Tove Styrke är ju bra!

Hellu!

Har varit ute och gått med Sally för typ 10 minuter sen och då träffade jag Erik som stod på hans tak, jag ba "Hej Erik!" (asså Sofias lillebror) Jag har också ätit pannkakor med Ludde och Emil som jag gjorde. Snart ska vi till Täby C men vi väntar på Micke för han ska skjutsa oss, lyx jö! Jag tror att jag har en ny favvolåt, faktiskt... fast asså jag har flera men låten heter White light moment av Tove Styrke fast  det kanske ni redan visste.
Ååh jag är såå avis på Rebecka som är i Thailand just nu! Hon kanske ligger på en strand och dricker en fruktdrink, aja nu kom Micke så hej då!



Kom ihåg att om du har kommenterat här förut och sedan skriver en anonym kommentar så kan jag fortfarande se vem du är.
Postat av: Karolina

Eller hur, den låten är jättebra! :D

2011-01-05 @ 17:57:08
URL: http://ockalina.blogg.se/
Postat av: Karolina

SV: Det där med statistik koden var bara att det var något fel med den där statistik grejen du vet som man kan se när man är inloggad på blogg.se. Så det var inte något till själva bloggen. :) Och jag hjälpte henne bara med att tipsa om att hon kunde mejla blogg.se och fråga. :) Vi ses! :D

2011-01-06 @ 19:00:53
URL: http://ockalina.blogg.se/
Postat av: Mli

Hej! :D SV: Jag vet inte riktigt vilken du menar men antingen kan du gå in på http://www.mera.se/PMS.html eller på http://www.designadinblogg.se/ (bläddra ner lite så hittar du det)

Hoppas du fick svar på frågan, annars fråga igen ;)

2011-01-07 @ 00:35:40
URL: http://vannerforalltid.blogg.se/
Postat av: Vicci

Vad fin design :)

2011-01-07 @ 09:55:28
Postat av: Lilly27Hancock

I agree with this investigation more than any I have seen until now on the internet. I like that it isn't written in cheeky language. Thank you so much. I will doubtlessly keep in touch, because I need buy term papers to solve all my problems.

2012-01-18 @ 12:05:24
URL: http://www.essaysprofessors.com
Postat av: QuinnBernadette34

I guess that to get the <a href="http://goodfinance-blog.com">loan</a> from creditors you ought to present a firm motivation. But, one time I've received a consolidation loan, just because I wanted to buy a car.

2012-05-15 @ 15:20:40
URL: http://goodfinance-blog.com

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag ser)

Din blogg:

Skriv här gullunge:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0