där igen fast i Egypten!


Jag höll i dom där och efteråt såfick vi reda på att dom var giftiga plus att dykaren som hade hämtat dom en bit ut lade sen tillbaks dom vid strandkanten så Diana simmade ut med som för att ingen skulle trampa på den röda plus att dom dör om dom inte får så mycket vatten!


*dreglar dreglar*


Hahaa! :D Vintern är supermysig i December men i Oktober och November så kan snön få fortsätta vara uppe i himlen eller var den nu är. Btw, kommer ni ihåg tjejer? :D


:D


Haha! Rebecka och Sofia, tycker inte ni också att den här bilden påminner en jättemycket om vintern?
Juste kommer ni ihåg vår video! :D :P


Dagens outfitta!

Haha! Det var några i klassen som höll på och sa det förut och jag typ garva ihjäl men aa här har dagens outfitta:


I'm in love....

Hej hej!

Kom nyss hem från plugget som var som vanligt idag, jag kom på att jag tycker Sakke i "I taket lyser stjärnorna" äe grymt snygg! Han borde ha fått huur många "vill du bli ihop?" förfrågningar som helst! Ärligt talat, finns det nån snyggare kille?! Shit vad han är snygg, han spelade ju Tsatsiki när han var liten men då var han inte lika snygg btw om ni inte sett han nu när han är typ 16/17 år så vet ni det nu:

 



Han heter tydligen Samuel Haus på riktigt och här är hans blogg, han har gjort en videoblogg!

Aja iaf, är det nån mer som tycker han är snygg? :P

Okej nu ska jag inte skriva mer om han! Jag har lite saker att göra hehe jag låter som en vuxen nu men jag ska typ öva lite piano, hålla på med bilder, photoshop, äta mellis ja och jag skulle vilja packa för då känns det så himla spännande MEN jag har rean packat för det gjorde jag i söndags haha :D Jag åker på torsdag och hotellet kan ni se om ni blädrrar ner lite här (jag har länkat till det).
Juste jag ska också lotta ut en vinnare till Gissa Kändis, spännande? Om ni gissar nu så hinner ni vara med i lottningen för jag lottar om en stund, ha det bäst skriver helt klart som en häst men nu ska jag på fest! xD

Bilder kommer i ett annat inlägg snart, okej ett till rim... eller nej ni får ett ikväll för då ska jag ha kommit på ett men jag updaterar såklart innan kvällen också :)


Återvinningsmannen ;)

Hej på dig!

Just nu har jag SO och vi ska typ prata om hur vi sköter oss för om vi sköter oss bra då får vi vara med och kolla på en tingsrätt och om inte ja då blir det ingen tingsrätt så jag ska försöka hålla snattran men aja kolla på bilderna under, ni kan läsa om "återvinningsmannen" under :)

Array

Waste Man was made over a six-week period at the end of summer 2006 out of about 30 tonnes of waste materials that had been gathered by the Thanet waste disposal services and by local people, and deposited in Dreamland, the area of Margate next to the sea and close to the station that had traditionally been the site of a vast funfair. The piece burnt in 32 minutes, sending showers of sparks over the crowd of spectators. By Antony Gormley. This work was a collective body made from the raw materials of people's home lives �C beds, tables, dining chairs, toilet seats, desks, pianos and rubbish (all the limiting baggage of the householder), transformed into energy. A amazing project!
 


Gissa Kändis!

Heej!

Nu är det dags för dig att Gissa kändis igen, som vanligt så får du en fet länkning om du vinner. Jag har börjat lotta ut vinnaren nu så det så :) Det är inte så svårt att få en länkning för jag har inte precis tusen läsare hehe, aja gissa på nu! Det blir förmodligen du som vinner :)


Jag vet att jag alltid ta tjejer men från och med NU ska jag börja ta killar lite oftare :) Gissa på nu!


El Quseir

Hej!

Jag ska ju till Egypten på torsdag som sagt och det ska bli himla spännande och jag tänkte kolla nu om det går att trycka på den här länken, om ni gör det så får ni se lite bilder utanför hotellet och typ världens största pool!!
Om ni trycker på nån bild nära slutet så kan ni se en liten bit av poolen som på bilden ändå är gigantisk!!

Det var det jag ville säga men aja snart ska jag till ICA med Micke, ska typ köpa mitt favvobröd och mannagrynsgröt tills imorrn :) Kanske om jag får så kommer det ligga vindruvor i påsen när vi kommer hem hihi! :cool:


Jag igår hos Jenni och dom, alla barnen på kalaset såg på Spiderwick men den var ju jätte... asså det är svårt att förklara... den var tråkig men... äsch!


Bråm brååm!

Ja så kanske det låter när man bär dom här:

Opel Agila High-Heel Shoes


25 Oktober 2010

Eh, tjatja bloggen!

Haha så höll vi på och sa idag i skolan :) Det var väl inget speciellt som hände idag förutom att Karro skrämde livet av mig när jag kom ut från toaletten, jag hade gått dit själv och då hade Karro sett det så då ställde ho sig utanför för att skrämma mig och ja hon lyckades! :P

När Sofia och jag gick hem så delade vi på en lussekatt som hon och Becka baka igår och det var så himla gott! Jag och mamma skulle bakat det igår men vi hann inte för vi firade August och käka massa tårta där hehe! Sen så kom det en kille som jag går förbi varje morgon när jag är hos mamma och han ser väldigt konstig/speciell ut så han glodde vi på eller jag stirra och gjorde en min medans Sofia gick med ansiktete i jackan :D Han glodde tillbaks fast han glodde typ som om vi vore helt psykade.. undrar varför?!

Aja vet ni en saak?? På torsdag så åker jag till Arlanda och sover över där på ett hottell och sen klockan 5 på morgonen så smäller det för då drar jag, min gudfar, hans fru och deras tre barn som är killar till Egypten!!! :D
Det var dom som jag följde med till Thailand förut men ååh det ska bli så himla kul! Vi kommer att bo på 5 stjärnigt hottell (men jag skulle faktiskt vara lika glad även om det inte var 5 stjärnigt) och ha typ världens största pool där! Jag kan visa er lite bilder sen, men nu mat! Eller först ska jag checka in lite bloggar men sen MAT!!




Oj bara lite hår framför ögat!


 


Oh Susie!

I fredags på svenskan så såg vi lite på I taket lyser stjärnorna och då sjöng dom på låten Oh Susie och den är ju så himla bra! Jag skulle vilja spela in den scenen när Jenna och Ullis sjunger på den, jag blir så himla glad av låten! Nån mer som gillar den?



OH SUSIE
SECRET SERVICE


Oh, Susie
we've run out of time
oh, Susie
say what's on your mind
we've got nowhere to run
we were much too young.

Love is warm and understanding
when you're seventeen
love is cold
kills your dreams and schemes
much too young
the words are comin'
like a neonlight
of and on
bringin' back last night
bringin' back last night.

Oh, Susie
we've run out of time
oh, Susie
say what's on your mind
we've got nowhere to run
we were much too young.

I'm in love
and nothing else can
make me feel this way
now I'm lost not much more to say
radio
the song they're playin' can't be rightly sung
off and on
singin' much too young
singin' much too young.


Pics:

Heej!

Jag kom precis hem från Jenni, Ivan och August så nu är jag själv hemma för pappa handlar och alla andra är kvar hos Jenni och dom (lite senare idag ska vi på kalas hos dom för August fyller år på tisdag), snart ska jag gå ner och äta min häagen dazs glass men innan det tänkte jag visa er dom här bilderna som jag tagit och redigerat:




24 Oktober 2010

Gomorron!

Just nu är jag hos Jenni, August och Ivan och käkar förmodligen fruksot just nu, det här inlägget är tidsinställt men idag ska jag plugga på NO provet tills huvudet inte kan säga nåt annat än kemiska förändringar och H2O hehe :P Kolla in det här:


Den är gjord av ballonger, inte så jättekul men men.... skriver mer sen idag!


Nytt fynd:

Hej allihopa!

Jag tänkte visa er dom nya jeansen jag köpte på Weekday idag, här kommer bilderna:


Det ser ut som att jag har himla puckelrygg... haha bara för det sträckte jag nyss på mig!


Såhär ser iaf jeansen ut, vad tycker ni bajs eller najs?

Haha jag fyndade också den här på ICA, men jag får inte hela för mig själv ;)






Läskig levande staty...

Hellu!

Idag har jag vart i stan med Rebecka och det var såklart jätteskojj (förlåt Rebecka för att jag var så himla grning sen i slutet när jag var hungrig) som vanligt! :D Vi gick in på massa olika affärer och såg några statyer som stod helt stilla såklart men sen helt plötsligt så började dom röra på sig :O Det var riktiga människor som hade på sig guldiga blanka kläder och en mask på sig!

Asläskigt var det.... jag ba woow medans Rebecka inte tyckte det var nåt konstigt alls :P Men iaf när vi gick in på Weekday så såg vi båda ett par jättesnygga jeans så då gick vi ut och tog ut pengar (Rebecka behövde det) men vi hittade inte någon bankomat så till slut gick jag fram och frågade ett gammalt par  som började snacka om att det fanns en några meter från oss men om dom skulle ha tagit bort den så fanns den åt höger och vänster och vänster och höger så vi fattade ingenting men dom hade inte tagit bort den andra så det löste sig :thumbup: Sen åkte vi hem till Rebcka och käka thaimat och drack coca cola samtidigt som vi kollade på det senaste avsnittet av Lyxfällan, haha det var så himla bra! Har ni sett det?

Iaf, just nu så är Jenni, Ivan och August här och vi ska käka hamburgare nu och sen ska jag äta min Hägen daez glass som har strawberry cheescake smak, momsigt!

Juste, förut så var jag lite dum som trodde att man såg vilket datum detvar på den där nya grejen som kommit upp när man gör ett inlägg men Rebecka berätta att den är till för att göra tidsinställda inlägg, det är ju toppen!
Jag fattar inte hur jag trodde att man bara såg vilket datum det är på den förut xD!


Mer bilder får ni sen för nu ska jag käka hamburgare!

Update: Mer blider kommer nu!


Haha! Jag märkte nog inte ens att jag fotade, men vi satt och kollade på Lyxfällan som sagt :)


Den här tjejen känns lite wannabe Kissie, måste ha typ allt nytt!


Haha sen började vi prata om att ingen av oss ska ha anorexia! Tänk hur ful ja skulle se ut då jag menar det är bara att kolla på bilden :|

Jag fick typ inte lägga ut dom andra bilderna som jag har på Rebecka men men...


Min mattekompis xD

Nämen hej!

Jag märkte nyss att det kommit upp en ny grej när man gör ett inlägg, man kan kolla vilket datum och månad det är, det är smart men annars så är det ju bara kolla där man har tiden eller jag kan iaf det på min dator.
Jag har varit med Vicci och Becka idag, det var jättekul! Först gick vi hem till Becka och kolla på finalen på Project Runway, sen gick vi ut och hade snöbollskrig och pratade vid Byle och sånt där, sen såg vi att min lillebror var på väg hem så då ropade Vicci till han "Emil Hagelroth kom hit genast!" Och han vet inte vem Vicci är så han såg jätteförvirrad ut xD Jag och Becka stod och gömde oss samtidigt som vi garva ihjäl! :D

Aja idag i skolan så kom en 8:a som jag känner pyttelite genom att båda har suttit på a-tid samtidigt så idag så sa han "hej!..... nu följer du med här" och han tog tag i  mig så att jag inte kunde springa iväg och sen när han släppte mig så tog en annan 8:a mig! ;) Haha det var iaf kul!

Snart ska jag på match för jag blev kallad i typ sista minuten hehe, aja nu ska jag ner och käka en macka men jag måste bara säga att det är väldigt konstigt att snön kom idag! Det är inte ens November, guud!


Haha sorry, använde samma bild i morse då den var färsk! :)


Udda väder i Kyrkbyn....

Hallå igen!

Jag tänkte bara visa er en konstig grej här innan jag går och det är hur udda väder vi har här i Kyrkbyn, jag menar första bilden togs i förrgår när det hade regnat och igår så var det soligt men det fotade jag inte och idag så snöar det lixom! ;)

Iförrgår:


Idag:



Haha!


22 Oktober 2010 + Gissa Kändis svar..

Hej!

Jag är så himla glad just nu för det snöar ju!!! (iiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhh!!!!!!!!!) :D Åh vad jag älskar snön, åh vad jag älskar snön! Det är så himla mysigt när det snöar och det är helt vitt på marken, även fast det bara är den 22 Oktober så är det himla mysigt! Mamma, jag och brorsorna ska baka lussekatter på söndag hihi :)

Vi ska vara hos mamma på söndag för pappa skulle typ göra nåt men först ska vi fira August som fyller år! Sen nästa vecka så åker jag till Egypten på torsdag natt med min gudfar och hans familj som bjudit med mig dit, dom är supersnälla!
medan ni har det mysigt i snön som jag kommer ha sen i resten av November och December så ligger jag i genomskinligt vatten och snorklar och solar :cool:

Aja angående den senaste Gissa Kändis så har ingen gissat rätt, den var ganska svår men jag trodde iaf att nån skulle kunna gissa rätt men dom flesta har trott att det är Rihanna men nix  det är Jennifer Aniston, sorry om den var jättesvår. Men ikväll så kör jag Gissa Kändis som vanligt (försöker göra det varje dag) så då är det bara gissa på! Om ett tag kommer Rebecka och sen ska vi gå till skolan, juste vi har FN dag idag och därför måste vi sluta hela 20 minuter senare! ;)

Jaja här har ni några färska bilder på mig idag:


Haha vad mupp jag ser ut xD Tsr upp huvudet lite väl mkt!


Höhö :P


Jaa, idag är jag som sagt en liten mupp!

 


I taket lyser stjärnorna

Hej bloggen!

Jag är så himla trött just nu! Guud jag tror jag kommer somna framför tv:n snart, jag har precis kommit hem från idrotten och det var så himla tråkigt för vi orienterade och jag fattar inte hur det ens kan vara en sport! Det är så tråkigt att jaa det finns inte ens ord för det, aja nu ska inte jag sitta och gnälla eller bara en sak till! Jag har såå himla ont i fötterna sen igår på matchen då jag gjorde ett mål :D Vi förlora stort (men vi spelade med 98:orna, jag är 97:a) men jag gjorde iaf det enda målet :) Nu har jag gnällt klart!

Idag på svenskan såg vi på "Itaket lyser stjärnorna" och vi fick asgoda kakor och saft, aja nu måste jag skriva på sportnik att jag inte kan komma på träningen idag pga. mina dumma fötter, jag kan inte ens gå normalt längre!

Aja här har färska bilder på mig:


Haha drogad min! xD Btw såhär har jag sett och ser ut idag!


Nej jag har inte salva på läpparna utan dom är vääldigt torra och ja bilden är från idag för jag har bara
dragit på mig en tröja :)


Höhö :P

 




21 Oktober 2010

Hej och gomorron alla solstrålar!

Så skulle jag vilja säga men det är ju så himla kallt att det inte tänds några solstrålar, haha oj det där blev konstigt! Aja :) Jag har kollat på kommentarerna till Gissa Kändis och ingen har gissat rätt så jag kommer antingen att göra om den eller bara förminska rutorna lite så att det blir mycket enklare, men det får jag göra sen när jag kommer hem för nu måste jag dra, hej då!

Hmm... jag ska nog ta min mysiga stora feta mössa idag :P

Ledsen för bild i repris men där har ni mössan på bild! :D


Gissa Kändis!

Nu är det Gissa Kändis igen, om du gissar rätt så får du en länkning och nu har jag börjat lotta ut vem som vinner, ett tips är att om du lutar dig lite bakåt och kollar på bilden så ser du säkert vem det är :)


Fast du ser säkert nu också! Gissa på!

I'm back!

Sådärja nu är jag hemma igen! Vi spelade låten "Tears in heaven" på pianot och den är ju så himla fin! Jag har suttit och spelat i förrådet också, haha jag tror grannarna hörde när jag sjöng men so what? Det är inte första gången dom hör oväsen från oss haha :P

Aja vet ni vad som hände idag i skolan? Jag skulle gå och hämta min biologibok som låg i skåpet och jag var ganska stressad, sen när jag stängde skåpet kände jag på min handled för att kolla att nyckeln satt där (i en snodd på min handled om ni inte fatta det) men nix det var den inte utan jag hade låst in den två sekunder tidigare och extranyckeln låg i min väska och väskan låg i skåpet så jag fick låna lite pengar av Ida och köpa ett nytt lås, arrgghh jag som hade det snyggaste låsen av alla, tusan också!

Typiskt mig att nåt sånt ska hända, jag som tyckte jag var så duktig med låsen men tydligen inte hehe! ;)

Jag vill inte skryta om mitt lås men det var faktiskt snyggast av alla, limegrönt och snyggt! :cool:
Aja nu ska jag börja tagga tagga tagga inför matchen ikväll, juste det har jag ju inte sagt! Jag ska spela match ikväll med 98:orna antingen för att jag är så dålig att jag får spela med dom eller för att dom behöver extra spelare... vid halv sju ska jag möta Elin på parkeringen och få skjuts av henne dit, aja.... tagga tagga tagga!


Haha! Jag ser ut som ett litet mongo xD


I'll be back soon!

Hej allihopa!

Jag har vääldigt bråttom just nu men jag tänkte bara säga att nu drar jag på piano och sen när jag kommer hem skriver jag så hej då! // stressade jag!


Tik tok please stop!

Shit vad jag är trött, jag måste lägga mig nu, icke sen! Så godnatt allihopa snaart ska jag sova  men vet ni? Ni kan hitta vinnaren till Gissa Kändis i kategorin ja ni kan gissa själva men om ni fått stopp i hjärnan ska ni veta att vinnaren finns under Gissa Kändis, smart va? :P

Aja nu ska jag drömma om hur god majssoppan som vi åt idag var, skulle kunna slurpa hela natten hehe, gonatt!

Ååh den här låten är så himla bra! Ni måste lyssna! Tik Tok- Magnus Weideskog



Fast jag lyssnade på den på Spotify och då spelades den flera gånger på raken och då var jag lite finurlig och kom på "Tik Tok please stop!"




Gissa Känids (vinnaren)

Hallå hallå!

Nu har jag faktiskt lottat ut en vinnare genom att jag gjorde små lappar och sen fick brorsan ta en och det blev en tjej som heter Emelie som vann den här gången! Grattis på dig! :) Jag tycker ni ska checka hennes blogg för den är bra och om ni vill veta varför jaa då får ni ta och trycka på den här meningen som just nu håller på och blir en länk!

Imorgon kanske du vinner om du nu gissar då :P



Här är en bild på hennes design :)


Gissa Kändis!

Okej nu är det dags för Gissa Kändis igen som jag inte haft på länge så om nån glömt bort hur det går till så ska ni bara veta att ni gissar och sen om ni är den första som gissar rätt får du en länkning så gissa på nu!


Vem är det?

Rubikskub:

Hej igen!

Jag tror att dom där svåra, konstiga kubarna heter "Rubikskub" men iaf dom har jag jättesvårt för att lyckas med men att göra roliga skulpturer med dom verkar ännu svårare men här är en som har lyckats:


Array

Array




Pisst off!


Hellu!

Kom precis hem från helvetet skolan (såå hemskt är det inte) :P Vår lärare vart pisst off today fast egentligen fattar jag inte varför men aja jag måste göra lite läxa snart och sen måste jag fixa bland mina bilder för det är helt sjukt hur konstigt det ser ut när jag ska försöka hitta bilder och nu är jag också pisst off för spotify pausas hela tid... ahaa!! Det är pappa som också lyssnar på jobbet, hehe hoppsan! Hela familjen delar på en Spotify eller hur man nu säger det.. haha men jag tänker inte ge mig :P
Nä nu har jag andra saker som jag måste göra nu nu nuuu!!!!!

Men först får ni lite bilder på mig idag idag idaaaag:


Jaa så här har jag sett ut idag och gör fortfarande :)

Haha, ja det är en solklar drivbild!


Natti natt!

Gonatt alla goa läsare om det nu finns några, måste kolla statistiken, natti natt!



Bläddra ner lite och kommenatera gärna vad ni tycker omprylarna jag köpt!

Winter

Tjo tjo bloggen!

Här har ni lite bilder på vad jag och mamma var och köpte igår:


Mina nya snygga höstskor! Man kan dra åt dom och fälla ner dom :)


Åååhh!!! Den är såå himla mysig!


Mina nya jacka, vantar och mina mössa!


Det här är mina nya skor som jag ska ha när det blir kallare och jag är lite mer än kär i dom!

Nå vad tycks om grejerna? Bajs eller najs?

18 Oktober 2010

Hej allihopa!

Ha ni saknat mig? Inte :O?! Joo det är klart ni har haha :) Jag vet att jag inte är en bra bloggare som bloggar 24/7 men jag bloggar när jag har tid för det är ju min blogg och så kommer det alltid vara eller hur? Aja men från och med nu ska jag bli en bloggare som bloggar näästan 24/7 :D I will try och därför är det viktigt för er att veta att jag har vääldigt ont i huvudet nu så jag önskar att Ipren var här så att han kunde göra mig frisk i huvudet (haha det är bara dom i klassen som fattar xD) haha jag har sämst humor men jaja.

Vet ni en sak? Igår så var jag och mamma i Täby C och köpte lite saker till mig, en Everestjacka (vinterjacka), en aaassnygg mössa som var så dyr att jag inte tänker skriva det här fär det är lite pinsamt men dom brukar kosta flera tusen så det var ett väldigt bra pris på den ändå, ett par mysiga vantar, vinterskor och ett par höstskor!
Ni kommer få se dom i ett annat inlägg som jag hoppas jag hinner göra idag.

Skolan var en konstig grej på a-tiden, jag, Rebecka, Sofia och Vicci satt där också var det några killar i 8:an framför oss och en av dom började glo på mig asmycket så till slut när jag satt och flina jättemycket sa jag "asså sluta glo!" men han fortsatte såklart hehe och sen när jag fråga vår mattelärare satt han och fortsatte glo och då började jag skratta jättemycket så jag sa till matteläraren om inte hon kunde säga han och några andra att sluta glo men då så sa hon "men det är bra Sophia för nu vet dom att du är en kaxig tjej som vågar säga till dom"!
Då började jag och Sofia garva tills vi vek oss, sen börja vi prata med dom och sen så sa en av killarna att han tycker du är söt och jag var tyst i typ 5 sekunder och sen ba: ... uuuusssccccchhhhhh!!! Haha! Jag fetdissa han men jag visste inte vad jag skulle säga, jag kan ju inte ba: Åh hehe tack du med!
Sen när han gick klappade han mig på huvudet :P
Haha aja det skrattade vi mycket till sen nr vi gick hem :D Nu ska jag fota allt jag skrev upp här så att ni får säga vad ni tycker om det jag köpt, skriver snart igen. // sOphia

Det hände nåt konstigt med texten när jag skrev det här, men iaf läs det överst om ni vill höra nåt konstigt!


:)

 


Test bara!




















Litet test.....

Skriv in ditt namn som vanligt: sophia
Skriv in ditt namn med ett finger: sophia
Skriv in ditt namn och blunda:sophis
Skriv in ditt namn med armbågen:sophia
Skriv in ditt namn med hakan: xzlönbkjz
Skriv in ditt namn med näsan: sophia


Haha! Nu vill jag testa att skriva med hakan igen för det gick ju så himla dåligt nyss!

Skriv in ditt namn med hakan: zlölbnkz<
Tusan också! xD



Vill ha rött hår...

Heej!

Jag vet att jag är en liten bajskorv som inte bloggat på ett tag men jag orkar inteberätta vad jag gjort förutom att jag orkar berätta att jag vart på Kimsys fest och köpt en tavla! Kul va haha? :)
Idag har jag vart med Karro, hon har lärt mig massa saker i photoshop som tex kolla hur jag ser ut i rött hår som jag vill ha och lite andra grejer men det var iaf jättekul! Vi gjorde också en jätterolig video där det ser ut som att jag ligger och snackar med mig själv xD Nu ska jag visa mamma hur jag ser ut i rött så medans får ni ha det gött!
Vet ni? Det rimma så mycke att jag svimma! //sOphia


Jag vill ha rött hår!


Emo rödhåriga jag! :D


:D Usch vad smal jag är (den är fixad i photoshop om ni nån gång skulle bli blinda) kolla mitt huvud! xD


9 Oktober 2010

Hejsan folks!

Snart ska jag dra hem till Rebecka och sen ska jag, Rebecka och Sofia åka till Täby C men Sofia har inte vaknat än och vi kan ju inte åka utan att hon hänger med! Men om du läser det här Sofia så ska du veta att jag är hos Rebecka så du kan ringa till henne när du sr det här :)
Igår var jag på Kimsys fest och det var jättekul! Vi åt världens typ största och godaste damsugare (bakelse dåra), jag hatar damsugare men den här som var bakad hade chokladbollsinnehåll is isg och det var så himla gott!!
Vi kollade också på film och ringde Eiden, Sven och David men vi bara prata med dom eller inte jag, jag satt bara och lyssna när dom pratade med dom haha! Filmen hette "The Joneses" och den rekomenderas stoort för den var verkligen grym! Den handlar om att familjen är nyinflyttade någonstans och dom har verkligen allt nytt, allt allt allt! Men sen visar det sig att den där familjen inte är en riktig familj utan en reklamfamilj, dom ska låtsas vara en familj men på dagarna träffar dom folk och så och dom börjar visa upp deras saker och till slut köper alla dom men mer ska jag inte berätta för sen så händer några grejer.
Aja hyr den, den är grym! Snart kommer pappa hem och då kan jag gå för jag ska få låna hans busskort, här har ni bilder på mig idag:

Förresten Sofia ringde för några sekunder sen så ni vet :P


Usch sudda bort halsduken för den ska jag inte ha på mig!


Haha jag sjöng på nån låt! xD


Stressadd!!!

Tjo tjo!

Snart ska jag dra  till Kimsys fest men nu har jag vääldigt bråttom så jag måste våffla håret nu! Ville bara säga att jag vart i Täby C me Emma och Lin!


8 Oktober 2010

Gomorron alla trötta!

Jag har sovmorgon idag så jag ska vara i skolan 9.15 och under den tiden kan jag sitta och fortsätta sortera massa bilder som är såå tråkigt och jobbigt men aja jag har iaf bra musik på, idag är det ganska soft dag för vi har typ världens längsta rast, efter skolan ska jag gå till ICA och köpa en grej men vad får ni inte reda på nu och det är inget speciellt. Sen lite senare ska jag till Kimsy och se på nån bra film som hon typ ska hyra, men jag skriver mer sen när jag kommer hem för nu ska jag sortera bilder!! ;)

Aja kolla in det här:

 

Array

Array

Häftigt va? Det är gjort av papper det där :)


OMFG!

Åååååhhhh jag är så tröött på att sitta och sortera bilder, jag har gjort det i faktiskt en timme nu!! Det är sant och jag har mer än hälften kvar, guuuuuuuud!! Om det nu finns nån gud där ute snälla kan inte bilderna bara sortera sig av sig självt! Jag sorterar dom på ett speciellt sätt och det är jättejobbigt när man skjutit upp det i 3 månader!

Nu vill jag lägga mig i sängen och börja på en bok jag lånat, så god natt!


Jag igår innan jag skulle sova hehe...


Från topp till tå

Holaa!

Jag gillar verkligen det ordet haha! För en stund sen kom jag hem från Vicci och för ungefär 20 minuter sen åt jag pasta carbonara, majs, gurka och jättemumsig avokado! Som jag har skrivit förut så var det ju Annorlunda skoldag idag och jag och Vicci hade valt hemkunskap med temat halloween så vi bakade kakor som föreställde fingrar och jättegoda cupcakes och jag har kvar av allt :D

Vi kollade på Titanic hos Vicci och gjorde en två roliga videos, kickade och pratade om ALLT samtidigt som vi lajja med en boll, vi pratade ärligt talat om ALLT från talangjakten till reseböcker xD Jag vill ha en resebok som jag kan skriva i när jag är i Egypten och dansar hula!

Okej det kanske vi inte kommer göra men nån konstig dans blir det nog på arlanda! :P
Här har ni lite bilder från topp till tå:


Dom här filurerna hittade vi i skolan och dom fick en orb på köptet!....


Vicci målar dom fina fingrarna vi huggt av lärarn', visst är jag tråkig? :)


Jag målade också lite


Tadaaa! Jag har nåt som inte du har nåt som inte du har ................. :D


Snyggt! :P


Sen var vi hos Vicci och tjocka oss med våra muffins och fingrar samtidigt som vi såg på Titanic, den är ju sååå bra men sorglig.


Haaaahaaaaa!!!!! :D :D Den här skratta vi länge åt! xD


woho! X)


Haha snyggt! ;)


shit kolla min hals! xD


usch bilden är dålig på mig men jag vill ändå visa hur Viccis suuupersköna kofta såg ut ut och in! Det ser skönt ut va? :)


:D Klarar ni det där tro?

Eller det där? :)

 




Hos Vicci!

Hellu allihopa!

Är hos -vicci just nu och vi har gjort en flumvideo vid Eiffeltornet som inte går att ladda upp nu men när jag kommer hem ska ni få se den! Vi ska se på Titanic och tjocka oss med muffins och fingerkakor som vi gjort idag, ha det gööött! // sOphia

Homer Simpson

Hej igen!

Snart ska jag börja gå till Vicci och sen gå till skolan och ha annorlunda skoldag, jag längtar! Iaf jag har hittat vå bilder på en rolig rulltrappa som ligger någonstans i USA och som jag skulle vilja åka! :) Ja ni kan ju se här nedanför på bilderna själv:




Haha!


7 Oktober 2010

Morsning korsning allihopa!

Idag börjar jag 9.00 så det är lite soft men jag sover aldrig när jag har sovmorgon för jag an göra bättre saker då hehe som tex att blogga :) Jag funderar på att faktiskt ta bort dom här himla smilisarna för jag stör mig på dom!
Iaf tillbaks till att jag börjar 9.00, det är annorlunda skoldag idag som vi kallar det i vår skola så då får man välja nånting man vill göra som skolan har satt upp på en tavla och jag valde hemkunskap tema halloween och jag fick det och Vicci med! :D

Så vi kommer baka och laga mat tillsamans kul va? Sen ska jag och Vicci göra nåt efter det där som slutar 13.00. Nu är jag inne på Sportnik och kollar om det är fotbollsträning idag men det står bara :" Om vi vinner mot BOO (matchen var igår) så tränar vi på torsdag (idag) och om inte så tränar vi på söndag" men det står ju inte om dom vunnit eller inte! Aja hoppas vi vann, här kommer några bilder på mig, Rebecka och Ida från igår:




Haha! En fail bild där :P


wow!...

 


IRS

Heej!

Det här inlägget kommer nog ta ett tag att publicera för det är såå många bilder jag tagit idag med Ida och Rebecka (IRS, rubriken S= Sophia) men jag ska visa så många tills inlägget inte täcker hela sidan! Hehe jaa jag har tagit väldigt många bilder men ni kommer få se dom i omgångar också så att det inte blir för mycket :)
När jag kom till Rebecka låg dom och kollade på en väldigt rolig men tråkig film haha jag vet det där lät konstigt mn den var dålig men väldigt rolig xD, sen gjorde Rebecka en design åt mig eftersom jag bredde ut bloggen igår som ni kanske ser. Ida och jag gjorde också en jätterolig ni ska få se i ett annat inlägg ikväll :D
Sen gick vi ut och fotade myyycket som sagt, gick till Ida och hämta hennes kamera och fotade lite på hennes tomt, lekte med en lövhög xD och gick till skolan och prata och puttade av varandra från en grej haha! :P

Jag har nyss ätit laxpudding som jag valt till middag och det var inte så gott men jag får typ göra smoothie om jag blir hungrig hehe, snart ska jag se på "Halv åtta hos mig" eller när ni läser det här kanske det till och med är slut men då har jag iaf sett på det.
Här kommer en bildbomb så akta er!:


En riktig cooling som heter Ida!


En jättefin men suddig bild på Becka <3 (fjortishjärta i know)

Det är nåt problem med blogg.se just nu så jag kan inte ladda upp bilder, det går inte!
Update: Nu funkar det så nu blir det mer bilder!


Haha lilla jag typ upp och ner!


flum flum flum xD


alla fötter!

Lägger upp mer bilder imorrn för jag är trött nu!

 
Haahaa :D


Hoppsan den var visst suddig på Rebecka! ;)


Neeej man ser inte miiig! Jag är en fågelskrämma utan huvud!


Jättefin bild på båda två :)


waaaaaaahhhhhhh!!!!!


Snyggt Rebecka! :P


Fin bild på Ida upp och ner!


Jag upp och ner!




Jag på väg hem, det kommer mer bilder sen i ett annat inlägg men jag får se när jag lägger upp dom.
Hej då alla som läser det här när du är kär (öh va?)



 

 


One more lesson!


Tjoba!

Kom nyss hem från skolan och snart ska jag dra till pianolektionen och efter det ska jag flumma hos Rebecka med Rebecka och Ida, it will be nice ofc! Just nu hör jag några skrika utanför fönstret men jag märkte att det är bara två nior som går i min skola som har lite skojj :) Idag fyller ju Karro år som jag skrev i morse men om ni inte grattat henne än gör det här då.

Hantverkarna är inte här nu men dom kommer snart så jag vill vara ute ur huset då för dom är asläskiga! ;)
Aja nu ska jag gå ner och käka lite mellis och sen gå, tjarå! (höhö det rimma! )


Jag för typ 5 minuter sen :P


6 Oktober 2010

Gomorron allihopa!

Idag är det inte en vanlig dag för idag fyller Karro år! Grattis grattis grattis Karro :D Hoppas du får en toppen dag i skolan idag men sen hoppas jag att du får det kul sen när du kommer hem :D Egentligen skulle du bli en tonåring idag men nej! Du är fortfarande en av mina 5 åriga grisar xD vem har sagt att man måste bli tonåring bara för att tretton slutar på ton?! GRATTIS PÅ DIG!!

Iaf idag så är det ju självklart skola och sen är det piano för mig men ingen fotboll som det brukar va' för det är match istället men jag är inte kallad på den :( Aja det kommer fler matcher... hej då!

Juste här kommer en fetlänk till Karros superbraiga blogg, hon fylller treeetton men är fortfarande min 5 åriga gris som sagt! :D

http://ockalina.blogg.se  <-----------  < ---------- 

Gratta henne på hennes blogg vetja!

Fiiina Karro <3


Vilken gillar du mest? (om du måste välja nån)


Snälla välj nån! Jag vet att ni kanske har långt ifrån den konstiga och blandade stilen jag har men om du måste välja nån :)

Platta platta!

Hallå allihopa..

För ett tag sen åt jag goda fiskburgare som var riktigt mums! Det var inte såhär fiskpinnar utan fisk utan skal eller vad man nu ska säga hah! x) Jag ska snart platta håret för jag lockade upp håret lite idag så nu ser det väldigt stort och konstigt ut så då kommer plattången fram! Snart kommer jag lägga upp några roliga videoklipp här från idag men det får ni efter jag plattat håret.
Ni kan ju kolla in det här nu:

Haha!


Thank you!

Nu ska jag gå ner och titta på Christine för det är ju so fucking good! Jag lyssnar på "Billionaire" just nu och dom sjöng nyss "so fucking bad" och då var jag lite fenurlig (säger man så?) och kom på att jag kunde skriva good istället, haha visst är jag rolig tråkig? :P

Men innan jag gå ner och glor på Christine som är so fucking good tänkte jag bara säga tack tack tack Ida för den jättefina kommentaren jag fick av dig!

ida :) om 5 Oktober 2010:
DU BLIR ALLTID SÅ BRA PÅ BILDER!! och kom inte nu och säg, neej det blir jag inte, för JO det blir DU. Alltid. Alltid. Alltid. Avensjuk? Ja det e jag! Inte lite heller! Eftersom att du Alltid blir bra. Försök hitta en hemsk hemsk hemsk bild på dig som INTE ÄR DRIV? Det finns inte! Inte en enda! Du är så sjukt fiin, lyllos. aviiis

Tack tack tack! Jag vill säga det där ordet men då skulle du nog bli irriterad haha :P Jag fattar inte varför du är avis när du själv är så mycket finare!

05 Oktober, 16:11
 


SRS

Hellu!

Nyss gick Rebecka och Sofia hem och ja jag har vart med dom idag och det var såklart kul! Vi kom på att det var jätelängesen vi gjorde nåt alla tre så det var kul att vi gjorde nåt idag :) Vi hann inte göra så mycket men det gör inget för det här var ju inte precis sista gången vi gjorde nåt, vi gick hem till mig och gjorde lite mellis och kolla på Top model 7 haha! Sen åt vi havrekakor i mitt rum och lockade håret, kollade och fixade lite grejer på datorn och gjorde några videos. Jag märkte att det till och med blev fyra stycken men några är jättekorta så ni kanske får se alla men två är det iaf säkert att ni får se, dom lägger jag upp lite senare.
Aja nu ska jag visa er en kommenatar jag fick av Ida idag (jag märkte den alldels nyss) som jag är suuuperglad över! :D Jag visar den vääldigt snart, hej då så länge! // sOphia


Dom här filurerna träffade jag på, trevlig trevligt! :P


Erik och jag, haha en riktig fail bild men det var den bästa man kunde hitta på oss två, vi kollar bort på dom andra!


Ballaste grisarna i hela skolan asså! xD


Sen kom Sofia som vi väntat på :)


Karro hade vi också väntat på, snygg telefon hon har va? xD Jag tror hon visste att jag skulle lägga upp den här bilden så hon passade på att visa upp den :D Hahaha! Nädå det gjorde hon inte... tror jag :D Fast hennes mobil är snygg!


Nämen Mullis Rebecka då! Har du skafft krull? xD


Ja tydligen!


Haha! Bilden är ingevidare men men...


En fin bild på Sofia :)

Tack å hej leverpastej!

 

 

 

 

 

 


5 Oktober 2010

Hej och gomorron solstrålar!

Shit vad dagarna går snbbt nu i Oktober jag menar snart är det den 29 och då åker jag till Eypten! Det känns verkligen inte som det men aja det är väl bra att dagarna går fort nu för då blire jul snabbare :D
Aja jag har iaf nyss suttit upp håret lite slarvigt och har på mig strumpbyxor, knästrumpor som jag knögglat ner, en t-shirt och en skjorta! Idag kommer "Non smoking Generation" till oss och det är bra för då slipper vi NO:n, yes box det gör vi! Sen efter skolan ska jag, Rebecka och Sofia göra nåt roligt. Aja nu låter min mage nästan till grannarna så nu jag gå ner och käka frulle, hej då! // sOphia


Ja sådär såg jag ut igår men jag måste råkat dra till kameran när den tog för den har vääldigt dålig kvalite..

 

 


Mario i papper

Ja ni ser rubriken allihopa! Det är Mario i papper som ni ser här nedanför :) Jag undrar hur myket jobb dom lagt ner, imorgon eller kanske i helgen ska jag ha ett inlägg där jag lägger in massor av roliga saker, vad tycker ni om det? :)


I need shoes and help!

Hellu!

Just nu är jag hemma helt själv (coolt asså) och lyssnar på "Amurula tree" som är på högsta volym typ hehe men pappa brukar låna min dator och lyssna på musik medans han lagar mat och då har han också kopplat i nån sladd som går till högtalaren så det är ganska högt här inne som sagt. Aja jag behöver verkligen er hjälp att hitta ett par skor nu till hösten för jag har ett par vinterskor men dom är alldeles för varma att ha nu lixom, jag fryser om fossingarna när jag går ut med mina tygskor även fast det inte är såå kallt men jag har alltid varit lite frusen av mig hehe gud vad töntigt det där lät! :D Jag har kolat runt lite men jag vill helst ha ett par skor för max 700 och det är verkligen max!

Men vill ni höra en rolig grej? Mamma ringde från Spanien (hon är där nu den lylloosten!) och berättade hur bra och varmt dom hade (lylloost) och sånt där för Emil samtidigt som jag viskade till han att Ludwig ville prata när han var på innebandyträning så då tog jag luren och låtsades vara Ludwig och hon gick på det!!! :D XD
Här får ni läsa hur det lät:


Mamma: Hej Ludwig!
"Ludwig": Hej
Mamma: Hallå?
*tar bort luren för att fnissa med pappa och Emil*
Mamma: Hallå?! Ludwig?
"Ludwig": Öh aa
Mamma: Vad konstig du låter, är det nåt?
"Ludwig": Va nej..
*fniss*
Mamma: Aja, vet du att idag så har jag och Pia legat och solat på hotellets tak! :D Dom har en pool på taket!
"Ludwig": Oj vad kul!
"Ludwig": Jag vill ha nåt därifrån!
*garvar att jag har ont i magen"
Mamma: *med en väldigt snäll röst" Jaa det kanske det blir men som vadå tex?
Ludwig: Ööh vaa????? *fniss fniss*
Mamma: Hallå???!!!!
"Ludwig": Hahahaa!!! Hej mamma!! Det är jag Sophia :D Jag har låtsats vara Ludwig hela tiden! xD
Mamma: Men men..... åååååååååhhh!!!!!! Jag gick på det! Jag tyckte att han lät lite konstigt men man vet aldrig med Ludwig! :D

Kul va? Jag tycker iaf det var askul! Aja snälla kan ni ge något bra tips på nån bra skoaffär eller nåt?
Skulle bli jätteglad!


4 Oktober 2010

Hola!

Ja nu är jag hemma från skolan som vanligt, tur att inte hantverkarna är här just nu för det är jobbigt, då hade jag inte kunnat sitta här vid datorn och blogga tex. Jag, Sofia och Rebecka satt på a-tid jätteläng för vi gjorde matteläxan (duktigt va?) som tog vääldigt lång tid för oss så vi satt till 15.55 men Rebecka stack på gittarr nån gång över tre typ.. sen kom hon tillbaks och då gick vi till IP för att Sofia hade glömt hennes cykel där men det var bra för vi fick ett varsitt äpple på köpet som vi palla vid ett hus men vi ställde oss på deras grejer och hoppade för att nå en gren med ett suuperstort äpple!

Aja jag är superhunrig just nu så jag ska gå ner och käka lite mellanmål och se nåt på tv, good bye evrybody! (stavning? :P)


HAAAAAAAAAHAAAAAAA!!!!!!!!!! Det står att äpplet inte är fotoshoppat men herregud det är väl klart att det är!
Eller.......? Nej nu blev jag osäker här, det är väl fotoshoppat?


King of Calirfornia

Hallå där hemma

Gud vad jobbigt att det är skla imorrn, jag är så trött att jag bara skulle vilja luta mig bakåt och sova men nix först måste jag fixa lite i sängen för just nu ligger mina små söta gosedjur ivägen haha! :) Dom tar typ hälften av sängen, jag kan fota den nån gång så får ni se hur jag sover hos pappa.

Aja jag måste jag sova nu men jag tänkte bara berätta att vi käkat pizza och sallad här hemma från hantverkarrn samtidigt som vi kollat på en film som vi hyrde "King of California" den var väldigt bra faktiskt den var inte som en vanlig film utan den var lite speciell men jättebra! :P Natti natt! // sOphia


Såhär såg fodralet inte ut men det är samma personer men den kom upp när jag sökte på filmen.


I waant!


A birthday cake!

Hej hej!

Nu är jag hemma från den där klassgrejen jag skrev om, Ludwig ropar just nu på för vi ska göra tårta so wish me good luck!


Höst och köpt



Hellu där!

Jag var ju som sagt i Täby C förut och köpte lite saker, här har ni bilder:


Ny halsduk, ny tröja!



Jag köpte dom där stumporna också hehe, och ett par strumpbyxor som jag glömde fota.



Åh jag älskar hösten!

Juste om ni vill läsa om en vääldigt konstig grej som hände i Täby C bläddra bara ner ett snäpp!

 


Täby C (jag är en liten bov)

Har vart i Täby C i fredags och i går men i fredags hände det många konstiga, läskiga och väldigt roliga saker med Ida, ni måste ärligt talat läsa vad som hände mig:

När vi kom in så gick vi direkt till Glitter men innan vi skulle gå in där så var det några killar på kanske 10 bast som gick med cykelhjälmar på huvudet (jaha satt dom på huvdudet?) bakom oss och då såg vi dom och då var det en kille som helt plötsligt bara lade sig ner på golvet såg det iaf ut som men sen när han reste sig upp efter typ 10 sekunder så ropade han "Oj Filip såg du när jag halka? Hihi!" Jag och Ida gick lite och sen började vi såklart asgarva! :D Sen så gick vi och kolla lite på present till Ludwig och jag köpte en snygg scarf och ett nitarmband som har flera rader men inte silvriga nitar utan i olika "slitna" färger.
Sen så gick vi till Glitter igen för vi hann inte kolla på Glitter innan och nu måste ni verkligen läsa det här för det hände en vääldigt konstig grej: Jag testade ett armband flera gånger, jag tog av det och satt på mig det och sånt där, sen när vi hade gått till ungefär Åhléns så kände jag något konstigt vid min arm så jag fick värsta klumpen i magen när jag såg vad det var, det var det där snygga armbandet! Jag hade glömt att ta av mig det i affären men det hade inte börjat tjuta eller nånting! Så jag och Ida sprang tillbaks till glitter och jag ba "Eh hej! Jag var här förut och testade det här armbandet och glömde ta av mig det utan att betala" Kassörskan: "Jaha åh vad snällt av dig att komma tillbaks" Jag var jätteskakis efteråt fast jag vet inte varför... aja sen satte vi oss och åt en varsing bauta stor baguette vid Café Piazza och då var det en gubbe som satt i rullstol och hade på sig en keps med en lampa längst fram och hana sa hej till mig och Ida flera gånger och sen så sa personalen till honom: "Hej Stig! Ta nåt att dricka vetja" Stig (som han tydligen hette): Jadå! xD Sen var det en asläskig kines som satt och åt på en korv i typ en halvtimme, hon tog en tugga, tog ner handen och sen upp den för att han skulle ta en till tugga och han vart jättekladdig av ketchupen och sen satt han och stirra på oss med uppspärrade ögon! Han var verkligen konstig och seg plus att han hade puckelrygg! :D
Sen gick vi till en frisör för att Ida skulle klippa sig och det blev verkligen jättefint!


Haha ja jag sa ju att mackan var stor!


snyggt asså!


Haha Ida och jag bråkade faktiskt lite om vem som skulle få köpa den där prylen!


Sen kom vi fram till att jag kunde köpa den här prylen istället så nu är bråket bra igen xD :D

Lördag: Jag och Rebecka var i Täby C då igen för att den här gången skulle jag köpa lite saker åt mig och inte bara åt Ludwig, jag köpte en tröja från Gina tricot, strumpbyxor från Åhléns, knästrumpor från Åhléns, stor och fet helsduk från Åhléns och lördagsgodis från typ Metro eller vad det nu var.. :)


Det fanns en 3D grej som man kunde testa i en affär så vi fick testa efter ett par tanter hehe!


Rebecka och jag var fascinerade (stavning?)


Sen käka vi på Sandy's, Rebecka ville inte vara med på bild då.


Naaw vilken gullig bild! <3 :D


Inte en bra bild men jag orkar inte bry mig

Jag visar i ett annat inlägg vad jag köpt, det här blev jättelångt!

 


3 Oktober 2010 (brorsanas och Zlatans födelsedag! :D)

Hej på er allihopa!

Ja ni ser vad som händer idag på rubriken, men vi skippar nog att fira Zlatan tror jag... xD Vad ska ni göra idag då? Vid halv 12 ska jag, pappa och brorsorna till en klass grej som Emil har, man ska grilla korv fast vi måste grilla hamburgare för jag hatar korv jag känner liksom smaken av djuret.. uäh jag bara ryser när jag tänker på korv!

Men iaf det kommer väl bli ganska kul att vara där med alla 9 åringar och leka lekar som man äger ut dom på haha :D När vi kommer hem från det ska jag typ baka kladdkaka eller bullar för tårta kör vi nästa vecka när släkten kommer, vi kan inte ha släkten här idag för vi håller på och renoverar vårt badrum så det är liksom lite rörigt och så. Aja igår var jag i Täby C med Rebecka och i fredags var jag där med Ida och köpte present till Ludde så det kommer bilder på det snart tror jag, fast jag kommer bara visa det jag köpte till mig för jag glömde fota det som var till han hehe :P Ha det bäst! // sOphia


Yesterday :P