Vart med alla :)

Hallå där allihopa!

Idag har jag vart med Ida, Rebecka, Erik, Fredrik och Marcus! Dom gick för en stund sen men det var fett kul, vi höll först på och ringde varandra typ hela tiden och undrade när vi skulle mötas vid torget men Fredrik skulle typ hålla på och föna håret och lägga i lite vax innan dom kunde gå haha :D
Sen var vi en tag på torget men det blev tråkigt så vi drog hem till mig och kolla in mitt hus och på mig när jag var liten xP sen körde vi flipper spel och kolla på Family Guy och hoppade studtsmatta :P
Sen när alla behövde gå frös Fredrik så han fick låna min skinnjacka sov var asliten på honom, han såg fett aa konstig ut haha! XD

Aja om ett tag ska jag på fotbollsträning men här har ni en bildbomb:


snyggt Fredrik!


Haha! Rebecka, jag och Fredrik på linbanan :D


Haha, ja det är Ida :D (om du vill kan jag ta bort den)


Erik hittade Sallys Nalle Puh!!


Haha korven! xD


Frdrik var lite trött hehe :)


Marcus haha xD



xD Det är bara Ida som hängde med haha!




Haaha :D :P




Sen gjorde vi alla en stjärna!


Marcus ville vara cellkärnan :D




Haaaaaaahaaaaaa :D :P Dagens outfit idag, mycket häng och min jacka :D snyggt va?

Aja nu måste jag dra, hej då! :D

 

 


29 September 2010

Tjo tjo bloggen!

Just nu har jag lite bråttom men jag vill bara saäga några saker, jag känner mig som en fjortis idag pga att jag tagit massa fjortisbilder på mig för typ 5 minuter sen hehe :blush: Sen ville jag bara säga att det kommer nog inte bli så mycket bloggning för mig idag för jag har piano direkt efter skolan och sen efter pianot har jag fotboll och efter fotbollen har jag läxor så kanske ett eller två inlägg till idag?

Aja nu måste jag käka frulle, skriver sen senare idag! // sOphia

Så här ser jag ut idag:





I know! Det är fjortis bilder båda två haha :P


Fail pics

Hej hej!

Har nyss kollat på "Halv åtta hos mig" och käkat soppa och pannkakor, moms! :) Jag har en gnällande hund bredvid mig just nu för hon vill leka som vi har gjort jättelänge även fast jag ville kolla på tv och nu när vi lekt i typ en timme så gnäller hon för att hon typ har tråkigt!

Aja jag får leka med henne tills hon lägger sig i min säng och sover, det känns som att jag ska gå och lägga mig nu men klockan är ju lixom bara runt 20.00 så antingen lägger jag mig tidigt eller så pluggar jag läxor... hehe roliga alternativ (inte) ;)

Jag har tagit lite fail bilder på mig och här har ni dom:









Höhö snyggt! Här har ni icke fail bilder:


Det här har traskat runt i idag, bajs eller najs? Var heelt ärliga!


Ja jag var nyvaken där, det är en anledning till varför jag ser så bäng ut hehe :)


driv bild så ni vet ;)


Pannkakor

Pannkakor

Pannkakor

4 personer:

4 ägg
4 dl mjöl
8 dl mjölk
Ca 1 krm salt


I am imberasing ompa ompa faleraleraa!

Hellu!

Jag är astrött nu efter att ha vart på a-tid ända till 16.00 usch jag blundade till och med i korridoren samtidigt som jag gick framåt men jag kollade att det inte var nån som kunde se hehe :) Nu kanske ni fattar att jag är riktigt trööt, går och blundar i korridoren liksom... aja vill ni höra nåt kul?! Idag på SO:n så satt några killar och sjöng på den där låten "tänk om jag hade en liten liten apa ompa ompa faleraleeraa osv." då sjöng jag självklart med lite tyst och helt plötsligt så märkte jag att det vart helt knäpptyst och då hade alla hört mig sjunga "tänk om jag hade en liten liten apa ompaaa..... hehe ojdå" :blush: Det var jäätte pinsamt!! Aja det skulle vara konstigt om jag nån gång hade en opinsam dag, väldigt konstigt men det kommer aldrig att hända!

Nu ska jag kolla på spotify om den där låten finns där... sen ska jag nog äta lite mellis och kolla på nån bra serie, hej då så länge! // sOphia

 


Gud vad segt....

att jag måste gå tillbaks till skolan för att göra a-tid snart! Det här är den dagen vi slutar tidigast och jag måste gå tillbaks till helvetet (eller såå farligt är det inte) nu, aja jag är iaf väldigt glad eftersom jag kollade igenom lite kommentarer nyss och där hittade jag en från supersöta Ellen:

 

Elin [Aka Ellen]<3 om 11 September 2010:
OMG VAD DU ÄR SÖT!<33
så jävla avis på ditt vackra utseende gmn<3:]
ses på måndag :]<3
  :D :D Tack Ellen! Men du ska inte vara avis för du är ju så himla sööt själv!!!! <3 <3 du är jätte vacker och söt! :D

Det gjorde min fortsatta dag! :D


28 September 2010

Gomorron bloggen!

Har suttit och kollat lite på "Nanny" och käkat mackor och druckit hallon smoothie som är mm! :)
Fran (hon som spelar nannyn) är fett skön och rolig, har ni sett Nanny? Jag tycker det är en av dom bästa programmen som finns hehe jag brukar glo på det varje morgon men aja nog skrivet om "Nanny".

Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra efter skolan men jag har liite läxor att göra men dom kanske man kan göra med nån kompis... aja snart ska jag dra till Sofia men lite senare idag lägger jag upp "dagens outfit" (shit det låter så töntigt så jag tänker kalla det för "Today:" X))

Hej då så länge!

Här är ett videoklipp där dom visar att man kan styra musen med handen, videon är skum i början men sen kommer ni fatta :)


R2D2, H2K2 :)

Alla här måste veta vem R2D2 är för det gör ni ju men H2K2 är en helt ny lustig uppfinning!
Det är nämligen Hello Kitty xD Det är en man som heter Joseph Senior som har skapat den, det är väl bara en kul grej eller jag vet faktiskt inte om det kanske kommer bli en känd film pryl eller om det kanske blir en robot som kan städa alla barns rum, det vore väl bra? :)



Vad tycker du om H2K2? :P

 



Han den där snubben ser ut att vara kort men det är R2D2 som är jättestor, det är meningen att en "fullvuxen" person ska styra den, jag skulle vilja testa :)

Lat man kan va'

Hej hej

Just nu går det segt för mig här, jag ska öva lite på NO läxan vi har tills imorrn men jag orkar liksom inte gå till väskan, böja mig ner och ta boken, lat man kan va'... men aja idag har jag börjat blogga igen, yippie eller? :)
Jag tänker börja med en ny kategori sen kanske imorgon men aja nu ska jag käka lite mango (i lööv) samtidigt som jag lite senare ska kolla på alla svenska fetton som "tränar" och visas på tvn, gissa vilket program?
Jag skriver lite senare igen fast då blire inte så mycket skriv utan bilder på roliga prylar, tjoba! // sOphia


Pallar ej vända men vänd på dig själv istället vetja!

 

 


Oreo

Hej på dig!

I helgen så gjorde jag och Alice oreo milkshake som var grymt god, här kommer bilder:





 


A whole new monday!

Heej!

Ledsen att jag inte skrivit på läänge men jag har varit lite upptagen hehe om man säger så ;) Men i måndags, tisdags och onsdags var jag på klassresa så då har jag ju inte kunnat skriva nånting men dom andra dagarna har jag bara varit en lite bussy woman haha! :P

Mamma ringde nyss och sa att ikväll blir det thaimatfrån en jättebra kiosk till middag (me like) så jag tog nr.13, det är stekt ris, kyckling och goda grönsaker i den, momschigt va? :) Jag ska väl fortsätta packa ihop mina saker som jag ska ha med mig till mami och sen gå.

Men vet ni? Vi har läskiga hantverkare här hos pappa och dom är här just nu, en av dom fråga "How are you?" och jag ba "ööh.. I'm good!" jaja jag får vara lite trevligare nästa gång dom frågar och kolla med han hur han mår, aja nu ska jag packa hej då!


Lite fjortis där asså jag vet, ;)

Update:

Jag slrev ju lite om hantverkarna om ni läst det men nu så såg jag att dom har en coca cola burk här i hallen eller vad man nu ska säga btw jag funderar på att springa förbi den och dricka upp hela burken för jag blev så himla sugen på cola nu..... aja jag får se hur jag gör.... hej då!

 


Hejsan bloggen! Just nu mobilblogg...

Hejsan bloggen! Just nu mobilbloggar jag samtidigt som jag står bredvid min dator hehe :) Jag måste kolla om det funkar eller om jag skriver det här helt i onödan, aja hej då!


Dagen innan den dan

Hallå hallå

Som ni vet så har jag inte bloggat så mycket den här veckan men det har sina anledningar btw i morgon åker jag till Barnens Ö och det ska bli så himla kul :D Jag har också fått en ny mobil för kanske en vecka sen men det har jag inte berättat här på bloggen för att jag väntade på en vit färg men den var tydligen helt slut så som plåster på såret betalar 3 en månad åt mig, dom vill väl inte förstöra sitt ryckte hehe (stavning?) jag är helt kär i mobilen och sitter just nu och laddar ner låtar till den helt lagligt, om ni vill veta vart ni kan göra det får ni fråg ai kommenetarer för jag pallar inte skriva nu, aja nu ska jag säga hej till min morbror som kom nu, hej då! Jag kommer försöka mobilblogga på Barnens Ö, hej då!


<3 u ucam!

Hallå hallå :)

Jag har precis upptäckt att mammas dator har cyberlink youcam så den har jag suttit och lekt lite med den ochj det är superkul! :D Snart ska jag äta potatisgratäng och oxfilé, momsigt va? På måndag ska jag på klassresa med bästa klassen haha nä där skojja jag lite ofc, bästa klassen är det inte men bra är den :)
Vi ska till Barnens ö och det ska bli såå himla kul!

Iaf, tack Ida för kommentaren jag fick där du skrev att jag tagit typ världens finaste ego bild på mig själv xD, jag vet inte vilken du menar men alla bilder på mig är fula så ja, men tack jag blev jätteglad! :D






xD, love u ucam!

Slagit rekord har jag!

Hellu igen!

Jag vet att jag har slagit rekord i att vara världens sämsta bloggare den här veckan så ni behöver inte påminna mig men det är en grej jag kommer få ganska snart och då blir det uppdatering kan jag säga er, nu ska jag se på Idol, hej då!


Mjölk i maten, icke bra!

Hellu!

Idag i skolan var det faktsikt ganska kul eller iaf på rasten och när man kunde vara med kompisarna, på lunch rasten satt jag, Elin, Kimsy, Ida, Pontus, Erik e, Victor B och M och många fler i samma bord men det var iaf dom jag satt närmast om någon är intresserad haha :) Iaf, Pontus gav mig först hans fiskpinne och sen hällde han vatten i min mat så jag ba "ÅÅÅÅÅÅ" och skratta också, sen hällde jag min mjälk i hans glas och sen hällde han den i min mat så det blev översvämmning och då sa en faktiskt väldigt fet lärare till oss "Tyst med dig (till Pontus) du är för högjlud!" så då börja vi garva, aa och sen stack Pontus och dom andra så jag fick duka av tallriken men ingen mattant märkte :D
Sen har jag varit på fotboll för ett tag sen och piano innan det men det gick inte bra på fotbollen men på pianot sa lärarn att det var som att jag spelade på en konsert så då blev jag väldigt *host* lite stolt sådär, ;)
Vad har ni gjort idag? Hoppas ni gjort nåt kul! :D Snart är det Idool så det ska jag glo på :) Aja här har ni en bild på mig med en tandställning som jag ritat i paint på 5 sekunder, här är bilden:


Haha! Världens fiskmås bild! xD

 

 


Schema för denna vecka:


Vart med Becka! :)

Hej!

Idag har jag varit med Rebecka och det var grymt kul som vanligt :D Vi gick ut och gunga, tog roliga bilder, spelade bolibompa memory xD, fixa en grej på datorn, gjorde matteläxan, gick till skolan och åt toast med kantarell fyllning som dom hade gjort och det var super gott! :P
Ni kan se massa bilder här nedanför, juste idag äre ju "Idol!" wohoo det ska jag se, jag måste också öva lite francais som det heter på franska! Jag håller på och exprimenterar lite i photoshop just nu så det ska jag fortsätta med nu, hej då jag skriver snart igen, ikväll kanske det blir Gissa Kändis, hej då igen! // sOphia


En mupp bild på mig :D


Hah! Det ser ut som Rebecka sparkar till huset, det garvade vi mycket till xD :D :P


Haha ful bild på mig igen jaja jag bjuder på dom :)


Rebecka gungar upp och ner ofc xD


Haha, till vänster så har vi ful och till höger har vi gullig! :D


:D Rebecka sjunger xD


Så himla sööt! <3 :P


Sen började det, vi körde bolibompa memory och där blev jag riktigt sur för jag fick inte den rätta bilden på bolibompa draken...... :(


HHAHHHHHAAAA!!!!!!!!! Jag sitter och asgarvar nu för den här bilden är så himla skön och ful :D Jag skämtade med Rebecka om att jag tyckte hon såg så himla kul ut på den här bilden:


schtekar becka!


Sen kolla vi på ett gaammalt Idol klipp, det var nån gång från typ 2005 talet... xD


Rebecka intresserad av han haha nä då jag bara skojja lite, kul va? ;)

 

 


Krångligt det där med datorer...

Tjoba!

Mamma och jag har precis skickat iväg ett mail till min bildlärare (det är en bild i mailet) men ingen vet om det funkar för vi är så himla otekniska av oss så vi vet inte hur man laddar upp en bild om man ska skicka via e-post men vi hoppas att det funkar :) Om ett tag ska jag börja öva lite på NO provet som är imorrn men innan det ska jag fördriva tiden med nåt kul, ha det gött! // sOphia


Ny vecka, nytt liv!

Hejsan allihopa!

Igår bloggade jag inte och det är jag inte ledsen för men jag är inte precis glad för det heller men iaf, idag vare ju skola igen efter den här himla sköna helgen som vart, åh vad jag vill ha helg igen, det var så himla najs! Igår var jag hemma, övade på ett NO prov som vi ska ha imorgon, åkte med pappa och Emil till Täby C, åkte sedan till en av pappas replokaler och spelade lite trummor, det är en najs dag :)
Idag spelade jag trummor på rasten och jag har fått till en grej så nu vill jag spela på en gång men jag kan inte eftersom jag är hos mamma nu, jag kom hit för kanske 20 minuter sen, snart ska jag äta middag men jag måste först skicka iväg en bild till min bild lärare, jag kan visa den imorgon. Aja jag skriver senare, hej då! // sOphia


É man snygg eller é man snygg? :P

Angående rubriken så menar jag bara att äh jaa.... nånting... xD


11 September 2010

Hej och gomorron!

Idag ska jag, pappa, Ludwig, Emil och pappas gudson (han som jag ska följa med till Egypten) gå på bio som han fick i present av oss förut, vi ska se Shrek 4 men mamma tror inte att Shrek 4 har kommit ut utan hon tror att det är Shrek 3 som nyss kommit ut så vi har slått vad om en tia och jag bara väntar på att få den hehe :P
Jag har precis käkat lite frukost och ska snart duscha, vad ska ni göra idag?

Bilder från igår kommer upp lite senare idag när jag är hos pappa igen, aja här har ni en bild på mig:


Bilden är kanske 3/4 dagar ;)

Hos mamma

Hej allihopa!

Sitter och bloggar från datorn här hos mamma just nu eftersom jag har min dator hos pappa (vi ska bara vara hos mamma en kväll idag), jag har alldeles nyss bakat kladdkaka, momsigt va? :) Vi ska äta kladdkaka, bär och grädde till efterrätt ikväll så det ska bli mysigt! Sally har inte kommit hem än men hon lär väl göra det snart och då blire pusskalas :D Aja nu ska jag kolla lite på en film medan jag väntar på mamma, ha det bra!


Det här är inte den som jag gjort för min är ännu bättre! xP

Bajs eller najs?

Hej igen, snart ska jag börja gå till bildsalen för att möta Sofia, Becka, Karro och alla där men först tänkte jag visa er en grej jag gjort här på datorn, här nedanför ser ni ju först en tjockis halsduk och jag vill ha en stor och tjock men inte den färgen, sen ser ni ju en tröja och den vill jag också ha men då skulle jag stoppa in den eller nåt, sen ser ni en skjorta med en rossett/fluga och jag vill verkligen ha en sån! Sen sist ser ni en stor tröja och den skulle jag och stoppa in på ett speciellt sätt. Vad tycker ni Bajs eller najs?

Haha, jag kan inte hitta bilden men ni får se den senare xD

I skolan helt själv..

Hellu!

Just nu sitter jag i skolan i en datasal med Sofia som snart ska på bildlektion så då blir jag själv i det här slckta rummet... men jag ska egentligen ha idrott (det är elevens val) men vi har det två veckor i rad och sen vi ledigt den tredje veckan så ja det blir nog flera gånger jag sitter här helt själv, haha dissad nej men jag vill äta med dom och då får jag vänta i 40 minuter på dom, om ett tag har vi lunch sen engelska, matte och sen slutar vi, wohoo! :P Ikväll vill jag ha efterrätt, hoppas mamma går med på det aja nu gick Sofia så nu är jag helt själv...
Snart får ni mera uppdatering av mig, jag ska bara checka in några bloggar så hej då! // sOphia


Såhär ser jag ut idag, jag har plattat håret :)

 


10 September 2010

Hej och gomorron!

Jag har sovmorgon till 9.15 idag så det är najs, jag gick upp vid 7.00 men jag väcktes av brorsorna och pappa så jag kunde inte somna om, jag har plattat håret för en stund sen och sen har jag rufsat till det lite där uppe vid pannan, bilder kan ni se här nedanför :P Idag ska jag till mamma eftersom att pappa ska typ spela på nån konsert och min dator är ju här och det betyder att jag kanske inte kommer blogga för jag brukar inte hålla på med datorn vi har hos mamma, jag vet inte varför men jag gillar väl min mera. Aja här har ni lite bilder på mig idag:



:D


Pics from today:

Hai!

Snart ska jag, pappa, Ludwig och Emil titta på Idol :) Det är så kul att se alla himla muppar som pajasar sig eller vad man nu ska säga haha xD, var nyss nere och åt hemlagad pannbiff och spaghetti och det var momsigt!
Aja eftersom jag inte orkar skriva så får bilderna förklara min dag men jag kanske kommer göra ett till inlägg sen, aja om jag inte gör det så hörs vi imorrn, hej då! // sOphia


Schnyggt!


Asså om nån av er på bilden vill att jag ska ta bort bilden så är det bara säga till :)


Söta Sofia :D


Söta Karro ville inte vara med på bild hehe :P


Jag hittade ingen bild på bara Vicci från idag så det fick bli med båda två :)


Öh haha! xD


Egen sushi som vi gjorde eller riset var redan gjort som Rebecka gjort innan

Mer bilder kommer sen, hej då!

Update:

 


xD


Snyggt Rebecka! :D


Haha xD jag ville visa min tshirt


:D Jag tog en papparazzi bild på Rebecka xD

 


Vinnaren! (Gissa kändis)

Vinnaren är Sandra! Stort grattis till dig, jag tycker ni ska kolla in hennes blogg för hon har väldigt bra smak när det gäller kläder tycker jag plus att hennes blogg är jättebra! Just nu får hon en hel mening som en fetlänkning!
Grattis! :D



Sandras design :)

Svar: Det var Miley Cirus

Med Becka! ;)

Heey!

Idag var skolan soft, bara ganska roliga grejer tycker jag, efter idrotten gick jag och Rebecka hem till henne och vi är fortfarande här :) Vi har ätit hemmagjord sushi och toast, mm! Nu ligger vi och ritar eller Becka ritar och jag surfar här medan vi snackar skit! Jag kom nyss på att jag måste börja leta efter en slöig skjorta med en svart fluga eller rossett eller vad man nu ska säga, aja jag skriver mera sen när jag kommit hem för det finns ju en vinnare som väntar på att bli länkad :) Kolla in lite senare vem som vunnit Gissa Kändis vetja, kanske det är du?
Aja nu ska jag kolla en grej här på internet så vi hörs senare! // sOphia


random bild xD


Gissa Kändis!

Hej hej!

Nu blire Gissa kändis igen men den här gångnen mycket svårare för som ni ser här nedanför så ser ni bara den här personens  ögon och lite av håret men ni får gärna skriva om ni tycker att det är för svårt, ni får en länkning om ni gissar rätt!


Den kanske inte är så jättesvår men det blir ju bara bättre för dig så gissa :D


Vad blev jag såå glad för?

Heej!

Jag kom hem från fotbollen för en stund sen och har precis käkat mat som brorsan gjorde eftersom han har det i hemkunskapsläxa, jag vill också ha hemkunskap men vi kommer typ få det i 8:an alltså om ett år.

Aja iaf förut skrev jag att jag var sååå glad över en sak men ni har inte fått reda på vad än men här kommer sanningen: År 2009/2010 var jag i Thailand med min gudfar och hans familj för dom är supersnälla och bjöd med mig dit :D Det var riktigt häftigt asså, det var första gången jag flög :D Iaf, i förrgår typ så frågade pappa mig om jag hade något inbokat på höstlovet och jag ba "nej" och det sa mamma också och sen så frågade han mig "Vill du följa med Fredrik och Diana (min gudfar och hans fru) till Egypten på höstlovet?" :D Ja ni kan gissa vad jag svara så det var det som jag är sååååååååååå himla glad och tacksam för!!!!! :D :D Åh åh åh vad jag längtar, det ska bli superkul! :D

Här har ni lite bilder från Thailand:


Hehe, jag som sover på planet :mad:


Första dagen vid frukosten :) Och ja blomman är äkta om någon undrar :)

xD





Jag tror vi tog mer än 3000 bilder där nere, fast det kanske inte är så konstigt....


Super Mario!

Ska snart dra iväg till fotbollen men innan det tänkte jag bara visa er dom här bilderna:


Tapeter...





Inte tapeter, utan mitt på en trottoar faktiskt :)


Weard mamma det där asså...

Hej hej!

För typ en halvtimme sen kom jag hem från skolan som var helt okej idag, maten tyckte iaf jag var god :)
På vägen hem från skolan gick jag, Vicci och Emelie tillsamans en bit hem från skolan och vi gick och gick och sen så såg vi en asstor spindel, den största jag sett som går mitt på marken dåra och vi ville rädda den haha xD så vi tänkte flytta den från gångvägen eftersom annars kan det komma en moppe och döda den och det gjorde det också :P men den klarade sig halvt men iaf när jag tog fram foten och skulle kolla om den levde så hoppa den på min sko så vi stod där och skrek och då kom det en mamma med en barnvagn och ba "Oj vilken stor spindel" och sen gick hon, sen gick jag hem :)

Aja iaf, vid 16.45 så ska jag på fotbollsträning :D och sen måste jag öva lite SO.... ÖÖH jag vill inte ha SO läxa, bajs! Jaja nu ska jag gå ner och göra mellanmål så hej då jag skriver sen. // sOphia

 


Vinnaren! (Gissa kändis)

Hej!

Förlåt för att jag inte har skrivit vem som vann Gissa Kändis" för två dagar sen typ men jag glömde helt enkelt bort det hehe men iaf vinnaren blev: Karolina! :D Grattis Karro! Karro är min kompis faktiskt :) Jag tycker ni ska checka in hennes blogg för den är grym plus att hon har en ganska ny och snygg design! :D Just nu skriver jag en hel mening som blir en fetlänk till Karro! :P

Jag brukar alltid ha en bild på vinnarens desgn här under men jag kan inte kopiera Karros så det blir en bild på henne istället:


En sötnos é vad du är :)

 


Skaffa ett liv!



Har varit nere och kollap på Top model 5 haha och Family guy, det är mitt liv det hehe nä då jag har faktiskt ett asbra liv! Nu är jag inne och surfar lite här och jag lyssnar på en av världens bästa låtar åh vad jag älskar den! Det är "All I want for christmas is you" av Måns och Agnes, haha xD jag vet att ni tycker jag är töntig nu men men.. :P den är såå himla bra att jag måste ladda ner den till datorn, fast jag gör det på ett lagligt sätt faktiskt så det är väl bra?

Aja det här inlägget ska inte handla om vad jag lyssnar på utan om att jag tycker att det är alldeles för få av alla kompisar som har bloggar (det där blev konstigt, aja) så skaffa en blogg alltså ett liv, jag menade inte det där som jag strök så ni vet :P Öh jag har inget att skriva och det stör jag mig på, juste sen blire "Gissa kändis"


9 November....

Hej!

Jag är jätte bekymmrad (hah det låter vuxet att säga det xP) för det är en grej som inte funkar, jag gör saker i photoshop men det går typ inte att ladda upp dom här på bloggen, aja idag var det en najs dag i skolan för jag hade bara 2 lektioner! :D Jag var hos tandläkarrn med mamma idag, det var i Täby C och dom sa att jag kommer få tandställning den 9 November så ja så är det men iaf efter vi vart hos tandläkarrn så åt vi mat på en liten resturang som ligger på andra våningen, jag tror den heter Sushi Nara men jag tog thaimat istället :)

När jag kom till skolan berättade jag den där saken för alla kompisar och ni kommer få reda på det snart :)
Aja nu ska jag gå ner och göra mellanmål så hej då! // sOphia


Haha jag och mina cp skor som jag hade igår på idrotten :P


7 September 2010

Hej och godmorgon!

Sovit gott? Hoppas det för det har jag :) Idag börjar jag lite senare för jag ska till tandläkaren och prova en tandställning som jag nu skrivit tre gånger så nu borde ni ha fattat, hoppas jag kommer försent för att käka lunch i skolan för då kan jag köpa en smörgås med mamma istället för att äta mat som smakar bajs!

Aja hoppas Karro, Sofia och Emelie kommer idag för jag vill berätta en jäätterolig grej för dom som ni andra kommer få veta när jag kommit hem från skolan, spännande va? :P Nu ska jag måla tänderna för man vill ju inte att tandläkarrn ska tro att man har hål när jag är så noga varje dag hehe, aja ha det så bra så skriver jag senare :)

Juste, idag får ni också reda på vem som vunnit Gissa Kändis igår :)


Mig idag


Sand hotell

Hola!

Just nu är jag jättetrött så jag kommer inte skriva mycket mer än att imorrn har jag lite sovmorgon för jag ska till tandläkaren och testa en tandställning som sagt, fast jag kommer inte få den imorrn utan det blir lite senare.
Jag har precis sett vem som vann "Gissa Kändis" grejen så nu ska jag länka till vinnaren och säga grattis :), ni kanske undrar vem det är men det får ni veta snart så checka in snaart :)





Tänk om det är såhär vi kommer bo i *******, imorrn får ni reda på vad jag menar, ciao bella!

 


Gissa Kändis!

Who's this?



Du får en länkning om du gissar rätt! :)

Jag är såå glad!

Heeeeeej!

Vet ni? Jag är så himla glad just nu för jag har för ungefär 5 sekunder sen fått reda på en grej som kommer bli så himla kul men jag ska nog inte berätta det nu (har ingen annledning till varför) men imorgon kanske ni får reda på det :D Åh vad jag är glad men nu ska jag hålla käften för annars är jag bara dryg men jag är såå himla glad!
Idag var det en helt vanlig dag i skolan förutom att Sofia, Emelie och Karro är sjuka :( Krya på er allihopa!

Jag och Vicci, Rebecka och Johanna satt på A-tid men efter ett tag gick Rebecka och Johanna så jag och Vicci satt till 16.00 så nu har vi gjort lite läxor, wohoo :) Imorrn ska jag till tandläkarn och typ prova en tandställning som jag kommer få sen så det är lite spännande tycker jag fast jag vill inte ha tandställning.... :bigeyes:

Aja nu ska jag börja packa ihop mina saker som jag ska ha med till pappa och sen gå till pappa och sen efter maten så ska jag få skjuts hit och hämta sakerna jag packat ihop för det är för många saker att bära på, aja jag skriver mera sen om jag hinner, hej då så länge! // sOphia


Haha en riktig fail bild på mig och Sally, den är suddig plus att Sally kollar in i kameran precis när den tar xD :D

 


Hörs imorrn

Heej

Ledsen att det varit sådär med uppdateringen idag men jag har suttit jäättelänge med en grej som var meningen att den skulle komma upp på bloggen men det funkade inte men nu äntligen gör det, det! Nu ska jag sova för jag är trött och imorgon kommer jag typ sova hela dan i skolan, hej då! // sOphia


Nytt fynd:

Min nya skinnjacka! :D


Save tonight

För ett bra tag sen kom jag hem från fotbollen men när jag skulle cykla iväg så gick Issa med mig till cykeln och där höll jg på att krångla mycket och sen när jag skulle ta ut cykeln från en grej så höll jag på att säga "Jag får ta en sak i taget" men istället så skrek jag "aaoo" för jag slog i mitt himla lår i cykelgrejen! Ibland (typ hela tiden) vet jag inte vad jag håller på med, jag bara kör eller vad man nu ska säga.. haha aja vad har ni gjort?
Jag har också sett på Sommaren med Göran, handlat guudis och duschat så nu är jag fräsch och snygg :)

För 3 sekunder sen lyssnade jag på "Save tonight" men jag har precis bytt till Fanta och rosé xD och snart blir det lejonkungen låtar hehe tönt jag är jag vet men dom är faktiskt bra, iaf en låt.. snart ska ni få se lite prylar jag har köpt så det ska fotas nu, ha det gött under tiden // sOphia


Vad gör vi? Nu kör vi! Vad gör vi? Nu kör vi! (Sally kan bli en av gänget, hon har ju nerdragen mössa! xD)
Sämst humor man har :D

 


Osminkade fjortis pics:







Pöss pöss <3 *driv driv driv*


Har inget att göra, bajs!

Tjoba hurnini!

Om ett tag  ska jag dra på fotbollsträning men innan det blir det bloggning! Jag har alldeles nyss städat lite och beundrat min snygga nya jacka som ni kommer få se idag men det blir lite senare när jag kommit hem. Igår var jag hos Rebecka och vi gjorde lite roliga saker :) Just nu vet jag inte vad jag ska skriva om så därför ska jag göra en liten grej som snart kommer upp, skriver snart igen. // sOphia


Haha, saknar er darlings!


5 September 2010

Hejsan solstrålar!

Idag hade jag tänkt att jag bara skulle vara hemma och plugga lite läxor men nej jag kom på att det är ju fotbollsträning idag så det ska bli kul! :) Pappa kom nyss hem från affären med en baguette så nu ska jag gå ner och käka, hej då!

Who's behind the glasses?

Hej!

Jag veet att jag inte har skrivit men det har jag koll på hurni :) Snart så ska jag dra till en thairesturang och köpa mat tillsamans med Rebecka och sen ska jag gå till Rebecka och vara där med mamma och brorsorna och alla andra :)
Igår var jag på grillfest med fotbollslaget och jag bada haha och vi kolla på Ungern, Sverige, åt mycket, hoppa, och sjöng mycket! :D Folk borde trott att det var en himla fyllefest fast för barn liksom haha! xD Sen kom Pontus och Erik E till oss och tog lite plats i soffan dom med, hehe :P
Idag har jag vart i Täby C och köpt många svinadyra saker men det får ni se sen, imorrn tror jag för efter jag vart hos Becka ska jag till pappa och där har jag inte min dator såå ja det blir imorgon :) Oj shit nu har jag lite bråttom så hej då!

 


Vinnaren! (Gissa kändis)

Hej!

Jag har inte skrvit vem som vann men det gjorde Millan som just nu får en hel mening som en fetlänk! 

Millan heter alltså hon som vann och jag tycker ni ska checka in hennes blogg och lusläsa den! :D
Grattis Millan!

Hennes snygga design!


3 September 2010

Hej allihopa!

Igår skrev jag inte här på bloggen mn jag gjorde andra roliga saker istället, jag var med Ida och Rebecka och dom skrev ju faktiskt ett "varning för flum" inlägg som ni kan se här nedanför xD, vi gjorde massa saker men sen drog jag på fotbollsträning som var askul! :)
Idag börjar jag 9.15 så det är ju soft men snart måste jag gå förbi Sofia och öh ja gå med henne till skolan, jag har precis hämtat min skolväska från torkskåpet för igår så tog jag med mig en banan till skolan som låg i väskan och det blev bananmos i hela väskan så mamma lade den i tvätten igår och nu är den nästan torr x).

Ikväll ska jag till Elin och bada och det ska resten av fotbollslaget också göra så det ska bli kul! :D Vi ska grilla där och bada i Elins pool, mamma och jag satt och skojja med varandra igår om att vi ska ta med oss oxfilé medan dom andra kommer med korv och hamburgare! xD
Här har ni mig på bild idag:

 


tyvärr, nu blir det Ida och Rebecka gästbloggning.... :( (varning för flumm)

Halloj livboj x)
Det är Ida här. Vi 3 är hos Becka och diskuterar hennes tomma vinglas som står på hennes skrivbord.
(Är Becka alkis???? :S ) Haha nejdå. Det är faktiskt myyycket godare at dricka mjölk ur vinglas tillexempel. JAG ÄR MJÖLKFREAK när jag är med Fifi och Bekka. Drack typ 1 och en halv liter mjöl tillsammans till mellis? Hah x)
Idag har vi lekt fjortis haha :) vi spelade jue fettbra och geeeeekade matte :O haha vi var töntar 8D
Sen tog en kille i min klass min skinnjacka på fotbollen på gympan och typ spelade i den? Hah.
Och glöm inte att gissa kändis! NI FÅR EN FEEEEEEEEEEEEEEEEET LÄNKNING.
Vad har vi mer gjort idag? Tja. Konstaterat att Fifi (Sophia för er som inte är vana med mina muppiga smeknamn) inte gillar tuggummi. Hur fasiken kan man inte gilla tuggummin?? Är ju grymt gott :)
Fifi har ny stylist, jag. Gjorde snygg frisyr på henne, Ni får en bild sen.
Ska nog ta och mmobba bekka lite nu, HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ :D

(HAHA... nejdå, skulle aaaaaldrig mobba lilla Bekka ;) )
(Skulle hon visst det! D:)



Räbäckas  del:

Häj kära barn. I dag ska jag berätta en historia, om när jag var ännu bara en ung get, och strövade över vida landskap. Det var en härlig tid, men det har ingenting med min historia att göra. Så de så! Och därmed basta! I dag så hade jag det trevligt, men jag hade ingen flygande grek. Han försvann i posten, vilket gjorde mig mig ledsen, väldigt ledsen, innombords. Men det var trevligt i alla fall, vi drack te utan koppar med team Edwards medlemmar. Dom dissade Jacob, så Jacob grät en ny flod, den heter J-cub sux. Men jag gillar inte kaktusar, dom sticks. Nu så jag packa mina tofflor och åka till Göteborg.


Gissa Kändis!



Den här gången är det liite svårare att gissa men försök! :)


Så fint!

Hej

Idag var det skolfoto och eh ja många andra lektioner också, sen var det piano för mig och sen fotbollsträning som var riktigt kul! :D Nu ska jag göra ett "Gissa Kändis" inlägg så hejdå!


Titta, jag har städat :) Fint va?


Gissa vad jag har gjort?


Vinnaren! (Gissa kändis)

Hejsan hejsan!

Igår var det Gissa kändis som det är varje dag och det var många som gissa men det var en som var först och det var Andréa så grattis till dig! :D Hon lägger upp bilder på olika sminkningar som hon gör alldels själv, hon är nog make-up artist men för att få reda på det så tryck här på hela den här meningen, för hela den här meningen är en feet länk! Snart kan ni gissa en gång till för snart blir det "Gissa kändis" :D


Hennes design!


1:a September 2010

Hej allihopa!

Jag har fixat mig och käkat frukost för en stund sen, idag så är det skolfoto för mig och min klass så det ska bli lite spännande eller egentligen varför göra en stor grej av det hela? Jag menar ett foto som man tar med klassen en gång om året liksom aja.. jag ska spela en trudellutt nu på pianot och sen ska jag springa till Sofia :)

Juste jag såg också bland kommentarer vem som hade vunnit"Gissa Kändis" men hon kommer få en fetlänkning ikväll! Det är "Gissa kändis" varje dag så idag kanske det blir din tur att få en fet länkning! :)
Hoppas ni får en toppen dag för det ska jag, först piano och sen fotboll och sen bloggaa!! Hej då! // sOphia


Haha jag i förrgår, står och sjunger på nån låt... xD