Did you know that?!

Hej!
Vet ni en asläskig grej?! Man har träffat dom personerna som man drömmer om! Det kanske låter lite konstigt men asså vi säger att jag drömmer om nån person som jag inte vet vem det är, då har jag träffat den personen nån gång! Det kan ha varit när jag var fyra år eller nåt men jag måste ha träffat eller sett personen/saken på bild. Jag drömde om dinosaurier förut men jag har ju inte träffat några såna men jag har sett dom på bild!

Coolt och läskigt va?....

 


Nyfyndat!

Hej! Tänkte bara visa er dom två sakerna jag köpte i Täby i går! Är riktigt nöjd över ringen för jag hade tänkt att beställa en sån men nu när den fanns på Glitter för 59 så var den ju som hittad!


<3333

Köpte också det där linnet, har lagt ringen på linnet ifall nån undrar vad det är :)

(nu går jag upp till Jenni och käkar, skriver mer sen!)

Vad tycker ni om sakerna?

 


Klantigt av mig! :P

Johanna :] om I'm back! Back in tha Sweden!:
HAHAHAHAHAH, pontan till HÖGER. Du mena vell vänster va? ;) Hahaha


 Juste! Vänster är ju ditåt, haha nä jag bara skojja! Nejmen det är klart jag menar tvärtom! Tack Johanna :D Haha det skulle vara kul om Ida hette Pontan och Pontan hette Ida! xD Nej... tack! :)


Hehe ;p

Sista Mars 2011! :D

HEJ!

Har nyss vart med Ida, hon gick för typ en kvart sen, vi har tagit många bilder på oss (ofc) och några av dom kan ni ju se här nedanför! ;p Det hände en väldigt rolig grej idag på SO:n för jag, Vicci och Karro var ute och intervjuade folk som gick runt lite här i Täby Kyrkby och då ställde vi några frågor, tex "Hur länge har du bott här" och sånt och sen när vi kom till "Hantverkaren" så frågade vi han som jobbadedär om vi fick ställa några frågor till han och han ba "Här har ni en kille" också tog han fram Shahin från skolan för han praoade där och vi ba "ehm.., okej."

Jobbar du här? (alltså i Täby Kyrkby, alla frågor var omkring Täby Kyrkby eller vad man nu ska säga)

Bor du här?

Han ba "här? På Hantverkaren?" som att vi vore himla dumma i huvudet! Jag garvade ihjäl mig för han trodde verkligen vi var helt dumma så sen när Karro fortsatte med frågorna så böjde jag mig ner och la huvudet i bänken och började garva så Vicci och Karro också gjorde det! Det var vääldigt pinsamt!
:blush:

Aa det var iaf pinsamt som sagt! Sen efter idrotten gick Ida och jag hem till mig och kokade pasta och la på lite ost, vi käkade också en kaka var (från igår) och en stor gurkbit var haha :) Det var gott! Men vi hade typ ingenting här hemma så jag ba "Vill du ha pasta med ost?!" Sen gjorde vi också lite av matteläxan, duktig chey!

Just nu sitter jag och tar några små bitar i taget från den sista kakan, R.I.P!

Aja här har ni flumbilder:


Jag ser ut som en riktig himla liten bebis!


Ida haha! xP


Hah! Mitt hår!


Hahahaaha :D Ida satt och härmade Tyra när jag inte såg så det var tur att jag hade kameran framme! ;p


Haha! Ida visste inte att kameran tog 3 bilder så jag var lixom den enda som hade koll! :P


Fett cool!


Glad brud!


Det finns så många fina bilder från idag på Ida och här är en av dom, visst är den fin? Fotograf: Ida! :)


:D

 

 


Dagens!

Hej! Var nyss förbi hos Jenni, kutade dit på typ 30 sekunder, kanske till och med mindre också plingade jag på, ingen hemma. Tillbaks och nu sitter jag här igen! Skulle hämta min läxbok men dom är inte hemma och det är pappa som har nyckeln dit och han är ju inte heller hemma så får vänta på han, han kommer ha med sig thaimat!
Längtar lite... :)


(höll på och skita på mig när jag tog den här bilden så på några andra står jag med handen mellan benen haha! xP)



Såhär har jag sett ut idag, vad tycker ni?

Jag vet att strumporna inte är dom snyggaste hehe men jag har inte några passande strumpor alls, ska köpa det i helgen!

 


I'm back! Back in tha Sweden!

Heeeeeeeeeej!

Har inte bloggat på 123.. 4 dagar! Men jag har ju vart på Åland med bästa laget och vart i skolan (va?!) och hängt med kompisar! :D
Det var verkligen aaskul på Åland men bussresan hem var hemsk för det satt några fyllon där som ba "jag är en fjortiiis!" också började dom bråka med ledarna och drack asmycket, dom satt också och sjöng "IK FREEJ IK FEEEEJ!!" sen så sa en fyllokille till sin kompis "Lisa, Lisa, Lisa.." då sa Lisa "Thomas.. du är dum i huvudet.." "aaa jag veeeeet!" sa han då. Det var kul från början men sen så spårade det helt enkelt ur för chaffisen kom och sa till dom att hoppa av tre gånger men nej det gjorde dom inte, dom försökte också att låtsas att det inte var dom som störde och drack men man ba aa jo tjena!

Aja idag så har jag vart och kollat på Cosmonova med klassen, det var jättehäftigt och kul! Jag vill va' en fisk...
Efter det så stack några (nästan alla) till Täbban så jag, Karro och Rebecka gick runt där och shoppade lite allihopa faktiskt, jag och Karro käkade också på Subway :thumbup: Smaklökarna blev mer än glada haha!
Jag ska visa vad jag köpte om ett tag, är riktigt nöjd!
När vi kom hem så gick vi till skolan och hämtade lite läxböcker :( och sen så gick vi hem till Rebecka och bakade såna där kakor som dom säljer på Subway, dom blev och är asgoda! :) Men jag kommer nog ge dom fyra som jag fick med hem till pappa och Jenni och dom för jag orkar verkligen inte just nu men jag ångrar mig säkert snart ;p
Om det är nån som klagar på vädret idag, ja då fan! Vädret är bäst! Tack gud eller vem det nu är som gör vädret, fortsätt såhär!

Bilder:


Emelie <3


Becka <3




Så sööt! <3

En väldigt söt pingvin!


Haha Ida! :D Ännu en söt pinvin, Pontan till höger hehe ;p


Haha båda två ser väldigt glada ut men Elin, du ser ju ut att ha sett nån kille med typ klänning xD


Haha asså Rebecka! Luktar det gott? :)


There i am! :P

Haha jag ser ju... ! Shit asså, ser ut som en himla gammal åsna, kollade samtidigt på Karro!


Mmmmmmmm!!!!! Sega och mjuka... <3 <3


Hehe..

 

 


Till Åland! :D



Heej!

Idag åker jag till Åland med laget, det ska bli fett kul! :D Rebecka kommer snart och då ska vi vandra iväg till skolan och jag kommer se ut som en himla packåsna för jag har en stor och en liten väska, den stora är verkligen stor men det får inte plats så jättemycket saker i den så det är lite dåligt... aja önska mig lycka till!

Jag kommer inte blogga på Åland såklart, ba sätter mig vid en dator och ba "nä nu ska jag blogga lite!" haha :)
Men när jag kommer hem då blir det allt bloggning och bilder! Kommer vara borta hela helgen, men hoppas ni får en toppenfredag och en toppenhelg! Går bara 2 lektioner idag så det är najs! ;p
Aja ha det så himla bra!

Hej dåå! <3 <3 // sOphia!

 


U.S.A

Älskar dom hära bilderna! Dom är bara så himla härliga, gillar hennes glasögon också, har ju typ såna, nästan.
Vad tycker ni om skjortan?



nastygal







Skulle inte vilja ha en likadan men den satt bra och snyggt på henne!

Har Eric kanske härmat låten Oh mama can't you tell?

Tjena!

Ska snart äta supergod pastasallad med tonfisk och bacon, det är supergott! :)
Skulle gjort matteläxan och några extrauppgifter för jag åker bort imorrn (skriver mer om det snart) så jag skulle göra några uppgifter men matteboken är typ borta, den är inte här hemma och inte i skolan så nån alv måste kommit och hämtat den.. ååh! Läraren kommer lacka sönder eller nej det kommer hon inte för hon är för bra men ååh! Så typiskt då, ingen matteläxa för mig (eller skönt hehe) .

Men iaf har ni hört låten Popular? Eller gud vilken dum fråga, det är klart ni har (eller det är inget fel om man inte gjort men aa ni fattar) jag menar ja, den här frågan är kanske inte lika självklar men har ni hört låten "Oh mama can't you tell?" Popular låter exakt som den låten! Han har nog fått ganska många idéer från den låten eller vad tror ni?

Popular - Oh mama can't you tell..
(båda låtarna jämförs i det här klippet)



Jag tycker dom är vääldigt lika men det kanske bara är jag?


Marc By Marc Jacobs















Snyggt va? Eller iaf nästan allt..


Har försäljaren pungsvett ? !

Heej!

Vädret är såå härligt!!! :D Det har vart superkul i skolan idag faktiskt, inget har gått fel! På svenskan så var det vädligt kul för vi fick prata danska och det var värsta lekstugan i klassrummet, lärarn' fick jaga några små pojkar haha ;p Det såg askul ut och aa :)
Sen på SO:n så gav vår lärare lite hormonkakor till några (bland några så räknas jag! xD) det var ju inte det men jag fick med mig kartongen hem haha.. Det var såna här lyckokakor med en lapp i och vet ni vad det stod på min?! Typ "Vad är en manligt för dig?" nånting sånt stod det och sen när jag vände på lappen så stod det med stora bokstäver : PUNGSVETT!
Jag ba oj då hihihi xP Jaa så kan det väl stå ibland, tror jag. På idrotten blev jag så himla tävlingsinriktad att jag fortfarande känner av liite adrenalin bubbla i magen! Vill inte bli så himla tävlingsinriktad, jag kan lixom säga saker som jag inte menar typ "HAH DÄR FICK DU!" får asdåligt samvete sen..

Aja men vet ni vad som hände nyss?
Det ringde en försäljare och jag ba "Hej det är Sophia" ganska snällt och sen så sa hon hennes namn och sånt där och sen så sa hon "jag söker Stefan" och då funderade jag på om jag skulle säga hej med dubbelhakaröst (Pål röst xD) för jag glömde bort att jag redan sagt hej så jag ba "HEJ" med dubbelhakeröst! Då sa hon "ursäkta vad sa du?" jag ba "hej" med vanlig röst så hon ba "ja hej, är Stefan där?" " Nej han är inte hemma just nu" "Okej, då ringer jag senare, hej då!" "ja hej då!"

Åååååååååh vad pinsamt!! Hon måste trott att jag var himla störd eller nåt!... Fast jag och Karro ska iofs typ gå på ett fritidsläger som heter Oasen för särbarn för det passar ju oss utmärkt! xD

Nej nu ska jag ner och äta lite mellanmål, är hungrig, sen måste jag plugga! :) Write ya lata! ;)


Fräsch spegel..


Under pausen...

Hej! Har nyss vart i Täbban och köpt ett par brallor på Stadium för laget ska typ ha såna men äh... ja som sagt jag har köpt dom!
Tycker synd om en "tant" som fick böter när vi kom, vakten var där och dom stod och tjaffsa men dom borde skämmas när dom ger ut böter nu för man hittar ju ingen plats för det är astrångt nu när dom bygger ut!

Lite bilder från i förrgår, haha mina brillor är väldigt stora på mig men jaja det gör inget, det är snyggt! ;p


Photographys...




KOLLA VAD JAG HITTADE PÅ TOMTEN!!!! OMG! BLEV AAASGLAD!!! :D





Visar mer sen!

 


Dagens:

Hej! Har nyss varit ute och fotat ganska länge så nu är mina händer iiskalla! Inte så skönt men jag fick iaf några bra bilder :)


Såhär här ser jag ut idag, fast asså jag har ju inte jackan på mig inomhus ;p


Det var så kul för när jag ställer kameran på slutartid så väljer jag alltid att den ska ta tre bilder och det här var den tredje av dom tre som den tog så den första är håret normalt och sen på den andra så syns knappt ansiktet och på den här så ja, ni ser ju själva men jag stod lixom och hoppades på att den fick med när håret blev såhär! :P


Whoo!


Haha jag skulle vart i luften men nej...


:D



Som sagt så ser jag ut såhär idag, invigde nog att ha leggings på det här året idag eller NEJ det gjorde jag ju inte! Jag har haft det flera gånger, jag ba skojja lite. ;)

Aja vad tycker ni om "Dagens"? (hahaa vad töntigt det låter...)

 

 


23:e mars 2011, yeeeeeeeess!


(aaaaaaaaaaaaaaaaaaasmycket driv!!!)

Tjo allihopa!

Blev asglad idag på matten när vi fick tillbaks våra diagnoser, fick 20 av 20, yeeeeeeeeeeeessssss!!!!! :D
Tog igen mig från provet! ;p Now I'm back on the same trip again! Haha. Blev iaf asglad!

Ska kanske till Täbban med Jenni och August snart, jag ska köpa fotobollskläder (om dom nu har det inne) fast tröjan måste vi ju beställa för jag ska ha tryck såå.. ja ni fattar men pappa ringde för en sekund sen och han sa att han och jag åker efter maten så ja det blev lite ändrade planer nu..!
Eeehm.. ja! Nu är jag tillbaks igen tror jag..

Ska nog ut och fota snart, ska bla fota "Dagens" utomhus för det ser mcyket roligare ut hehe.. xP
Lyssnar på nån dansk låt just nu och det låter vääldigt konstigt men jag letar efter ett klipp som min svenska lärare visade för klassen, vad hette den låten?! Ååh vad störd jag blir!


You're totally azum!

1154759_lkbk_large

Tumblr_lidd3swaas1qchee1o1_500_large

5481072156_4582e39dac_large

Tumblr_lic2f8mwxa1qczibio1_500_large

Tumblr_lif62dz2zb1qhgfbgo1_500_large

Tumblr_lifl03gj7z1qc3oouo1_500_large

Tumblr_lifmfaj5iy1qd0ozlo1_500_large

Tumblr_kroiwt5o7t1qza6kro1_500_large

60265_large

Pamela-love-cage-ring-2a_large

weheartit...

Äckligt eller roligt?

Hej igen! Har ni sett nåt så udda som dom sakerna här nere? Vissa saker är ju också bara roliga men jaa... alla tycker olika hehe ;)

Super Mario Bros Cake

Rubiks Cubewich
Jag tycker den bara är äcklg men aa..

JD Bacon Flavored Lip Balm
Det finns ju såna här lypsyler som verkligen luktar gott som tex dom med coca cola lukt men bacon?!
Åh vad äckligt!

how to make a radish mushroom
Haah! xP

Starbucks Mooncake
Skills?

Watermelon carvings by Takashi Itoh
icelolly in the shape of James Bond star Daniel

Football Sausage

Esslack Food Spray
Haha coolt!

Hello Kitty Mini Pizzas
Pizza..

Bacon Chocolate
Bacon smak, mm! Eller vad?! Usch usch usch! Jag blir asäcklad! Gillar inte bacon just nu men bara just nu!

Blir ni äcklade eller tycker ni att dom som kommit på det här bara har varit väldigt duktiga?

Vintage, en stilguide till vintagemode...

Hejhej!

Ser på Halv åtta hos mig men det är reklam just nu så jag passar på att blogga lite :)
Jag vill egentligen bara visa min nya bok som är grymt bra! Den är jätteintressant verkligen, det står om hur många tal som helst haha, man börjar läsa lite om modet på 20 talet och om korsetter och sånt där och framgångsrika märken mm. Den är jättebra så det är ett rekomenderat tips!
Den kostar bara 99 kr (om det nu inte var mindre...) på Bokhandeln så passa på om ni gillar vintage! :)






Asså jag vet inte vad det är med den här bilden men den är lixom läskig på nåt sätt, jag ser askonstig ut och ändå lägger jag ut den hehe.. ;)

Det är Maria Birde som har skrivit boken om nån undrar ;p

 


Dagens fråga, har Pernilla verkligen förändrats?

Hej! Har ni tänkt på hur mcyket Pernilla Wahlgren har förändrats (på utseendet dåra) på ganska få år? Jag menar, jag tycker iaf att hon såg mycket yngre ut på dom 2 bilderna här nedanför än vad hon gör nu.. fast det är klart, man förändras ju såklart! xP
Jag kommer nog ha maassor av rynkor och se jättegammal ut när jag bara är 30 haha :rolleyes:
Men jag bara undrar om det bara är jag som tycker att hon verkligen förändrats?

För några år sen:






Nu:




Plezz come to moi!

Jag vill ha så himla mycket kläder just nu, det är helt sjukt! Men här är några av dom plaggen jag vill ha:












(samma tröja som den ovanför)



Aa det här är bara några saker av allt som jag vill ha men om jag skulle visa upp allt så skulle ni nog tröttna haha.. :)
Vad tycker ni om plaggen?


Just promise me you'll think of me when you look up in the sky and see a star.

The Moniker - Oh my god!



En av mina bästa favoritlåtar just nu! (stör mig på att jag inte kan lägga in flera youtubeklipp!)


22 mars 2011, läxbomber, skämt ut mig för gott!

Hejsan!

Vädret är ju så strålande att jag inte gick fram till nästan alla våra lärare och tog ett rejält snack med dom haha! Dom har serisöst gett oss 100001 läxor!
Nu på vårterminen kommer det säkert bli såhär med läxorna: BAM BAM BAM!! Det kommer bli så, dom kommer helt enkelt bomba oss (bokstavligt talat) med läxor!
Aja jag får tänka på vädret som sagt! Det är ju vår :D Tog inte strumpbyxorna idag men det skulle jag kunnat gjort för jag gick med skinnjackan hem utan att frysa ett enda dugg! Åh vad härligt det é!
Vill verkligen gå på träningen idag men jag måste plugga, plugga och plugga.... åååh! Ska ju till Åland på fredag så jag hinner inte plugga under helgen på det där himla kemiprovet som läraren gav oss till på tisdag!
Varför just den här veckan lixom?!...

Okej nu har jag lugnat ner mig helt! :)

Snart ska jag... plugga. Sen ska jag nog.. plugga. Efter det ska jag nog plugga ännu mer. Sen ska jag nog plugga liite till och sen ska jag kanske ut och fota. Vill det iaf.. ;)
Aja jag ska nog gå ner och plugga och käka mellis snart men först bilder:


Såhär ser jag ut idag! :)


Haha! :D






Haha alla hoppbilder ser helt mupp ut på mig! xD


Åh jag älskar ljuset! Det bästa ljuset jag fått asså, ska nog ställa upp med en här i en fototävling! Xp

Vädret! <3

Ååh shit vad jag kan pusta ut nu! Ludwig berättade nu när han kom hem att alla hans klasskompisar och hans lärare hörde när jag skrek på han i telefonen (jag hade Spotify från början + att han får låna pappas ena Iphone just nu för han har ingen annan telefon och då finns det Spotify på den telefonen så då blev jag väääldigt sur för att han får ha det och inte jag så jag skrek... väldigt högt.) men sen sa han "nä jag bara skojja! xD"
Åhh vilken tur! Annars hade jag skämt ut mig för gott!

 


Man blir ju så glaaaaaaaaaad! :D

I'm in love I'm in love and I can't get enough!! (eller vad han nu sjunger, nåt sånt..)

Haha! Jag älskar den där melodifestivallåten av The Moniker, man blir sååååååååå glad av den haha! Jag håller nästan på att garva ihjäl för den är så hiiimla härlig!

Så, nu har jag samlat mig. Har käkat thai för ett väldigt bra tag sen nurå och kollat på Solsidan igen för pappa hade missat det så han var smart och spelade in :)
Ett av dom bästa avsnitten tycker jag, vad tycker ni? Älskar när Anna slår sönder fönstret med sina klackar och allt haha! xP
Har också lärt mig spela lite på "Here comes the sun" på gitarr dåra. Det är fett kul att kunna spela låtar på gitarren, pappa satt och spela medan jag rabbla upp dom låtarna som jag ville lära mig men det vart typ 10 st så vi får ta en i taget :P

För en tag sen så var det ganska sorgligt här hemma eller iaf för mig för min del av min Ben&Jerry som var kvar är nu slut.. R.I.P. Vissa stunder är ju hemskare än andra och den här stunden var riktigt hemsk... :|

Aja hehe, här har ni bilder:


NEEEJ!


Jaa, ungefär såhär ledsen var jag..


kanske lite fjortisvarning där!



Mer bilder imorrn, godnatt!

 




Dagens:


(sånivet så är bilden till höger högst upp driv!)


höhö

Okej nu laggar internet snart sönder så jag visar nog mer bilder sen men såhär ser har jag sett och ser ut idag! :)

Vad tycker ni? Går jag runt i asfula kläder och ser slummig ut? Va? va? VAAAA!!!!!!!!!! OJ.. nu kan inte jag göra frågetecken för då zoomar jag, snälla hjälp! Vad har jag tryckt på? Ni som svarar först får en länkning! ;)


Love is a word. Easy to say. Hard to prove.



Bilder tagna igår, inte så fina jag vet men jag fick värsta suget på att lägga ut bilder haha ;)


Läraren = fjortis?

Chris Heads

Tjo allihopa! ;p

Dagen har varit grym men ändå hemsk.. hehe. Det hemska var lixom att lärarna har bombat oss med läxor och det grymma var väl att träffa kompisarna. Såklart! Jag skämde ut mig lite på nån lektion idag men jag kommer bara inte ihåg vilken, aja care, jag menar jag skämmer lixom ut mig varje dag så det är ju inte precis nån nyhet.
Jag och Rebecka var små duktiga flickor idag så vi stannade på A-tid hos en hemsk lärare (också kallad Pia) och hon kollade om det var okej med oss att hon satte på ett spanskt program på datorn där dom sjöng mycket och vi sa såklart ja. När hon satte på programmet så var det ashög fjortisdunk som hon stod och lyssna på! xD Jag och Rebecka satt nästan och grät men vi gjorde ändå inget ljud, hahaha det var så himla kul!!
Sen kom några killar in (när Pia stuckit) och frågade mig och Becka om vi visste vad ordet "Fitta" betydde, vi svarade inte men sen så sa dom att det betydde krokodil såja ba "jaha!", hehe.. :P

Det var min dag hittils det!
Karro stackarn blev sjuk och gick hem precis som Sofia är, krya på er hörni! Ni måste bli friska snart, ni är supersaknade!

Sitter med mina fejkbrillor just nu och väntar på att kameran ska få lite liv i sig (batteriet är slut) men sen så kommer ni få så många bilder på mig att ni aldrig vill se mig igen!
Aja nu måste jag äta nu inte jag typ dör, aa hej då så länge! // sOphia


Urban Outfitters







Gaaah!

Heeeej!

Är på toppen humör just nu för jag har vart nere och lekt med Ivan och August, Ivan låter som att han kämpar för livet men egentligen så kämpar han för en kudde haha! xD

Aja här har ni lite bilder, snart SOLSIDAN!


Ivan är glad! :D

Gaaaah, Solsidan börjar nuuuuuuuuu!

 


Vart i Täbban :)

Hej!

Har vart i Täbban för ett tag sen med pappa, vi kollade på nya fotbollskläder till mig för man måste typ ha det på Åland som vi åker till på fredag! :D
Var så himla trött så jag gäspade nästan hela vägen tillbaks från Täbban så sen när vi gick in på ICA så ställde jag mig och kollade på Ben&Jerry glassarna och då kom pappa fram till mig och sa "Välj en Ben&Jerry :), men bara jag också tycker om den smaken! ;p" Jag ba "jaa TACK!" Det gjorde min dag, fast nu är den uppäten tyvärr, R.I.P.

Är asstressad för jag ska duscha och gå upp till Jenni för jag ska sova där ikväll, tagga inför sista Solsidan avsnittet och H&M:s nya kollektion eller vad det nu är dom skapat...

Edita Vilkeviciute for H&M Magazine Spring 2011 by Camilla Akrans [Editorial] 02

Edita Vilkeviciute for H&M Magazine Spring 2011 by Camilla Akrans [Editorial] 03

Edita Vilkeviciute for H&M Magazine Spring 2011 by Camilla Akrans [Editorial] 04

Edita Vilkeviciute for H&M Magazine Spring 2011 by Camilla Akrans [Editorial] 05

Edita Vilkeviciute for H&M Magazine Spring 2011 by Camilla Akrans [Editorial] 06

Edita Vilkeviciute for H&M Magazine Spring 2011 by Camilla Akrans [Editorial] 11


Skjortor:







Åååh vad jag vill ha dom här skjortorna! Så himla snygga, älskar den gula! Vill också att snön ska smälta bort så jag kan gå i strumpbyxor.. assnyggt!
Det blir nog nästa inköp för mig, den gula skjortan.

Visste ni det?!

Hej hej!

När jag, Karro och Becka (och Sofia ett tag men hon blev sjuk) var i Täbban i torsdags så stod vi och kollade på strumpbyxor och då sa Karro att det faktiskt är killar som är "ben" modellerna. Det är alltså oftast killars ben som visas på förpackningen! Visste ni det?!
Jag ba "men det där är ju tjejben!" men dom flesta killarna har oftast smalare ben än tjejer så dom får vara modeller... lite läskigt fast ändå inte.


Det här kan vara en mans ben.. ;)

Love is like the wind, I can't see it but I feel it.

bild
bild

bild
bild




10.05 H&M

Hej hej! Igår så visade jag ju några av dom nya plaggen och jag är verkligen jätteglad av dom fina kommentarerna! Men jag har ett plagg till att visa och här är det:





Det är en slags poncho med ärmar kan man säga, jag älskar den iaf! Från H&M 299 kr, vad tycker ni? :)

Kom ihåg att jag blir hur glad som helst av en liten kommentar där ni säger vad ni tycker om plagget!


20:e mars 2011!

Hej och goomorgon!

Igår så var ju jag på Ivans 3 årskalas och det var riktigt kul för det kom en tjej i min ålder och en som går i nian så jag lärde känna dom och deras asballa hund! Det är en polishund så dom visade mig hur duktig den var på att spåra saker så dom kastade ut en enkrona i en hage (det var inga hästar där då) som Jennis mamma har och sen så sa dom till hunden "leta då!" och då sprang den iväg och kom tillbaka på typ 15 sekunder med enkronan i munnen, så himla duktig! Jag ba "oj..det där kan inte min hund".. men Sally ska allt bli proffs hon med! ;p

När vi kom hem så hängde vi hos Jennis grannar som snart flyttar för dom hade sån här utflyttningsfest och det var väl också trevligt, grannskvaller kan man lungt säga att jag fick höra! xP
Vi stanna inte så länge för pappa hade jättesvårt att andas pga att Jennis mamma hade hästar hemma hos sig (pappa tål inte pälsdjur alls!) och grannarna hade 3 katter såå ja vi gick hem och sov! :)
Det var min dag det!

Har inga planer för idag förutom att jag kanske ska ut och springa, matchen blev ju inställd igår så jag tror det blir 2,5:an idag :thumbup:


Höhö xp




Nya plagg:

Hej! I torsdags så köpte ju jag lite saker men jag har inte visat dom än så jag gör det nu, skulle bli suuuperglad om ni bara slängde in en kommentar där ni säger vad ni tycker om kläderna, här är dom iaf:




(haha inte alls fejkad pose! xD)


snälla ignorera facet..

Okej, kan inte visa mer bildet tydligen men aja jag visar mer sen när jag kommer hem för det är ju två saker till ;)

Kom igen, skriv en liten kommentar om vad ni tycker om dom här kläderna, det kommer ju mer sen!


Stressig och blöt morgon!



Heej!

Bloggade inte igår, ledsen för det men jag var med Karro och Becka så jag bloggade inte, imorse var det värsta mardrömmsmorgonen! För jag skulle på match imorse och då skulle man samlas vid IP 9.00 och pappa väckte mig 8.20 för han och jag försov oss men då hoppade jag upp och klädde på mig och då märkte jag att kläderna var dyngblöta för jag hade glömt att hänga upp dom på tork under natten (dom hade vart i tvättmaskinen) så då sprang jag ner i dom kläderna till pappas och vårt hus (vi var hos Jenni) och drog på mig hans underställ som såklart var alldeles för stort runt midjan på mig men det fick funka så då sprang jag upp och proppade i mig lite gröt och tog med mig en macka i bilen när vi åkte till mamma för att jag skulle rusa in och hämta mina shorts.

Sen så åkte vi men då kom jag på att jag hade glömt vattenflarran så då stannade vi bilen och jag fick kuta hem till pappa och sen tillbaks till bilden och sen ÄNTLIGEN var vi på IP men det var inga andra där så vi började undra lite men sen så kom en "tränare" till oss och förklarade att motståndarlaget hade ställt in matchen!
Vi ba "jaha.. he oj, oj, ehm... oj då, varför då?" jaa sen så stack vi hem till Jenni igen och åt lite mera frukost :)

Det var min morgon, jag har också vart och kollat och fotat på Emils innebandymatch, det var väl ganska kul förutom att jag blev väldigt besviken när pappa sa att muffinsarna som dom sålde där kostade pengar, jag fick lixom för mig att dom var gratis så jag tänkte gå fram och ta en men nej.
Nu är jag hemma hos mamma och jag har fotat det som jag köpte i torsdags så det ska ni få se snart :thumbup:
Jag ska också ganska snart till Ivans 3- års kalas! Tårta säger jag bara, hemmagjorda tårtbottnar också! :D
Nej nu ska jag äta riktigt mat, skriver snart (hah det rimma!) så hej då! // sOphia

Det ären liten förhandstitt på en av tröjorna här ovanför.. :P

 


Dagens:


Hah! Vilken min.. xP





Kör på enkelt idag, 3/4 tröja, ljusröda brallor och en sjal! :)
Visar vad jag köpte igår när jag kommer hem från tha school! ;p

 


18:e mars 2011, yees!



Heeej!

Är asglad just nu för jag upptäckte nyss att jag blivit utvald till Dagens blogg på en blogg :D Jag ba "VA?! Min blogg?!.. YEEEEES!" Så nu är jag glad, inte lika glad som jag var för nån sekund sen för jag skrev nyss ett inlägg men sen så försvann det, aja det gör inget, hoppas ni får en grym dag idag!
Ska nog lägga upp Dagens snart om jag hinner.. hej då så länge! // sOphia


I got a feeling that tonight's gonna be a good night!

Hej..

Säger godnatt nu för jag ska snart sova, har ju vart i Täbban idag med Karro, Becka och Fia men jag skriver mer om det imorrn för jag har köpt lite grejer såå det får ni se imorgon :)

Är riktigt nöjd med det jag köpte faktiskt, ångrar mig inte alls över nått plagg så yes! ;p

Aja sämst bloggning idag men jag har ju vart i Täbban med dom bästa tjejerna så då känner man inte för att avbryta och säga "nä nu sticker jag för jag vill blogga" haha så gör väl ingen men aja nu är jag trött så ni kommer tro att jag är drogad om jag fortsätter skriva, godnatt och sov så gott!


Haha jag i Karros knä i förrgår xD


be your own hero







Nu måste jag ta och lyfta på mig för jag kan ju inte komma till Täbban med pyjamas på. Men det här var bara tre bilder från fotovandringen, visst är hunden för sööt?!
 Sally och Bosse måste börja jucka tills Sally blir på smällen nu för jag vill ha små söta Jack russiel valpar, naaaaw jag dör när jag tänker på hur söta dom skulle bli! <3

*dregel* *dregel*



Asså det är så sjukt många saker jag vill ha från bara Monki! Min favvo affär just nu :)

17:e mars 2011, studiedag!

Heej!

Idag har jag studiedag, whoo! Så jag, Rebecka, Sofia och Karro ska dra till Täbban idag och kanske shoppa tills jag får ta mobillån eller nej det är klart jag inte ska men ska kolla en grej på H&M, vid ska typ mötas vid tåget 1 så detär ju ett tag kvar.
Men ni ska bara veta hur ******* ont jag har i mina tänder på höger sida! Har ringt mamma och gråtit så nu håller hon på och ringer doktorn för att kolla om jag får ta nån asstark  tablett men jag pratade med henne för en sekund sen och det får jag inte.. ååååh! Har så himla ont!!!!

Aja jag ska väl fortsätta vila och surfa här då men jag uppdaterar snart igen, här får ni cambilder på tandställningen, det ser inte klokt ut!


Okej, ni ser kanske inte men det är en grej som ja, det         Godmorgon Sophia!
ser iaf konstigt ut men nu på bilden ser det bara äckligt ut..

 


Stötte på en kändis vid Täbban!

Hej hej!

Är inte på såhär jättebra humör just nu men inte på jättedåligt heller, det kan man ju inte vara när det är sånt här väder! Men jag har skitont i huvudet och i tänderna för tandläkarn' spände rälsen på mig idag plus att hon satte dit en grej som gör så att min övertand dras ner, aaauu säger jag bara just nu! Måste börja knarka alvedon nuu, vänta lite..... sådär, nu har jag tagit en alvedon!

När jag var på ICA och stod i kön så var jag asstressad för jag glömde bort vilken tid tåget gick så jag sprang snabbt in på ICA, hämtade två Yoggi och ställde mig i kön och då var det en gubbe som till och med behövde hjälp med att packa in sina saker i en påse också stod han och sega asmycket fast jag tycker ändå lite synd om han.. det kan inte vara så lätt att vara han lixom. Men aja sen så kutade jag till perrongen och där stod Vendela :)
Så vi satt på tåget och prata en stund och sånt där, sen hittade jag inte till tandläkarn' så jag fick ringa pappa och fråga och han försökte förklara och det gick ganska bra men jag behövde fråga en kvinna också hehe....
På vägen hem till tåget så gick jag förbi Peter08, omg!!!! ;p Han gick med sin kompis och prata, jag började le jättestort när jag såg han men han såg nog inte mig.... aja, lite coolt sådär! 
(haha nu gick det förbi en tjej som är så himla högljudd av sig att jag till och med hörde vad hon sa och jag sitter lixom inomhus!)

Har massa läxor, ååååååååh! Men jag tror ändå att jag ska ut och fota först och äta för jag har inte ätit nåt på hela dan, har druckit på Yoggi.. kan ju inte tugga pga rälsen.




forever & always










16:e mars 2011, dagens!

Hej och gomorron hörni!

Jag skolkar inte utan jag ska snart till tandläkarn' så jag fick lite sovmorgon imorse :thumbup: Tandläkarn' ska spänna rälsen och kolla om jag har varit noga med borstningen och sånt där.. Kommer inte kunna tugga efteråt, fan! Aja jag sitter bara och väntar på att klockan ska bli dags att gå till tåget, lyssnar också på Regina Spektor, hon är grym!

Nedanför ser ni "Dagens", körde på favvotröjan och ett par Cheap Monday jeans, enkelt och nice!
Jag önska bara att jag hade en earcuff, ska ju köpa det snart tillsamans med Vendela för då blir det ingen fraktkostnad, ikväll så kommer hon hit för hon ska testa att locka mitt hår med en plattång :)
Det ska bli spännande!

Aja nu får ni kommentera vad ni tycker om "Dagens"!





Haha snyggt att mitt rum är asstökigt men aja...


Till Vendela :)

vendela om Dagens::
Hej sophia!
Jag tänkte om jag kunde kommma över imorgon och öva på att locka ditt hår med en plattång?:) Vid 6 eller halv 7? :)

// Vendela

Svar: Ja det vore jättekul och det funkar bra också! :)


En bild från idag, haha!

Update: Jag säger gonatt nu, måste borsta tänderna, gonatt och sov så gott!

A hospital for souls..

Hola!

Har vart på träning för ett ganska bra tag sen (och det var skitjobbigt i slutet för då behövde man göra plankan i 2 himla minuter och göra plankan på sidan också!!) men sen efter träningen så var det BOIL möte (boll och idrottslekar) för jag har anmält mig till att träna småttingar ^^
Dom är bara 5 bast så det kommer bli jättekul! Man tjänar 100 kr varje lektion och det är 12 lektioner på en termin, man får pengarna när terminen är slut och det är inte förrän i typ juni nån gång.. eller det kanske till och med var senare men aja då har jag nåt att sträva efter! ;p

Jag och mamma har kollat på det dära nya hundprogrammet där en familj får 6 hundar till sitt hem och sen så måste dom välja ut fyra av dom, dom måste också kolla så att hundarna funkar bra ihop med deras marsvin..
Så hemskt att behöva välja, iaf om man heter Sophia Hagelroth..

Imorrn ska jag kanske till tandläkarn' och spänna rälsen.. men det är inte säkert än men förmodligen.. ååh vad JOBBIGT!

Aja nu ska jag inte hålla på och klaga, visar bilder från fotovandringen snart! Hej då så länge!

Förresten, bilderna här nedanför är gjorda av lego, det är nån snubbe som har gjort den där tavlan och han måste vara vääldigt skicklig!




Dagens:

Hej hej! Har ju hängt i stan och fotat idag och såhär har jag sett ut:





Haha bilderna är lite random! xP Bilderna är tagna av pro fotografen Karro!
Brallorna hittade jag igår i garderoben och ba "åh dom här ska jag ha imorgon!"

Nä nu måste jag äta nåt och sen springa till träningen, ha det bäst! // sOphia


En främling på perrongen tycker jag sjunger fint! xD

Yo allihopa! ;p

Dagen har varit asnajs idag! Vi började med att gå runt i stan och fota och sånt där, vi fotade och fotade, aa och sen så gick vi till McDonken höhö och åt matsäck, funderade på att köpa en muffins men dom var så himla stora så jag skulle behöva kasta typ allt annars för ingen ville dela heller! ;)
Jag, Rebecka, Fia och Karro fotade folk som gick utanför Donken, typ alla såg roliga ut! xD Sen gick vi runt och fotade igen och jag och Karro passade på att ta lite "Dagens" bilder så det ska ni få snart :)

Det satt några alkisar på en bänk några meter bort från oss och det var en som glodde asmycket när vi tog bilderna! Lite läskigt sådär..

När vi kom hem och skulle gå till skolan så skojjade jag med Becka och Karro genom att sjunga på en låt vääldigt oseriöst och högt och då var det en snubbe som stod på perrongen och ba "åh vilken fin låt du sjunger på" och jag ba "mm tack" också kollade jag ner i marken och började gå snabbare och fnittra asmycket, sen ropade han nånting efter oss men vi hörde inte och jag tänkte inte ba "oj, jag hörde inte, VAD SA DU?!"
På vägen hem från skolan (haha mycket på vägen hem jag är) så fotade jag och Sofia lite flum bilder och aa sen var jag hemma, ska snart på träning så tagga tagga TAGGA!!


Snygga vi e!

Visar mer bilder sen när jag kommer hem från träningen för hinner inte nu men ett Dagens inlägg kommer upp snart, hej då så länge!


Pics:

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Det här är tidsinställt, men visst är bilderna coola och fina?

3:dje bliden tog jag för jag tycker den är cool, inte hennes kropp (xD) men jag gillar bilden helt enkelt.. tyck att jag é pervers om ni vill!

Tack! <3

FiaÖ om Bilder::
Åhh vilka sötisar :D du får så fin färg på bilderna. jag tror jag red den där vita hästen i måndags!! Ses på fotovandringen :)

Tack Fia! :D Håller med om att hästarna är asgulliga, åh lyllo dig som har ridit den där vita hästen, gillade nästan den mest.. :)



Det här är tidsintställt så ni vet, är i stan och fotar just nu!

15:e mars 2011



Heej!

Shit vad härligtväder det e asså! Grymt härligt! Tur för mig för jag ska ut till stan idag med dom flesta kompisarna också, vi har Annorlunda skoldag, det är typ som studiedag (eller nä) fast man får åka med några lärare och göra nåt kul, jag valde fotovandring!
Passar ju perfa till det här vädret, tack gud eller vem det nu är som skapar vädret!
Jag har faktiskt på mig ett par brallor som jag inte använt förut, visar "Dagens" sen för nu vill jag inte slösa på kamerans batteri.
Jag skriver mer sen och visar bilder när jag kommer hem om jag hinner för det är träning ikväll, aa ha det så himla bäst i solen idag! // sOphia

Jag ska ta mina Willy Wonka brillor idag ;p


Gonatt!

Ska sova nu men tänkte bara säga att imorgon så är det "Annorlunda skoldag" och jag och dom flesta kompisarna ska ha fotovandring, vi ska gå runt på Vasagatan.. det blir säkert jättekul! Sov så jättegott och dröm om små söta enhörningar med dubbelhaka xD
Shit vad flum jag e.. aja gonatt!

Manurhin Scooter
Haha ball!

Så himla hemsk lista..



Petter - Logiskt


Items by Johanna

Ååh jag vill ha earcuffs nu nu nu! Fan vad snyggt det e! Önskar att jag var känd och fick hem massa goodiebags med bara earcuffs i, ooh.. så snyggt.
Särskilt dom här:

Ear cuff EAR CUFF MED KEDJOR

Ear cuff SLÄT EAR CUFF 925s.

Ear cuff EAR CUFF MED FASANFJÄDER

Ring DUBBELRING ENKEL

Ring DUBBEL FINGERRING

Ring DUBBELRING STOMME VINTAGE
Ring DUBBELRING KEDJA
Halsband PÅFÅGELFJÄDER PÅ TUNN KEDJA

Halsband FASANFJÄDER PÅ KEDJA

Shit jag dör! Till det sista halsbandet vill jag ha på mig en grå tröja till, om jag skulle beställa allt det här så skulle det kanske bli 1, 1 och 5 eller 2 tusen! Men det är ju väldigt mycket smycken också fast aldrig att jag köper alla, har inte råd.
Vad tycker ni om smyckena?

 


Haha Ida! :D

idaaaaaaa om Bilder::
bruna hästen på bild nr 6 heter fridolin, den ljusa är picco
på bild 7 är det tintin :D

gulliga bilder, glöm inte kameran imorron! :D

Vad kul att du kan se vilka det är sådär bara genom att kolla på bild! Jag ba "shit! kan hon dom utantill?!" Jag skulle aldrig lära mig det...
och jag ska inte glömma kameran imorrn fast jag känner på mig att jag kommer det ändå ^^


Oj suddig bild men aja!

Juste vet ni? I lördags när jag kom hem från stan så gick jag förbi Emils rum där han och hans kompisar satt och då sa en av dom
"Oj! Du är väldigt kort för din ålder Sophia.."
jag "njaa okej hehe"

Bilder:

Var ju ute och gick med Jenni och Ivan förut, vi gick värsta långa promenaden till det nya stallet och jag hann ta lite bilder på vägen dit, här är dom:











Ja dom här bilderna är bara några av dom som jag tog men vad tycker ni om dom? Skulle bli på toppehumör om ni bara slängde in en kommentar om dom! :)
Snart ska jag käka ungspannkaka, mm! Hej då så länge! // sOphia

 


Dagens:



Körde på tofs idag för mitt hår blir alltid så himla fult när jag sover med blött hår.. kläderna var väl inget speciellt heller.
Jag har som vanligt opassande strumpor, vet faktiskt inte om jag haft passande strumpor nån gång.. tar alltid bara några för jag har inte så många xP


14:e Mars 2011, au jag har ett frätmärke...

Yo alla snygga!

Shit vad härligt vädret är! Det ser ju ut som att vi haft vår i en evighet utanför fönstret (om man tänker bort snön dåra)!
Idag på rasten när jag och Karro satt i en datasal så hände det en asrolig grej haha! Jag garva ihjäl men jag får inte berätta men det var iaf nån som frågade chans väldigt oseriöst och jag ba "äh okej, okej" till Karro när vi satt och snacka för annars skulle jag typ garvat sönder precis som min hand har gjort.
Den har ifs frätgt sönder men same shit!
Hela handen är inte bortfräten men det är ett litet sår som svider som att det vore hela handen.. jag skulle känna om min kladdkaka som jag gjorde i helgen var färdig och då stack jag upp handen på dom dära värmegrejsakerna och jag skrek till jättehögt och böla (tönt! eller nej..), pappa blev asrädd när jag skrek så han sprang till köket när jag stod och sköljde handen men jag såg hur "frätmärket" började komma upp på handen. Jag trodde att det skulle bli så över hela så jag blev asrädd och tjöt! ;)
Inte så trevligt men det var iaf fel låt som vann, Danny var bäst punkt slut.

Ska visa er snart vad jag köpte i helgen, dom är iaf niice! Mamma kommer och hämtar mig och min kära packning om kanske 1 timme. Men snart så ska ni få "Dagens" bilder men vänta lite till bara, måste först ta dom hehe ;p
Aja ha det bäst så länge!


naaw!


I'm alive!

Heeej!

Ledsen för att jag inte bloggat men som sagt så vill jag göra om bloggen ganska mycket så jag tänkte börja göra en design ganska snart men ja.. jag lever iaf, igår var jag och Becka i stan och det var jättekul! Köpte faktiskt en grej, visar sen men ja hej då! // sOphia


12:e Mars 2011!

Gomorron!

Jag trodde att jag vaknade sent idag, typ 10 för August och brorsorna har varit uppe sen flera timmar tillbaks men sen när jag gick upp och kollade på klockan så var den bara 7.50!! Så nu ligger jag i sängen igen hehe fast med datan.. vet inte vad jag ska göra idag, ska typ ringa nån men jag vill fota också.. får se vad jag gör idag helt enkelt!

Vet ni vad? Jag ska nog göra om min blog helt faktiskt eller asså jag ska byta header och lite andra grejer men det får ni se sen när det är klart.. vet faktiskt inte ens hur jag vill ha det så jag måste tänka lite.. ;)

Aja ni får ingen bild på mig just nu utan en annan bild:


En rumpaa

Heej alla goa!

Har inte bloggat idag (eller jo ett tidsinställt och ett riktigt men ja) för jag var hos Rebecka med Karro och Ida och Rebecka såklart! ;p Det var jättekul! Först så gick vi den låånga vägen hem (eller den var kanske inte så jättelång men längre än vad jag har hem) och hade skojj och sen när vi kom hem så satte vi och och käka mellanmål och sen chokladpaj, visst låter det gott? Det var det också kan jag säga er :)

Vi kollade också på en blogg hahah den är konstig.. vi gick också till Beckas rum där jag fotade hennes rumpa och la till den som bakgrundsbild på mobilen xD Sen gick vi ut på Rebeckas gård, hon äger den! :D
Vi sprang lite i snön och gunga och sånt där och snacka om allt från topp till tå, sen gick vi in och kollade på Mean Girls 2 i typ 5 minuter samtidigt som vi rita men ljudet lacka så vi lyssna på musik istället, nice!

Nu har jag ganska ont i smalbenet, eller iaf när jag springer för jag halkade idag utanför skolan med Ida och Elin haha xP Vi var ute och det var halt och då kunde man ju lixom förutspå att jag skulle ramla och ja det gjorde jag :)
Vad har ni gjort idag eller ska göra? Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag!

Här är lite dåliga mobilbilder från idag:


Mmm!


Ida <3 :)


Rebcka och Karro <3 <3 Måste gå nu för att det är pront bara nu det srrveras glass..


Glasögon, I like!

Hej! Är in tha school just nu, vet inte vilken lektion jag har men förmodligen Elevens val, aja care!
Jag vill ha ett par stora brillor från nån affär, spelar ingen roll om det är BikBo eller någon riktig optiker men hos optiker så är dom ju så dyra! Har sett ett par på Glitter men dom var inte alls snygga, lyllo pappa som har dom här:

Asså nu är dom här glasögonen VÄLDIGT stora för mig, dom ramlar av hela tiden plus att jag ser inte nånting så innan jag tryckte på "snap" så behövde jag ta bort glasögonen och se vart jag hade pilen såå, jag behöver utan styrka!

Vad tycker ni? Passar jag i alldeles för stora glasögon? xD


11:e Mars 2011, ska bli den bästa dan i mitt liv!

Gumörgen! (inget riktigt språk, mitt egna hehe ;) )

Börjar 9.15 idag, najs! Det var nån anonym :) och hon märkte att jag skrivit 9.45 men jag menar 9.15 såklart! Tack någon för det, vem är du?
Aja idag är det väl rätt chill men ååh vem beställde snön egentligen?! Det ska ju va' vår nuu, inte himla vinter i Mars! Kommer ihåg dan efter jag kom hem från Sälen och va' med Becka, så ska det ju va'! Det var verkligen vår, jag gick runt med skinnjackan och chinos, take me back! Får se vad jag gör efter skolan men nåt kul kommer jag allt hitta på, det är ju fredag! :D

Kanske ska ta "Dagens" bilder fast nä juste, kameran är urladdad. Sorry, ni får dom senare men några cambilder kan ni allt få här:

Aa såhär ser jag ut idag, plattat håret och lagt på lite smet på läpparna, man kan också kalla det för läppglans! :)

Till den anonyma, jag visar lite senare idag var kläderna är ifrån :thumbup: Tack förresten!

 


Natti natt!

Ska snrt sova men först ska jag se klart Sveriges väsrta bilförare, skåningarna in my HEART!! Dom är ju så himla rolig och dumma (i huvudet dåra, förlåt.) och det blir ju lixom bäst tv! Aja tänkte visa er lite snygga outfits, imorrn börjar jag 9.45 15, niice! Aja natti natti! // sOphia



Jag tycker inte att allas hela outfit är snygg utan jag syftar mer på t-shirten/blusen/skjortan, ja ni fattar.
Vad tycker ni?


Måste tyvärr (hehe) ta ledigt...

Tjotjo!

Det var kul på "spelarmötet", jag, Issa och Tove satt och typ flumma haha! Det var iaf kul som jag redan har sagt men jag säger det en gång till, det var kul! :)
Vi snacka om Åland och Gothia och jag måste ta lite ledigt på nån fredag om några veckor.. asnajs! ;p
Ba "tjarå kompisar, nu drar jag till Åland där tiden tydligen går 1 timma efter eller före" (Issa förklarade för mig hur det där funkar genom att rita upp en världskarta på Toves rygg så då fattade jag till slut! :)
Aja.. åååh jag har inget bloggsug! Det kanske låter lite konstigt med "bloggsug" men det är mycket roligare att blogga när man lixom verkligen längtar!

Nu ska jag ta och tagga ner och hoppa in i duschen, fuuck nu börjar ju Sveriges värsta bilförare! Aja får skynda.. hej då! // sOphia


Men shit fjortis eller vad?! Sorry för att ni får se den bilden men orkar inte byta för jag vill ju se dom helt jaa typ kanske lite störda på riktigt skåningarna i Sveriges värsta bilförare!


Nu drar jag iväg!

Hej! Ville bara säga att nu sticker jag till IP för jag ska på spelarmöte med laget, hoppas vi kommer prata om Gothia! :)
Men medans jag är borta så kan ni checka in detta: 218,972 cort



 Han som byggde det slog rekord för det var så stort och han heter tydligen Bryan Berg och han använde 218,972 kort!!! Många eller vad?! Jag blir asstolt när jag klarar att bygga ett hus på 5 kort haha, jag kommer ihåg när vi gjorde det i skolan Fia :D Vi ba "yes!"


10:e Mars 2011, dagens!

Heej!

Back from tha school I am... hahahahahah! Sämst på engelska! (nejmen jag vet faktiskt hur man säger det där irl.. nästan iaf.)
Men jag är iaf hemma nu och jag är astrött! Shit jumpan fick mig trött.. Nån kanske drogade mig.. aja eftersom att jag är så trött så blir nog det här inlägget ganska tråkigt men jag tänker ändå bara visa er vad jag kör på idag så här har ni lite bilder:






Nu kavlade jag upp linnet väldigt mycke' på den där bilden men sådär ser jag iaf ut idag! Bra att Ivans tågbana kom med hehe.. :)
Whut do ya think?

 


life is a drama and we are all actors.



Hej! Som sagt så har inte jag blogglust idag men jag bloggar lite ändå, snällt va?
Men det här blir nog det sista för idag.

Det var lite kul idag för när jag och Sofia gick till en lärare så sa vi att jag ville prata med henne och då undrade hon om vi kunde vänta lite och sen när hon kunde prata så vände hon stolen mot oss och frågade väldigt snällt och lite tyst "Ska jag stänga dörren?" jag ba "Äh nej det behövs inte", jag vill gärna byta grej på annorlunda skoldag grejen.. Hon trodde att det var nåt allvarligt! ;)

Grisgarv!

Heej!

Karro gick för typ 2 minuter sen och Vicci gick vid fyra för hon skulle på scouter.. det var jättekul att va' med dom! Vi flummade så gick fick asont i magen och sen när vi satt och garva så skulle jag skojja med dom genom att göra en sån här grissnarkning när man skrattar men då råkade jag snarka på riktigt samtidigt som jag överdrev lite så den blev enorm! :D Då vek vi oss och jag behövde gå på toa haha!

Vi kolla också på "och så kom Polly" och den är ju grym! Dom joinade också mig när jag skulle på piano och det var lite jobbigt från början när jag kom in där till lärarn för jag har inte vart där på 3 himla veckor så hon hade ringt och ringt och pappa hade också sagt att han skulle ringa upp henne men det gjorde han aldrig för han hade inte hennes nummer så hon vart orolig och ba "*med kanadesisk dialekt* Var är Sophia?".

Jag sa också till henne "du ska väl sluta snart?" hon "ska jag?!" jag "ja Emil sa det" hon "han måste ha drömt ihop nåt, jag vet inte om att jag ska sluta iaf" jag "ne-ej hihöhihiö ;)"

Det vart lite pinsamt men aa that's my life!

Jag har inte så jättehärlig blogglust idag så jag får se om det blir så mycket mer inlägg idag men ett till blir det iaf! :)

Bilder från idag har ni här:


Naaw! Karro är ingen himla emounge som det kanske ser ut som på bilderna hehe!


Ni får mer bilder snart för nu måste jag äta, maten srveras nu och inte sen säger pappa..

Update:






ego..

Wooh äntligen en ickeemobild på Karro! Den var jättefin! Behövde ta bort bilden..


Vicci <3 :)


Haha, Vicci tog den :P


Hahahahahahahaha xD Kolla på oss! Och kolla också på min ena hand, haha! :D

Bortsett från att Vicci blunda så var den jättefin på båda!

Så fin Vicci!

Juste! Slutade 12.30 idag! Lärarna hade nåt möte, niiice!


Cambilder:

Hej hej!

Sitter här med Vicci och Karro och vi ska typ göra nåt annat snart men ville bara säga det! Här har ni lite cambilder:


                                                                                 Haha Vicci! Hon vart lite kåt! :D :D :D xD

 





Godnatt!

Hej! Ska snart lägga mig i sängen och läsa men innan så tänkte jag bara visa er lite bilder för jag var ju ute och fotade idag :)

Har käkat hemmagjorda semlor (haha Rebecka! xD bara hon och kanske Fia som fattar) för ett tag sen och dom var riktigt goda! Mycket godare än köpta (höhö Rebecka!) tycker jag :P Oj nu sitter jag och garvar för mig själv, aja hoppas ni ätit semlor eller nåt annat gött! Sov så jättegott nu allihopa, dröm inte om spöken eller att nån kommer och stryper er till sängs.. nä usch vad jag är dum..!



























Så! Nu ska jag sova, skulle bli jätteglad om ni skrev vad ni tycker om bilderna, iaf en :)
Natti natt!


Pictures:

Antonella Arismendi

Antonella Arismendi

Antonella Arismendi





















Älska bilderna! Älskar också brunettens rosiga klänning, inte den sista utan den där hon ligger i solstolen, vad tycker ni?

Dagens:

Tja!

Har varit ute och fotat för en stund sen men sen orka jag inte mer men det var tur för Emil stod utelåst och väntade på att få komma in stressat eftersom han skulle på träning så det var tur det!
Jag blev faktiskt ganska nöjd med några av bilderna för jag älskar när man ser solen stråla.
Jag har ju inte lagt upp Dagens än så jag funderar på att göra det i det här inlägget.. ja det gör jag!
Såhär har jag sett ut och ser ut idag:










Haha, jag ser ju drogad ut!



Vad tycker ni? Asså om outfitten? (åh det låter så töntigt!)

 


Fettodagen!

Heeeeeeej!

Härligt väder kan man ju kalla det nu!! Det är ett vårtecken! :D Synd bara att jag har ont i halsen men det hindrar mig ändå inte från att gå ut och fota, man måste ju passa på fast fotbollen får jag inte gå på (!!! :mad: ) Jag har inte gått på ganska länge nu så dom kommer ju undra vad jag håller på med..
Aja så är det iaf!

Gjorde prov innan jag gick hem, det gick ganska bra tror jag :) På vägen hem så gick jag runt med mina Urbanears och lyssnade på The Voice! ;p Det var riktigt najs! Jag gör det nu också fast på Bruno dåra.. han är så himla bra! Om jag hade vetat att han ska ha konsert så hade jag seriöst bokat på en gång! Lyllo dom som ska på den, tex Kenza som har värsta drömlivet! Fast det har jag också.. ska leva som Kenza när jag blir stor har jag bestämt mig för!
Nu måste jag skynda mig ut men här får ni några bilder på mig idag:


Ni får bara en bild för nu vill jag ut och fota, men lovar att visa sen + dom bilderna som jag kommer ta nu! :thumbup:







Dom mest spelade låtarna hittils:



Förra året så låg Anna Bergendahl etta på spotify och på youtube och hon vann ju och just nu så är det här dom mest spelade låtarna:

1. Eric Saade - Popular
2. Danny Saucedo - In the club
3. Swingfly - Me and my drum
4. Sara Varga - Spring för livet
5. The Moniker - Oh my god
6. Nicke Borg - Leaving home
7. Linda Bengtzing - E de fel på mej
8. The Playtones - The king
9. Sanna Nielsen - I am in love
10. Brolle - 7 days and 7 nights

Jag gillar Danny och Swingfly mest! Ni då?


Fin bild asså! xD

Mys!

Hej!

Vill bara säga att jag snart ska se på Solsidan med pappa och brorsorna och sen så vet jag inte om det blir så mycket bloggning men hoppas det! :)
Det har kanske inte vart så rolig bloggning idag, sorry för det.
Aja här är några bilder som jag inte visat er:









Det här är dom enda ni får nu, för nu ska vi mysa! //

 


Outfits:

1. Stora applåder till Kelly Osbourne för att hon lyckades göra om en vanlig gata till en fullfjädrad catwalk! Hon klär sig perfekt för sin kroppstyp på sistone och vi älskar hur hon kombinera söta flickiga plagg med tuffare kläder. Hon är en sådan inspiration!
Kelly Osbourne...

6. Emma Watson har burit denna jacka från Burberry förut och hamnat på vår bäst klädda lista, och när vi såg henne bära den igen på BAFTA Awards i helgen, så dog vi åter igen! Den gjordes speciellt för henne, den lyckoosten!
Emma Watson..

7. Kardashiansystrarna Kim Kardashian och Kourtney Kardashian visar hur man på bästa sätt anpassar en trend för sin kroppstyp! Bra jobbat tjejer!
Kim Kardashian, Kourtney Kardashian..

3. Charlotte Kemp är en boho-drottning och denna söta blommönstrade vintageklänning är en het look inför Vår/Sommar. Hon får det att se enkelt ut, så chic som hon är!
Charlotte Kemp...

Lindsay Lohan ser nästan ut som en inbrottstjuv!
Lindsay Lohan..

Alla dom här kändisarna bar deras outfit assnyggt! Lindsays outfit kan man ju inte se men hon bär Ray Ban's assnyggt haha! :)
Vad tycker ni?


Dagens:



´(bilden längst till höger ser väldigt photoshopad ut men jag gjorde den bara lite ljusare så nu ser min hy helt mupp ut!)

Såhär har jag iaf traskat runt i idag, vad tycks? Är det snygga kläder? ;p

7:e Mars ( = vår!!!) 2011

Hej hörni!

Första skoldan idag, det var faktiskt kul, jag menar det är ju kul att träffa kompisarna så det var jättekul! :)
(men jag är så himla avis på Beckas Dr.Martens!)
På vägen hem så försökte Mackan (haha) och Mossan kasta snöbollar på mig men då började jag springa och då sprang dom efter men sen så hotade jag med värsta hundpissbollen som jag gjort och då blev dom väl kanske liite fegare men jag träffade ändå inte så det var bara onödigt att hålla i den.. Aja det var kul! ;p

Lyssnar på Bruno in my heart just nu, han är såå gryym! Jag vet inte vad jag ska göra nu förutom att käka lite mellis men jag kanske men bara kaknske går ut och fotar sen men vädret är ju inte världens bästa, igår var det ju vår! Vart tog våren vägen?!









Ja det där är jag idag :).....

 


Bacon is good for moi!

Tjänare!

Sitter in tha school just nu med alla tjejer runt mig :) Trevligt trevligt! Inte lika trevligt att vi börjar snart men det får man tåla! Aja jag har ju inga roliga bilder på skolans dator så ni får istället en video haha, den är skön! Näsatan lika skön som ni ska ha det idag! Ha det bäst! // sOphia

 


Sweet dream and a beautiful nightmare..

Hej! Snart ska jag sova, är trött så jag undrar verkligen hur det kommer bli imorrn.. aja tagga tagga tagga! Kompisarna är ju där så varför klaga egentligen?
Jag har klagat men egentligen så ska alla vi som går i skolan vara tacksamma över det! Haha jag låter som en sån där person som ser allt, precis allt positivt men jag lovar, det är jag inte! Men tagga till kompisarna imorrn, aja nu ska jag börja dejta sängen men jag bloggar mer imorrn, hej då alla bästa! // sOphia









Jag tycker att avsnittet på Solsidan idag var ett av dom bästa avsnitten hittils, vad tycker ni? :)

Förresten, det var lite kul när jag redigerade bilderna för jag satt med mina brillor på då också så när jag gjorde bilderna så trodde jag att dom blev liite mörkare pga glasögonen, lite fail där hehe ;)


Lego fan or what?!

Lego YanKee Stadium







Sean Kenney byggde det här Yankee Stadium av lego. Han satt i 3 år och byggde det där och det gick åt 45 700 legobrickor! Fatta vad jobbigt?! Jag skulle inte vilja göra det, asså jag skulle vara asstolt när jag var färdig men ändå, 3 himla år lixom!

When we first met I just knew that you were the one. What I didn't know was that you were the one to break my heart.

Hej! På vägen hem från Rebecka så fotade jag lite och här är några av bilderna:






Den här blev jag inte så nöjd med..



Åh nu går det inte att ladda upp mera bilder men jag gör ett nytt inlägg snart och visar mer, förresten vet nån varför det blir sådär många orber på bilden?

 


Dagens:




Såhär vårklädd har jag gått runt idag, men jag hade långkallingar under för det är ju inte precis 30+ så dom åkte på idag också!


The new Willy Wonka

Hej hurni!

Jag har gått runt med skinnjackan idag! Äntligen är det vår :D Shit vad skönt det känns, inte behöva gå upp och frysa utan nu kan man ju gå upp och höra fåglarna kvittra (haha tror jag att jag lever i en drömvärld eller vad?!) :D

Ååååååh vas härligt!!!!! Jag och Rebecka pratade om typ allt på bussen för hon har ju vart i London och jag i Sälen så båda pratade asmycket men det var jättekul att träffa henne för hon har vart så saknad så!
Abercrombie hade tydligen dansande modeller där inne haha! xD Jag som drömde att jag var där.. fast i Thailand dåra. Det var inte så speciellt men det var bara i drömmen det!

Jag kom iaf hem med ett par brillor från BikBuuk, asballa! :)
Testade också en överdel (asså till en bikini) på H&M för att se vilken storlek jag skulle ha men egentligen så hade jag tänkt att kanske köpa en idag men det var väldigt många som tänkte bada i Mars såå dom var slut.. hur kan dom ta slut ? Aja jag får väl beställa från hemsidan.
Just nu så står en galen hund bredvid mig och piper i en leksak som låter för hemskt, hon heter också Sally...
Här har ni bilder på brillorna:


Oj.. glömt att ta bort lappen..




Jag har fått lite fräknar på nosen ;)

 

 


6:e Mars 2011 R.I.P

Morsning korsning på er!

För ett tag sen när jag rostade några mackor så stoppade jag i dem i rosten 2 gånger för då blir dom ju godast men jag måste alltid stå och vara beredd på att trycka upp dom så att dom inte blir helt svarta men det var jag inte nu utan jag stod och pratade med Rebecka och då vart det såhär "Heeej! Vill du göra nåt?" "Jaaaa!" haha och då fick ju inte mackorna någon uppmärksamhet så ja nu ligger dom i papperskorgen.. R.I.P.

Men som sagt så ska jag vara med Becka idag och vi ska dra till Täbban! Whoo det var jättelängesen jag var där men tyvärr så har jag inte fått dom pengarna som mamma är skyldig mig än så jag är inte så rik men det kanske blir ett par brillor för 69 kr på BikBok!
Nu sitter Sally här bredvid mig och gnäller för hon vill ha mina nya mackor men nej dem vill jag ha nu.. taskig jag är men men.. hon kanske får en liten bit. Haha jag ser Sallys stora fluffiga gosedjur utomhus under all snö nu utanför fönstret, det ser ut som att det är nåt dött djur!

Aja snart ska jag till pappa och hämta lite remsor och grejer men jag visar how I look today lite senare ;p

Förresten är det nån som vet när semeldagen är?

Sådär ser jag iaf ut just nu i håret..

 


Hemma!

Heeej!

Nu är jag hemma! Så himla skönt att veta att snart ska jag sova i min sköna sängistället för den obehagliga sängen i Sälen (eller asså den var inte obehaglig men långt ifrån lika skön som min säng här hemma!)!
När vi skulle hämta upp Sally hos Mickes mamma så pirrade det asmycket i magen för att jag snart skulle få träffa henne, sen när hon kom så vart jag skitglad och ville bara pussa sönder henne! Hon är så gullig! <3

Snart ska jag sova för jag har suttit vaken med dom andra i en bil i 6 himla timmar + ett stopp på donken så jag är rätt så trött kan man väl säga.. Imorrn vill jag tagga till Täbban för det är så mycket jag vill ha! Har legat och bläddrat runt i en H&M katalog och och guuu vad snygga saker dom har! Vill ha nästan allt allt allt!

Ni får ingen bild på mig nu för då skulle ni bara bli rädda så ni får härliga sommarbilder:








Jak&Jil


Sista dan..

Hej!

Idag så är det ju sista dan här uppe i Sälen så jag och brorsorna har varit uppe och åkt lite men sen så gick vi hem för vi vart trötta så nu ligger jag här vid datorn haha! Aja nu ska jag försöka ge er bilder istället bara för en bild men internet laggar sönder här men jag ska försöka!






Hehe..


Brorsan <3




Ballerina seriöst ni har gjort min vecka! Jag har käkat kladdkaka och nougat, det är min nya drog.. är beroende!





Nu ska jag äta så hejdå!


Pax för dem!

Hej! Just nu är jag säkert ute och åker mina sista åk för det här året för vi åker hem idag men innan vi åker hem så vill jag bara paxa dem hära:




Den här tröjan har jag velat ha jättelänge, exakt det där mönstret och tyget! Synd bara att den säljs nu.. jag ser det dom en jultröja men jag kanske kan göra om den till en vårtröja :)
Asså det där med pax är ju bara på skoj, alla som vill ha det här kommer ju köpa det, jag skojjade bara ;p
Kanske inte så jättekul skojj men jag menar inte att jag ska vara själv bland dom där sakerna.

CUTE:






(inte så gulligt men snyggt/crazy!)



(jag tycker bara 2:an är snygg)










Åh jag vill ha nästan allt! Så himla snygggggggtt!

Allt är taget från Jak&Jil..

Äcklig rumpa Saba!

Heej!

What a wonderful day kan man ju lixom säga! Ashärligt är det jö! Vi har åkt skidor idag som vanligt och jag hade himla problem med att hitta Karro vid Gustavstorg.. båda åkte runt och svettades som himla grisar och letade efter varandra och Karro försökte förklara men jag har ju så himla dåligt lokalsinne så jag hittade inte henne på ett bra tag men sen så hörde jag nån ropa "Sophia!" och jag kollade runt men såg ingen men sen så stod Karro i en backe lite högre upp och vinka och jag ba "Karro!" som att jag inte hade fått träffa hennne på ett helt år haha :D
Sen träffade jag både Fia och Karro i en svart backe och vi kände oss väl ganska stolta men sen när det kom massa småungar från skidskolan på typ 3/4 bast så kändes det väl inte lika ballt längre..
Nu ligger jag här och har kollat lite på Solsidan och jag hatälskar Ove! Seriöst han är så himla snåål!

Aja här har ni bilder bild:



Gårdagens händelse: Jag, Karro och Sofia var och bad igen och när vi åkte runt i en cirkel så var jag tydligen ivägen för en kille och han ba "AKTA!" och då så sa jag och Sofia jätteöverdrivet "Åh herregud förlååt!! FÖRLÅT!!"
Så dom bara kollade på oss och sen så sa en av killarna "kom nu Saba" hahahahahahahhahahaahahahahahah vilket namn! xD Sen när jag och Fia skulle åka sista åket så drog dom ner badbrallorna för mig och började garva och då skrek jag "HIMLA ÄCKEL!" och sen åkte vi klumpigt ner för rutschkanan haha! Men dom var äckliga...
Saba hahahahahah! :D

 


Experium, gäddhäng!

Hejhej!

Igår kväll så var det fett kul för jag, Sofia och Karro åkte pulka i en skidbacke, vi gjorde ett tåg och den pulkan som jag fick låna av Fia var assnabb så jag ba "aaaaaaaaaahhh!!!!!!!" Det var askul!
Måste göras om.. idag så har jag badat med Fia och grabbarna på Experium och det var också fett kul bara det att min bikini är ju helt himla förstörd! Det såg ut som att rumpan hängde flera decimeter och samma sak gäller överdelen, tyget liksom tyngs ner av vattnet. Jag gick runt och höll i underdelen hela tiden fast man såg ändå rumpan men men.. måste ha en ny bikini! Seriöst det ser ut som att jag har gäddhäng!

Jag åkte en svart backe med massa hopp i idag, duktigt va? :) Sen hängde vi på After Ski med hela Öberg och några Gylesjöar hehe :)
Sen så klappade jag händerna som ett himla fån bara för att vinna ett par fula brillor (dom visade brillorna när några killar hade vunnit), den som klappade mest vann dom och det gjorde två killar för dom gick fram och började dansa vid scenen! Fjäsk... aja dom var ändå inte snygga så det gör inget..
Nu ska jag surfa runt lite till och leta efter en snygg bikini och en snygg vårmössa! Ha det bäst! // sOphia


Vi åkte allt :)

Det var också några tjejer bakom oss som sa "Jag som tyckte min satt löst hihihihihih", hoppas dom inte menade mig... fast det gjorde dom nog.