Glad valborg på er hörni! :D

Hej! Har vart ute och fotat lite och sånt och innan det så låg jag i soffan och kollade på Disney Channel haha... det fanns inget bättre att se men iaf, har också käkat lite B&J, mumsfilibabba! :D
Snart nu ska jag och alla andra i familjen på mammas sida åka iväg till min gudmor och hennes man och sen ska vi gå ner till en majbrasa, mys!
Men här är lite bilder från idag:
Vi har kvar påskpyntet både inomhus och utomhus :)
Glad fotograf haha :D

Vinnarna av Dagens blogg, dags att börja rösta! :)


Vinnare 1!
Vinnare 2!
Vinnare 3!
Vinnare 4!
Sådärja! Nu är tävlingen avslutad så kolla om det var du som vann den här gången! Den hr gången är det också så att vinnarna ska få haffa till sig röster genom att tex skriva det på sin blogg typ såhär "rösta på mig så att jag blir länkad här hela helgen + måndag!" för så är det! Ni som lyckas få mest röster får länkningar här från söndag-tisdag i varje inlägg jag gör :D

Så haffa till er röster nu vetja! :)
För er som inte vann, det kommer en till tävling imorrn eller ikväll (beror på när jag avslutar den här tävlingen som håller på nu)

Ps. Om ni vill ha fler läsare så kan ni ju kolla in vinnarnas och lämna en fin kommentar så får säkert en fin tillbaks! Och juste, kom ihåg att rösta så att det blir en värd vinnare! :)


Kom ihåg att du kan bara rösta en gång varje dag på den personen, eller så röstar du på flera!


30:e april 2011

(bild från påskafton)

Heej!

Sovit gott? Det har iaf jag, såg på Talang igår med mamma och brosorna, åt lite B&J glass till det, najs! Fast det var inte lika najs att vi förlorade igår... för vi var mycket bättre men aja 1-2 är väl inte så farligt men tråkigt ändå.
Aja jag ska ut och fota nu och sen lite senare kommer Becka ringa och säga att nu åker vi, vi ska till Täbban och jag kanske kan följa med, får se för vi ska ha gäster här ikväll! :) Jag ska lägga upp vinnarna till Dagens blogg först så kolla in här igen snart vetja! :)

Tjarå, snart sticker jag på match! ;)

Hahaaaaaaaaa jag dör! xD Tänk om jag skulle se ut såhär, vad skulle ni säga då?! :D


29:e april 2011, glöm inte Dagens blogg!

Heej!

Har sovmorgon idag, najs :) Sen efter skolan så är det match eller vid halv 5 är det match så får ta och tagga till hela dan!
Om ni undrar varför ni kanske inte hittat vinnarna av Dagens blogg så är det för att jag gjorde det förut sent på kvällen och sen så sparade jag det som ett utkast och sen dagen efter puplicerade jag det och då kom det upp den tid och den dan som jag hade sparat det som ett utkast men nu har jag publicerat det så att det kommer upp klockan 8, asså nu på morgonen, anmäl er igen vetja! Jättekul att så många anmälde sig! :D
Ska nog köra så att man får haffa till sig röster idag, det blir väl bra?
Aja här är lite bilder:
Array
Array
Haha, jag skulle inte vilja ha en sån där "boksäng" för det skulle se helt himla mupp ut i mitt rum men jag skulle vilja testa att sova på en :)
Här kan ni anmäla er till Dagens blogg och checka in vinnarna, det är redan några so har anmält sig :)

Vinnarna av Dagens blogg + ny omgång! :)

Okej är ni beredda för vinnarna? :) Här är dom:
1. Vinnare!
2. Vinnare!
3. Vinnare!
4. Vinnare!
Nu kan ni kolla om det var just ni som vann! Annars är det bara att anmäla sig här igen, det kan vinnarna också göra :)
Och hörni nu tycker jag verkligen att ni ska checka in vinnarna för skulle inte ni vilja att era bloggar blev incheckade om ni vann? Ni tjänar ju också på det om ni kommenterar, då får ni ju en extra läsare :D
Här kör vi en ny omgång:
Anmäl er igen så vinner ni säkert nästa gång eller igen! :)
Förresten tycker ni att jag ska göra så att jag väljer några vinnare och sen får ni göra så att så många som möjligt röstar på just din blogg eller vad tycker ni? Om ni inte svarar kanske jag kör så eller så vet jag inte hur jag ska göra så svara mig vetja :)
Ps. Jag lottade ut vinnarna :)

Ostädat vs städat!

vs:
Har städat som sagt, snyggare när det är städat! :)

MVG!

Hola! :)

Kom nyss hem från IP, har haft idrott, det var fett kul och jobbigt, uppvärminingen var 1,2:an och jag fick skitont i magen lite senare men nu har jag bara ont ifoten, bra! Jag som ska på träning och allt, aja. Har nyss bytt om (bytte om här hemmea istället) och städat upp rummet lite, såg ut som värsta soptippen här inne förut men nu är det bra igen :thumbup:
Fick MVG på ett läxförhör som vi hade på SO:n idag, najs! :D Nu ska jag gå och käka en macka och göra lite läxa men här är lite bilder:
Jag hade shorts på mig i skolan men nu när jag ändå bytte tillbaks till vanliga kläder så orkade jag inte ta på mig dom och aa det är en lång historia som ni märker haha..
Dålig kvalité, gjorde en grej med bilden, jag beskar den i datorn och inte i photoshop och då blir det så men så ni vet så har jag inte skurit bort fett på benen som det ser ut som att jag gjort på det högra för det är alldels buckligt vid knät men jag vet inte varför det är så..
Vattenmeloon <3<3<3<3<3<3<3
Random bild, ska jag inte ta upp huvudet liite mer? xP

28:e april 2011

Heej!

Snart ska jag gå till Sofia och sen till skolan, så himla härligt väder det är idag då! Toppen ju! :thumbup:
Idag har vi orientering, seeegt! Vi har också SO läxa tills idag men det kommer nog gå ganska bra, det var inte så svåra grejer men nu ska jag sluta skriva saker ni inte bryr er om utan nu tänker jag skriva att när jag kommer hem ska jag lägga ut Dagens blogg på en gång och där med basta! Spännande? :P
Sen ska jag också börja fixa en grej i photoshop, aja kolla in det här pappershuset, det är gjort av papper!
The Ledger Art by Jill Sylvia
The Ledger Art by Jill Sylvia
The Ledger Art by Jill Sylvia
Coolt!

When I saw you for the first time, I had no idea you would be so important to me


Givemegivemegiveme a man after midnight! Haha nä jag bara skojja, vill ha skon nu! Eller jag vill ha ett par skor och då vill jag ha dom här... <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Så snygga! Förut så var jag inte så mycket för blommigt men nu så ba "ååh!" aja nu ska jag lotta ut 4 vinnare till Dagens blogg!
Kanske säger dom imorgon istället för jag måste ju sova nån gång, måste börja borsta tänderna och sånt.. // sOphia
Update: Hej igen! Jag LOVAR att jag lägger upp Dagens blogg imorrn, inlägget är nästan färdigt men jag måste verkligen sova nu så jag säger godnatt nu, godnatt och sov så gott! :)

Vilken tårta skulle ni välja? Min eller hennes? :)

Hej! I helgen så bakade ju jag en After Eight tårta men jag visade aldrig hur det blev och sånt men jag tänkte göra det nu, här är receptet:

INGREDIENSER

12 portioner/st.
200 gram smör
100 gram mörk choklad(70%)
100 gram after eight choklad(12plattor)
4 st ägg
2 dl strösocker
1 tsk Vanilijsocker
2 dl vetemjöl
2 msk kakao
1 tsk bakpulver
1 krm salt
Glasyr:
50 gram smör
1,5 dl vispgrädde
100 gram after eight choklad
4 droppar pepparmintsolja
Garnering:
18 st after eight choklad
färsk mynta
Betyg: 4.5/5 (4 röster, 0 kommentarer)

Chokladtårta med mild mintsmak..

Typ: Dessert
Kök: Skandinavien
Tillagning: Bakat
Etiketter: snabbt, lättlagat

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Sätt ugnen på 175*. Smält smör,choklad och After Eight i en kastrull och låt svalna.
  2. 2. Vispa ägg,strösocker och vaniljsocker vitt och pösigt.Blanda ner chokladsmöret.Sikta ner vetemjöl,kakao,bakpulver och salt.
  3. 3. Klä bottnen på en form med löstagbar kant,24cm i diameter,med bakplåtspapper.Häll smeten i formen och grädda i nedre delen av ugnen ca 20min.Kakan är klar när den släpper kanterna och nästan har stannat i mitten när man skakar formen.Låt svalna och låt kakan stå kvar i formen.
  4. 4. Smält smör,grädde och After Eight till glasyren.Smaksätt med pepparmintsolja.Häll glasyren över kakan.Låt stelna i kylen 2-3 timmar.Lossa kakan från formen med hjälp av en kniv och garnera med After eight runt kanten och mynta.

Serveringsförslag: vaniljglas eller vispad grädde

Dryckestips: kaffe

Jag tyckte det lät jättekonstigt att man skulle hälla på glasyren när den står i bakplåtspapper för då rinner ju glasyren över men den gör inte det, om ni vill testa den så gör bara det som står på receptet även fast det kanske låter konstigt, det blir toppen! :)
Såhär blev den tjejens tårta som lagt ut det här receptet:
Recept: After Eight Chokladtårta
Och såhär blev min:
Pyntade min med myntablad och en godiskanin, det var jättegott till! :)
Okej om ni måste välja vilken tårta ni helst skulle vilja ta en tugga av innan ni dör, vilken skulle ni då välja? Min eller hennes? :P
Ps. Glöm inte bort Dagens blogg tävling, utser 4 vinnare efter jag sett det där nya programmet "Klockan åtta hos stjärnorna" det är typ 4 kändisar som ska bjuda varandra på mat, som Halv åtta hos mig fast med kändisar dåra :)
Det börjar nu!

Nytt och färskt!

Hej! Har precis käkat 1½ hamburgare haha, kanske lite udda men aa. Jag tänkte visa er lite saker som jag köpt på den senaste tiden, har ju inte visat det som mamma och jag shoppade förut och inte det som jag köpte i tisdags med cheyerna heller så här har ni bilder på det:
Nya örhängen, nu ser ni ju bara ett men aa. :)
Nytt halsband, nu har dom där kedjorna fastnat på varandra men ni fattar ändå va? ;p
Nya leggings (A)
(AAAAAAAA) Älskar verkligen den här skjortan! Har velat ha en sån ett tag nu och det var halva priset på den! Den kostade bara (eller bara och bara) 150 spänn! :D Sen ska man stoppa in den riktigt ordentligt, inte som jag hade nu utan den ska inte sitta pösigt. Tycker jag dåra. :)
Oj, sämst bild men här är en bättre:
Ääälskar det här linnet! Så somrigt och fiint, ska användas typ hela tiden haha! :)
Willy Wonka! xP Inget nytt här men visar den ändå :)
Juste ni har väl inte glömt Dagens blogg här ! Anmäl dig, 4 vinnare!
Eller asså, annars kan ni bara skrolla ner en liiten bit haha, det inlägget är under det här xD

Dagens blogg! :D

Så! Nu tänkte jag köra på Dagens blogg :) Hoppas nån anmäler sig, det är nog väldigt enkelt att bli dagens blogg för att jag kommer välja ut eller lotta (får se hur jag gör) ut 4 stycken!
Så om ni ser att det är tomt bland kommentarerna, vad väntar du på? Anmäl dig då på en gång så blir du lixom en av finalisterna, lägger ut vinnarna ikväll, good luck! :D

Är man bäst eller BÄST?!

Hej heej!

Skolan var inte så soft idag, har lixom blivit bombad med läxor, inte najs. Men en sak är vääääldigt najs och kul och det är att jag fick (WARNING!! nu blir det mycket skryt!) det bästa resultatet av alla i vår franska grupp på ett prov som läraren gav oss idag, jag fick 82/85 så jag är skitstolt! :D 3 fel! Det är inte fel det... så nu har jag skrytit lagom.
Aja jag måste iaf plugga snart men det kommer faktiskt upp en Dagens blogg tävling om ett tag, hoppas nån av er anmäler er! :)
Aja här är lite bilder på mig idag:
Outfitten...
Ser ut som att jag har tandkräm vid munnen men det är spegeln hehe xP
Haha jag ser ut som en fjortisfisk! xD
Glad chey!
Om ni har sett på Kissies blogg så kanske ni har sett att hon gjort ett inlägg där hon härmar mode bloggare när dom gör "dagens outfit" så nu härmar jag henne istället! :)

27:e april 2011, första skoldagen! (eller asså efter påsklovet)

Hej!

Första skoldan asså! Det ska faktiskt bli kul för man får ju träffa alla kompisar och jag hoppas vi får tillbaka ett prov idag så det är lixom såna grejer, och att man får träffa alla kompisar såklart! :D
Det känns som att det är nånting jag ska göra idag men det är det inte, skumt. Aja visar "Dagens" sen när jag kommer hem,  men snart eller nästan nu på en gång sticker jag till Sofia, ha en toppendag! :)
Array

INSPO 0.2 (godnatt!)

Tjena! Jag är faktiskt inte så trött, konstigt men aja jag tänkte visa er lite saker jag köpt på den senaste tiden, nu lät jag som en vuxen igen... eller nej förresten, ni får inte se det nu, visar imorrn istället för nu blev jag trött haha, ni får se dom här bilderna istället:
imfancy.blogg.se jättebra blogg! Alla bilder är tagna från henne så ni vet, godnatt nu! Sov så jättegott och dröm om typ teletabbies haha :P
Imorrn äré skola, tagga tagga tagga! Ska bli jättekul på riktigt! :D

Världens bästa video enligt mig just nu, kolla!

Seriöst hahahahahahahaahah!!! :D
Den är gryyym! Kolla kolla kolla säger jag bara! Det finns också en tvåa som jag kollat på men kan inte ladda upp två klipp samtidigt, sorry. Men kolla på det här!
Jag tycker den bästa delen är på 1:15 även fast den delen kanske är lite konstig hehe men om ni inte vill se hela så kan ni ju spola dit ;p

Min superduperbraiga studiedag med tjejerna och en filminspelning! :D

Heej!

Har hängt med dom där brudarna, ni vet, Rebecka, Fia och Karro, haha nä jag bara skojja! Eller jag har hängt med dom men dom är ju mina goa tjejer, BKFS ni vet? :D
Har iaf vart med dom hela dagen idag, först så ringde vi runt till varandra som galningar och allt var konstigt men sen så kom vi fram till att alla skulle hem till Sofia så då kollade vi lite på LA ink (sjukt bra program!) och snacka och sånt, sen gick vi upp och tog bilder på våra fejjor haha för att vi skulle se hur vi såg ut med symetriska ansikten, jag såg helt himla störd ut! xD
Vi kollade också på typ världens roligaste video enligt mig, visar snart.
Sen stack Fia och Karro till skolan för dom kände att dom ville plugga innan skolan börjar, nä jag bara skojja igen! Dom skulle spela gitarr så då gick Becka och jag först till en busshållplats och kollade lite tider på när bussarna och sen gick vi hem till mig. Vi höll på lite med pärlor och tråd :P och kollade på (hmm, nu ska vi se om jag kommer ihåg alla program) Christine, Vänner och ääh.. aa men typ det! Sen glömde vi helt bort tiden så vi sprang till bussen när det bara var 3 minuter kvar tills den gick och vet ni vad?! Vi hann! :D Sen har vi hängt där resten av tiden, jag fick med mig ett linne :)
Men på vägen hem på tåget så satt jag, Karro och Fia och snacka (Becka tog bussen) bland massa andra människor men vi pratade ju bara med varandra men iaf, då var det en man som satt framför mig som verkligen lyssnade på vårt samtal och när nån sa "nej" så kollade han runt på alla oss tre, det kändes som värsta filminspelningen haha :D
Han var iaf läskig, hua! Det här var iaf min dag hittils, hoppas ni haft det nästan lika kul! ;p
Karro <3
Fia <3 :)
Mina leggings och ben ;p
Jag på bussen..
Heta Karro!
Cool bild ju! Karro tog den på Becka :) Jättefin på Becka också!
Haha ÄLSKAR Beckas min! xD Hon är helt borta helt enkelt....
Aa och sen en sista bild på mig när jag kom hem, har gått runt sådär idag eller jag gör fortfarande det men aa ni fattar :)

I call it "bokeh"

Sittter med tre t:n här, haha nä jag ehm.. okej det här blev konstigt.
Aaah! Det är en himla humla som flyger in i mitt fönster, den krockar! Gaaaaah! Så.. nu är den borta, läskigt! Den kan ju äta upp mig om den har en stor käke! Eller nej men vad tycker ni om bilderna? Haha det här blev värsta fluminlägget.. xD

The new iPhone 5!

Hej hej!
Nu blev det lite ändrade planer här, ska iväg till Täbban med buss klockan 3 typ, vi tänkte ju cykla men Fia och Karro har lixom gitarr vid 2 så vi tar det senare med buss helt enkelt.
Aja tänkte iaf visa en bild på den nya iPhone 5 som kommer ut nån gång i september, det ser ut som en ipod touch tycker jag. Men jag läste någonstans att det ska typ ligga en lika bra "motor" (haha känner mig så teknisk!) i den nya iPhonen som i en Ipad fast det är vad jag har uppfattat det som, men när jag uppfattar saker så blir det ju oftast fel so don't trust me! ;p
Foto:
Ser ni också att den där grejen som man trycker på för att komma till menyn, den är lite mer rundare och större eller vad man nu ska säga haha... :)
Här är bara en liten faktanyhet som jag tycker var lite rolig, det är några som har gjort en undersökning om det är killar eller tjejer som avänder sina Ipads mest och om det är flest killar eller tjejer som har en Ipad och guess what? Det var killarna såklart, geeks! Nä jag bara skojja, tror inte ens jag stavade rätt på "geeks" och "guess" heheh.
Foto:

Dagens:

Avhugget huvud...
Jag har handen i bakfickan om ni inte ser det..
Cooling! ;p
Aa där hade ni några egobilder på mig hehe! Jag kom på att jag vill använda antingen mina örhängen eller mitt halsband idag så jag kan visa lite senare när jag kommer hem vad jag valde haha... aja nu ska jag ringa runt till brudarna, hej då så länge! // sOphia

26:e april 2011

Heej!

Jag är ledig idag för skolan har studiedag :D Hur najs? ;p Aja idag ska iaf jag, Fia, Becka och Karro cykla till Täbban och sen hänga där ett tag och sånt, får se vad vi gör sen men det ska iaf bli kul!
Vaknade vid halv 7 idag och kunde inte somna om så jag kommer nog vara vääldigt trött sen ikväll men aja nedanför ser ni bilder från igår, så himla härligt varé!
Fin på Kimsy men hcalshc på mig! :)
Beckaa! :D
Kimpan :D
Haha älskar den här bilden! Jag och Becka ba "vad håller hon på med?!" haha <3 <3 :D
Den här bilden tog ett tag att få till hehe... ;p
Jättefin på dig Kimsy!
Naaw! xD
:D Fick en på Kimsy också men den går inte att ladda upp.. vet inte varför men får testa lite senare..
♥♥
:)
Mina fötter ;)
Sådärja! Det här var bara några bilder av alla och om ni undrar varför Fia inte är med på nästan nån bild så är det för att hon inte vill det.
Vad tycker ni om bilderna?

Om man ska retas...



Heej..

Idag har det vart en lång och rolig dag haha, jag låter som en himla poet typ ;p Men jag har ju som sagt badat hos Fia med Becka och Kimsy och solat och sånt så nu är jag asröd i fejan, ser ut som att jag spänt mig (typ som när man sitter på toa) hela dan men det är iaf bränna hehe!
Ska visa bilderna från idag imorgon för nu eller snart vill jag ta och däcka men hoppas ni som haft eran sista påsklovsdag idag haft värsta azumlovet! Själv har jag ju en ledig dag till eftersom det är studiedag imorgon, mina brorsor ska till skolan haha :D
Aja godnatt och sov så gott! // sOphia

Värsta sommardan jö!

Tjenaa!

Sitter i soffan hos Sofia med Kimsy, Becka och Fia såklart! Vi har badat, schtekt, hoppat och käkat lite glass, najs! :)
Vi kollar på nån film nu.. vet inte om den är bra.. fattar typ ingenting men iaf, jag tror inte det kommer bli så bra bloggning idag för nu är det ju den "riktiga" lediga dan kvar, imorrn är det studiedag men ja ni fattar, bloggar mer sen ikväll med bilder och sånt, måste bara förbi mamma och hämta saker först, ha en toppendag! // sOphia

Tumblr_lk61khehtx1qij5oho1_400_large

23:e april 2011, baktajm! :D

Godmoroon!

Har nyss käkat lite frulle så snart ska jag cykla till ICA för att köpa lite ingredienser till en After eight tårta! :)

Jag ska baka den idag för vi ska käka den till förrätt sen när gästerna kommer (nä jag bara skojja, vi ska ha den till efterrätt, haha gud vilken humor jag har!) så det ska bli spännande och se om vi får käka smet till efterrätt eller om jag kanske lyckas? :)

Aja ehm... nu ska jag byta om, aaaaah jag känner mig fett stressad men jag vet inte varför, aja här kommer några bilder från igår:

Nehepp, det går inte men aa ni vet varför om ni har läst några inlägg innan.... ni får den här bilden istället:


Tappade ett gosedjur på motorvägen!..


Heej!

Kom nyss hem från Jennis faster och hennes man, det var verkligen jättekul! Vi åt JÄTTEgod mat och tårta (A) också var vi ute på en lekpark och hängde och lirade lite fotboll och klättra' och sånt, det var helt enkelt toppen! :D
Nu sitter jag, Ludde, Emil och August framför tvn och kollar på reklam haha, men vi väntar på att Talang ska börja igen. Men vet ni vad som hände på vägen hem i bilen?! Emil, August, Ludde och Ivan satt med ett varsitt gosedjur i handen och höll det utanför fönstret (asså dom satt i en bil) och då tappade Ivan sitt gosedjur mitt på vägen, mitt på en motorväg och först så fattade han inte riktigt vad som nyss hade hänt men sen efter typ 5 sekunder så började han böla haha.. så himla.. aa. Haha det var ju synd om honom men nu har dom tydligen åkt tillbaks och hittat gosdjuret :thumbup:

Aja nu har Talang börjat men här är lite bilder:


Mm! Påsktårtan! :)

 


Världens bästa låt, lyssna!

Den här låten är så himla bra! Upptäckte den i "I rymden finns inga känslor" och jag ba ååh vilken bra låt och nu sitter jag och min brorsa och bråkar om vem som gillar den mest av oss två, han gillar den tydligen också, haha gud vad töntiga vi é! ;p

Aja ni måste lyssna nu medan jag är hos Jennis faster :)

Astronaut, Salem Al Fakir:



Åh jag vill göra värsta musikvideon till den här! Då skulle jag åka runt på några moln och typ byta outfit varje sekund haha :D Men den är sååå bra, Salem Al Fakir är också gryyyym!!

Hahaaa! :D

1.
Funny Upside Down Faces
2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.


Hahah! Jag gillar 4an och 6an mest, vilka gillar ni bäst? :D

22:a april 2011

Tjena!

Har varit ute och lirat lite mer fotboll med killarna, det var inte så kul om jag ska va' helt ärlig för det var en himla dryg och jobbig unge som spelade med oss, han trodde verkligen att han var typ Zlatan! När man tappade bollen så sa han "Tack!" på ett himla drygt sätt och han aa.... ååh vad jag störde mig på honom! Till slut när Emil och August ville gå så sa jag "Aa vänta lite, jag kommer" och han ba "Vadå kan dom inte gå själva?!" "Nej dom hittar inte, vi har precis flyttat" och då fnös han och ååh vad jag vill svära nu men det ska jag inte!! Sådärja, nu har jag tagit ut min ilska hehe.

Snart eller inte snart men vid 4 så ska vi vara hos Jennis moster och käka lite påskmat och sånt så ni vet! :)
Jag ska nog också börja baka en tårta innan vi sticker, vi ska käka den imorrn för då kommer det gäster hit och på söndagen ska vi bort igen, ska faktiskt på två bjudningar då, en hos mamma med kusinerna och sånt och en med pappa och Jenni och dom. Undrar hur det blir haha... :p
Aja nu ska jag fota mina saker som jag köpte igår men här är lite bilder:


Haha och jag som tyckte Fokis brillor var asstora på henne! xD




Outfit...


Hihi kolla på brillorna, ser ni? :P


Fyndat och vart en påskkärring!


(haha jag som "påskkärring" idag xD)

Hola!

Jag och mamma åkte ju till Täbban förut men vi började med att åka till en affär där dom säljer tapeter och sånt för vi ska tapetsera om i mitt rum hos mamma. Vi lånade hem två styckna så vi ska se hur dom blir sen men sen så åkte vi till Täbban och kollade runt och köpte lite saker och tog en bägare med glass! Det var jääättegott! :)

När vi kom hem så hade Jenni, Ivan och August också precis kommit hem så det var jättekul att träffa dom igen! Vi har ätit mat också har jag, August, Emil och Ivan gått påskkärringar eller rättare sagt en blandning av Pipp, trollkarl, groda och lite halloweenklädd haha! :D Vi gick nu på kvällen eller runt typ 6/7.... det var iaf kul!
Jag har också lirat lite fotboll ¨med Ludde och det gick inte så bra för jag råkade sparka honom på foten så han börja grina... aja nu ligger jag och surfar runt och letar efter en bra chokladefterrätt som jag ska göra till på lördag.
Visar vad jag köpte imorgon, godnatt! // sOphia


Legat och schtekt i solen..


Ursäkta mina vita mansben!

Ahapp, det går inte att ladda upp nån till bild, asså när jag får tag på den grannen som har det här dåliga nätverket, då smäller det asså! Haha nä jag bara skojja.. eller? ;p

Aja ni fick iaf en bild på mina mansben haha! xD

 


INSPO

Så himla snygga grejer!

Hej! Har legat ute och solat en stund nu men jag blir väldigt rastlös på typ 5 eller 10 minuter så jag ska nog cykla iväg till mamma för sen ska vi till Täbban :D

Det är ju så himla skönt väder ute så när jag låg där ute och solade med två stolar bredvid mig som jag dragit fram och tillbaks på gräsmattan så tänkte jag på att det faktiskt bara är april! Hoppas det blir varmare och varmare för fatta hur varmt det kommer vara i juni då?! Innan jag gick ut låg jag och sov för jag mår inte så jättebra... mår lite illa men jag känner mig lite bättre nu men aa.
Visar bilder sen :)


Glad påsk! :D

Glad påsk på er hörni! :D

Har legat och bråkat med internet ett tag nu men nu äntligen kom jag in här. Det gör väldigt ont i tänderna så jag har tagit en alvedon men den har inte börjat värka än men iaf, idag ska jag och mamma till Täbban och kolla på lite kläder och sånt, jättekul! :)
Sen hade Karro och jag och några andra (vet inte vilka) tänkt att gå påskkärringar haha men jag vet inte om jag kan för jag är typ liite sjuk och orkar egentligen inte gå runt för hela världen typ snurrar, jag var på toa nyss och jag måste lixom hålla i mig i nånting.. Karro om du läser det här innan jag messat dig så ska du veta att jag kommer messa dig, det där blev konstigt.
Här kommer lite bilder om det nu går att ladda upp...


Ni får två kycklingar istället! :)

 


Fått ny tandställning på undertänderna och shoppat lite granna! :)

Hej!

Har kommit hem från tandläkaren och det gick bra, asså jag låg där ett tag och blundade hela tiden så jag slapp se vad hon hade i munnen men det var inte så skönt men nu är den på undertänderna iaf på så det känns jätteskönt! :) Bilder ser ni ju nedanför.
Efter tandläkarn' gick jag till BikBok och H&M och testade lite snygga saker och jag la faktiskt undan två saker också, mamma och jag ska dit imorgon så det passade bra att lägga undan dom tills imorrn, hittade ett jättesnyggt halsband som jag vill ha nuu!
Aja iaf, köpte lite saker på Apoteket men det var en sån här munsköljsflaska som kostade 69 himla spänn plus att jag behövde köpa en special tandborste så det räckte inte till en drickyougjurt som skulle vart min lunch! Sen var det sån himla tur att jag gick från Täbban när jag gjorde det för bommarna var nere när jag var i närheten av perrongen så jag behövde springa för att hinna hoppa på så jag gjorde ju värsta timingen! :D

Här är några bilder:


Vad kan det ligga i den gula asken tror ni? Tandläkaren kanske gett mig godis eller kanske någon liten leksak...


Ingen bra "visa hur tandställningen ser ut nu" bild jag vet men jag visar bättre sen :)


Just nu....

Tänkte visa er vad som låg i den där asken men internet håller på och bårkar med mig så det kommer upp såna här rutor som det står "Webbsidan kan ej visas" på men det ligger iaf ointressant vax till tänderna i haha... ;)

 


Till tandläkaren och fixa en till tandställning, huuh!

Gomorron!

Är uppe ganska tidigt nu eller igår vaknade jag ännu tidigare men iaf, jag ska få tandställning på undertänderna idag, jag och pappa ska vara hos tandläkaren som ligger i Täby C klockan 10.00 så jag ska snart gå ner och göra smoothie och rosta en macka :thumbup:

Sen när jag kommer hem ska jag ligga i soffan och tycka synd om mig själv som inte kan tugga och knarka alvedon! Fast jag måste också packa upp lite saker som står i några lådor mitt i rummet.. ååh jag orkar intee!!

Jaja jag får väl försöka stå ut, det verkar inte vara sånt toppenväder idag som det var igår och i måndags, aja nu ska jag gå ner och göra frulle, önska mig lycka till hos tandläkaren! // sOphia


Ser ni vad står det?



 


Gårdagens outfit:


Haha igår så tänkte jag köra på det här men det var bara att dra av sig baskern och koftan på en gång! Så himla varmt och det var såå himla härligt att bara gå i linne :thumbup:





Sådär gick jag runt igår med Rebecka och Karro, riktigt härligt!
Vad tycker ni kära bloggläsare (haha driv!) om outfitten?? ;p

Kommande bios:

Hej hej!

Här nedanför kan ni se några kommande bios (säger man så?), kanske inte dom bästa filmerna men det är väl alltid kul att veta lite saker i förväg eller vad man nu ska säga ;p

Poster - KUNG FU PANDA 2 (3D)
1. Kung Fu Panda 2 (3D), biopremiär den 8 juni 2011.

Poster - MÄSTERKATTEN (3D)
2. Mästerkatten (3D), biopremiär 3 februari 2012, det är tydligen en film som kommer handla om den där katten i Shrek.


3. Madagascar 3 (3D), biopremiär den 1 juni 2012.


"Taggar" inför imorrn..



Hej!

Var på träning för ett tag sen och nu sitter jag här nyduschad med en turban på huvudet hehe :P
Det var jättekul på träningen men den sista kvarten körde vi styrka och då fick vi lixom göra alla sorters olika plankor och lite andra saker men jag känner mig ändå såhär stolt efteråt haha! :D
Håller på och taggar (eller taggar och taggar..) inför imorrn för då ska jag ju få tandställning på undertänderna också, spännande och tråkigt!
Här är lite bilder från idag, gillar ni nån?


Vart vid Vallentunasjön med Alice och Sally :)

Heej!

Kom hem för en liten stund sen från Alice, först så skule vi mötas vid en skola men jag sa till henne att jag skulle hämta Sally (min hund) på en gång i telefonen men jag började med att borsta tänderna och dra på mig ett par shorts och stoppa in mitt linne och ringde pappa och mamma också började jag också leta efter en hjälm men den hittade jag inte så jag gick istället så det tog ju lite längre tid att gå dit men äh aa.
Sen så möttes vi och då pratade vi samtidigt som vi gick till Vallentuna sjön, det var inte så fräscht vatten där men Sally fick ändå bada lite ändå :)
Sen när vi hade sprungit förbi ett träd med massor av äckliga och stora pissmyror så gick vi och lämnde Sally. Alice fick se vårt nya hus och sen stack vi till henne för att käka lunch och smoothie! Pasta och köttfärs och jordgubbssmoothie asså , super! Vi kollade också på nån väldigt bra film som jag inte vet vad den heter haha..
Här är lite bilder från idag:
Haha Sally ÄLSKAR verkligen att bada!
Väldigt snart måste jag sticka till träningen så jag hinner inte ladda upp fler bilder men jag visar dom andra sen, ska ju också visa några fler från igår. Nu ska jag spela fotboll i det hära supervädret! Avis? ;p

Bildbomb från igår..

Hej hej! Nu tänkte jag visa er bilder från igår men det är så himla många så jag kommer inte kunna visa alla nu på en gång i det här inlägget utan dom andra kommer upp i andra inlägg sen, här är iaf några:














Här satt vi i minst en timma, så himla mysigt!


Sally ville bada! :D

Nu ska jag cykla iväg och möta Alice och sen sticker vi till Vallentuna sjön, kul! :D
Visar mer bilder sen! :)

19:e april 2011



Gomoroon!

Hoppas ni har sovit bättre än mig inatt för jag har inte sovit bra! Jag har fått min lillebrorsas Emils säng nu för tillfället (för vi har ju nyligen flyttat in) och den är inte ett dugg bred och jag behöver verkligen en bred säng för jag ligger och brer ut mig över hela sängen så jag har vaknat flera gånger och nu ligger jag här pigg i sängen, vaknade halv 8.

Idag är det lika härligt och gött väder som vanligt ser jag :D Ska nog dra ner till en sjö som ligger här i närheten och fota lite, najs ju! :)

Jag ska också visa massa bilder haha, det är så himla många att jag inte kommer kunna ladda upp alla samtidigt, det får bli flera inlägg helt enkelt! Nej om ett tag ska jag gå ner och göra lite frulle, bilden ovanför är från igår om ni undrar :)


Superrolig dag! Bad och allt :D

Hej hej!

Karro och Becka gick nyss hem och vi har haft det så himla kul! Först så var bara Becka här men efter en liten stund så ringde vi Karro så då kom hon sen lite senare och medan gick jag och Rebecka ut och lekte lite med Sally och käkade en bulle. Vi gjorde också typ världens snyggaste fruktsallad, det var lixom stjärn och hjärtbitar, vad slår det? ;p Sen kom Karro och då tog vi en till bulle också åt jag och Becka lite mat och sen efter det så började vi att gå och gå och gå! Vi skulle gå till Mickes mamma (för hon skulle ta hand om Sally resten av dan) och påvägen dit så stannade vi vid en lekpark med ett dike med väldigt ofräscht vatten i och där badade Sally såklart haha :)
Vi pratade och tog bilder och sånt och jag lät Becka och Karro lukta på Sallys bajs! :D
Sen fortsatte vi att gå och då stannade vi vid en fontän där Sally badade lite halvt och sen så stack vi till tre styckna små fontäner och där satt vi och pratade och lekte med Sally i minst en timma, hur mysigt som helst!
Jag visade också dom huset och sen så gick vi hem, tog mintglass med chokladbitar i och gjorde maraboumilkshake, visar hur och hur det blev imorrn. Vi gick ut på studsmattan och snacka och chilla och sen gick vi in och kollade på Toy Story 3 en stund men sen behövdedom gå, det var min dag det!

Har käkat thaimat och spelat jättemycket fotboll ikväll, är jättetrött nu, godnatt!
Bilder kommer imorrn, MASSOR!

 


18:e april 2011

Heeeeeej!

Idag är det ju nästan bikinin på som gäller! Det är så himla varmt och skönt ute! Jag funderar på att ta av mig mina leggings och bara ha shorts men det kanske blir lite kallt. Aja snart kommer Becka hit, vi ska hitta på nåt kul, vi ska göra fruktsallad för hon hade massa frukter som hon ska ta med sig :thumbup:
Sally är här så vi måste också passa henne och sånt men hon får helt enkelt vara med på det vi gör :)

Är så himla glad att det är lov nu när det är sånt här väder lixom!! :D Ååååh, jag tror inte att det blir så mycket bloggning idag men sen lite senare så :) Vem kommer sitta inne idag?

Ingen bild, sorry!

 


Never say never, This is it!

Hej hej! Det här är tidsinställt om nån undrar.. men vet ni en sak? Bion Never say never har fått fler tittare än filmen This is it! Det är ganska coolt eller vad man nu ska säga hehe... Justin Bieber är kändare än Michael Jackson haha! Eller nej så är det ju inte men konstigt va? )





Juste! Justin Bieber har också blivit sökt flera gånger än Jesus på Google haha! :D Rebecka berättade det igår men hon hade sett det nånstans och han sa att det kanske inte var sant men coolt (eller vad man nu ska säga!) ju om det är så.

Dagens:

Såhär ser jag ut idag då! Och sånivet så är den sista bilden driv, men det hoppas jag att ni redan fattat :D
Nu ska jag äta lite paj och sen ska jag cykla iväg till pappa, hittade shortsen i garderoben så jag ba "åh dom måste jag testa!" men jag märkte varför dom legat i garderoben, dom är Väldigt stora men jag drog åt dom med skärpet och hoppas att det inte ser för konstigt ut.
Aja nu ska jag käka paj, ha en superdag! :)
// sOphia


17:e april 2011


(igår när Sally bada)

Hej! Igår kväll så var Sofia, Becka och Kimsy här och det var jättekul! Vi var på torget och spottade haha (bara vi som fattar) också försökte vi klättra lite hehe också käkade vi JÄTTEgod paj! Jag älskar paj så det satt suuperbra i magen!
Vi var också ute och hoppade på studsmattan och kollade in Kissies nya design, jag gillar den fast hon är ju sämst utklippt btw vi snackade och kollade in lite folk på facebook ;p och på några bloggar och sen stack vi hem till Fia och skulle se Red Riding Hood men det krånglade så vi snacka och tog bilder istället. Eller jag tog bilder även fast Becka och Fia inte ville men aa! :) Det var iaf jättekul!

Snart ska jag cykla till pappa för sen ska vi kanske till IKEA och kolla på några sängar och lite hyllor till mitt nya rum! :)
Dagens kommer upp snart, skriver senare! // sOphia


Jaaa!! Yeeess!! Woooooo!!!! :D

Hej! Vi vann båda matcherna idag! Efter vi spelat den första matchen så lämnade jag över matchtröjan till tränaren och han ba "men du ska väl spela nu igen?" jag fattade ingenting för jag trodde bara att jag var kallad på en för det var nåt konstigt med kallelsen men jag spelade iaf den andra matchen också! :D
Den första vann vi med 5-0 och den andra var i samma division som vi är (alltså division 2) och det laget var bra och det var jättevarmt så det var jobbigt med våra långärmade tröjor och målisen fick en spark i fejan av nån motståndare med dobbskor, eller asså dobbskor har ju alla men aa det var väldigt mycket sånt. Men vi vann med 2-1 och jag gjorde ett mål! :D

I bilen så hörde jag Lady Gagas nya låt Judas, har ni hört den och isf tyker ni den är bra? Jag tycker inte den är bra nu men det tyckte jag om Telephone när jag hörde den för första gången heller men nu tycker jag den är grym! Så jag måste höra den några gånger innan jag gillar den :)

Här är låten:



What do ya think? ;p

Summer of love! :)



Tror jag redan visat er dom här bilderna men dom är så härliga!!! :D Sommar asså!


Tagga, tagga, tagga!!

Heej,

Ska snart på match, ska möta äh.. nåt lag, kommer inte ihåg vilket haha men vi ska iaf vinna mot det där laget!

Lite jobbigt att behöva gå upp såhär tidigt, gick lixom upp vid 7 så jag var ganska trött då men nu har jag taggat till lite. Efter matchen ska typ jag, mamma och Ludde åka iväg till Täbban :) Jag ska kolla eller kanske köpa ett par strumpbyxor för det behöver jag och sen efter Täbban så kommer Rebecka och Sofia hit lite senare :D Hoppas att Rebecka kan komma för hon har vart sjuk men hon får bli frisk nuuu!

Aja jag skriver mer sen när jag kommer hem, det kommer nog också ett tidsinställt inlägg om ett tag! // sOphia


Nu blire Talang 2011! :D

Yes! Den här gången kommer jag inte missa talang eller jo lite för vi ska kolla på I rymden finns inga känslor lite senare men jag hinner iaf se lite. Ska ner och mysa med mormor och Micke framför tvn nu som sagt så jag vet inte hur mycket jag kommer hinna blogga sen men jag hoppas det blir ett till, jag har ju massa bilder att visa också! :thumbup:

Ska ni se på Talang? :)






Dagens:



Jag vet att den första bilden är suddig men men... hade iaf på mig conversen idag igen! :)


PÅSKLOOOOV!!! :D

Åh vad härligt med påsklov! Så himla härligt asså! Nu är det lixom 11 dagars ledighet! Jag ska bara va' hemma, vara med kompisar, få tandställning på underkäken (gaah! läskigt!), leta påskägg, umgås med familjen, fixa i mitt nya rum hos pappa, sova länge eller inte så, men längre än halv 7 :P Det ska bli bäst! :D

Haha Sally vill alltid följa med mamma in på toan och det får hon också haha! xp
Har precis vart på ICA och hyrt en film och köpt glass i stora lass! Mormor är här så ikväll ska vi kolla på "I rymden finns inga känslor", den sägs ju vara jättebra så det ska bli kul! Tänkte ta och visa er hur jag och dom andra klätt ut oss idag, det är inte bara bilder på dom som klätt ut sig, det var jättekul idag!


Elin och Emelie <3, så fiina! :)


Elin, Emelie och Ida, lika fina! :)


Ida och jag, haha min frisyr! Så har jag sett ut hela dan tills nu då för jag var ju på ICA och aa.. :D


Okej, nu kör vi! Börjar från vänster, Vicci, Elin, Ida, Sofia, jag och Emelie! Karro och Johanna fotar :)


Haha :D

Där tog det stopp (jag kan inte ladda upp flera bilder), visar mer bilder om ett tag! :)
Men jag älskar er SÅHÄR mycket gänget eller vad man nu ska kalla oss! :D Ni är bäst!

 


Maskerad in tha school! ;p



Heeeej härligt väder!

Åh vilken härlig dag det här kommer bli asså! Det känner jag på mig, så himla soligt och härligt! Jag har på mig leggings, shorts och en långarmad magtröja kan man säga fast asså man ser inte magen för jag har linne under plus att så kort är den faktiskt inte.

Det är maskerad idag så jag, Vicci, Emelie och Karro kommer sätta upp håret helt galet! Vi kommer lixom lägga in pennor i några toffsar, det kommer nog iaf se askul ut! :D Man måste ju bjuda lite på sig själv, eller hur?! Dom som har klätt ut sig bäst vinner och då får man komma fram och ta emot nåt pris, jag vill inte vinna! Fett pinsamt.. fast nu vet jag att vi inte kommer vinna för det är vissa som tar det där ganska seriöst och har dräkter och sånt så det är lungt.. :)
Jag ska börja gå till Vicci om ett tag för alla ska vara där och fixa oss innan vi drar till skolan, här har ni lite bilder:


The day of my outfit hehe... azum english asså! xD



 

 


14:e april 2011, sommar och fettsugning!

Heeeej!!

Det är ju bäst väder ute nu asså!! :D Åh vad hääärligt det är och provet idag på franskan gick bra och samma sak gällde engelska läxan och ååh vilken härlig dag! Jag och Sofia gick och ba åh vad härligt det é och öppnade jackorna och bara njööt! Haha det är så himla mycket sommar i luften nu! Nu fattar ni nog att jag är glad haha :)

Men idag på rasten så kom det en man med rulator mot mig, Karro och Fia och jag stod och verkligen råglodde på han och sen var jag taskig och började skratta så Sofia ba "vad är det?" och sen när dom såg honom så ba "men SHIT!" för det är en lärare i vår skola som typ har fettsugit sig och man känner knappt igen han, jag ba "det kanske är hans brorsa" eller nåt men han kunde knappt gå förut och nu är han JÄTTEspinkig i fejan! Magen är fortfarande lite stor men så himla mycket mindre än vad den var förut, sjukt läskigt!
Nu måste jag söka runt och leta efter en nyhet som jag ska skriva om, svenska läxa... sen ska jag ut! Hörs sen! // sOphia

Juste, jag råkade skriva " Ja atackare" i ett sms istället för "Ja stackare" till Rebecka haha! :D


Snygging asså! XD





Jahapp, nu kan jag inte ladda upp fler bilder, tänkte visa en där jag fotat det superhärliga vädret!

 


Jahapp, då vart man mindre än en klarinettdocka!















Dom här klarinettdockorna "tog" dom fram nån gång i Berlin för dom firade nånting så aa, vet inget mer hehe.
Men det känns lite konstigt att vara mindre än en docka, eller vad säger ni?


If evry word I said would make you laugh, I would talk forever ! <3

Tumblr_ljg1jicwso1qe60alo1_500_large

Jag vill ha en longboard pga bilden, så himla härlig bild! Vill ha sommar NU också!


Köpt jordgubbar från ICA som kommer från Fokoshima (nivet där det exploderade några kärnkraftsverk), har lite ont i magen nu!

Heej!

Såg nyss en man cykla förbi, gud vad jobbigt det såg ut, han verkligen kämpa! Aja hehe, nu ska jag inte skriva om det ;p

Efter skolan stack jag och Becka till ICA, trevligt trevligt! Jag köpte bröd, 2 bananer och ett paket jordgubbar för 14,90 fast förut så kostade dom bara 9,90!! Undrar varför dom är så billiga.. eller juste pappa berättade och det var typ för att dom kommer ifrån Japan där dom haft det där kärnkraftsutbrottet eller vad det nu var, det var ju jordbävning men jordgubbarna kommer från den staden där det hade exploderat kärnkraftsverk (allmänbildad asså!)... au vad ont i magen jag har nu!... 
Haha nä jag bara skojja! :D Var det nån som gick på det? Isf, snälla kommentera det då! Jordgubbarna är från Spanien ifall nån undrar!

Oj jag glömde bort att jag skrev ett inlägg, håller på och lägger till jättemånga låtar på en av mina Spotifylistor, har också pluggat jättemycket och ätit upp alla jordgubbar.... ;)
Aja här är lite bilder från idag:




Hehe, göllig.


Världens bästa bild asså! Ska ställa upp i en fototävling höhö... nejmen ser ni hur stor jordgubben var!?


Typ världens godaste bröd!


Min tunga ser nästan lite äcklig ut, eller? :P

 

 


13:e april 2011

Heej och gomorroon! :)

Hoppas ni har sovit gott, idag händer ingting faktiskt... tråkigt. Men jag har ändå franskaprov imorgon så det är bäst jag över hela dan, tråkigt men bra! :) Vad tråkigt väder det é! Det ska ju vara sol, vind och vatten haha, eller vatten är det ju men det ska va'sol! Aja jag ska inte klagaaa, nej nu måste jag kolla min mail (hahah jag låter som en himla buisnesswoman men man kan väl säga att jag är det då!) ;p
Hej då! // sOphia


4-1, yes!

Heej, kom hem från matchen för en liten stund sen, har proppat i mig lite mat och gosat med Sally och borstat tänderna och ska gå och lägga mig nu efter det här inlägget :) Är verkligen supertrött!
Vi vann iaf matchen mot Stocksund med 4-1 och man kan säga att jag och Ida gjorde samma mål för Ida sköt ett jättebra skott så att bollen precis var påväg förbi stolpen men då petade jag till den lite med foten så den åkte sakta men säkert in i mål :D Matchen var superkul!

Nej nu måste jag sova, gonatt gonatt, sov så gott och dröm om asfeta my little ponnys! xP

En trött chey:

Haha bilden till vänster är driv så ni vet! Gjorde en sån där "yes!" chest med handen om nån undrar, sov gott!


Gina Tricots One piece :P



Hej hej! Det här inlägget är tidsinställt, vet inte vad jag gör nu, har inte bestämt mig för vilken tid det här ska komma upp men jag kanske är på match just nu, ville bara visa er Gina Tricots nya "One piece dräkter" haha! Jag gillar dom inte men jag gillar inte One piece överhuvudtaget så det är kanske inte så konstigt att jag inte gillar dom här heller.

Vad tycker ni om dom?


5 fakta om mig:

Hej! Tänkte skriva 5 faktan om mig, read and learn:

1. Jag kan ibland (eller oftast) (eller typ alltid) (eller nej inte alltid men iaf!) vara vääldigt kinkig när det gäller köpt mat som tex pannbiff och potatis på kartong skulle jag typ aldrig äta, åt det ibland förut och uuusccchhhh!! Men det är bara jag som är ovanligt bitchig eller vad man nu ska säga när det gäller köpt mat!



2. Jag blir äcklad när nån smaskar på ett tuggummi, hatar den konstgjorda doften eller vad man nu ska säga.. höll på och spy en gång när nån jag inte kände satt i bilen med mig och pappa och tuggade på ett jordgubbstuggummi, men som sagt är jag värsta bitchen när det gäller sånt!

Tumblr_lih3mwvkmj1qck4o5o1_500_large

3. Jag blir ganska ledsen när jag ser gamla gubbar gå runt själva utanför ICA eller Täby C eller när dom bara går själva helt enkelt! Dom ser så himla snälla ut (vissa av dom dåra, absolut inte alla!) också har dom ingen gumma att prata med.. då vill jag nästan bli deras gumma hihi! :)
Samma sak gäller när gummor går själva..



4. Jag är vääldigt svag när det gäller goda bakelser, jag gillar nästan alla bakelser som finns och jag kan typ aldrig bli mätt på dom!

Tumblr_lj6l2rprpr1qfpcnio1_500_large

5. Jag älskar filmen "Loranga, Masarin och Dartanjang" eller vad den nu heter, den är asbra hehe! :D
Barnslig jag är va? ;p


Converse för 195,56 svenska kronor!! :D Ska jag stjäla eller köpa dom? xP

Hej! Jag har nyss hittat ett par jättebilliga converse! Eller det är iaf billigt för att vara converse, dom kostar 29,95 dollar och det är exakt 195,56 kr!! Superbra juu! :D Man kan köpa dom på Ebay och jag ska kanske köpa dom eller göra en annan grej, jag ska stjäla någonannans hehee!
Närå jag bara skojja men ääh... jag ska kanske göra en annan grej som är laglig men det kan jag isf skriva mer om sen :)
Kolla bara så fiina och så billiga, ååååh!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Åh ni måste bli mina snart! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Bullar är gott!

Tjenare!

Är liite stressad just nu eftersom jag har match ikväll, 18.45 och jag har också typ världens största franska prov på torsdag så aa! Ikväll måste vi verkligen vinna, känner inte för att komma hem med en förlust (eller asså det gör jag ju aldrig men aa ni kanske fattar) så vi ska helt enkelt vinna! :)

Har käkat två bullar istället för mellanmål eftersom att vi inte har något, åt nästan ingen frukost heller eller jo, jag åt faktiskt en matsked gröt men jag tyckte inte om den så jag kastade den, ni antecknar va? ;p
Ska nog ta en till bulle snart för jag är hungrig! Aja här har ni lite bilder på mig och mina bullar :)




Haha typ världens fulaste bild, jag vet men ni får den ändå! ;p


12:e april 2011

Gomorroon!

Sovit gott? Det har jag iaf, trodde jag försovit mig så jag skuttade upp och kollade vart mobilen var, den var nånstans i sängen men den var bara 6.29 om man ska va' exakt! :)

Varför kan inte vädret vara lika bra som det var igår på eftermiddagen? Det var 19 grader i stan sa Micke! Så himla härligt! :D Det blir alltid bra väder på eftermiddagen och när man ska gå till skolan så är det kallt, jag tänkte ha strumpbyxor idag men det ser ut att vara för kallt för det nu så jag får vänta lite till...
Sitter iaf och käkar god gröt just nu och aa det är det jag gör just nu, ikväll ska jag spela match så jag tror faktiskt inte att det blir så himla mycket bloggning idag men ni får se ;)

Här har ni bilder på mig idag:

Visar bättre bilder när jag kommer hem, ha en azum dag! :D

 


Godnatt min skatt!


Hahaah! Älskar den här bilden på mig och Karro :D

Aja sov så gott allihopa, imorrn är det en ny dag, det visste ni inte va? xP Jag har också fått ett nytt motto: Man är någon om man vågar visa känslor, dom andra är bara fejk.
Så lyder det :) Fast asså jag måste "fila" lite på det som vår träslöjdslärare säger, godnatt! ♥

Up:



Förresten, jag är med i kvällens blogg, var med du också här vetja! :) http://filippalinneas.blogg.se/2011/april/kvallens-blogg-3.html#comment


Shorts by H&M:

Hej! Dom här shortsen nedanför är så sjukt snygga vissa av dom och dom är inte dyra heller, azuuummm!! Dom é från barnavdelningen på H&M, dom på "ungdomsavdelningen" eller vad man nu ska säga haha är ganska stora på mig så jag ska beställa typ alla här nedanför snart. Eller när jag får pengar som mamma är skyldig mig :)

Kolla bara så snyggt och billigt!



Dom för 179 är inte så snygga på ena fickan men jag ska nog köpa dom andra två! :)

Plugga nu!

Sådärja!

Hej! Nu har jag kommit hem från fotgraferingen och det gick väl bra eller vad man nu ska säga, dom skickade iaf inte hem mig för att jag var för ful ;p Vi tog först några vanliga lagfoton och sen profilfoton och sen sprang några av oss 97:or fram och tog oseriösa bilder haha, det var jättekul! :D
Nu måste jag plugga, plugga och plugga för det är prov på torsdag och läxförhör till imorrn. Har precis käkat upp en bulle som var så himla god! Ska nog ta en till snart men nej juste jag måste ju plugga!

En suddig bild men ändå ganska cool..


11:e april 2011, ett ilandsproblem!

Hej hej!

Kom hem från skolan för ett liitet tag sen, har packat ihop mina grejer som jag ska ha med till mamma idag och nu sitter jag här på golvet på knä framför datorn heheh!
Den sista lektionen var asflum! Vi hade matte och seriöst, nästan alla satt och garva! Jag garvade för Kimsy gjorde värsta minen åt mig och några killar satt och aa jag vet inte vad dom höll på med egentligen men dom var iaf lite roliga haha ;p Sen stack jag på A-tid, duktig chey va?

Vid sex nånstans så är det fotografering med laget, vi ska fotas och jag vet inte om jag ska ha utsläppt eller uppsatt hår! Det är mitt stora problem idag, asså jag funderar mest på att ha uppsatt eftersom vi spelar ju idet fast det spelar ju egentligen ingen roll... vad tycker ni?
Jag har ju lixom plattat det idag så... äsch jag vet inte, hjälp mig!

Uppsatt:


Glad chey? Bilden är iaf från idag!

Vs utsläppt?


En gammal bild men samma tröja....!
Så vad tycker ni? Utsläppt eller uppsatt? Bilderna är inte världens bästa men men, nä nu har jag skitbråttom till toan, håller på att göra det andra i brallan! Hej då!

 


Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

:)

/sOphia


Godnatt!

Hej! Har nyss käkat, var ashungrig för jag har inte käkat nån lunch, hamburgaren hade dressing på sig så då smakade jag den inte ens, ni antecknar eller hur höhö?
Tänkte iaf visa lite bilder som jag tog igår, kan inte ladda upp så många för det tar aaaaslång tid nu när vi har hackat in oss på grannarnas nätverk...







Nu går det inte att ladda upp mer, godnatt! :)


Vi var dom jobbiga och dom var dom bra... bra rubrik asså!

Hej hej!

Är lite halvt pigg just nu, kom nästan precis hem från bion och jag såg "Hur många lingon finns det i världen" och den var verkligen Jättebra med stort j! Men den var vääldigt rörande också, började grina jättemycket fast jag satt inte precis och sjöt (stavning?) för det skulle vara väldigt pinsamt men jag satt och borrade in mig i pappas knä så att det inte skulle höras, men jag grät också lite i bilen.. den var verkligen jättebra och jättesorglig! Fast ifs så är jag väldigt känslig när det gäller vissa saker som det hände i filmen (tänker inte avslöja hehe! Om ingen undrar dåra) men ja. Jag vill bli en sån där person som jobbar med att ta hand om utvecklingsstörda, skulle ta med dom på massa olika och roliga äventyr! :D

Pappa och jag var jättestressade när vi skulle åka för vi märkte att klockan var halv 4 och filmen började tio i 4 så vi fick skynda oss också är ju perkeringen så himla konstig nu i Täby C så när vi precis hade parkerat så tutade det en gammal dam (haha dam, men det låter så taskigt att säga tant ibland) på oss så då vevade hon ner rutan och ba "jag åkte in här via den parkeringsplatsen som du nyss ställt dig på så jag kommer inte ut nu, vet du något sätt att komma ut härifrån på?" aa sa han och började förklara och sen sprang vi och beställde Hot snacks och en cola och sen kom vi in och då var vi så himla jobbiga (asså jag och pappa) för vi kom ganska sent så alla hade redan hunnit sätta sig och vi skulle ha platserna längst in på rad 5 och där satt redan alla förutom vi så hela raden reste sig upp och vi ba "ursäkta, tack, tack, ursäkta!" haha! Sen började äntligen filmen! :)
En lång historia blev det för bara ett biobesök ;p

Aja snart ska vi äta och jag måste fortsätta med att plugga lite NO, är det nåt bra på tv idag förresten?



 


Så sötaa!

Hej!

Det var verkligen askul på den där grejen som jag var på, jag tränade småttingar i fotboll, dom var så himla småå och såå söta, 5 bast lixom! Det var iaf vädligt kul, det var bara några ledsna barn men inte så många alls.
Sitter hos mamma just nu, har precis bokat bion och käkat en bulle som mamma bakat, dom är suupergoda! Ska snart hem till pappa och äta kakor heheh... onyttiga dan kan man väl säga att jag har idag, ska först käka en hamburgare, sen ska jag äta en kaka som jag bakat (för asså jag måste ju kolla om dom är godkända!) ;p och sen ska jag få välja nåt på bion, asså typ Hot snacks + att jag har ju ätit en bulle..... haha himla fettobarn jag é! Eller nää men idag är jag det! Vädret är så himla härligt bara det att det kan ju sluta blåsa men jaja jag ska inte klaga, Emma och jag satt på bänken förut och ba "jag vill ha sommar" "aa jag med!" "mm.." "jag vill ha sommar..." hehe!

Aja pappa kommer när som helst så jag måste sluta men jag tror jag att det blir ett inlägg till innan bion! Write ya lata!

Update:

Tumblr_ljfspeoeuf1qh5mi4o1_500_large


10:e april 2011


Morsning korsning!

Gick upp halv åtta idag, trodde klockan var typ 10 för dom andra hade varit uppe så himla mycket längre innan men den var bara halv åtta som sagt! Idag ska jag först träna ca 60 småttingar som precis ska börja på fotboll, kul kul :) Och sen vid 15.50 sitter jag och pappa på bio, vi ska se "Hur många lingon finns det i världen" så det ska bli superkul! Det är en försenad julklappspresent, skulle egentligen sett Narnia men vi har skjutit upp det så mycket så det blir den andra, den verkar ändå bättre så jaa! Det nya huset är verkligen toppen, det är jättebra tomt, bra rum, bra allrum och superschysta grannar! Det bor också en tjej här (wooo!) :D Hon är jättesnäll och rolig! :)

Ligger och väntar på nånting, ska nog gå ner och ta en kaka snart, jag bakade igår :) Kakor med vit choklad bitar i :thumbup: Nej nu vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva och internet lackar så jag skriver mer sen, nu ska jag ut och spela fotboll! // sOphia


Hi, you're cute! Can I sit next to you and watch you smile? :p

(älskar rubriken!)

Tjenare mannen! ;p Har åkt runt ganska mycket dom senaste timmarna, jag har vart hos mamma och hämtat en USB grej också har jag spelat jättemycket fotboll på tomten, det är typ det enda vi gör här, har ju inte fått igång internet förrän nu så fotboll har det spelats mycket här hehe! Har också fotat min nya jacka och min nya mössa/basker som man fick på köpet, najs!

Här är dom sakerna och jag dåra:





Shit vad lång tid det ta aar!! Har typ hållt på och laddat upp dom här bilderna i 45 himla minuter om man ska va' exakt! Det segar asmycket, ifs så är det för att jag snor nån annans nätverk, typ grannarnas (det börjar vi med här hemma, August, Ludde och jag håller på med grannarnas internet, fast det är ju inte olagligt..) det går iaf väldigt segt!
Men där har ni iaf bilderna, vad tycker ni om jackan? Baskern fick man på köpet, det ska sitta en löstagbar rossett på men jag tog bort den för den var asstor! Lite lyx att jag fick baskern på köpet för på prislappen så stod det att den kostade 149 kr och jag fick också lite andra saker på köpet men det kan jag visa sen :)

Det var rea på jackan så den kostade bara 249 kr istället för 499 som den egentligen skulle gjort, det var ju halva priset på ALLT på BikBok i torsdags, berättade att jag ville ha den här och behövde en ny jacka och att det lixom var halva priset så då köpte hon den, tack mammaa! <3 :D

Vad tycker ni om jackan och baskern?

(ser lite ut som en fransyska) :P


Roliga hattar...

Hihi, har hittat ett par ganska roliga hattar:

Array

Array

Array

Array
Tuff asså! ;p

Hoppas inte att dom där pälsmössorna är äkta...

9:e april 2011..



Goodmorning ms sunshine!
(hoppas någon är det idag)

Sovit gott? Det har iaf jag! Igår när jag kom hem från huset som vi ska flytta till så borstade jag tänderna, kollade slutet på "Allt flyter", la mig isängen och sen på en gång innan pappa ens hunnit komma och säga gonatt somnade jag, jag var suupertrött! Men det var jätteskönt iaf :)

Sorry att jag inte bloggade igår men jag var med Ida och Elin och bakade kladdkaka hemma hos Ida, den blev jättegod och vi spelade också med andra ord och då fick jag upp ordet förstoppning haha men jag la undan det, skulle låtsas skitit! xD Elin fick upp ordet "sextant"..... det var också vädligt kul faktiskt men hon la undan det med :P
Vi spelade också in olika flumvideos och var ute och gick med två jäättesöta hundar, en chihuahua och en annan jättesöt hund som heter Dennis! Så söötaa!!
Sen kom pappa och hämtade mig runt halv 7 och då åkte vi direkt till det nya huset där dom redan fått in lite saker som tex matbord, soffa och sånt så vi käkade tacos där, jättekul och mysigt! Precis när alla hade satt sig så ringde det på dörren så då springde jag och August och öppnade men då var det nån unge som hade vart där och busringt och man såg direkt vem det var, han stod på sin tomt och höll på med en pinne haha så det var han tror jag... jag vinkade iaf! :)
Sen sprang jag och August ut och undersökte stället lite, vi hittade värsta fina stället men det verkade som att man inte fick va' där för det var helt orört så ja... aja det var iaf väldigt kul igår!

Idag ska vi till huset igen och ställa in lite mera saker fast jag vill göra nåt annat...
Juste! Jag har ju fått en ny vårjacka så den ska ni få se sen! :)


I heard someone whisper in my ear that it's spring now...

(hihi kom på rubriken själv, stolt heheh!)

Jag tänkte visa några bilder från igår, here they are:


Naaw <3 Den skulle vart väldigt bra om inte kameran fick såna där ringar på sig och om jag inte såg ut som ett himla mongo!


Gräs! :D



Nu hinne inte jag ladda upp mer för nu ska jag för första gången åka till det nya huset och kolla och käka pizza där! Jättespännande!!!! :D

Skriver sen, hej då!


It will always make you smile when you hear that you are somebody's numer one girl.

Kollage by: Moi!

Hej! Dom här plaggen ovanför är så hiimla snygga! Vill verkligen ha allt! Prickiga eller strumpbyxor med hjärtan på vill jag nog ha mest av allt, det är så himla snyggt till ett par shorts och ett instoppat linne!

C'est le top! Som man säger på franska :P
Jag tycker att gult är så himla glatt och fint och snyggt just nu!

Vad tycker ni om kläderna?


Marabou kakor = Lite mera MM i livet

Åh vad jag blev sugen på dom här kakorna nuu! Dom ser så himla goda ut, ska tigga om dom i helgen, fast jag vill smaka nuuuuuuuu! Så nu vet ni nog det, nu ska jag inte gnälla!
Men dom sägs iaf vara jäättegodaa, maraboubitar i och supergoda kakor men ifs så vet jag ju inte det förrän jag har smakat dom men jag kan nog också lista ut hur dom smakar, okej nu ska jag låtsas att jag smakar på dom... åååååh vad goda!! Ni måste verkligen köpa såna! :D


Hahahaaha!! :D

Hej!

Kom nyss hem från skolan, hade nyss idrott och där dansade vi, min, Viccis, Sofias, Beckas och Karros dans är verkligen grym asså! xD Den är skitarolig att dansa till! :P
Karro och Vicci visade mig också en jätterolig video idag, ni kan se den här nedanför, den är jätterolig säger jag bara!

Aja när jag skulle gå hem så kom det värsta orkanblåsten och mitt i den orkanen så såg jag Ivan cykla runt på en trejuling så jag ba "HEJ IVAN!" Han blev i chocktillstånd hehe för jag ska ju lixom vara hemma på dagarna, men iaf, han sa ingenting till mig men sen när jag precis tänkte fortsätta gå så kom Jenni och August körandes i bilen så jag behövde lixom ställa om lite i min hjärna för att fatta haha... xP
Jag fick iaf skjuts hem :)
Kommer visa er bilder på mig (ego hehe) och mitt nya hårband idag! Men just nu så laddar batteriet, här är iaf videon:

Boom boom boom weyooo oh oooh:


Vart i Täby C!

Tjena! :D

Bloggade inte igår för jag gjorde läxa, hade inte datorn här hemma plus att jag var på träning och möte! Det var jättekul på träningen, nu kan man nästan springa i t-shirt! Jättehärligt ju!

Efter skolan idag så stack jag, Vicci, Karro och Becka till Täbban och var där till 8 minuter över fem om man ska vara exakt höhö... Vi gick runt lite och jag fick så himla ont i magen att jag behövde anstränga mig för att gå och prata, fick skitont rent ut sagt! Så vi satte oss ner och jag käkade en macka från Subway, sen kunde jag prata normalt igen :) Jag köpte ett hårband, gillar det jättemycket, har också velat ha det ett ganska bra tag nu så jag blev jätteglad när jag såg att dom fått in det :D

Update: Det här skulle kommit upp igår!


5:e april 2011

Goodmorning sunshines!

Haha lite töntigt sådär men aja, hej! :) Toppen väder idag igen, wohooo! Ska snart börja gå till Sofia och sen sticker ju vi såklart till tha school xP
Tror inte att det kommer bli så himla mycket bloggning idag för datorn är här hos mamma för jag sov här inatt men egentligen är det pappas vecka så jag ska till Jenni och pappa och dom andra idag men jag har fotbollsträning och nåt möte för jag och några andra tjejer i laget ska börja träna mindre småbarn :)

100 kr varje träning asså! ;p Nejmen det ska bli fett kul! (oj jag råkade skriva kuk)
Det blir ingen bra Dagens bild nu för jag hinner inte fota och hålla på utan det blir cambilder istället!

Ljuset var väldigt konstigt som ni kanske ser.....

Ha en azumdag! :D


Lindsay Lohan....

Lindsay Lohan ser alltid så himla bra ut! Iaf i tidningar, haha det gör väl alla kändisar men Lindsay har såhär den perfekta hårfägen, passar jättebra i fräknar, hennes kläder är snygga, hon är en grym skådespelare och hela hon ser bra ut! Misstolka det inte nu men hon ser grym ut! Är så avis på hennes ansikteeee, synd bara att hon typ är knarkare nu, eller vad är det hon är egentligen?

Lindsay Lohan






I whip my hair back and forth !


August :)


Jag som ser jättekonstig och rädd ut!


Mat haha..




Höhöh driv!

Har nyss käkat, ska nog snart ut och fota lite, sen kommer mamma och hämtar mig :)
Skriver mera snart, hej ddååååååå så längeeee!!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
(driiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivvv!!!!!! <3)


Dagens:


Glad chey!


Blue pants!

Såhär ser jag ut idag, man kan säga att byxorna är halvnya, köpte dom förra året hehe så dom är inte nya men jag har inte använt dom så mycket, det var tre byxor för 100 på Bikbok när jag köpte dom om nån undrar ;p


4:e april 2011



Tjeenare mannen! ;p

Kom hem från skolan för bara en liiten stund sen, inte typ 5 minuter men ja ni fattar! Det var rätt chill (chili haha!) idag, på rasten så gick jag, Rebecka, Sofia, Emelie, Johanna, Vicci, Ida och Elin till ICA och då köpte Johanna ett glasspaket som alla förutom Becka och Fia delade på, jag stod och funderade jättelänge om jag skulle ta men jag visste att den glassen är så himla god så jag kunde inte motstå.. det var jättegott! :) Det måste ha sett helt mupp ut när vi sprang in på ICA och ba "hej kan vi få några skedar?" haha!

Har tagit några (eller ganska många) outfit bilder så ni ska få se några snart, men nu ska jag ner och säga hej till Jenni, Ivan och August som nyss kom, är hos dom den här veckan för vi håller ju på och flyttar, dom flyttar lite senare fast vi kommer flytta in samtidgt såklart.
Hej då så länge! // sOphia

 


Only you can give me that feeling..

Den här låten är så himla bra! Den är skön, bra, härlig och passar till alla årstider! Tycker jag. Första gången jag hörde den var i 4an och då gillade jag den också men sen har jag inte lyssnat nånting på den förrän jag hörde den på radio igår, den är grym helt enkelt!

 Lovelockdown - Kayne West



Kayne West är helt enkelt grym!

Vad tycker ni?

Nice by H&M:



Det här vill jag ha just nu, det jag mest vill ha är.... allt hihi ;p Hårbandet är assnyggt tycker jag och tröjan är så himla somrig och fin, samma sak gäller shortsen! <3
Vill ha det där nu, nu, nu! Har faktiskt kollat efter hårbandet men jag kan inte hitta det, inte i Täby C iaf..
Är det nån av er som har sett det? Skulle bli superglad om ni sa vart det finns :)


9 trosor och några flyttgubbar som tror att jag har snoppen på! xD

Ey ursäkta!

Hej! Sorry för att jag inte bloggat på hela helgen! Omg asså! Nejmen jag är iaf ledsen för det, hoppas ni kan förlåta mig om nån nu har saknat mig hehe.. ;p

Igår spelade jag iaf match mot Sollentunas 97:or och dom låg en division över oss, alltså division 2 men det blev ändå 1-1 så vi var supergrymma! :) Sen så var jag hemma och lekte med Ivan, käkade på Piccola med Jenni och pappa och köpte SIA:s nya (tror jag) kladdkakaglass, den är aasgod! Har fortfarande kvar så jag ska nog snart gå ner och käka lite... :thumbup:

Idag så har jag bara vart här hos Jenni (är fortfarande) och i Täbban! Det är en flyttfirma hemma hos oss så igår var sista dagen eller nej imorrn är det sista dagen jag kan kolla in i huset en sista gång, har bott där i 7 och ett halvt år så det är lite sorgligt men det ska bli kul och spännande att flytta ihop med Jenni och dom och få ännu ett nytt rum! Filmade faktiskt huset igår haha... vill kunna kolla på det ibland. :)

Köpte 9 par trosor (om man ska va' exakt hihi) och massa strumpor i Täbban, sen lekte Ivan lite i en sån här... ehm.. konstig grej, ni vet. Sen blev han jätteblyg för en liten kille som satt och verkligen stirrade honom i ögonen så då drog vi hem!
Nu har jag gott om underkläder haha :D Ni kanske inte tycker att det är så himla intressant att jag har många trosor och strumpor att välja mellan på mornarna men det tycker jag haha! xP

När jag skulle ta fram en läxa som låg i min skolväska där min mobil och andra viktiga saker ligger så kunde inte jag hitta den (väskan dåra) så jag trodde att jag hade glömt att ta med mig den upp till Jenni från pappa där flyttgubbarna är så jag sprang ner till huset och ba "Hi, I live here!" och dom ba "Ah, hi!" och typ storflina åt mig och då sprang jag upp till mitt rum för att kolla om väskan var där men då var hela rummet lixom borta eller sakerna var borta (same shit!) så jag började nästan gråta för vi får inte tillbaks sakerna föränn om en vecka men, ååååh nu måste jag äta, skriver snart, bye bye!

Haha gud vad fail, jag fortsätter skriva snart.. :P

Update:

Så nu har jag käkat och lekt lite med Ivan, iaf när jag kom till rummet och såg att dom packat ner alla saker så sprang jag ner och en av gubbarna ba "vad letar du efter?" "äääh... efter en väska med Snobben på" fast jag råkade säga det väldigt snabbt så det lät som att jag sa "med snoppen på" så han började storflina igen och ba "vi har packat ner allt, till och med snoppen!" Sen när jag sprang iväg så hörde jag hur han och nån till började garva! Men sen så hittade jag iaf den, den var hos Jenni fast i Jennis rum, det var tur! :)
Det var iaf väldigt pinsamt!....

Aja, har ni sett att jag skaffat Bloglovin ikoner? Det kanske ser ut som att ja verkligen vill göra reklam för bloggen men så är det inte, det är bara en grej som blir konstigt när jag bara har en så måste ha två ;)

Skriver mer snart, hej då! // sOphia

 


" We'll never be as young as we are tonight "








wildfoxcouture

M o n k i .

Hej! Tänkte bara visa er dom här udda smyckena, seriöst vem vill ha halsbandet ? ! Jag vet att jag är taskig som skriver det men det är så jag känner, vill inte att nån ska ta illa upp.




Armbandet och örhängena är väl helt okej men halsbandet... det är iaf från Monki.

Vad tycker ni om sakerna?


Speciell dag...



Hej!

Idag i skolan så satte lärarna upp två lappar, på den första så stod det att vi ska få sommarlov den 16 majoch på den andra att det är maskerad den 8 april istället för den 15e, kul lixom! Sen så var det en lapp eller aa ett papper där nån kille hade skrivit värsta fina dikten om en tjej som han ville gå på balen med, han skrev vem det var också skrev han att hon skulle typ lägga en lapp i hans skåp, så himla gulligt! Jag vill också att min pojkvän ska vara såå gullig! (nu har jag ingen pojkvän då men sen när jag får en, haha det vill säga när jag blir typ 50 xP)
Efter skolan stack jag, Ida, Vicci och Becka till ICA och då köpte Rebecka kakor som hon var jättesnäll och bjöd på ALLA kakor! Elin kom också sen :)
Snart ska jag upp till Jenni för hon fyller ju 39 bast idag så det ska firas med fika! :thumbup:

Sitter och böjer mitt öra nu, hehe. Aja här är några bilder:


Udda skor...

Hej! Är i skolan just nu så det här är tidsinställt men jag vill bara visa er dom här skorna, dom är väldigt konstiga men roliga och särskilt den iden med att göra skor av bröd haha :)

Array

Array

Array

Array
Hihi balla!

Haha vad tycker ni om dom? Fula, roliga, äckliga? xP

1:a april 2011, april april din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill! :P

Heej!

Jag har liite bråttom just nu för jag måste plugga lite på ett svenska test som vi ska ha idag, det är oftast väldigt enkla ord men jag vill iaf vara säker! :)

Imorse så väckte pappa mig och August ganska tidigt för vi skulle gå upp och sjunga för Jenni eftersom hon fyller år idag! :D Hon är nu 39 stolta år haha! Hon fick en stor skokartong med en lapp i av pappa, på lappen stod det att hon och pappa ska åka bort till nåt hotell i Nynäshamn och få massage och sånt, jag vill också ha det!
Så idag efter skolan sticker jag hem till dom och fikar med Jennis mamma och dom andra, det ska bli väldigt trevligt! Det blir också chokladtårta hehe, jag gillar nästan det mer än vad jag gillar min kamera eller nej jag bara skojja! ;p

Apropå att skojja, idag är det ju april april dagen hehe! Får se vad lärarna gör idag, förra gången låtsades en av våra lärare att hon var skadad, kul lixom! Aja nu ska inte jag sitta här vid datorn och hänga utan jag ska plugga och måla tänderna, bilder:


seriös eller?


Men gud! Jag ser ut som att jag tror jag är ballast i stan! Ursäkta min himla egopose och min!

 
Haha bra bild asså, kan ställa upp med den i en fototävling! Jag försökte visa att jag har på mig ringen men jaaa....