N.A.I.L.S




Nu jääävlar!

Heej!

Jag vet att jag inte bloggat så mycket på dem senaste dagarna och när jag väl gjort det så har det vart tråkbloggning men nu jÄvlar! Nu ska det bli bra bloggning! Nya nyårslöftet hahah ;P Nej det ska inte bli ett nyårslöfte men jag har inte kommit på något än... Brukar inte har något faktiskt för jag är redan så perfekt, nää skojja VERKLIGEN! ;D Men jag skriver upp löftena sen om jag kommer på några/något.

Alldeles nyss bakade jag en jordgubbscheescake till imorgon kväll och smeten är iaf jäääättegod så jag hoppas att den är lika god imorgon hehe ;) Men iaf här kommer ett skepp lastat med en redigerad bild:



30:e december 2011

Hej!

Just nu sitter jag i bilen med mamma och Micke, vi har vart i Arninge och på Elgiganten, vi kollade efter ett objektiv men det var alldeles slutsålt sen i november. Men det kommer ut igen den 26:e januari så då tänker jag typ övernatta på deras parkering från den 25:e :p
Men eeh, hej då! //sOphia


Godnatt! :)

Heej! Just nu ligger jag i sängen och kollar på Vänner och har det gött :p
Det var jättekul när gästerna var hos mamma och maten var supergod och nyttig faktiskt (wehå) fast efterrätten som var glass var inte nyttig då men äsch! :)

Jag fick också presenter och av allihopa fick jag tillsammans 800 kr (!!) så nu har jag verkligen råd med både objektivet och regnskydd :D
Men aja nu ska jag fortsätta kolla så godnatt! :) //sOphia


Kvällens:


Sådär ser jag och har sett ut hela dagen så egentligen borde ju rubriken heta Dagens men äsch, har ni instagram förresten? :)

Fixat och donat!

Hej hej! Jag tänkte ju lägga ut en video idag som jag skulle göra men jag kan säga att det har jag faktiskt inte gjort för jag har hållt på med mat typ hela tiden fram till nu, gästerna kommer ju snart så nu är det äntligen färdigt, jag har gort lunch också har jag hjälpt till med förrätten och gjort krutonger, mums filibaba!

Men jag ska nog umgås med mormor och Ingrid (Mickes mamma) som har kommit nu så hej då! :) // sOphia

Förresten, jag heter "zoophias" på Instagram så ni vet :)


Jag just nu..


Detta ska snart hällas upp i cocktailglas och sedan lite krutonger runtom :)



Bom bom and I know it!


they are suddiga and I know it!


we play Monopol and I know it!


but I'm sexiest and I know it!


I make foot massage and I know it!


I'm hot and I know it! ;P


Karro died and we knew it!


I was ego and I think we all know it!


we're sexy and we know it!


That is Karro and you know it!

These pictures have bad quality and I know it!

29:e december 2011


Hej hej! :D


Sorry att min blogg suger nu men det är bara en tillfällighet! :) Jag mobilbloggade ju om min födelsedag igår och idag tänkte jag göra en videoblogg som jag ska lägga upp sen (om det funkar) där jag visar alla sakerna, till och med sakerna från julafton för den vidoebloggen lovade jag ju er förut, jag har inte glömt!

Men min födelsedag var verkligen jääätterolig, den bästa hittils typ? :) En av dem grejerna som gjorde att den blev så rolig var att Becka och Fia kom och sjöng, haha ni kan läsa om det i inlägget tidigare :D Men sen så var ju allting annat superskojj det med! :D

Idag ska vi ha en middag hemma hos mamma och då kommer: Min ena kusin Ebba, hennes föräldrar, Gärd och Sven (alltså jag har börjat säga Svärd och Yen precis som att dem vore kineser men jag säger fel hela tiden) och mormor! Sen är det jag, mamma, Ludde, Emil och Micke som också är med :) Jag ska typ gå hem till mamma om ett tag och kanske baka något till efterrätt fast jag vet inte, har bakat så himla mycket på sistone.. fast det är kul! :)
Men jaja nu ska jag inte tråka ut er mer så hej då! // sOphia


A long, long day!

Heej!
Det har verkligen vart jätteroligt idag tycker jag, jag har bakat vääldigt länge och sånt men det var bara kul! Sen kom gäster och bebis var också här fast innan gästerna :)) Hon är så gullig och fin! <3
Sen kom dem flesta vid halv 4/4/halv5/5 haha och eeh jaa jag fick verkligen jättefina saker, är jätteglad! :) Kan berätta sen vad jag fick..

Men vet ni?! Jag har vääärldens bästa kompisar verkligen för alla är så snälla och bra och ja och idag vid typ 7/halv 8 kom Rebecka och Fia hit och ringde på dörren och sjöng för mig och försökte tända ett tomtebloss som satt på en muffin och var verkligen suuupergulliga!! :D Snacka om att jag blev förvånad och glad hahah ! :D Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att visa att jag är suuuperglad när jag är det för asså jag ler ju och skrattar men jag blir gladare än det oftast :D Så jag vill typ hoppa på dem som jag är glad över och krama sönder dem men så gör man ju inte riktigt, eller vad säger ni? :P

Just nu ser jag, Emil och pappa på Love actually och jag bloggar på mobilen men jag ville bara säga att jag har skaffat Instagram, Zoophias heter jag där! Följ mig gärna :) men vi hörs imorrn, ha det bra! :) // sOphia
Jag idag innan jag bytte om till gästerna då:


28:e december 2011, 14 år idag! :D

Hej hej! Idag fyller jag år :D 14 år alltså, stor chey! :P Imorse kl kvart över åtta om man ska vara exakt så sjöng pappa, Ludde och Emil för mig och jag fick en present och det var ett papper där det bla. stod att jag har fått 1000 riksdaler i bidrag till objektivet! :DD Wehååååå! Superglad är jag nu! :D Har fått många gratulationer på facebook också så det är jag också jätteglad över! :D <33 Nu ska jag gå ner och börja med några oreokakor och sen när Ludde och Emil vart och handlat ska jag göra en hallonpaj så jag har lite att göra tills gästerna kommer vid 3 ungefär men vi kanske hörs sen, hej dåå! // sOphia Ps. Det finns inget sånt där fält där man kan välja bild, fet stil och sånt för mig nu utan nåt är fel så det blir bildlöst, kan ej kopiera heller?

Sittning in tha sofa..

Hej hej! Just nu sitter jag i soffan med pappa och Emil och myser, det var nyss en jättebra film på 6:an men aja det här är egentligen bara ett testinlägg från telefonen, har nyss laddat ner blogg.se appen. Men snart ska jag gå och lägga mig för jag fyller ju år imorrn så godnatt! :)


200 g borta..


Hej hej! Just nu håller jag på och bakar eller ah kakan står i ugnen.. Jag lyckades typ bränna 200 g choklad så att den inte gick att använda utan det blev knäck men sen gjorde jag om det och då gick det bra som tur var men jag måste tyvärr handla imorrn igen.
Becka och Fia var ju hos mamma en stund men sen kom pappa och hämtade mig men vi såg iaf på Prinsessans dagbok (fast inte hela då) också pratade vi och installerade min Iphone så nu funkar den :D Också visade jag mitt nya rum och sånt, jättetrevligt! :)

Jag har laddat ner Itunes också men jag vet inte hur det funkar, hjälp någon? ;)
Men iaf, jag ska nog gå ner till pappa och Emil och se på en film med dem så hej då! // sOphia

Om någon vill maila mig så har ni min nya adress här: [email protected]

Japp, mitt gamla kontot blev hackat för ett tag sen så ja adressen ovanför är den som gäller! :)

Färdigt!

Heej! Nu är jag äntligen hemma igen, jag har köpt ett skal nu och fått Iphonen fixad så jao bättre kan det inte bli! :) Just nu väntar jag på att Rebecka ska messa och säga att hon är färdig för hon är på bio men vi ska göra nåt snart, Karro kunde tyvärr inte för hon är påväg till Sälen den lylloosten! Men det blir jag, Becka och Fia :)
Jag ska kolla upp något recept på tårta nu för jag ska baka det ikväll så att vi har det tills imorrn då gästerna kommer :) Men men vi hörs nog sen! // sOphia



Mot Täby C!


Hej! Nu är jag färdig för att åka till Täby C med mamma och mormor, har nyss duschat och sånt där så japp nu är jag redo! Efter det ska förmodligen jag, Becka och Fia göra nåt (Karro kanske?) roligt och jaa.. Helt underbar dag helt enkelt! Höhö skojja men kul ska det bli!

Och imorrn fyller jag år! :D Kan inte sluta tänka på det haha.. 14 år!

Aja nu ska jag börja klä på mig ytterkläderna och sånt men det är typ 8 grader så det är ju ganska varmt ute egentligen... Jag vet inte om jag vill att snön ska komma tillbaks eller om det ska vara såhär varmt fram till våren..
Men jaja, nu måste jag skynda mig lite, hej då! :) // sOphia

Saffransglass med varm hallonsås



Frys: Minst 4 timmar

Saffransglass:
2 ägg
1 dl strösocker
2½ dl mjölk
2 dl vispgrädde
0,5 g saffran

Gör så här: Vispa ihop ägg och och socker och blanda ner mjölken. Häll sedan över i en kastrull och låt sjuda i försiktigt under omrörning tills den blir tjock. Ta kastrullen från värmen.
När smeten har svalnat - rör ner grädde (ovispad) och saffran. Häll upp i en fyrkantig form eller burk och frys i några timmar. Ta fram glassen en ganska lång stund före servering så att den hinner tina.
Skär den antingen i skivor eller gröp ur glassbollar.

Tips: När smeten sjudar är det lätt att den bränns fast så rör om hela tiden! :) Om ni vill ha mycket glass, dubbla då receptet 3 ggr, det gjorde jag och då fylldes hela skålen på bilden. 

Hallonsås:
3 dl hallon (färska eller tinade frysta)
2 msk florsocker

Gör så här: Mixa hallonen till en jämn smet. Häll smeten i en kastrull och sikta ner florsocker. Värm under omrörning tills sockret har löst sig.


1 original 2 redigerade..


originalet.


redigerad 1.


redigerad 2.

Redigerade nyss bilden högst upp och nu vill jag ha någons åsikt om vilken som var snyggast, snälla? :))
Hmm, jag märkte nyss att dem redigerade ser likadana ut.. det kanske är samma bild.. aja det blev väl nåt fel :P

27:e december 2011


Heej!


Ååh idag är det den 27:e och det betyder att det bara är en dag kvar till min födelsedag! :D Jag fyller 14 år, äntligen! :D Men jag har inte önskat mig något speciellt utan jag är så nöjd efter julafton, fast pengar och presentkort är ju aldrig fel ;) Jag håller på och sparar till ett objektiv som jag snart har råd med och då ska jag också köpa ett regnskydd, superbra ju! :D
Idag ska egentligen jag, Rebecka, Fia och kanske Karro göra nåt men jag och mamma måste först in till Täby igen för att få igång telefonen och köpa skal.. Men jag ska messa dem snart när jag tror att dem har vaknat.. :)

Jaja men nu ska jag gå och äta frukost med mormor och Emil, hörs sen! :) // sOphia


Den där Mary..

Nu tänkte jag se på den filmen som börjar nu på 4:an, ska se den med momo och mama! :) Vi har ätit av den där saffransglassen, üübergooo var den men ja som sagt tänkte jag kolla nu så tjarååå! :D // sOphia


Den där Sally ;)

26:e december 2011, dryyyg!


Heeej! :D


Sorry att jag inte bloggat idag men jag har gjort lite andra saker som t.ex. hängt i Täby C! :) Det var inte så kul för det var FETT med folk så jag ba "ååh", kände mig lite som en gammal gumma. Men vi bytte ett underställ som jag fått mot en mindre storlek också skulle vi fixa ett mindre simkort till mobilen men han i kassan var jätteotrevlig och dryg och ba "aaah men ni har ju inte köpt härifrån" "jo" "nää" "jo" "ska jag kolla?.... oj det har ni ju" så ja han var vääldigt dryg tyckte jag för han ville inte ens hjälpa oss att sätta in simkortet även fast det inte var mycket folk alls i den butiken.

Men nu när jag skulle göra det själv så funkar det inte så ah vi vet icke hur vi ska göra, åka tillbaks förmodligen.. Juste jag träffade Rebecka, Fia och Karro där och vi ska göra nåt imorrn :D

Annars då? ;) Jag har målat naglarna, ätit julbord med mamma och alla andra + mormor som är här och ställt fram den där saffransglassen som jag gjorde igår på tining. Men nu ska jag göra en varm hallonsås så ni får ha det så bra så länge, hej då! // sOphia

lat.se

Nu går jag iväg med mamma och Micke till ICA och handlar glassingredienser mm. men jag orkar inteee! Jag sa till mamma att vi kunde ta bussen höhö fast grejen är den att det går ingen buss till ICA från oss för det är så nära.
Men jaja nu mååste jag gå för ICA stänger typ 18 idag? Men vet ni vad jag tror jag visar den där videobloggen sen :) Men men, vi hörs sen! // sOphia




Right now.....


Hejhej! Just nu sitter jag och klär mitt nya smyckesträd, superglad över det! :) Vi har bytt rum också men vi ska måla om och köpa lite saker från IKEA också så det kommer nog bli jättebra :D

En grej som vi är lite "oroliga" över bara, det är att Sally alltid har sovit i det här rummet med mamma och Micke (när hon inte sovit med mig då) och haft en plats då hon kan titta ut genom fönstret så vi får se hur det blir nu, om hon väljer att sova med mig eller om hon går ner... Hm, aja nu ropar mamma på mig för jag måste plocka bort mina saker från det "gamla" rummet så hej då! // sOphia

Vill ni eller inte?

Hej! Jag har nyss spelat in några pinsamma videobloggar (jag tycker alla mina videosar är pinsamma) för att jag tänkte lägga upp någon här på bloggen men nu vet jag inte om jag vågar utan att få era åsikter för om ingen vill så kanske det är lite pinsamt men jag vet inte.. För själv tycker jag att det är kul när andra gör videobloggar för det är kul att se hur man är irl lixom.. Jag visar vad jag fått i julklapp och sånt :)

Men ja, först vill jag ha era åsikter och om några vill laddar jag upp den :)
Den här gången LOVAR jag att ladda upp den för jag skrev så en gång förut också men laddade inte upp den men den här gången får ni banne med ta och stämma mig om jag inte gör det, men jag gör det bara om ni vill :)



Vad gör jag?! Jo nu jävlar, nu kör jaaaag!!


Rubriken stämmer in på allt jag ska göra nu. Jag, mamma och Micke ska bära ut alla saker från deras rum ner till nedervåningen så jag kan ställa in mina grejer i deras rum och så att Emil kan bära in sina saker till mitt rum! För tusan nu ska det exchanged room här (bra jag är på engelska va? Tack!) och sen ska det göras saffransglass med varm hallonsås, mmmmm! Hörs kanske sen i kaoset! // sOphia

-


©

25:e december 2011, juldagen! :)


Gomorron och god jul!

Jag vill fortsätta säga det fram till nyår hehe.. Hoppas ni hade en suuperbra julafton igår för det hade jag :) Först så kom gästerna till pappa och det var jättetrevligt och kul verkligen, vi gjorde i ordning mat, åt och såg sen på Kalle Anka, efter det gick vi ner och öppnade våra paket! :D

Jag är verkligen suuuuupernöjd med allt som jag fick förutom en grej som ska bytas :) Det var jättemysigt på paketöppningen :) Sen lite senare körde pappa oss till våra kusiner och då började vi med att äta där (fast jag var proppmätt), gå runt och längta till Tomten, spanade efter Tomten och till slut kom han! :D Där fick jag också jäättefina presenter och vet ni? JAG HAR FÅTT EN VIT IPHONE 4S!!! :D :D SåhÄÄÄr himla glad! :D Wehååååååå, nu kan jag skaffa Instagram :DD Men den går inte att aktivera än för att vi måste till affären och be om ett microship eller vad det nu var så vi ska dit imorrn för idag är det ju stängt.

Men jaaa jag är suuuuperglad över allting verkligen och idag ska jag få byta rum med mamma och Micke så jag får ett stort rum! :D Spännande! Nu ska jag kolla på Vänner, fick den boxen igår :D //sOphia



24:e december 2011, GOD JUL!


Heeeeeej och god jul på er!


Wohoo nu är det julafton, så himla kuul och mysigt! :D Imorse gick vi upp allihopa och såg sista avsnittet av julkalendern, den har varit så himla bra! Men nu är den tyvärr slut.. Sen åt vi frukost, tomtegröt och sånt och nu står jag och lagar julköttbullar, har faktiskt tjuvsmakat en och den var jättegod så jg hoppas att dem andra också är det :)
Gästerna kommer hit vid 13 och då ska vi äta och sånt och sen så är det ju Kalle Anka och jag vet faktiskt inte om vi kommer att öppna paketen innan eller efter det men ah nån gång iaf.

Sen åker vi vidare till våra kusiner där mamma är också äter vi middag där, ser på Karl Jonssons julafton och sen kollar vi efter tomten och SEN får vi öppna paket :D Aja men det kommer bli jättemysigt, jag måste byta om snart men jaja. Nu lyssnar jag på Justins julskiva om ni bryr er :P Ha en tooooppen julafton nu, hej då! // sOphia

Kvällen före dopparedan! :)


Hej hej! Pappa åkte förbi mamma och hämtade oss förut och sen dess har jag ätit, julpyntat lite till för vi hittade allt vårt julpynt, duschat, slått in lite julklappar och fixat en julklapp :)
Nu är jag lite spänd inför morgondagen, gaaah! :D Det kommer nog bli jättebra allting eller jag vet att allting kommer bli superbra! :)
Jag ska fortsätta slå in nu och sen kanske jag bloggar ännu en gång men får se, aja hoppas ni haft en toppendag och att ni får världens bästa julafton imorgon, ha det bäst! Hej då! // sOphia



we made it all this way!


Hej! Jag har hållt på med den där chokladtryffeln ett tag nu också har jag fixat två ljus till så nu är alla ljus färdiga som tur är! :) Haha det känns som att det enda jag bloggar om är mina ljus och den där himla tryffeln men jaa det är det jag hållt på med nu i två dagar :P

Men efter julafton kan jag ju blogga om det jag fått hehe :p Alltså jag tycker att tiden gått SJUKT snabbt, det känns som att den 1:a december var igår.. Men jag har hållt mig "all this way" och med det menar jag att jag orkat vänta såhär länge (fast jag skrev ju nyss att tiden gått sjukt snabbt, kan inte bestämma mig) och inte exploderat på vägen eller nåt, woho! ;D Nu sitter jag och lyssnar på All this way med Amanda, så grym!

Nä nu ska jag kolla den där tryffeln så hej då! // sOphia

Dagens blogg, tävla du med!

Hej! Jag är med och tävlar i Dagens blogg hos Jasmin, här kan du komma till hennes blogg och HÄÄÄR kan du komma direkt till tävlingen, hon har runt 350 läsare så ta chansen vetja! ;D



♥ Italia ♥
















Ååh vad man kan sakna ett land! Jag saknar verkligen Italien jäättemycket, måste åka tillbaka. Det var så skönt när vi var där för det var lixom inte turistsäsong eller vad man nu ska säga utan det var mitt i skoltid så vi var nästan ensamma där med Europas största pool :D Härligt var det! // sOphia

23:e december 2011, 1 dag kvar!

Hej hej!

Hoppas allt är toppen med er för det är det iaf med mig, alltså fattar ni att det är JULAFTON imorgon?!?! Åååååååhh så himla kul!! :D Jag kommer typ gå runt och säga det hela dan till Ludde och Emil haha.. Men jag måste först baka några chokladtryfflar som ska ges bort också ska jag göra några ljus och jaa, det är väl det! :)

Juste, vet ni? Imorse när mamma åkte till jobbet typ 6.00 eller nåt, då kom Sally in till mig och lade sig på min kudde, alltså hennes huvud låg på min kudde, så himla gullig! Sen har sovit så med mig hela tiden x)
Men nu sitter Emil bredvid här och väntar på att vi ska kolla på Julkalendern så hej då! // sOphia

Har ni döpt era dammsugare?


Tjobre! Nu är jag äntligen färdig med chokladtryffeln eller vad det nu var jag gjorde haha, jag kommer inte ens ihåg vad det heter men någonting hette det iaf.. Jag har också suttit med mamma och slått in julklappar, härliiigt!

Har också städat lite på rummet men jag ska nog dammsuga lite imorgon, intressant va? Vill ni veta hur jag gör när jag dammsuger?! Jaaa! Jag kan ju lägga upp en video på mig och dammsugaren Bertil som vi har här hemma, han börjar faktiskt bli lite rutten av sig. Har ni också döpt era dammsugare?? Om inte:?!. Det är jätteviktigt att dammsugare får ett personligt namn, det är det ja! ;D

Höhö nejmen nu ska jag se på det nya avsnittet av Elsas värld, oooh har längtat hela dagen! Men först ska jag borsta tänderna och sånt so good bye and sleep tiight! ;) // sOphia


Gröt på tub..


Yo!
Jag har hållt på och bakat väldigt länge nu också har jag gjort två ljus till så nu måste de bara slås in. Snart ska jag rulla några bollar i vit choklad och äta middag men det är inte sådär jättelockande för vi ska bara värma på gröt på tub och äta fast aja det är väl gott, nä nu ska jag rulla så hej då! :D // sOphia

LÄNKBYTE- juliaaelinn.blogg.se


Jag gör ett länkbyte med två tjejer som heter Julia och Elin, de bloggar lite om allt möjligt, de lägger upp fina bilder, tipsar om saker och ting t.ex. parfymer och sånt och jaa deras blogg är helt enkelt grym så checka in den allihopa! Ni gör inte fel då :p HÄR ÄR EN FETLÄNK TILL DEM! :D

CHECK IT OUT! :D



Liten plutt! ;)













Haha naaw vad liten jag ser ut att vara på dem där bilderna.. Det var i september så det var ju inte så längesen ändå... Haha det är lustigt hur mycket man kan förändras på sådan kort tid, nu låter jag som att jag gått i pension men äsch! :P Haha ser ni skillnad? ;)

NU, äntligen, drar jag till ICA!



Heh.. Ibland har jag bara lust att gå sådär med två toffsar till ICA haha men dåvet jag inte vad alla skulle tänka om mig.. Och jag skulle bry mig om deras tankar även fast man egentligen inte ska det. Vendela klippte mig igår förresten och jag blev jättenöjd! Hon klippte upp det lite och klippte det slitna :)
Aja nu måste jag gå till ICA innan det är dags att gå och lägga sig lixom ;)

-

©
Har fortfarande inte gett mig iväg till ICA än men jag är lite upptagen med att äta några kokosbollar från igår när jag var med Karro, Vicci och Ida var också där ett tag, superkul var det! Kanske visar bilder sen :)

hope never dies...

©

Ny design!

Hej! Ser ni att jag bytt design? Jag har velat ha sån där rymdbakgrund ett tag nu så jag testade lite i photoshop och jag lyckades! :D Glad? Ohja! Haha jag försökte förut men det gick inte men nu kom jag allt på det! Jag sitter fortfarande i pyjamas också har jag druckit smoothie men jag ska nog klä på mig nu om jag inte vill skämma ut mig på ICA.. Aja vad tycker ni om designen? Hörs sen! :) // sOphia


bild från i somras..

22:a december 2011


Heeeeej!


Nu är det JULLOV!! SÅ himla skönt! :D Ååååh tänk nu behöver man inte tänka på några läxor alls, nej nej det är förbjudet! Aaah jag kan inte beskriva hur himla glad jag är för det men jaa jag antar att alla är vääääldigt glada över det haha :D

Och nu är det ju också julafton om bara 2 dagar, jag dööör! Eller nej för då hinner jag ju inte vara med om det men jag är så uppspelt haha ;D Idag ska jag göra chokladtryffel och fixa lite julklappar och handla och sånt men det tar jag sen lite senare för nu ska jag se på julkalendern så hej då! // sOphia

21:a december 2011, TAGGA SKOLAVSLUTNING! :D

Heeeej!

Jag är väääääldigt stressad just nu men bloggar ändå, idag är det skolavslutning för mig! :D Wehååå! Men vad heter det efter skolan ska jag vara med Vicci och Karro och vi ska gå hem till Karro och ah göra jätteroliga grejer som förra året efter avslutningen men jag vill inte missa skolavslutiningen nu så jag borde borsta tänderna nu isf så hej då ha en superhärlig dag! :D // sOphia

keep on smiling, you're beautiful









Häärligt!


Hej! Jag kom nyss hem från pulkabacken på IP, jag, Elin och Vicci var där och det var jättekul! Vi träffade några andra i klassen där också fast dem åkte inte pulka utan skidor och snowboard, jag skulle aldrig våga göra nåt som dem gjorde. Men iaf det var faktiskt ganska mycket snö i backen men om det hade vart som förra året hade det vart mycket bättre! :)

Men nu ska jag fixa julklappar så godnatt höll jag på att säga nu men jag menar hej då! // sOphia

20:e december 2011, 4 dagar!


Heej!


Skolan var hur chill som helst idag och imorgon slutar vi! Herregud vad skööönt! :D Så himla lycklig haha! Fast det känns inte som att vi gör det imorrn, det känns som att vi lixom ska gå några dagar till och det känns verkligen inte som att det är julafton den här veckan!? OMG. Jag måste pyssla ihop och slå in några julklappar snart, trevlans! :) Träningen är inställd idag så jaa jag vet inte vad jag ska göra eller nu ska jag gå och äta nåt och sen blir det som sagt julklappsinslagning! Hörs sen :) // sOphia

Enjoy this christmas like it's the last one


Det är samma bild som nedanför men äsch, det går inte att ladda upp bilder för mig just nu tyvärr. Men nu ska jag sova och imorrn händer det nog inget speciellt förutom träning sen på kvällen men jaa.. Jag ska försöka slå in några julklappar men aja godnatt och sov så gott! :) // sOphia

Tyska U:n..


Hola hola! Haha har ni tänkt på en grej? Eller ah det är inte så vanligt att tänka på då så antagligen inte men iaf, har ni tänkt på att dem flesta som har spanska skriver hej på franska medan dem som har franska skriver hej på spanska :P Hehe det tycker jag är lite roligt x)

Nu är jag hos mamma och jag har ätit och sånt där, jag har alldeles nyss fotat våran überfina julgran! Just nu sitter jag och söker runt lite efter en box med alla Vänner säsonger i för jag vill ha alla.. Jag har hittat en från Hemmakväll och den kostar bara 499 (!!) men sen så tillkommer ju frakt så då blir det 529 kr men ändå, fett värt det!

Jag har också googlat upp hur man gör ett tyskt u haha, jag gjorde ju det när jag skrev "überfina julgran" hahah aah lite random! Hej då! // sOphia

WINTER






















©
Här är några bilder som jag fotade för en stund sen, vad tycker ni om dem? :)

vilmahenricsson.blogg.se, var med och tävla du med! :D


Hej! Jag är med i en tävling där man kan vinna presentböcker från Glimra Förlag och det är en tjej som heter Vilma som håller i tävlingen, här är hennes grymma blogg: vilmahenricsson.blogg.se och om ni trycker HÄR kommer ni direkt till tävlingen! :) Det är ju en perfekt julklapp så var med och tävla du med vetja! ;)



19:e december 2011


Hej hej!


Skolan var FETT chill idag, nästan bara film haha x) Vi hade matte som första lektion och då fick vi titta på julkalendern haha, jättekul ju! :D Sen såg vi nästan bara på film resten av lektionerna.. Superskönt! :)
När jag kom hem gick jag ut och fotade på en gång, sprang bara in och hämtade kameran och lämnade väskan för jag ville passa på innan det blev mörkt precis som det är nu. Men sen efter ett tag började det snöa igen men jag fortsatte att fota ändå men sen så typ hände nåt med kameran så jag trodde att den blivit fuktskadad eller nåt men den klarade sig mycket bra som tur var! :)

Just nu sitter jag och käkar en lussekatt, mm ála mm! Men vi hörs sen, hej då! // sOphia


Julstämning på HÖG nivå ;)


Tjaa! Nä skojja men hej! :D Det var suupertrevligt hos Mirka för vi åt supergodmat och efterrätt, sen åt vi lussekatter och öppnade våra paket som vi hade fått av henne, hennes julgran var superfin och jaa allt var mysigt! :) Vi alla fick ett varsitt biopresentkort på 200 kr var (!!) och en jullampa så vi blev verkligen jätteglada och jättetacksamma, nu kan vi ju gå på bio (nehe?)! :D Markus (min farbror) var också där så det blev väldigt trevligt som sagt..

Efteråt åkte vi förbi pappas jobb och replokal men nu är vi hemma och jag sitter med ricinolja i håret, helt sjukt hur fett det ser ut! Eller ifs är det ju en olja så det är väl inte så konstigt men det ser fett äckligt ut.. gott luktar det inte heller för den delen. Aja, jag måste vänta till 20.25 så det kommer nog ramla in ännu ett inlägg, håll utkik! // sOphia

Bildlöst inlägg och oplanerade planer!

Hej! Just nu står jag i frejknuten och är kassörska haha, pappa ringde och ba " hej kan du göra mig en tjänst?" och ja nu står jag här helt själv. Ludde är inte ens här och det är hans lag som tjänar pengar på det här men ajaibland får man ju hjälpa till ! :) Pappa är i täby c med bebisen så han kommer om en timme typ men aja, det är lugnt här så ah, jag kan sätta mig och kolla på tvn om jag vill.. Nu kom Ludde btw, hej dåå! :) // sOphia

Uppdaterad önskelista:

Iphone 4S

Pengar till objektivet

Presentkort på: Hollister, Gina, BikBok, H&M och JC

En tjocktröja från Hollister

Armband

OPI Nagellack

Serien Vänner

Ett smyckesträd!


Hehe jag vet att jag gjorde en förut men jag har kommit på lite nya saker nu så japp, det är den här önskelistan som gäller! :D Snälla tomteen..



18:e december 2011, 6 dagar kvar! :D


Gomorrron!


Snön ligger fortfarande kvar, woho! :D Tyvärr är det inte 1 decimeter än men det får det ta och bli! Idag ska vi åka iväg till Mirka (farfars fru) och äta middag och jaa vara där ett tag helt enkelt.. Hon gör alltid god mat så jag längtar redan nu haha! :P Nejmen det ska bli jättekul för det var så längesen vi träffade henne. Men det är inte förrän klockan 16 typ så innan det ska jag nog ut och fota om det inte börjar snöa.. :) Men iaf snart ska jag ner och göra frulle så hej då! // sOphia

DET SNÖAR FORTFARANDE, WEHÅÅ! :D


Åååååhh det snöar jättemycket nu! :D Hoppas det håller i sig till julafton nurå, kom igen!! Jag tänkte gå och lägga mig nu och sen imorrn ska jag springa upp ur sängen och titta ut genom fönstret, haha ;D Hoppas det är 1 decimeter snö då! Aja, vi får väl se imorrn för nu ska jag sova, godnatt! // sOphia

Let it snow, let it snow, let it snow!












©©©©©


E G O !




Nu ska jag ta och hugga in på min och pappas B&J Fish Food, den godaste! :D

OVER KNEE




Fina va? :) De är från Gina, mamma köpte dem åt mig idag för jag ska ha dem på julafton, det blir snyggt! :)

Täby Centrum!

Holaa! Jag och mamma och Ludde åkte till Täby C idag och fixade bla dem där ljusgrejorna som vi skulle göra så nu har jag redan gjort ett ljus! :) Vi tittade också på julklappar och sånt och jag fick en Christmas cookie crunch smoothie eller vad den nu hette, supergod var den iaf! :) Bebis har vart här väldigt länge också så jag har mest vart med henne, fick hålla henne några gånger också :)

Men visst är det kul att det har snöat!? Superkul ju! Hoppas det håller i sig och snöar mer till julafton :D Det skulle ju vara perfekt! Men nu är jag hungrig så jag ska ta och äta lucka nr 17 nu, mm!

Nejmen maten är färdig om ett tag men juste, jag var ute och fotade lite på tomten idag när det snöade för jag ville lixom fota snöflingorna och sånt men det gick inte så bra för att kameran blev lite blöt och ah.. Men om jag får lite pengar i julklapp ska jag köpa några skydd till kameran så att man lixom kan fota när det regnar till och med.
Jag kan visa dem där bilderna snart, hej då så länge! :) // sOphia


Det där ljuset..




Om sanningen ska fram..

Hej! Jag tänkte bara berätta för er lite kort om hur det är med bebisen och Jenni, Ivan och August för Jenni och pappa är inte ihop längre, de gjorde slut i oktober ungefär och dem har flyttat ut. Alltså Jenni, Ivan och August. Sen är det ju så att bebisen måste amma och då bor hon med Jenni och dem hela tiden nu men dem hälsar på ganska ofta eller så kommer vi till dem så det funkar bra och sånt men vi vill ju också såklart ha bebisen på heltid men sen när hon är ungefär 6/7 månader och hon har slutat amma, då kommer vi typ köra varanann vecka eller varanann dag. Sen så är det lite andra saker runtomkring det där men det löser nog Jenni och pappa hoppas jag.

Nu är det alltså jag, Ludde, Emil och pappa som bor i det här "nya" huset själva för Jenni och dem bor i ett hus bredvid sin mamma. Men vi kan inte bo här själva för det blir för dyrt så vi har hållt på och kollat på lite hus och vi har hittat ett som vi förmodligen kommer att få! :D Vi ska bara besikta det och om det inte är några problem med besiktningen kommer vi att skriva på kontrakt och flytta den 1:a april :D Det huset är ett radhus och är jättefint! :D Nu måste vi bara sälja det här huset... det är supertråkigt för vi har ju nyligen renoverat och sånt men ja vi har iaf fått ett nytt hus. Men jaa, nu vet ni lite mer om hur det är så nu förstår ni nog varför jag ibland skriver att bebis kommer över till oss. Det är ju supertråigt allt det där men man får tänka positivt, vi har fått ett hus och vi kommer nog turas om med bebisen sen. // sOphia


Mitt rum just nu, det var en fotograf som var här och fotade huset i måndags.

Ricinolja:

- Ricinolja gör att håret växer fortare, på en månad har det växt ca 5 cm för många.

- Ricinolja är ett laxeringsmedel som finns på Apoteket bakom kassan så ja du måste fråga om det..

- Häll olja i handen och gnugga sedan in det i hårbotten och dra ut det lite i längderna om du vill.

- När du duschar så är det många som brukar schamponera håret flera gånger men jag gjorde enligt ett tips jag läst, schamponera innan du ens sköljt håret med vatten och sedan sköljer du. Jag gjorde det alldeles nyss och det funkade jättebra! Jag schamponerade bara håret 2 ggr men den där andra gången hade inte ens behövt.



17:e december 2011


(
bilden är från när vi skulle fota bildläxabilden)
Gomorron!

Just nu sitter jag med ricinolja i håret så det ser väääldigt fett ut just nu men jag får kämpa med det i duschen haha, jag ska testa att schamponera håret innan jag ens hällt på vatten för det ska tydligen funka lite bättre.

Annars då? Haha jag låter ganska barnslig när jag ska försöka använda vuxenord som "annars då" eller ah det är väl inget vuxenord men jag hoppas ni fattar! :P Jag och mamma ska kanske åka till Täby C för att köpa lite grejer som vi ska pyssla ihop till julklappar också var det något mer vi skulle fixa men jag kommer inte på det..
Det ska bli kul! Sen lite senare kommer bebis över hit :D Men nu ska jag vänta i ungefär 20 minuter till och sen kan jag hoppa in i duschen! Hörs! :) // sOphia

O P I Muppet Collection


De här nagellacken önskar jag mig i julklapp! Inte alla förstås för ett kostar lixom 150 kr!? Så det skulle ju bli väldigt dyrt isf men jag ska faktiskt köpa det blåa ganska snart, då ska jag också köpa ett baslack och ett svart så att jag har svart under det, det blir typ fett snyggt då! :) // sOphia

BOKEH









Bestämde mig för att smeta in ricinoljan imorrn istället för jag orkar verkligen inte nu ikväll, men vad tycker ni om bilderna eller ah egentligen bilden som jag gjort om? :)

GLITTER & OIL!





Tröjan och ricinoljan är nyinköpta, tröjan köpte jag inne på Gina för 149 kr i onsdags, den ska jag ha på julafton! :D Älskar verkligen glitter, så himla härligt! Oljan köpte jag idag inne på Apoteket för 41 kr, nu ska jag ta och testa den, hoppas den funkar! :)

Mitt hår kommer bli som Rapunzels! :D

Hej hej! Sorry att jag inte bloggat förrän nu men efter skolan stack jag, Fia, Karro och Becka till ICA och Apoteket för att jag skulle köpa ricinolja inne på Apoteket, sen gick jag, Karro och Becka hem till Becka för vi skulle egentligten ha kollat på Spiderman (Rebecka har inte sett den!!) men hon orkade inte så vi gjorde lite annat istället, Becka fixade bla mina naglar, hon filade och "putsade" och höll på mycket men det blev jättefint! :)

Alldeles nyss åt jag tacos med pappa och brorsorna, mysigt och gott! Jag ska snart lägga i ricinolja i håret och sen ska jag ta en dusch så sen efter typ två veckor kanske mitt hår ser ut som Rapunzels ;D Nä skojja men det kanske har växt några centimeter, hoppas! :)
Jag kan skriva lite mer om det där senare.. Men iaf, här har ni lite bilder:




ouff bäst kvalité! Nämen den är tagen den 13:e december haha jag kommer inte på vilken dag det var :P


Dagens:




Mm sådär ser jag ut idag, lockat hår och allt fast jag ser ju som sagt lite ut som att jag bär en präst peruk :P
Nu ska jag snart ta och bege mig to tha schoool! :D

16:e december 2011, präst peruk idag då? ;)

Hej! :D Läget med er? Hoppas allt är prima för det är det med mig! :) Jag har lockat och sprayat håret för ett litet tag sen så japp, idag har jag extra lockigt hår.. :) Jag ser typ ut som en sån där gammal gumma/gubbe med prästperuk eller vad det nu kallas haha :P

Det är sista riktiga skoldagen idag innan jullovet! På måndag och tisdag kommer vi typ bara städa och ha idrott och sånt så det är fett sköönt! Efter skolan idag vet jag icke vad jag ska göra men något kommer jag göra, kanske gå hem och pyssla ihop lite julklappar.. får se.
Men vad heter det, nu ska jag gå ner och göra frullerulle så hej då! // sOphia


Sådär ser jag typ ut i håret haha men ni får se bilder snart!

If you never try, then you'll never know.








©

STARS


© min bild!

Hej! Jag har nyss ätit och dä va mycket gott! ;) Just nu sitter jag och kollar på Bonde söker fru repris, jag och pappa kollade nyss på Halv åtta hos mig också så ah mycket tv nu! :p Egentligen så borde jag sitta och öva på en låt som jag ska kunna imorrn för att jag och Karro sa lite spontant att ja den låten ska du kunna och sjunga för mig på fredag (först var det onsdag :p) så aah.. jag måste kunna den! Och jag har inte övat hahah... :P Nejmen jag ska nog göra det.. eller? ;) Aja nu ska jag fortsätta kolla på Bönderna för dem ska ju gifta sig! :o

Förresten, vad tycker ni om bilden ovanför? Jag lade till de där stjärnorna, kanske lite många men ah vad tycker ni? :)

Maddi Jane..








Hon är så himla gryymm och hon är bara 13 år! :O Hon är så hiimla bra!! Åh vad jag önskar att jag också kunde sjunga som hon, då skulle jag ju lätt vunnit Talangjakten i Byle, nä skojja! xD Men jag vill kunna sjunga som hon, fatta att gå runt och lyssna på sig själv när man sjunger som om man var en radio.. :D Ååh hon är så grym!

Svar på tal:

Anna
Hej! Ska du inte köpa objektivet under mellandagsrean? Då brukar det vara jätte bra priser! Älskar din blogg!

Svar: Hej! Jag har faktiskt också tänkt på det men det objektivet är väldigt nytt så jag vet inte om dem kommer sänka det i pris eller inte men jag väntar till mellandagsrean ändå! :) Och taaaaack så jättejättemycket, din kommentar gjorde min dag! :D <3
Förresten, har du någon blogg? :)



15:e december 2011, snälla tips!

Hej!

Jag kom hem för ett tag sen, satt på a-tid med två av dem bästa, alltså Vicci och Karro, vi höll på med våra bilder och sånt. Nu är jag hemma och surfar runt lite, alltid lika kul! ;)
Förlåt förresten för typ vääärldens sämsta bloggning men jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om och sånt men ah det blir bättre sen på lovet, promise! För asså tänk om jag får en Iphone 4S, då skulle jag ladda ner Blogg.se appen och sen bara tuta och köra! :D


Den första bilden är tagen alldeles nyss ifall någon undrar hehe, den andra för ett tag sen.. men om ni har något tips på vad jag kan blogga om eller vad ni gillar att läsa lixom, snälla kommenter det då! För jag har bloggtorka hahah! xD

HEJ DÅ!


Lyssna. världens bästa låt!

14:e december 2011, 10 dagar kvar!


Heej!


Idag har jag sovmorgon för att min NO lärare var grymmast i måndags och sa att vi fick det, så himla sköönt! Jag sov till 7 idag :o det är faktiskt bra för att vara mig på en vardag :) Men julkalendern började ju så då behövde jag gå upp, den är faktiskt sjukt bra! :D

Idag efter skolan ska jag, Vicci och Karro åka till Täby C för att handla lite julklappar men jag får verkligen inte köpa något till mig själv! Jag håller på och sparar till ett objektiv so  no. Fast jag kanske måste köpa ett par knästrumpor till mig själv för jag vill ha det på julafton, oo! Såg ett par jättesnygga på Gina så ah jag får se men nu ska jag fortsätta kolla bloggar och sen borsta tänderna, hejdå! // sOphia

Dagens Lucia ;D




Mm, sådär såg jag och ser ut idag! Och förresten, jag har inte vart Lucia men ah jag bara skrev så för det är ju Lucia idag! :D Nu är bebis här så hej då! // sOphia

13:e december 2011


Hej hej!


Lucia idag då om ni inte visste det? ;) 9:orna hade Luciatåg och det var jättefint tycker jag! :) Lite mysig stämning sådär.. På HK:n bakade vi lussekatter så nu sitter jag och äter några och lyssnar på Someone like you, typ vääärldens bästa låt och Set fire to the rain! Jag måste börja med en bildbild nu hahah, asså en bild som jag har i bildläxa nu, toppen! Sen lite senare ikväll kommer bebiiis! :D Wohoo, det var ett tag sen jag träffade henne nu :')
Sen ska jag på träning och träna! :D Nä vet ni vad, nu ska jag fortsätta moffa lussekatter så hej då så länge! // sOphia

Lucia imorrn ♥


Tänkte bara säga godnatt med den här bilden, så såg jag ut idag ifall någon verkligen undrar ;D Imorgon är det Lucia! Så himla mysiigt! Jag ska typ ha på mig något vitt.. eller ah jag får se, egentligen spelar det ingen roll men det är ju alltid lite kul att "klä upp sig"! :)
Aja nu ska jag sova, är så himla trött så hej då ♥ // sOphia

12:e december 2011


(saknar Italien!)

Heej!

Är både ledsen och glad nu på samma gång, jag är ledsen för att jag kommer typ inte få några julklappar eftersom att min familj inte är kungafamiljen (nä ok där var jag dryg men det känns som att vi just nu är pankast i hela Stockholm) och lite andra grejor tyvärr.. Sen är jag glad för en grej men det kan jag berätta imorrn när jag först sagt det till mina kompisar för ibland (oftast) när jag berättar något kul eller ah nåt sånt, då vet dem redan det för att jag har skrivit det på bloggen dagen innan, så imorrn får ni veta! :)

Den här veckan är iaf fett skön jämfört med alla andra veckor i hela min skolgång, eller ok bara den senaste terminen men sak samma :p Vi har typ inga läxor och det är så himla skönt! Imorse gjorde jag matteprovet så nu är det över :D Aja vet ni vad, jag måste bara fixa en franska grej nu men tjaråå! :P // sOphia



Mamma = en glädjedödare för tillfället.

Hej! Jag sitter fortfarande och jobbar med SO:n, det går sådär alltså men iaf jag måste snart avbryta (yes!) för att jag måste duscha och sen klockan åtta börjar ju Bonde söker fru så jag ska ta och tagga till det också, men jag kommer typ inte hinna se hela programmet för jag måste plugga.. Jag har också träning ikväll men den hinner jag inte heller gå på, alltså åååh jag blir galen! Jag vill träna, jag mår dåligt och får dåligt samvete när jag inte tränar. Usch.. Aja på söndag då ska jag gå på träningen!

Tänkte iaf berätta en lite rolig grej eller ah rolig och rolig men sån här konversation hade jag och mamma nyss:

Jag: Det snöar! (det gör det nu också om ni undrar)
Mamma: Gör det aha det kommer smälta bort men vad kul!
Jag: ......

Där blev jag lite stum för min glädje hann vara i ca 5 sekunder och sen säger mamma att den kommer smälta bort ?!
Nä, den ska inte smälta bort.

"på mitt nattduksbord" istället för "i min väska" höhöh..

7:e december 2011, this är lika bra!


Hej!
Jag sitter och jobbar med ett stort SO arbete som ska vara inne på fredag så det är verkligen såhär ba "aaaah jobba jobba jobba!" och ändå så bloggar jag, haha. Men det är för att jag känner att jag behöver en liiten paus och då vill jag blogga :)

Emil har en kompis här och han är tysk och därför så brukar dem två prata engelska tillsamans men dem går bara i 4:an så Emil kan inte snacka sådär jättebra så alldeles nyss sa han till hans kompis: "This är lika bra". Hahahah xD Det var gulligt och kul! :) Jag ska fortsätta med arbetet nudå men jag är så hungrig, hoppas Micke kommer snart för då ska han och jag göra hamburgare, mm! Aja men vet ni vad jag kommer säga nu? Vi hörs sen! :)


6:e december 2011, jag och min ena vante...


Yo alla boyz and gurlzz!


Höhöh.. Idag har det vart en toppendag verkligen, så himla rolig! För det första så har det ju kommit snööö :DD Fast en grej som är mindra kul är att jag bara har en vante just nu. Jag har garvat sönder hela tiden och det har Karro och Vicci också gjort hahah xD Vi hade Annorlunda skoldag och då var det först SO grejs och sen lite senare var det julbak! Vi bakade en saffranskaka (som inte jag gillade så jättemycket) också gjorde Vicci och Karro pepparkaksmuffins medan jag gjorde dammsugare fast alltså inte vanliga, Vicci hjälpte också till med dem! :)
Det var supergott!

Vi flummade väääldigt mycket och sen när vi skulle gå hem så stannade vi utanför skolan och snackade allvar ett tag, nä jag skojja vi snackade inte allvar utan vi flummade sönder då också :P Fia och Becka kom sen också och dä' va' mycke' trevligt! Nu är jag hemma och ska plugga sönder, har ju kemiprov imorrn så ja det är dags snart, hej då så länge! // sOphia

Bakningen igår:















Igår när jag och Emil bakade fick jag värsta julkänslan för vi lyssnade på Justins julmusik och bakade lussekatter och det var verkligen jättemysigt, det enda som var fel var vädret men det gör inte så mycket, hoppas det snöar inatt! :) Aja nu ska jag borsta tänderna och sen lägga mig och plugga i sängen, kanske gör ett "godnatt inlägg" hahah ;D // sOphia

5:e december 2011


Hallo!

Idag är en bra dag, både för att det är bara är 19 dagar kvar till julafton (typ?) och för att jag fick väldigt bra omdömen i fysik och att jaa det är väldigt kallt ute och det måste ju betyda att snö är på g, eller hur? Det hoppas jag iaf! :)
Jag kom hem för bara ett tag sen och jag har kollat bloggar, vart nere i köket där hantverkarna håller på så jag vill inte lämna rummet igen hehe.. Men nu ska jag packa ihop mina grejor och plugga lite till provet och sen kommer mamma och hämtar mig och mina saker :) Men vi hörs, hej då så länge! // sOphia

Juste, julkalendern har blivit jättegrym nu! Den är faktiskt grym.. :D

Bakning på G!


Holaa!


Just nu håller jag och bakar för fullt, jag har bakat lussekatter för gästerna kommer ju snart, sen har jag också gjort en misslyckad adventsljusstake haha x) Ska göra en bättre imorgon :) Men vad heter det, jag visar bilder sen så japp hej dåååååå! // sOphia

4:e december 2011, 2:a advent! :)


Hej hej!


Jag har nyss sett på julkalendern med dem andra, alltid lika mysigt :) Idag ska vi nog baka lussekatter för att Marcus (min farbor) kommer över hit och det gör bebisen också så han kommer få träffa henne idag, jag måste mest plugga men lite bak tror jag nog att jag kan klämma in ;) Det är typ nån som har hackat min mail så jag kommer inte in och jag har försökt att byta lösenord och sånt men det går inte så ah det är väldigt störande för jag måste maila en person... Aja men jag ska kolla upp ett recept nu så vi hörs sen! // sOphia

Så mycket bättre när vi är tillsamans..


Rubriken säger nästan allt, jag ska gå ner och kolla på Så mycket bättre som typ snart är slut men that's not it utan jag ska käka lite av min choklad också, Strawberry Cheescake, mm! ;)

Hola!

Hej! Nu är jag äntligen hemma efter långa "ärenden", först åkte vi iväg och åt på Vedugnen för att vi har lixom hantverkare här som håller på lite i köket och så, sen åkte vi vidare till Jenni och träffade bebisen och jag fick hålla henne jättelänge i famnen! :'D Hon pruttade lite haha men det var bara gölligt ^^

Sen åkte vi iväg till Elgiganten och nu vet jag vilket objektiv jag ska köpa, jag har pengarna så egentligen är det bara att beställa men jag väntar till nästa helg istället. Sist men inte minst åkte vi till ICA och där handlade jag en Strawberry cheescake chokladkaka, mm! :) Just nu sitter jag och kollar på Sunes jul så jag ska fortsätta med det så hej då så länge! // sOphia


Suddig bild I know.

She doesen't mind.

Eeehh tjo alla gurlzz and boyzz! Läget??? Nä usch drev lite bara för att jag är på sånt humör, jag är jättehungrig och pappa har inte ens börjat med maten och jag åt precis upp lucka 3 (eller ah, chokladen i den :p).

Jag har bara suttit och pluggat jättelänge och några toabesök på det också har jag tjatat lite på pappa om maten men neej han har fortfarande inte börjat, måste gå ner och tjata lite till.. Om ett tag ska vi åka iväg till bebisen och sen till några andra ställen.. Nu ska jag nog kolla på dem första tre Sunes jul avsnitten, den julkalendern är så hiiiimla bra, seriöst! :D

Men förresten, den här låten är grymmare än grymmast så den är värd att lyssna på om ni inte redan gjort det :)
She Doesen't mind - Sean Paul:

3:e december 2011


(sötnosen!)
Hejhej!

Så himla skönt med helg nu asså! Är typ överlycklig fast jag måste ändå plugga väldigt mycket för att nästa vecka har jag både kemi och matteprov + en stor inlämning till SOn... Men jag får kämpa på! Veckan där efter kommer nog att vara rätt så chill så jag får ta och tänka så..

Men iaf, igår hann jag inte blogga något mer för efter skolan åkte jag, Johanna och Vicci till Täby C men sen när vi fortfarande var kvar i där så märkte vi att klockan var 17.45 och vi skulle vara hos Emelie 18.30 så att jaa det blev väldigt stressigt, men det löste sig som tur var! :)

Idag ska jag som sagt plugga, kanske träffa stumpelumpan (bebisen) också ska vi kanske göra en annan grej också men vi får sen, nu ska jag plugga så hej då så länge! // sOphia

Dagens:


Kofta - Gina Tricot, Linne - Gina, Jeans- Hollister, Strumpor - nä jag bara skojja!

Mhm, jag tänkte börja visa vad jag har på mig på dagarna xD åååh det låter så töntigt men aja, jag gör det ändå hehe ;D Aja snart ska jag börja rota i chokladkalendern, ciao! // sOphia

2:a december 2011

Gomorron!

Har sett på Julkalendern för ett tag sen också har jag ätit frukost och fixat mig och ah, jag är typ färdig om man inte räknar med att jag inte borstat tänderna. Som första lektion har vi Bild, sen är det lunch och sen världens längsta SO lektion och sen är det bara matte och engelska kvar..

Efter det ska jag åka till Täby C med Vicci och Johanna som jag skrev igår, jag vill så gärna ha en tröja från Gina Tricot men det är inte det jag ska fixa eller jag kanske köper den också men det är en annan grej som kommer i första hand :)
På kvällen ska vi sen till Emelie men jag bloggar snart igen! // sOphia


Snart ska jag leta upp lucka nr 2.. ;)



Mitt ena öga är mindre än det andra... ?



Alltså kolla på mitt vänstra öga, det är alltid mycket mindre än vad det högra är och så blir det alltid på bilder, varenda bild haha! Det kan se väldigt konstigt ut på vissa bilder tycker jag men aja ville bara visa det hehe :)

Imorrn har jag sovmorgon till 9.40 men Julkalendern börjar ju 7.15 så japp jag ska upp och kolla på det då! Efter skolan ska jag, Vicci och Johanna åka till Täby C och sen lite senare på kvällen ska vi hem till Emelie, supértrevligt! ;D Men hörni, vi hörs antingen liiite senare ikväll eller så hörs vi imorrn! Eller okej jag vet att vi inte "hörs" men ah ni fattar ;) // sOphia

Modebloggare.. Jag? Hm!


(nä vadå ler överdrivet? ;) )
Hej!

Jag har nyss suttit och kollat på alla avsnitt av Elsas värld och guud så grymt det är! Jag vill också bli modebloggare, jag vill också ha ett sånt liv men egentligen det är ju bara att börja blogga om sin egen stil och sånt lixom, jag menar jag är ju inte nån modebloggare alls men om jag lixom har intresse för det så är det ju bara börja blogga lite om det såklart, jag ska typ börja blogga lite om kläder jag gillar och sånt haha för jag tycker att det verkar fett kul!

Men jag får se hur det blir, jag kan ju inte shoppa hela tiden och mina kläder är inte särskilt exklusiva heller ;)

Men vad heter det... eehm.. Juste såg ni också på Julkalendern imorse? Den var ju jättebra tycker jag! :D Men jag sitter och pluggar lite samtidigt som jag kollar på Bonde söker fru repris sen igår så jag ska fortsätta med det nu, haj då! // sOphia

1:a december 2011


HEEEEEEJ!


Det är 1:a december idag, fatta vad amazingg!! :DD Så himla härligt även fast det inte är någon snö, den kommer väl när som helst, men guuuuud vad härligt det är december, idag börjar ju Julkalendern också och jag tänker kolla haha! :D Det är så himla mysigt med julkalendern på morgonen och öppna luckor och sånt + att jag vann en chokladkalender förut så den ska jag äta ur varje dag ;)

Jag har no planes for today höhöh eller joo juste det har jag ju, jag måste på NO a-tid till klockan 16.00! Vi har prov nästa vecka så jag måste passa på... Aja men nu ska jag gå ner och göra frukost och sen kolla på julkalendern :) 
Hej då så länge! // sOphia