In hurry!







Var ju ute och fotade förut och här är bara 3 av supermånga bilder så jag visar mer sen för nu ska jag tydligen följa med pappa och de andra till Täby C för att fixa lite saker och typ äta, hörs! // sOphia

På radion sjöng dom om fred på jorden jag ville tro dom slitna orden



30:e november 2011


Hej hej!

Vi glömmer att jag inte bloggat på några dagar, bra! :) Det var fett kul idag i skolan för på rasten gick jag, Emelie, Karro, Johanna, Vicci, Sofia och Elin (också kom massa andra lite senare) till Picola som är en pizzeria och åt för att Emelie fyllde år idag! :D Det var jättekul verkligen, jag och Vicci delade på en pizza :)

Ikväll har jag träning men eftersom att jag inte har några läxor till imorrn så tänkte jag gå ut och fota nu lite snabbt innan det blir kolsvart ute så vi hörs sen igen! Tänkte berätta en grej då också, ingen sån här grej att vi ska resa utan en helt annan grej.. :)



28:e november 2011, 1 månad kvar till min födelsedag!

Hej hej!

Sovmorgon idag till 8.25 så är bara lite stressad just nu :p Idag är det skola igen, wohooo taggaaaaa allihopa! Så himla kul juu ;D Nä jag bara skojja eller alltså det kommer inte bli jäättetråkigt för kompisarna är ju där och sånt plus att idag är det ganska "chilliga" (haha) lektioner..

Men iaf, efter skolan ska jag på trummor med Emil och Henrik men jag kanske får in nåt inlägg innan det, om inte så hörs vi typ ikväll, ha det bäst! // sOphia


jag vet att jag ser störd ut !





Nej nu måste jag gå, hej då!

27:e november 2011, 1:a advent! ♥


Gumorrun!

Heh, lite skånsk dialekt där eller nåt :p Nejmen godmorgon! Idag är det 1:a Advent!! Herreguuuud, så hiimla mysigt! Jag verkligen ÄLSKAR när det är advent och december, guuud vad mysigt!
Tyvärr så har jag fett med läxor att göra idag men jag ska ändå försöka njuta haha.. Mamma ska baka lussekatter idag igen så då kommer jag ändå få den där känslan :)) Jag och mamma måste också åka iväg till Täby C en liten snabbis för att köpa saker till den där ljusstaken plus att jag vill också köpa en tjockiströja där också ska vi in till Tele2 för att kolla en grej :)

Men just nu sitter jag och kollar på Bonde söker fru repris, hann inte se det igår hehe :)
Juste det var suuuuuuperkul igår på Mörby badet :D
Men en grej var lite mycket pinsamt för mig eftersom att i bubbelpoolen när alla vi satt där så åkte min bikiniöverdel av kan man säga för alltså snöringen på ryggen åkte av och fastnade på ett ställe i bubbelpoolen så jag fick sitta och hålla i den hahahahahah! xD Men Elin knöt till slut ihop den men alla märkte också så jaa vi satt där och garvade haha xD

Justdetja, det är min lillasyster på bilden över ♥

Bönde söker fru, replay!

Hej! Under den tiden jag icke bloggat har jag inte gjort det jag skrev att jag skulle göra för jag skrev ju att jag skulle till Täby C men mamma orkade inte och jag orkade inte åka själv höhö så ah, vi åker imorgon istället :)
Istället så har jag hängt mycket med bebisen och fått hålla henne i famnen (:D) men nu har dem åkt. Sen dess har jag bara legat i soffan med pappa och kollat på lite olika program och sånt och vet ni vad? Vi kommer att få 3:an och 5:an om 3 veckor ungefär! :DD

Just nu sitter jag och kollar på Bonde söker fru, repris för jag missade det förut, dem ska välja tjejer nu!!
Heheh... Aja men vi hörs typ sen, hej då! // sOphia

26:e november 2011, wehåå!

Heej!

Imorse när klockan var ungefär 8.43 så messade Tedde (en av mina tränare) mig och frågade om jag ville och kunde komma ner och spela matchen mot IFK Täby och det ville jag jättegärna så jag slängde på mig kläderna men mina fotbollsskor var hos pappa så jag flippade ur heheh men pappa var jättesnäll och kom över med dem och skjutsade mig :) Vi vann med 2-1 och matchen var fett kul! :D

Just nu är bebisen här så jag ska fortsätta vara med henne men sen lite senare ska jag och mamma åka till Täby C och sen är det klasskul ikväll men vi hörs sen! :) // sOphia


Saknar Gothia!!

Ballerina pepparkaka

Hej! Jag har gått till ICA nästan varje dag nu den här veckan för jag har kollat efter Ballerina pepparkaka som redan kommit ut i ganska många ICA butiker men inte där vi bor tyvärr, det kommer väl snart :) Men visst låter det fett gott? Ballerina pepparkaka lixom... aja jag ska fortsätta hålla utkik :D
Någon som redan smakat? :)



Christmas..

Tumblr_lv8eq4rcq81qifjido1_500_large

5282985492_eabdb64f8a_z_large

Tumblr_lv384v7gpn1qkkmk2o1_500_large

Tumblr_lutz8cg6dh1r6bzqjo1_500_large

5285631173_d84f767217_z_large

Tumblr_lv87me2jtn1r6akmko1_500_large

Tumblr_lutvjuypay1r6bzqjo1_500_large

379765_325750477438583_282105835136381_1531649_1471596731_n_large

Tumblr_lv8f0y83dw1r48uqdo1_500_large

Tumblr_lv8c3fw4q71qd07yoo1_500_large

Tumblr_lur33csmiy1r6bzqjo1_500_large

94a947f85630_large

Tumblr_lv8bl0u10b1r3v8vyo1_500_large

Tumblr_lv8bkrkrf91qcwl1no1_500_large

Christmas-movies_large

Tumblr_lum1vmg3j51qelp2lo1_500_large

2423212299_cfe6c15e05_z_large
weheartit.

Jag vill ha snö nu, jag vill ha jul nu. Allt är så himla mysigt på julen! Snön får ta och komma när som helst! Jag tycker att vintern är bättre och mysigare än sommaren, vintern slår allt :)


..


Hejhej!

Sitter och kollar på Idol just nu fast det är ju typ slut nu för tillfället, efter skolan idag funderade jag på att åka till Täby C men jag gick hem till Rebecka istället med Karro och Fia också :) Jättekul var det, först gick vi till ICA och när vi var hos Becka så såg vi på filmen Tusen gånger starkare, jag tycker att den jättebra faktiskt.
Nu är det Hellenius hörna, taggaaaaaa! Haha ;)

Imorgon ska kanske jag och mamma åka till Täby C för att köpa lite nödvändiga grejer som tex. jag behöver för att göra en hemmagjord ljusstake, spännande?? ;) Juste vet ni? Jag var på konfaträff igår som jag skrev förut men jag tror inte att jag kommer vilja konfirmera mig, jag kommer förmodligen hoppa av... jag kanske kommer att få göra något annat roligt för pengarna då fast det är inte säkert. Men jag kanske gör den där ljusstaken imorrn så då visar jag den då i så fall :)

25:e november 2011


Heej!


Nu bloggar jag igen haha :) Det händer ju väldigt sällan nu för tiden som ni kanske märkt men iaf, igår var jag på Konfaträff och det var ganska kul faktiskt men jag vet faktiskt inte om jag vill konfirmera mig eller inte... för alltså ah, jag får se...
Idag är det bara 5 dagar kvar till 1:a december! :D ♥ Det betyder också att det bara är fem dagar kvar tills julkalendern börjar :)) Jag har sovmorgon idag så jag har varit nere och käkat frulle och kollat på tv4 Nyhetsmorgon haha ;) Vi har bara 6:an och 4:an där nere... Men gUd vad mycket julreklam det har blivit, supermysigt!! ♥ // sOphia

20:e november 2011, Sally nally pally är huvudpersonen!

Hej! :D

Imorse så åkte jag, mamma, Micke och Sally till Vaxholm och gick på en hundkurs tillsamans med Ellie, det är mammas kompis Maria och deras familjs hund. Det var jättekul ett tag men sen efter typ 1½ timma hade mina tår domnat bort i mina tygskor så då var det inte så kul längre men mycket har vi iaf lärt oss idag :)
Sen åkte vi till en pizzeria och beställde och åt det sedan hemma hos Maria och dem, jag tog en kebabrulle m någon är väldigt tokintresserad av mig och undrar höhöh! ;D Vi var där ett tag och hade det supertrevligt :)

Nu är jag hemma och snart ska jag spela match mot TIS 98:or! Taggaaaa! Är så hiimla taggad, vi måste verkligen ta dem eller åtminstone hålla nollan.... men det kommer bli en riktigt svår match för jag måste faktiskt erkänna att TIS är en bra klubb eller vad man nu ska säga.
Nej nu måste jag byta om och fortsätta kolla på Tele2:s grymma abonemang till Iphone 4S! :D Håller på och visar mamma ;)

(bloggar på Mickes dator för min är hos pappa så det finns inga bilder)


God bild va? :)) (från arkivet)

19:e november 2011, nytt syskon! :D

Nämen tjaa!

Nu hörs vi igen, trevligt trevligt... höhö nä jag bara skojja. Jag har inte bloggat för att JAG HAR FÅTT EN LILLASYSTER SOM JAG FICK TRÄFFA IGÅR!! :DD <3333 Är så himla superglad verkligen! :D Hon var så liten och söt <33 Vill att hon ska komma hem på en gång så att jag kan vara med henne och bära henne som en liten docka hela tiden.... :)) Jag fick tyvärr inte bära henne igår men det förstår jag också, hon var ju så liten och nacken verkligen hängde om man inte höll i den, jag kan inte ta så mycket ansvar tror pappa och Jenni haha x)

Och juste,  TACK så jättemycket till alla er som kommenterat och gillat på facebook, blev och är verkligen superglad för det! :D Och tack till er som redan kommenterat här :)) 

Idag var jag på Arosfortet och det var fett kul men jag blev också suupertrött efter man kört dem där cellerna tusen gånger men sen stack vi och åt på en restaurang.. Det var iaf jättekul att vara med alla!
Nä, nu ska jag fortsätta kolla på tv eller nej det är så dåliga program men jag ska gå och lägga mig snart, jaaaa! :P


17:e november 2011, kanske smäller det idag?

Heej!

Jag redovisade idag på SO:n! :D Det är sån himla lättnad att jag gjort det nu, jag var verkligen supernervös inför redovisningen men det gick bra tycker jag, mina ben och händer skakade jättemycket men det gick bra ändå, jag blev röd i ansiktet också (jag kände det) men det blir jag alltid så det gick bra! :)

På svenskan fick vi SYV information och det var verkligen jätteintressant, jag vill praoa på något bageri eller i en fotostudio tror jag :) Får ta och ringa runt lite sen i helgen typ... Iaf, nu är jag hemma (slutade 13) och barnet kan komma idag så det är jättespännande, Jenni fick värkar inatt så aah... jag ska ta itu med en matteläxa snart och sen ikväll ska jag på fotbollsträning :D


random bild..

Det är inte att leka med måttband, nej..

Hej! Jag har nyss gråtit en skvätt heheh för alltså jag höll på med mitt måttband som är från Clas Ohlsson (hatar dem just nu) och det finns en sån där knapp som man kan trycka på för att bandet ska åka in och det höll jag på med för det var kul men när jag dragit ut det så mycket jag kunde (alltså 1,50 m) så tryckte jag på den knappen och då piskade den till och klämde mig så himla hårt! Det gjorde shiiiiitont!! Så jaa jag började grina hahah... xD

Aja jag har ätit och sånt där och nu sitter jag och taggar till Bonde söker fru (det är typ final, alltså dem ska välja vem dem vill dela resten av sitt liv med! :p), ska se det och pappa med :)





(Ida kommer du ihåg? Det är hos dig :) )


vinter ♥

Spännande värre... :p

Nja hörrninini, jag har faktiskt ingen lust att gå ut och fota men jag har lust att göra mannagrynsgröt och sen fota, toppen jö!
Då får ni bilder på det sen istället :P Och juste förresten, jag har glömt att skriva här att barnet kan komma när som helst, det är lite mer än en vecka sent nu :o Så det är jättespännande! Jag hoppas på en tjej men kille går också bra ;)



16:e november 2011, mm!


Hej hej!


Jag har vart jättenervös inför en redovisning som jag skulle göra idag på SO:n (trodde jag) men jag hann inte idag utan jag ska redovisa imorrn men jag är fortfarande lite nervös så aah, får se hur det går! :) Annars var det kul idag, pannkakor var det iaf till lunch och det var jättegott! Otroligt... nä jag bara skojja, skolmaten är faktiskt helt okej tycker jag. Men varför skriva om skolan när det finns så mycket annat bättre?? :p Jag har inga läxor förutom matte till på fredag så jag tänkte kanske gå ut och fota om ett tag men jag önskar att frosten var kvar sen imorse för det är ju så fint med frostbilder! Men aja hej då så länge! // sOphia

Word on the streets Santa's coming tonight, Reindeer flying thru the sky so high..

Tumblr_lpv0tztjdt1qitvdso1_400_large

Gucci, LV, Burberry...

Brandages bandaids





Hehe, jag kan inte bestämma mig om plåstrena är jättefula eller liiite snygga.. svårt :p Nejmen dem där plåstrena kostar 7.95 dollar (jag har ingen aning om hur mycket det är) men jag tror att det är ganska så dyrt så det kanske är lite onödigt att ha såna men lite roliga var dem! :)

15:e november 2011


Heej!

Sorry för ingen uppdatering idag men jag har inte hunnit. Efter skolan gick jag på a-tid med Vicci och Karro, fixade det sista med SO:n så japp nu är jag redo! Det kommer nog gå bra, jag måste tänka så iaf hehe :P Sen efter a-tiden stressade jag hem, åt lite mellis och sånt och sen så stressade jag till träningen! Härligt! ;D Nu är jag hemma och har övat lite på SO:n, har lixom stått och redovisat framför spegeln men jag är vrålhungrig och pappa är på ICA nu och handlar mat, vi ska äta hamburgare :DD Hungriiiig... Men, see ya' lata' alligata'! ;) // sOphia



Nervöst...


Hej, har stått och övat lite nu på SO:n framför spegeln haha, alla i klassen ska redovisa ett stort arbete som ska vara minst 5 minuter och det är inför helklass och jag kommer vara så himla nervös! Jag är redan nervös och jag kommer typ inte kunna prata där framme... åååh!
Karro kommer att stå på sidan och vänta på sin tur och sen tvärtom men det är verkligen nervöst... jag måste ha nåt bra att tänka där framme typ något peppande som gör så att jag inte blir lika nervös men jag kommer inte på nåt. :/ Sen blir jag också väldigt röd i ansiktet ibland när jag pratar inför folk (vet ej varför) så jag kommer se ut som en himla tomat där framme... aja jag får väl tänka att alla ska göra det och jag vet att alla är lite nervösa.. det måste gå bra.




Tips tips tips!

Hej! Förut så fick jag en goodiebag och i den så låg det bla en produkt som heter "L'ANZA Healing STYLE" och det är en hårgele och den ärverkligen jättebra för den luktar gott och håret blir inte alldeles fett av det utan den är toppen så den tipsar jag bla om! (haha jag låter typ som en vuxen :p)

Jag fick också en GRYM hårspray som heter "REF.545 Hold & Shine" så det är också ett hett tips från mig :D Sist men inte minst så vill jag tipsa om en hårmousse som heter "REF.244 Curl Power" och den är ännu bättre än den där hårgelen så det är ett brännhett tips verkligen! :) 


(alla tre på bild)

Igår så var Vendela här och då bytte hon fjädern som jag haft i håret mot en annan som hon hade och jag gillar den verkligen! Vendela har ganska många och det är supersnyggt på henne!
Det är tydligen strutsfjädrar, lite häftigt? ;) Men den som jag har nu är blå, lite vinrödsaktig och ah några andra färger, gillar den supermycket iaf! :) Här är den:


Sämst bild men ni ser ju iaf lite på ett ungefär hur den ser ut...

Snälla tomten..


Mhm... det där önskar jag mig just nu men jag kommer ju (som nästan är helt säkert) komma på fler saker, kom faktiskt på en grej nu haha, jag vill ha en smyckeshållare också :D Jag får se till att vara extra snäll nu fram mot jul höhöh :p

♣ ♦ ♣ ♦ ♣



















© oredigerade♣ ♦

Hej! I förrgår så var jag och mamma ute och gick med Sally och då fotade jag väldigt mycket och här är bara några av bilderna men vad tycker ni om dem? :) ©Skulle vara kul att veta! Men iaf, sitter och pluggar nu och jag är supertrött, blev det helt plötsligt så jag ska skippa trummorna.. tyvärr men men. Men, vi hörs sen! // sOphia

Hahah litet missförstånd ! xD

jag pratar i telefon med mamma

Jag: Mamma snälla kan inte jag få ta med din mousse till pappa?

Mamma: Va?

Jag: Kan inte jag få ta med din mousse hem till pappa?

Mamma: En muff, va vilken muff?

Jag: NEJ DIN MOUSSE!

Hehe sådär tokigt blev det haha xD Men jag fick tyvärr ändå inte ta med den där moussen som är grym! :/

14:e november 2011

Tjenare!

Som sistalektion idag så hade vi engelska och då hade vi oförberett prov!! (eller ok jag visste att det skulle vara prov men jag hade glömt det och man kunde inte plugga på det) Och det gick helt okej tror jag... eller så gick det jättebra eller jättedåligt eller helt ok som sagt :)
Jag kom nyss hem så jag ska ta tag i mina läxor snart... kul! :/ Nejmen jag har tagit lite egobilder satt mm... men vet ni? Jag ska åka iväg om ett tag och spela trummor och sen ska jag hem, packa ihop mina saker och sen kommer pappa och hämtar mig och brorsorna, nu vet ni vad jag kommer göra idag, trevligt? ;) Sophia goes ego:






Right now.....

Halloj! Just nu så är Mikael och Karin här in tha house jao! ;D Vi ska fika lite fast vi ska bara vänta in Maria och Steve (alltså min gudmor och hennes man) men äh vad heter det... jo, jag har bakat en chokladsockerkaka! :) Så den ska vi ta och hugga in i snart, också har vi en tårta från ICA haha och lussekatter, mumsfillibaba! Idag på förmiddagen så tänkte jag och mamma släppa in katterna ifall Rebecka och dem inte kommit hem men det hade dem så vi var där ett tag och pratade och sånt och Rebecka visade lite saker hon shoppat och jag vill också ha!

Aja, tomten kommer väl sen... Men, ikväll så har jag träning, taggaaaa! Men vi hörs väl typ sen då jaooo! ;P


Man kan ej ladda upp bilder så ni får den här hehe :/

13:e november 2011, mhm jag åker gratis...

Heej!

Kollade nyss igenom min blogg lite och jag har typ bara bloggat 1 gång per dag de senaste dagarna, förlåt det är jättedåligt och jag vet att det är ju inte kul att läsa heller så jag ska banne med ta och skärpa mig! 

Måste bara berätta en grej som hände igår när jag och mamma hoppade på bussen för att vi skulle åka hem. Vi hoppade på där som sagt och sen när chauffören precis skulle stämpla min remsa så kollade han upp på mig och ba "åker du med mamma?" och jag ba "äh ja.." "du måste veta att barn under 12 år åker gratis på helgerna" sa han och jag gick bara förbi hahahah! xD Han trodde att jag var under 12 år..... -.- Aja får väl se det lite positivt att jag iaf fick åka gratis :)
Jag fick en suuuupergod bakelse där i Täby C av mamma inne på Gateau :D

Idag ska jag duscha, göra liite läxor och baka för att Mikael och Karin (och kanske Amelie och Ebba) kommer hit på fika och juste det kanske min gudmor Maria också gör! :D

Okej, min brorsa och hans kompisar spelar massor med spel just nu så därför kan inte jag ladda upp någon bild! :o

12:e november 2011, 1300 kr! :o

Hej!

Jag hade match mot Vallentuna imorse, Derby alltså men det var typ vår sämsta match i världshistorien hahah! Vi var inte bra, bara i början av första halvlek, men vi förlorade med 4-0, inte bra hehe! ;) Aja det var kul ändå....

Sen dess har jag ätit lunch, varit ute och gått med mamma och Sally, släppt ut Beckas katter (en av dem hade kissat i badkaret hehe ;D), fotat myyycket också har mamma kollat busstider till Täby C för vi ska nämligen dit snart, bussen går 14.33 så vi ska väl börja bege oss snart :) Vi ska typ bara gå runt där och jag ska visa en grej som jag önskar mig och testa ett par skor för 1300 kronor!!
Jag kommer verkligen inte köpa dem (och inte få dem för den delen heller) men man kan alltid testa.. ;)
Aja vi måste åka snart så hejdå! // sOphia


En av typ 500 bilder :)

11/11/11, inbrott hos Becka då? ;)

Hej!

Coolt datumet är idag va? ;) När klockan var 11.11 idag så började alla typ "jubla" i klassen hahah :D Efter skolan stack jag, Vicci och Karro på a-tid och redovisade våra svenska redovisningar inför varann och läraren och sen så gick vi hem till Vicci. Vi åt mellanmål, alltså mannagrynsgröt med socker och kanel för Vicci och mig och mackor för Karro :) Sen bakade vi rulltårta och den vart asgod!

Jag kom hem för en liiten stund sen och just nu sitter jag och äter pizza från hantverkaren, mmm! :) Snart ska jag och mamma åka hem till Rebecka och göra inbrott för att hon är ju i London med hennes familj och de ska typ ha lämnat 1 miljon kontant där hemma så det är bara att passa på!
Hoppas dem inte har något larm.... Nä skojja bara! Vi ska dit och locka in deras katter och ge dem mat för jag och Fia är kattvakter, så det så! ;) Meeeeen... blog u lata höhöh ;) // sOphia




Baby I tell ya, my heart was freakin out when I held ya....

Hej!

Det blev ingen träning för mig ikväll :( Har så sjukt ont och det kan bli mycket värre om jag tränar så det var bäst att stanna hemma och jag har fortfarande ont.... Men jag får stå ut helt enkelt, tyvärr.
Nej vet ni vad, jag ska gå och läga mig strax (?!) med datorn på magen och kolla in Hollisters kläder, vill ha en grej därifrån. Eller jag vill ha massor av plagg därifrån men det är ju dyyyyrt, tyvärr. ;) Men vill bara säga att den här låten är grym:

When I held ya- guess who? ;)




Bilderna är tagna i mars, snöööö <33

10:e november 2011, hmm..


(bild tagen förra året haha)

Heej!


Slutade 1 idag, najs! Jag har bara vart hemma och kollat på True Talent sen dess, på söndag är det finaaal! Spännande :D Men vet inte vem jag hejar på, hm. Aja iaf, jag har fortfarande jätteont i tänderna, det är helt sjukt men jag funderar på att skippa träningen därför fast ifs så kanske jag glömmer bort att jag har ont då... jag vet inte hur jag ska göra men jag får se..
Men vet ni vad? Jag ska ut och fota lite på tomten nu så vi hörs sen då! :) // sOphia



Can't you hear that boom, badoom, boom, boom, badoom, boom bass he got that super bass!

Hej jag heter Sophia och mår piss. Jag har så ***** ont just nu! Det gör aaaaaaaasont!! Vi har hållt på och ringt doktorer och massa andra och jag har fått tagit en sitodon som inte är bra för barn egentligen men vi fick tillåtelsen av dem som vi ringde och sitodon ska göra så att värken släpper men den har inte släppt ett endaste dugg!
Det gör så ont!
Jag lever typ inte och snart måste jag borsta tänderna!! Aaaaaj det värker ännu mer när jag tänker på det, fyyy! Men jag ska gå och lägga mig om en stund för först vill jag se Bonde söker fru, har väntat hela veckan!
Men förlåt för "ontinlägg" men jag kan inte skriva positivt nu.

Blir ännu mer arg nu för internet segar sönder!!!!!!!!!!!! Kan inte ladda upp nån bild!!



9:e november 2011, aj aj aaj!

Hej...

Har vart hos tandläkaren för en stund sen och spänt tandställningen och jag har fått gummisnoddar, det gör väldigt ont med gummisnoddar också ser det helt knäppt ut men that's life helt enkelt, jag får stå ut med det... Jag kommer ju få snygga tänder sen :)
Det var så konstigt för jag satt hos tandläkaren och väntade men hon kom aldrig och ropade upp mitt namn eller någon annans för den delen, jag hade tiden 12.15. Sen när klockan var 12.35 så kom det nån annan tandläkare och ropade upp någon annan och då passade jag på och frågade henne om hon visste nåt och jaa det visste hon, den tandläkaren som jag skulle till hade flyttat upp två våningar så jag kom lite sent men det gjorde som tur ingenting.

Någon bra nyhet då, hmm.. juste! Jag är kallad till matchen mot Vallentuna på lördag, köttaaaaa! :D


Vill inte visa mina tänder i närbild i skarpt läge men ser ni hur konstigt det ser ut? Jag har fått med ett gäng snoddar hem och de ska bytas varje morgon och kväll, tagga inför ikväll! :P

Why is monday so far from friday and friday so near to monday?






Mhm, bilderna visar vad jag gjort höhö! Pluggat franska, ätit lussekatter och Sallys hundmat! Nä skojja bara men jag fotade hennes snygga skål :p Men nu måste jag kolla när tåget går imorrn till Tibble för jag ska till tandläkaren och spänna tandställningen, aou! Men sov så gott! :) // sOphia

8:e november 2011, jag kan inte ens åka till Tibble... -.-



Hej!

Kom hem från träningen för en stund sen och det var fett kul, så himla skönt att spela fotboll efter man vart på a-tid och pluggat.. när jag kom hem från skolan så stog mamma och Emil och bakade lussekatter hahah! :p Lite tidigt kanske eller?? ;) Jättegott iaf!
Meen vad var det jag skulle säga? Justdetja, min pp som jag gjort här hemma och skulle ha med till skolan är borta! Jättestörande men aja.. får fixa det. Roligt inlägg?! Nej.

Men just jag kan berätta om igår, jag, Emil och Henrik (Emils kompis) skulle åka och spela trummor i Tibble men då hoppade vi på fel tåg och åkte till Vallentuna istället! Så jag ba "neej shit!" när jag kände att vi åkte baklänges och jag var nästan nära att be konduktören att stanna tåget hahah! Jag ba "ääh ursäkta men vi hoppade på fel tåg heheh..." och jag är lixom 13, snart 14!! Kan inte ens åka till Tibble, det känns ju bra... :P



7:e november 2011, wehoo!

Heej!

Första skoldagen idag då, jättekul faktiskt! :D Vi fick tillbaks våra NO prov och jag blev väldigt nöjd och förvånad när jag fick mitt för jag fick 50,5/52 så jag är verkligen asglad för det! :D :D NO är inte precis mitt bästa ämne men jaa jag är så nöjd så! :) Blev verkligen jätteförvånad hahah.. aja övning ger färdighet höhö :P

Men iaf, efter skolan gick jag (okej nu ska jag lyckas rabbla upp alla), Vicci, Ida, Emelie, Karro och Rebecka hem till Rebecka och käkade glass! :) Jättegott! Sen så höll vi alla på och facerapade varandra och jag tycker faktiskt att mina var lätt grymmast, på Karros facebook skrev jag "Hej Sophia ********* är bääst!

Jag hatar Jedward, seriöst gör inte ni det me?" ah och sen på Idas "min rumpa är läcker" och dem facerapade mig hela gänget typ, de skrev på min status "jag torkar mig i rumpan" och jag har typ inte ändrat den för jag vet icke hur man gör!
Men jajajjajaja.. nu ska jag checka in lite bloggar och sånt! Hörs lejtaa! // sOphia

Åh man kan inte ladda upp nån bild för vårt internet segar sönder!

Hallelujah...

Ååh.. är så himla hungrig just nu för jag, Ludde och Emil fick dela på lite lax och klyftpotatis från igår men det blev vi alla typ 1% mättare på så pappa är på väg hem från en grej nu och han ska köpa med sig någonting från McDonalds, tack tack tack! Seriöst, vad skulle vi göra utan McDonalds?
Men det här inlägget är faktiskt inte helt onödigt för att jag ville också säga att..... imorrn börjar skolan ifall någon glömt det! xD



Min rygg kommer bli äldre än mig.


Min rygg håller på och dör, det känns som att jag är typ 98 år och kommer bli hundra men ryggen känns som att den är 500 år, den är alltså äldre än vad jag kommer att bli... sorgligt men så är det. Nu är jag färdig med allt som jag gjort, dvs min HKreflektion och liite av min PP till svenskan så nu håller jag på och kollar lite på de sakerna jag fick i min goodiebag förut men det är vissa grejer jag inte vet vad det är så ska googla upp det hehe.. :p
Imorrn är det skola, hååå, äntligenn! Skolan är det bästa som har hänt mig seriöst! Nej skojja bara men ah hejdåå! // sOphia



Ehehehe pinsamt...

Hej! Matchen gick bra, det var askul iaf men det blev 2-2 och det är ju inte så himla dåligt så det var kul! :) Men som ni kanske har märkt så skrev jag ju att det är farsdag idag och att jag har firat det genom att fixa frukost och en present och sånt men jag misstog mig, det är det nästa vecka!! :O :O

Fail säger jag bara.. hahahahhaah! Jag ska alltid ta fel när det gäller sånt där, en gång så sa jag till Jenni att det var våffeldagen på fredag oc då skrev hon det på Svenska dagbladets hemsida (för hon jobbar där) men det var också den veckan efter så det rushade in massor av kommentarer och ba "det är det nästa vecka!", eheheh... aja... på vägen till matchen så sa jag det till de som jag åkte med och dom ba "va?!" men vi googlade det och naeej.. :p Aja herråå! // sOphia





6:e november 2011, farsdag!

Heej!

Idag är det farsdag! :) Jag gick upp och bakade scones imorse och dukade och sånt och sen så överraskade jag pappa med det, så vi har nyss ätit färdigt allihopa, vi gav han också en hemmagjord present så det var kul!

Men jag är skittaggad inför matchen som börjar om ett tag, så himla taggaaad! Så jag är nästan helt färdig nu, har iaf fotbollskläderna på mig men jag måste borsta tänderna men jah vi hörs sen då! Och vi ska ta det här laget... hm, Viksjö heter dem typ.. :P // sOphoa (äh nu får det stå så!)


Nu kör vi!!

Woop woop!



Hej! Sorry att min blogg är så tråkig men det är ju näst sista dagen på lovet så jag vill passa på att göra saker innan det är slut. Men jag kan iaf berätta lite kort om idag, jag åkte till Kista med Rebecka, mamma, Ludde och Emil men det var bara Rebecka och jag som stack till Kista centrum, de andra gick till den dära spelmässan.

Vi gick runt där, testade kläder och sånt men jag hade bestämt mig för att inte köpa nåt för jag köpte ju faktiskt det där linnet och den där tröjan från Gina den här veckan, så nope. Men det var iaf jättekul! :) Jag testade de där skorna och jag önskar mig dem... jättemycket! Vill nog ha svarta då för man kan ju matcha dem till typ allt. Rebecka behövde gå lite innan så jag gick runt där själv och käkade på donken själv haha x)

Men iaf, imorrn så händer det något himla roligt! Jag ska spela match!:D Så himla kul, vi har inte haft match på flera veckor så nu jääävlar! :D Ska lägga mig i tid också, duktig chey?? ;) Det är ju också fars dag imorgon så jag har gjort en liten present alldeles nyss, men nu ska jag kolla på film med de andra, hej då! // sOphia



Profilbild? :)



Lite egobilder där som ni kanske ser, men jag funderar på att ha någon som profilbild på facebook :) Men isf vilken, vilken tycker ni? Om ni nu tycker att jag ska ha någon höhöh :P Fast den andra och sista tänker jag inte ha så det är ingen idé att ni röstar på dom haha xD

Sitter och knarkar Moas låt just nu, har spelat den om och om igen minst 15 gånger nu, beroende.. synd att den inte finns på Spotify, hon skulle komma 1:a på toplistan, lovar!

5:e november 2011



Hej!


Snart ska jag åka till Kista med Rebecka, vi ska bara gå runt där och kolla lite och sen ska vi möta mamma och gänget (alltså Ludde, Emil och mamma såklart! :p) och gå runt lite med dem, jag ska bla visa ett par skor från BikBok som jag önskar mig, om de nu fått in dem i Kista.. Aja det ska bli så ruligt så! ;D Men nu måste jag börja klä på mig och borsta tänderna, har inte gjort det än så hej då! // sOphia



Go Amanda P, Molly och Moa!

Hej! Tänker bara skriva lite snabbt nu för Idol börjar ju typ nu så jag ska gå ner och kolla på det med pappa, sen är det ju Hellenius hörna och Modern family, wohoo! :D Bara bra program ju haha! Aja skriver kaaanske efter det sen om inte jag är helt död då, är väldigt trött.

Men iaf, vilka/vem hejar ni på i Idol? Själv hejar jag på Amanda P, Molly och Moa! Girlpower! :P




4:e november 2011

Hallåå!

Hahah hej! Sorry att jag inte bloggat idag men jag har vart med min bonus farfar och Emil hela dagen (Ludde skulle också vart med egentligen), vi har vart i Naturhistoriska museet också har vi sett cosmonova och i Täby C! :)
Vi åt i Täbban också gick vi runt och kollade runt lite i affärer också fick vi glass av Sven-Åke som han heter :D Det var jättekul verkligen! Fast nu är jag vääldigt trött så jag ligger här i en fåtölj, kollar på Spy Kids med Emil och bloggar, skönt :) Här är lite bilder från idag:






aha, okej men var är jag nudå? :o Skojja bara, höhö! ;P








E G O x100

Tjena! Pappa satte upp min nya spegel idag och jag skulle bara ta en bild och sen lägga upp här men haha jag tog 105 bilder exakt och alla är egobilder förutom 5 som är på spegeln hahah! Ego? ;D
Min hårddisk blev full för några månader sen och jag trodde att det var för att jag tagit så många "naturbilder" (eller vad man nu ska säga) men nej nu vet jag.






oj sämst upplösning..


samma där.. men jag ljusade upp dem i photoscape..




Och ja där har ni spegeln! :p

Prosit! Karro??

Inne i H&M:s provrum, Karro sitter utanför det rummet jag är inne i och väntar...

Karro?: *nyser*

Jag: *säger med bestämd röst* "Prosit!"

Karro?: Mhm..

Någon annan i ett annat provrum: *garvar*

Jag: *undrar om det verkligen var Karro jag sa prosit till*

Jag: *öppnar draperiet och mimar till Karro "det var väl du?"

Karro: *skakar på huvudet och garvar tyst*

Jag: *blir jättegenerad och garvar ASmycket för mig själv*

Alltså så var Karro? inte Karro utan en annan tjej hahah! Snacka om att jag alltid ska skämma ut mig, alltid, alltid, alltid! xD Aja.. det var kul ändå hahah! Gjorde den där dialogen överdrivet dramatisk kanske om ni undrar heheh..



The goodiebag! :)


Det var fett bra saker i den! :))


Men de bästa sakerna vart ändå dem här, en gratis McFlurry, hårspray (och något mer som också låg i den påsen)  och hårgelé :D

Har hämtat sakerna hos Rebecka nu äntligen, pinsamt att glömma hela tiden för jag glömde lixom två eller om det nu till och med var tre gånger... !

Hemma!

Heej!

Nu är jag hemma! Det var verkligen jättekul i Täbban med Karro, fast en grej som inte var så kul var de där himla aporna som jag skrev om i inlägget innan det här.
Men vi fick till slut våra goodiebags och de var faktiskt bra! En av kupongerna som låg där i är värd 600 kr till The Body Shop fast det är lixom en makeup grej men ah jag vet knappt själv vad det är så struntar i att förklara x)
Sen så var det hårspray, ansiktsmask (typ?) och hårgele och massa kuponger och en check som är värd en McFlurry från McDonalds, wohoo haha! xD

Juste ska skriva om en grej snart som hände där, så himla pinsamt!


The perfect cake, vill ni se mer av den?? Okej då!


The perfect cake...


Karroooo! :D


Nämen tja! 

Måste åka och hämta en grej nu, visar vad som låg i sen hej då!



Köar till goodiebags :D

Hej bloggen! :D Jag och Karro är kvar här i Täby C och vi ska snart bege oss mot stan... nä jag bara skojja! ;p Vi stannade här i Täby C för att ah, vi hittade det som Karro skulle köpa här så det var ju toppen! Förut så stod vi i kö till att få goodiebags och det var bara till de 50 första och vi var bland de 50 första men det var några himla apor som trängde sig så att vi inte fick!! Dt var så himla irriterande för att goodiebagsen tog slut precis när vi skulle få, pga de där himla aporna... Aja nu står vi här och köar på nytt haha, desperata? Oja! ;) Men det är lugnt den här gången, vi kommer att få :D Vi har fikat alldeles nyss för vi har ju inte ätit någon lunch så vi var jättehungriga eller ah, iaf jag.  Men vad heter det.. ööhm..  jag visar sen vad jag fick i goodiebagen, hoppas dwt är något kul i den ia, aja hörs sen! :)f

Dagens blogg!

Tjena hurni, jag är med och tävlar i Dagens blogg idag på en grym blogg! Var med ni också vetja! :D HÄÄÄÄR kan du vara med! :D



stan x2

Hej! Karro och jag ska snart åka till stan fast först till Täby C för Karro behövde fixa lite grejer och jag måste köpa en remsa men hon och hennes mamma kommer och hämtar mig snart men så nivet så kommer jag va i stan idag igen, hej då! :D

Såhär ser jag ut idag, har på mig det nya linnet:



Jag DÖR så snygga!



DENNA BILD ÄR TAGEN HÄÄÄÄÄRIFRÅÅÅN! LÄNK LÄNK LÄNK!

300492_10150306275832466_581997465_8265196_254122945_n
LÄNK LÄNK LÄNK LÄNK LÄNK LÄNK LÄNK LÄNK LÄNK LÄNK!



Det här är bara några av BikBoks snygga nya skor! Der är så himla snygga! Ååh vill ha de röda eller svarta högst upp, testade de röda igår när vi var inne i stan och de satt superbra men jag kan typ inte gå i klackar.. fast det får jag ju öva upp isf.. har faktiskt ringt mamma och sagt att jag önskar mig de haha! ;D Vad tycker ni om de?? :))

Juste, de svarta har inte sån där klack utan den har typ ändrats, den är mycket snyggare!

3:e november, vad surt :(

Gomorron!

Pratade med mamma nyss om lite grejer men då sa hon bla att Rihanna konserten vart inställd igår och jag sökte upp det på google och ja den blev det!
Gud vad surt för de som skulle se den konserten, Karro och Emelie var där... :( Men de stod i en artikel att det meddelades att den var inställd när publiken satt i stolarna... gud vad surt! Men aja det var ju för att Rihanna var utmattad så det var väl bra ändå för tänk om han hade ställt upp, konserten kanske inte hade blivit så himla kul då om hon sjunger falskt och inte gör nåt på scenen haha :p Inte för att jag tror att hon skulle stå still precis men ah ni fattar.

Appropå Karro, den tjejen kanske jag ska hitta på något med idag om hon svarar på mitt sms snart haha x) Sitter och kollar på True Talent just nu (alltså på datorn) men ska snart hoppa in i duschen och fixa mig! Aja hej då så länge! // sOphia




New:









Det där snygga linnet och den snygga tröjan är från Gina, köpte ju det i stan som sagt skrivet. Älskar de verkligen! Vad tycker ni? :)

Hemma och så nöjd! :)

Tjenare!

Kom hem från stan för ett tag sen och det var jättekul där! Vi gick runt, kollade mycket i många affärer och sånt, vi gick bla in på Hollister och där var det så himla jobbig kö, det tog jättelång tid att få komma in för de har ju bara typ 3 provrum eller nåt.. aja när jag väl kom in så ville jag ha en kofta där som jag testat men jag köpte den inte, intressant? ;)
Vi var också inne på Bikbok och deras skor som de fått in är ju huur snygga som helst verkligen! Ska önska mig ett par av tomten haha :P

När vi var inne på Gina så var det sanningens ögonblick, för att först så såg vi det där linnet som jag visat här på bloggen, men det fanns bara i small, sen letade vi vidare efter den där tröjan som jag också visat er! Den fanns i xsmall! :D Så himla glad blev jag! Sen gick vi vidare till en annan Gina och där fanns linnet i xsmall, en kvar var det! :DD Så ja jag köpte båda två precis som jag planerat hahah :D 
Vi köpte också smoothie i gallerian, niice! Nu håller jag på och hungrar ihjäl så jag ska gå ner och ta två mackor, hörs sen då babies! (drev där bara sånivet) // sOphia


(ja jag vet att jag tog upp hakan lite väl mycket över halsen där heheh)

2:a november 2011, koppla hundjäveln!

Heej!

Vaknade fett sent idag, klockan 11! :o Men det var iaf jätteskönt att få sova ut lite hehe. Igår var jag och Fia ute och gick med Sally och Bosse och då gick vi 5 km spåret och det var verkligen jättekul och skönt men vet ni vad som hände när vi var påväg mot IP? Det var en gubbe som sa ba "Koppla hunden hörrudu." och då garvade jag till lite för jag trodde att han skämtade och sen så ba "Det är lag på att hundarna ska vara kopplade här i Täby" "Koppla hundjäveln!" jag vart jätteförvånad, stackars gubbe som inte har nåt bättre liv än att klaga på barn... aja jag och Fia började iaf garva haha! xD

Sen på kvällen så åkte jag till pappa och då hade vi hyrt filmen "A little bit of heaven" och den var jättebra men jag grät så himla mycket! Det är nog den filmen jag gråtit mest till, den slog Titanic i sorgsenhet eller vad man nu ska säga hehe.. så himla sorglig men superbra!

Idag ska iaf jag och Fia åka till stan och kolla lite, jag vill ju hitta de där två plaggen från Gina som jag visade, så himla snyggaa! :) Men vi får se om de finns, aja hoppas ni ska hitta på nåt kul idag också! Hörs sen! // sOphia


Heh, snygg! :P

1:a november 2011, mm ala mm!

Hej!

Igår var det så himla kul! Vi åt och hade superkul också såg vi på 2 asobehagliga filmer, de var skräckisar och ååh de var jätteläskiga verkligen! Vi åt också av det Becka och jag hade bakat och de var jättegott också sov vi där och det var jättekul! Synd bara att Karro inte mådde bra imorse, hon gick hem innan frukosten för ah hon mådde inte bra som sagt, krya på dig Karro!

Märkte när jag kom hem att jag har fått värsta rivmärket på handleden, jag måste ha rivit mig i sömnen igen! Först i pannan och nu på handleden.. e m o. 


Asså Rebecka gömde sig under ett täcke bakom mig haha, aja nu ska jag ut och gå med hundarna med Fia! Hörs :D