Små eller? :D














(vi tog en misslyckad hoppbild haha xD)



















Det finns så många gamla bilder men nu måste jag gå och handla så ah, men visst var vi små? :))

Ändrade planer ännu en gång!

Hej! Det blev lite ändrade planer idag, igen! Haha igår så blev det också det men aja whatevaa! Jag ska inte till Rebecka och baka, nej, jag ska baka själv här hemma för Becka måste städa och sånt men vi kör på det som vi bakade i lördags och hon bakade också muffins med nutella på så det kommer nog bli väldigt gott ikväll! :)

Visar sen vad jag har gett mig på. Men nu vill jag äta och sen gå till ICA och handla lite bara, hörs sen! // sOphia


Bild från campingen på Skara Sommarland :)

Bra låtar från en film:

Alla de här låtarna är grymma (tycker iaf jag) och alla är från filmen "Confessions of a shopaholic".
Fahion-Lady Gaga:


Unstoppable-Kat DeLuna:


Girls just want to have fun-Greg Laswell:


Again-Natasha Bedingfield:


Uncontrollable-Adrienne Bailon:


Bara några tips haha :P

31:a oktober 2011, läskigt värre...

Gomorron alla glada!

Hoppas allt är super med er för det är det med mig! :) Idag kommer det bli sjukt kul (tror och hoppas jag, fast jag vet nästan det) för att Karro, jag, Rebecka och Sofia kommer att fira halloween tillsammans ikväll! Vi ska vara kockar i Beckas hus och käka där och ah ha det mys också ska vi käka ännu mer för att jag och Rebecka ska ha bakat till ikväll, vi ska också kolla på nån skräckfilm, har typ aldrig gjort det haha! :P
Men det ska iaf bli askul! :D

Jag ska som sagt baka med Becka idag innan allt det dära, så jag ska ta och ringa henne snart och kolla när vi ska köra igång men jag är långt ifrån färdig så jag måste byta om snart, aja ha det gött så länge! ;p // sOphia

shit imorrn är det 1:a november! :O Och idag är det sista oktober... :o


Nu åker vi!



Kommer hem ca 23.15 så bloggar inte mer ikväll, hörs imorrn! Godnatt haha :)

Erato

Heej! :) Har käkat och testat mammas läppstift bara på skojj, skulle tagit några drivbilder men nej. Åt kött men det var asstarkt så det bränner i munnen nu hehe, ifall ni undrar lixom ;) 
Om ett tag ska vi åka och hämta Emil på perrongen och sen åka vidare till Täbban! För klädaffärerna är väl öppna tio över åtta? Eller? Nä jag bara skojja, men som jag skrev så ska vi ju på bio och se Tintin! :D Hoppas den är bra!

Tänkte visa er de här klippen, tjejerna är ju grymma verkligen! Fatta att kunna göra sådär med händerna och burkarna och sjunga skitbra samtidigt, imponerad!







Det sista klippet är när de är med i tv!

KING SIZE



KING sizee! Mamma flög till Hensingfors förut och då passade hon på att köpa de här till mig, bara mig, inte Ludde och Emil. Eller nej tyvärr, de är till dom också... fast det är nog bra för jag hade blivit väldigt fet om jag käkat alla tre själv.

ginatricot

Gina Tricot Gina Tricot Gina Tricot



Var inne på Ginas hemsida för ett tag sen och ååh vad jag vill ha den där blåa tröjan med guldkedjan där bak och de där linnena, men om jag nu ska köpa något av plaggen så blir det nog helst av allt tröjan men om jag kanske dör av hur snyggt det där linnet med korset på är, då köper jag nog det också för såå himla mycket kostade det faktiskt inte, 149 kr. Tröjan kostar 199..

A U T U M N









Blev lite change of plans nyss, för Maria (alltså min gudmor) kan inte komma men vi ska på bion iaf.. Hoppas jag får träffa henne snart ändå.
Aja vad tycker ni om bilderna förresten? :)

Ikväll kl 21...

Hej hej!
Ikväll kommer min gudmor hit runt halv 8 ungefär och sen efter det så ska vi åka till Täby C för att se på bio, vi ska se filmen Tintin! :D
Så det ska bli jättespännande, det är ju väldigt sent för att gå på bio då men vi ville se den på engelska i Täbban och det var lixom den enda som gick då...
Men jag tycker nästan att det är mysigare att se på bio sent.. det blir lite mer läskigt då kanske haha eller ah jag vet inte :P Men har ni sett den? Isf var den bra? :)

Jag har hört att den fått väldigt bra kritik men de dåliga grejerna är att Milou inte heter Milou, han heter Snowie och Tupontarna (eller hur dom nu stavas) heter också något annat..


Last friday night ! <33





























Tack, Amanda och alla andra för en toppenkväll! Det var verkligen sjukt kul och aah! :D Alla snygga skor som vi hade på oss är Amandas och jaa jag är avis haha! ;D Men tack, tack och tack alla supergoa tjejer! <3 :)

Nu kör jag! ;)

Tja!

Förlåt verkligen för den himla hemska uppdateringen på den senaste tiden eller vad man nu ska säga, den har ju verkligen varit hemsk! Men skolan tar all min tid, nästan iaf.. Men nu är det höstlov! Så himla skönt!! Så nu blir det bra bloggning den här veckan för det är ju så himla kul att blogga också! Så nu kör vi jag!


Jag i fredags, testade den där frisyren då och det ska jag göra fler gånger, ser ni att jag är helt röd i pannan? Det är för att jag legat och rivit mig jättehårt i sömnen, asweard jag vet ;)

HÖSTLOV!

Yeeeeeeess!! Äntligen höstlov!

Så himla skönt! :DD Aaaahhhhh blir helt galen nästan haha :P Idag ska jag vara med Rebecka och vi ska baka lite haloweenbakverk till imorrn för imorrn ska vi vara med Karro och Fia och vi ska sova över och ha det superkul helt enkelt men nu ska jag bara ta en macka och sen ringa Becka så vi hörs väl sen! // sOphia


"hej! hehe jag kissar som du kanske ser.. gillar du att kissa?"

Hej! Kom hem från träningen för ett tag sen nu så jag har duschat och gjort lite smoothie istället för middagen faktiskt, var inte alls sugen på köttbullar och pasta efter att jag tränat så gjorde en asgod smoothie som sagt! :) Vi slutade 13 idag och då gick jag hem till Vicci och det var jättekul, sen lite senare gick vi tillbaks till skolan för att gå på a-tid, duktiga cheyer! ;)

När jag kom hem så var jag jätte kissnödig och jag hade glömt nyckeln här hemma och Ludde och Emil var på träning och pappa på jobbet så jag gick till skogen (som ligger här utanför) och kissade, var rädd att nån skulle komma och se, lite pinsamt ba "hej! hehe jag kissar som du kanske ser.. gillar du att kissa?" eller ah man kanske inte säger så men aja, det löste sig till slut efter ett låångt tag. :o
Men nu måste jag sova, mina ögon typ slocknar snart så godnatt! // sOphia


Dejtingprogram is tha shit! :P



Tjäänare morsningkorsning!

Lite flum där hehe :p Skrev som sagt att träningen var inställd förut, satt där och frös ihjäl och ba "haallåå??" sen gick jag till slut efter 25 minuter ungefär :P Aja nu är jag hemma iaf! :)

Vet ni? Snart börjar Bonde söker fru! :D Yees! Haha det är så himla bra ju ;D Nejmen seriöst det är faktiskt väldigt bra, det är kul att kolla på dejtingsprogram om det inte går på MTV för dom gillar jag inte, vet inte varför men det är inte lika bra där helt enkelt, tycker jag dåra.
Ska fortsätta skriva på SO:n nu men ah vi hörs och kanske ses! :) // sOphia



Det blev ingen träning utan jag bara satt där haha :p

Hej, det var ingen träning utan 96/95orna hade tydligen upphåll så först stressade jag dit, sen satt jag dä ett tag och ba "var är alla?" men jag satt där i 25 minuter och sen messade jag en av tränarna och då ringde han lite senare och förklarade haha, det stod inte på hemsidan att den var inställd så ah det blev lite tokigt höhö, gick iaf till Byle sen och nu sitter jag fortfarande här i ett kapprum, Emjag kommer få skjuts hem men Emil har utvecklingssamtal så jag får vänta på dom helt enkelt :) Gick in på toan och tog en egobild, här är den:

Sticker till träning nu! :D

Sådär, har jobbat lite med SOn och käkat majssoppa (råkade skriva bajssoppa hehe) nu så nu är jag redo för fotbollsträninghh! Slänger in två bilder här:


IK FREJ!


Finurligt va? ;)

Prov på prov på prov...

Hej!

Har så himla ont i magen just nu att det inte är sant! Den gör massa ljud av sig och låter som en himla fontän... aja.
Hade faktiskt NO prov idag och det gick nog helt okej, NO prov brukar alltid gå så himla dåligt tycker jag men det här kändes faktiskt helt ok. Sen hade vi ett litet mini"test" på franskan också men det gick bra! :)


När vi hade träslöjd hängde jag och Elin hos skolsyster för vi satt utanför och väntade på Rebecka som hade råkat huggit sig i fingret, led med dig Becka! :(( Men som tur var så blev det nog bra sen. Hoppas Karro blir bättre också..
Ska iaf på rotationsträning om ett tag men nu innan det ska jag nog jobba lite med SOn för den måste vara inne på fredag så jag håller på och laddar ner nåt program nu som gör så att jag kan öppna worddokument, good! :)

Ursäkta mig....

Hej förlåt för att jag inte bloggar bra, har så sjukt mycket läxor men snart är det ju lov så jag lovar att blogga mer då också ska jag försöka att blogga imorrn för då har jag gjort NO provet som jag måste plugga till nu men jag har faktiskt suttit på a-tid till 16 så duktig chey!! Har rotationsträning imorrn ifs men vet ni vad jag ska ta och blogga ändå! Så himla kul!

Aja måste plugga nu som sagt, hade matteprov igår också.. nu vet ni det. Hej då! // sOphia


Alltså åh vad jag vill ha vinter nu! Eller ah snö vill jag ha, så himla fint, mysigt och roligt! Bilden är tagen från mitt fönster hos mamma och det är ju så himla fiiiiint! Haha :p

Man vill ju va' snygg när man ska sova!


Herregud! Tänk om jag skulle ha sådär feta armar :O
Snygga bilder? ;) Heh, sorry att jag inte bloggat och sånt men skolan har frossat med läxor och prov hela veckan och nu imorrn har jag matteprov och på tisdag har jag fysikprov och i onsdags hade jag franskaprov så aah.. 
Har gjort gaanska mycket idag, har vart hos mamma också har jag pluggat och gjort korvgryta, den var goo'! :)
Börjar 8.25 imorrn så har en kvart sovmorgon, yyeeeess!! ;D

Aja måste börja fixa mig nu, nivet jag sminkar mig inte vardagligt, alltså innan jag ska till skolan och sånt MEN jag sminkar mig innan jag ska sova för ah jag vill va' snygg när jag sover! Vill inte ni också det?!
Nä usch jag bara skojja ett tråkigt skämt för att jag är trött men hehh hejdå! // sOphia 



be your own hero


©

Ska kolla på Bonde söker fru nu, bästa programmet alltså! ;D
Redigerade bilden nyss så lite finare blev den eller vad tycker ni??

19:e oktober 2011, pluggat hos Alice..

Tjoobre! ;P

Hoppas ni mår prima för det gör jag! :) Igår efter skolan satt jag på a-tid med Fia, Sofia, Linnea, Elin och Vicci (Ida och Emma gick efter ett tag) och det var så himla kul! Dog typ av garv hahaha! xD (vi var ensamma i ett klassrum) 
Tänk om det vore så varje tisdag... aja det var jääättekul iaf! :D

Sen stressade jag och Elin hem i regnet och sen möttes vi lite senare, i regnet. Elins ena paraply gick sönder och det som jag fick låna gick nästan sönder, sen spelade vi i ösregn så jag hade vatten i trosorna.. kul? Haha aa! xD Nejmen det var kallt och kul!
Vi hade avslutningsmöte efter träningen och då blev jag "Årets lagkompis" :DD Blev och är jätteglad för det! :))

Blev nominerad till en annan grej också men ah, märker att jag skryter nu så ska inte skryta mer hehe..
Idag gick ett fönster i skolan sönder utan att någon ens nuddade det, det fall ut en jättefin cirkel ur fönstret, konstigt... skolan rasar ihop! :O Var med Alice efter skolan, satt och väntade på henne i skolan och sen stack vi hem till henne, gjorde mackor, pluggade till matte och NOprov också spelade vi Guitar Hero, niiice! :D


Hahah ååh vad ful men aja får typ överredigera den ;) Bästa kvalitén också!

18:e september 2011, dags att hämta upp barnen haha! ;D

Gomorron alla glada! :P

Tänkte göra ett litet värdelöst inlägg nu för jag tänkte bara säga att snart går jag ut och möter Ida och då går vi till Fia och hämtar upp henne och sist men inte minst ska vi hämta upp Elin! :D Det låter som att Ida och jag är värsta dagisfröknarna och jaa tänk om vi kanske blir det när vi blir gamla! ;p Vad säger du Ida?? Haha ;))
Elin och Fia kan vara vara våra gamla dagisbarn hehe..



Tu est gentille..


(rubriken betyder "du är snäll" på franska)

Sådär, har sett på Ensam mamma söker för en stund sen haha, galet bra! Eller nej men fanns inget bättre att se plus att det är ju faktiskt liite kul :)
Imorrn är det träning! Fett taggad, sen blir det fika + prisutdelning till några efter träningen, mys! :)
Aja sov så gott nu och dröm sött och kissa innan ni går och lägger er för imorse vaknade jag av att jag behövde kissa. Kanske lite öndig information där men aja, godnatt! :) // sOphia


Så nöjd!

Hej! Berättade ju att jag shoppat lite i Täbban och här är bilder på det:


Indiska och Gina! Handlar typ aldrig nåt på Indiska men den här halsduken var så snygg och fin och mysig!


Heh, inte så bra bild på halsduken kanske (inte på mig heller för den delen!) men ville bara visa hur den satt på..




Asnöjd över den här! Har sett den på deras hemsida och ååh! :)) Kolla mina ben :p>

Vad tycker ni om sakerna förresten?

17 oktober 2011, KRAMA MIG! ;D

Heej!

Äntligen ett datainlägg! Har ju hållt på och mobilbloggat för asså jag har hållt på och testat om det funkar att blogga och publicera bilder via mobilen om man går in på Blogg.se och det funkar nu! :D Det gjorde inte det förut, iaf inte för mig haha.. :p

Det var så kul idag i skolan för jag skrev en lapp där det stod "KRAMA MIG!" och sen så tejpade jag fast den på Karros rygg lite diskret sådär (det var inte så jättediskret för hon märkte mitt första försök och då sa jag att jag sträckte fram handen haha men jag försökte ju få fast den) och till slut så fick jag fast den haha xD Så jaa Karro fick många kramar :D

Gjorde vitlöksbröd och soppa på Elevens val med Vicci, FETT gott var det! Sen satt jag i skolan med Rebecka ett tag och sen stack jag till tåget och åkte till Tibble och spelade trummor! :) Efter det gick jag till Täbban och köpte 2 saker! Spännande?!?! :o 


On my way...

Hej! :) är påväg hem nu från täbban just nu, sitter på tåget och vet ni? Jag har fått med mig den där halsduken som jag skrev om förut, you know? Har fått med mig en till grej också men jag visar sen när jag kommer hem, ha drt bra! :)

Mobilblogg! :)

Gryymt det funkar att mobilblogga om man loggar in på blogg.se via telefonen!! Fett naaajs :D Nu blev jag glad haha för asså jag har ingen iphone även fast jag vill ha drt men ah, nu verkar det som att det här inlägget blev mupp men aja..

Test-mobilblogg

Tja! jag vet att det här inte funkar så eller nej jag vet inte föf om jag visste skulle jag inte ens försöka men ah

When a woman says "what?" it's not because she didn't hear you. She's giving you a chance to change what you said.


© Bild tagen igår :)

Aja goodnight sleep tight, don't let the bedmonsters take you tonight! :D Tagen av Emma! :)

Pasta och köttfärssås?





Okej nu fick ni två random bilder men men, valde mellan en bild på köttfärssåsen jag gjorde eller en bild på mina smutsiga brallor som Sally fixat och jaa det fick bli på brallorna hehe ;p
Den på pastan lade jag ut för att jag gillade den haha! ;D

True Talent!

Heej!

Sitter och kollar på True Talent nu, spännandee! Aja jag tänkte skriva ett bra inlägg här men asså jag kan tydligen inte skriva samtidigt som när jag kollar på tv för att jag är inte normal :p Hehe nejmen jag kan typ inte det, åh!


Tagen för typ 1 halvtimme sen, intressant? ;)

Tha grillmasta! ;)

Heej!

Fick värsta bloggsuget nu så jag tänkte blogga lite nu då. Igår var jag hemma hos mina kusiner Amelie och Ebba för att Amelie fyllde 18 år!! Det var jättekul och det var supergod mat, tårta och godiset var också jättegott! ;D
Supertrevligt verkligen, jag, mamma och Emil hade vart i Täby C innan där jag printade ut en bild på Expert också köpte vi en ram och ramade sen in den. Det blev en liten personlig present från mig :)

Hon fick också en jättesnygg halsduk och matchande vantar till det, från Indiska. Jag lade faktikst undan en sån där halsduk till mig själv så jag kanske ska köpa den imorrn när jag ändå ska spela trummor i Tibble.

Idag då? Idag har jag vart hemma och pluggat till ett franska "test" (nej inget prov utan test) på onsdag också har jag stått med mamma, Sally och Emil på IP och grillat hamburgare åt folk i 2 timmar, najs? Njaaa..

Det var en annan hund där som hette Teddy så jag tog en promenix med Sally och Teddy i spåret men det gick sådär att hålla i dom båda för Teddy var typ besatt av Sally, ville para sig och lukta henne i baken hela tiden, besatt! :P
Aja nu ska jag göra köttfärssås för det är HK läxan men aja hörs sen! :) // sOphia

En bild från i onsdags hos Karro, jag skulle föreställa Barbie. Juste det kanske är viktigt att veta att det var en bildläxa också hehe..

Vinter i oktober??

Okej ska berätta lite snabbt här då vad jag gjort i fredags och i helgen, i fredags så gick jag, Elin, Sofia, Vicci och Karro hem till Karro och där åt vi tårta och spelade in en hollywoodfruarfilm, askul haha! :D
Igår så firade vi Ludwig, det kom hit massa trevligt folk, alltså släkten och då hade jag bakat och donat och sånt. Sen på kvällen så stack jag till Karro där det också var massa treligt folk, det var fett kul! :) Vi åt jättegott och hade det ubernajs (tyska?) :)

Idaaag, *trumvirvel* så spelade jag en cup med laget (såklart!) och vet ni? Vi kom till semifinal, aaasbra tjejor!! :D Värsta mysiga dan har det vart!

Jag blev matchens lirare på en match så det var superkul! :)
Om ett tag ska jag sova, är suuupertrött för jag var lixom på ip 07.15 idag och väntade på att Emma skulle hämta mig men jag fick mysa i Toves bil ett tag, så himla kallt! Aja, måste fixa lite pluggsaker nu så hej då och godnatt! // sOphia




Godnatt! ♥

Har duschat, käkat och fyllt i en grej på Unikum nu så nu väntar sängen på mig men jag tror jag längtar efter den mer ;) Träningen var fett kul så aah livet är gött haha! ;D
Aja men sov så gott nu! ♥








Mina "roliga" händelser vid fåtöljen...

Hej!

Jag ska på träning gaaanska snart men det är ju ett tag kvar för asså den börjar 19 men ah. Vad har jag gjort under den tiden jag inte bloggat? Jo jag har gjort det här:



Den här omeletten var supergod (jag var väldigt hungrig ifs så den kanske egentligen smakade råttbajs fast neeej!) och superenkel att göra! Kan lägga upp receptet sen även fast ingen kanske är intresserad men det är kul! :)
Sen så satte jag mig ner och kollade vad det var på både kanal 4 och 6:an för att det är dom kanalerna vi har här hos pappa, inte najs! Men som tur var så började That 70's show då och det är ju bra så då kollade jag på det:



Okej jag fotade i fel tillfälle för nu ser det ut som något himla knarkarprogram men det där var bara något konstigt. Iaf, när det höll på så passade jag på och ta några egobilder och här är två av typ 1 miljon:







Eller okej ni fick tre nudå men det skadar väl inte, eller?? Va?! :O
Håller på och messar med Karro just nu, det är en grej jag inte fattar... aja måste nog byta om nu, hörs sen! :) // sOphia

Happy birthday too..







Idag så fyller den här superdupermegahärliga ungen år!! :DD Så jag tycker att ni borde gratta henne här på hennes superbraiga blogg: HÄÄÄÄR! Grattis Karro! Du är så rolig, snäll och allt det där andra, ha en superbra födelsedag nu! :D <3

Najs najs najs!

Heej!

Kom hem för ett tag sen för jag slutade 13 idag och det är så himla naaajs fast på vårteminen såblir det inte så tyvärr, vägen hem var inte lika najs alls (mycket najs här), det regnade och mina brallor blev jätteblöta så att det typ började svida på låren? Aja iaf, på svenskan så håller vi på och skriver en varsin krönika och det är fett kul!

Ni borde testa det om ni nu gillar att skriva :)
Klockan 19 så har jag träning och sen ska jag och pappa åka och hämta min kära plattång, har saknat den haha ;P
Ska nog hämta en tröja där också för jag ska visa er en grej sen som jag ska testa, har sett ganska många bilder på folk som har så men ah, ni får se! ;)


Jag idag fast jag hade inte blött hår i skolan ;p


Snygg min? Nej.


Mmmm!

6:e oktober 2011

Goodmorning!

Hoppas alla mår prima idag för det gör jag, är lite stressad för pappa ska köra mig och Emil till skolan så jag måste gå ner och börja klä på mig snart (alltså ytterkläderna) men aja jag ville bara säga att jag slutar 13.00 idag så vi hörs sen! Hahah roligt inlägg va? ;D


Precis innan vi åkte till Italien, ciao!

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer, längtar efter något som kan rädda mig





Aa, sådär såg jag ut idag :)
Förresten så är den där låten min nya favvolåt om nån undrar, så himla bra!

Do you like?



Plaggen ovanför är allihopa från Gina, assnygga! Måste ha alla nuuuu, icke sen! Dom 2 som jag helst vill ha är den röda för den är lixom höstig på nåt sätt tycker jag, vinrött är också jättesnyggt. Sen vill jag också ha den där vita tröjan med ett kors på, jättesnygg den med! :)

Sen vill jag också ha ett par snygga och myyyschiga skor men det får jag vänta med, gillar ni någon särskild (jag vet att jag använder vissa ord som om jag vore 80+) tröja av dom? :)

Ska jag söka?

Hej hej!

Är hemma från träningen nu och det var jättekul att träna med 95/96 men jag tycker fortfarande att det är roligare att träna med vårt lag...
Är också väldigt trött nu så jag ska typ läsa lite sidor i HK-boken och sen så ska jag tagga inför Bonde söker fru som är på tv ikväll, yeeess!! :p Det är fett bra faktiskt haha, jag gillar Bonde söker fru, ska jag ställa upp när jag blir stor tycker ni? ;)
Iaf, var inne på Ginas hemsida förut och dom har ju fått in några sjukt snygga tröjor, kommer visa er vilka jag menar, aja ciao så länge! // sOphia


En bild på en liten del av poolen, den var mycket större än sådär, I promise. :)

Hej nu sticker jag på rotationsträning?

Tjabba tjena! Nu tänkte jag snart gå ner, ta på mig mina dobbskor eller spikeskor som min jumpalärare säger och sen gå ner till IP för att det är min och några andras tur att ha rotationsträning med 95/96 idag, naaajs! :D
Synd bara att jag inte kunde hänga med Karro och Becka till stan, dom skulle typ träffa nån kändis där, Whitney Pork eller vad hon nu hette..
Aja jag ska träna jag! Här har ni lite bilder:

Åh vad jag kommer ångra att jag lagt upp dom här men jajajajjaaj..

HEMMA FRÅN ITALIEN! :D

HEEEEJJ!! :DD

Nu är jag hemma från Italien och ååååh det har vart så himla skönt! Det var helt himla fantastiskt haha xD Jag låter som att jag är typ 70 år nu ba "så fantastiskt" men det var det! :D Det var runt 30 grader där och här berättade mamma att det tydligen var 10/15 grader ;)
Aja nu är jag hemma och om jag ska skriva om hela resan så blir det typ som en uppsats, jag var bara där i 4 nätter men ändå. Kan bara säga att det var varmt, fett roligt folk där, fiiint, varmt, god mat, god glass, varmt (har jag sagt att det var varmt?) också var det varmt! :D
Imorrn är det skola men jag är fett taggad faktiskt, skolan är ju kul när det inte är aaaallt för många läxor plus, det viktigaste och bästa av allt, ALLA KOMPISAR!! :)


Imorse innan vi åkte till flygplatsen :)