Vem bär den bäst?

Vem bar den bäst - Vanessa eller Stacy?

Vem tycker ni bär klänningen bäst? Vanessa eller brottaren Stacy Keibler (aldrig hört talas om, Stacy dåra)?
Vanessa bar den på en fest på Caesar's Palace i Las Vegas medan Stacy bar den på en fest anordnad av Maxim Magazine.
Själv tycker jag att.. eller jag vet inte vad jag tycker...  båda bar klänningen bra men Vanessa kanske bar den lite bättre då.
Vad tycker ni?

I stugan :)

Tjo alla goa!

Har nyss varit ute i backarna och åkt, så himla kul! Jag såg jättemånga från skolan så det var lite lustigt men det är ju ifs sportlov så då kan man ju räkna med att många är i Sälen.. när jag, Emil och Micke skulle åka hem hit till stugan för mamma och Ludde hade börjat med maten så kunde vi inte hitta huset så vi åkte runt i jättemånga backar tills vi höll på att ramla baklänges men då så ba "där är huset!! YES!" Nu är jag ashungrig så mamma får ta och rappa på lite tycker jag men aja jag har också fotat lite men det tar ungefär 10 minuter att ladda upp en bild så jag vet inte om jag gör det nu men sen kanske, hej då! // sOphia

Tumblr_lgcyqumoco1qbou0go1_500_large


Charlie Seen kräver 70 miljoner! Gaah!

Jag tycker att Charlie Sheen är en väldigt bra skådespelare, men nu så har han slutat att spela rollen som han har i "Two and a half men"... jag ville bara berätta att han ska snart släppa en uthängande bok om hans år på den tv serien. Det sägs tydligen att han vill avslöja exakt vad det var som fick han att sluta MEN han kräver 70 himla miljoner för den boken!! Asså seriöst, vilket bolag tror han kommer betala det egentligen?!
Kul för han om han får det, asså fatta! 70 miljoner! Jag skulle typ resa till alla paradisländer om jag fick det!


"Tja jag vill ha 70 miljoner!"


Måndag den 26:e februari 2011

Hej allihopa!

Vädret är ju helt asum idag! :D Vi ska snart ut och hämta skidor och sånt där, sen ska vi åka! Ååh jag vill ut nu men snart så ska vi åka :)
Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva så ni får en bild och en video på den här "gående" cyklen hehe..
Hoppas ni får en toppendag!

Jag ska göra ett tidsinställt inlägg nu så ni vet :)

Walking Bike


In tha Fjäll!

Heej!

Är i stugan just nu, vi kom hit ganska sent men det var värsta kön sista biten men nu är vi äntligen framme!
Stugan är jättefin och ganska liten men den är jättemysig! :) Ligger i sängen just nu och ska snart sova men först ska jag blogga er lite grann! Det första jag gjorde var att packa in mina kläder i garderoben och sen åt vi för vi var ashungriga allihopa också har alla kollat på Solsidan såklart, lika bra som vanligt och särskilt i början när man fick se Fredde som ett fetto! :D Höll på att garva ihjäl mig hahaA! Har också varit ute och fotat lite men bilderna blev väl sådär.. vi har haft Solsidan säsong 1 maraton idag i bilen så nu kan jag alla repliker utantill, nästan iaf.
Imorgon är det skidorna på som gäller! Ska också försöka söka upp Karro och Fia i backarna :)
Aja här kommer lite bilder:

 
Åh shit vad det tog lång tid att ladda upp den här bilden! Ååh, segt internet det är här uppe daå!


Såhär såg jag ut idag, jag gjorde värsta konstiga frillan..

 


Gissa Kändis vinnare!


(tryck på bilden så kommer ni till hennes asum blogg!)

Det var alltså Beatrice som vann Gissa Kändis idag, grattis till dig! Jag tycker ni borde checka in den för att hon har en väldigt rolig blogg och hon tar grymma foton som ni ser på designen :)

Alla hade svarat rätt men jag lottade och då vann hon men nästa gång (alltså imorrn hehe :)) så är det säkert du som blir utlottad så gissa imorrn igen vetja! :D

Aja det här är sista inlägget för idag, vi åker vid 8 istället för 6 imorgon till Sälen, kommer sitta taggad i bilen med kanske lite mango :)

Prinsessan Leia?!

Hej!

Jag ska snart springa upp till Jenni och dom andra igen men jag vill bara säga att imorrn så åker jag som sagt till Sälen vid typ 6 på morgonen så då kan ni ju fatta själva att jag inte kommer hinna blogga innan jag åker men sen när jag kommer fram så får jag se om jag bloggar, tror det! Men det här är iaf det sista inlägget för idag så ni vet... förlåt nu men jag drar nog Gissa Kändis vinnaren imorrn för jag hinner inte nu, sorry.

Aja här har ni lite bilder på mig med min galna frilla! ;p


Vit chokladmusse !

Heej!

Jag är så himla trött just nu för jag har varit ute i typ 2 timmar och fotat och åkt pulka med Ivan.. det blev iaf bra bilder så det var värt det :)
Jag och Jenni ska göra vit chokkladmousse till efterrätt ikväll så hon ska snart åka iväg och handla, jag har aldrig smakat vit chokladmousse förut.. hoppas det är gott! Det ser asgott ut på tasteline, vi ska också ha hallon i för då blir det ju lätt godast! :P

Aja nu ska jag gå ner och smaka en ballerina kladdkaka så hej då!


Bilden är tagen för kanske en månad sen..



Tjo allihopa!

Nu ska jag ut och fota för vädret är ju strålande! Men först så måste jag börja knarka på en halstablett men äh jag visar bilder sen, har packat lite också, aja sämst inlägg men jag uppdaterar iaf :)
Tack för alla goa kommentarer! :D


Gissa Kändis!



Sådär nu kör jag Gissa Kändis och ni behöver bara gissa och sen så lottar jag ut en vinnare senare ikväll typ :)
Good luck!

Lördag den 26:e februari 2011

Hej och godmorgon! (hur mycket är klockan?)

Oj shit! Klockan är ju bara halv åtta men aja hihi är man morgonpigg så är man! :D Sorry att jag inte bloggade mer igår som jag ville men jag fick inte använda datorn efter en viss tid för alla här är ju inte 13 såå ja ni fattar väl :bigeyes:

Idag ska jag packa, packa, PACKA! Seriöst jag måste verkligen göra det idag för jag har inte packat nånting och vi åker ju imorrn såå jag kanske är ute lite i sista sekunden men men.. Åh vad skönt med lov! Åh, åh och ÅH!
Så himla skönt, man behöver inte ställa klockan på halv 7 längre! :D
Vad ska ni göra idag? Hoppas ni kommer ha det riktigt härligt idag även fast vädret är så tråkigt det kan bli just nu! ;p

Idag åker den här tjejen till London!! Ha det så himla bäst i London nu Becka! <3

 


Hej random!

(haha random bild XD Shit vad jag garvar åt den!)

Hej!

Har fotat lite till och nu ska jag gå upp till Jenni och dom och käka tcos och sen ska typ jag och pappa gå ner hit och hämta mina saker och då tar jag också med datorn så jag kan blogga er då :)
Jag kör "Gissa Kändis" idag igen så kolla in lite senare så kanske ni ser nån tävling.

Förresten vad tycker ni om den nya designen? Jag tycker att den där bilden blev lite väl suddig.. kanske inte skulle gjort den såå himla suddig men aja nu vill jag höra vad ni tycker!
Tack för alla goa kommentarer, jag blir jätteglad när jag får dom + att jag skulle inte blogga om jag inte fick några kommentarer, aja ha det bäst! // sOphia

 


I gave you my heart and that's all I can give you. If that's not enough for you, then I'm not enough for you.






Haha jag såg ut som en alien på det där fotot!

Egentligen så tänkte jag visa en sommaroutfit också men jag märkte att jag måste fixa en grej i photshop först..

Miley Cyrus "nya" (?) låt!

Hej hej! Har nyss ätit lunch och glott lite på Top Model 12 och Project Runway, det var väl ganska kul men aja det var inte det jag ville skriva utan jag tänkte bara fråga om ni har hört Mileys låt, är den ny? Läste nånstans att den typ var det... eller?

Hon har tydligen gjort den tillsamans med Rock Mafia.. jag vet inte om jag gillar den.. den är inte hemsk men inte såhär jättebra heller, eller jo den låter hemsk förresten!

 


So take a chance and don't ever look back.

Tog nyss lite bilder på vatten, såhär blev det:










Nu fick ni bara några för nu ska jag gå ner och rota i kylen, jag är ashungrig!


Yes! Det funkar!

Hej allihopa!

Igår så frågade jag i ett inlägg om nån visste varför mina bilder blev svartvita när jag la dom på en "blank file" som det står i photoshop och om man hjälpte mig så att det funkade att lägga in bilder med färg på så skulle man få en länkning och  Karro försökte hjälpa mig och det funkar!! :D
Tack Karro!


Tryck på bilden så kommer ni till hennes blogg :)


Dag 6 - Typ av killar jag faller för..

Jag gillar dom killar som är snälla, roliga och ganska lätta att prata med! Dom måste ju också vara snygga såklart! ;p
Han ska inte hålla på och dras med av grupptryck om det är nåt dåligt, tex börja röka för om man röker så blir man ju sjuk och dör tidigare så då fattar jag inte varför man börjar röka så han får inte röka heller.
Han ska vara en sån där kille som kommer och säger typ "Vad fin du är" för det gör ju ens dag!
Nån som jag skulle vilja vara ihop med om man ser han på utseendet är väl typ Eric Saade hihi :blush:
Justin Bieber är också snygg! :D

Håller ni inte med om att båda är snygga? ;p


Ny design!

Hej!

Har suttit och hållt på med en ny design och nu är den uppe, vad tycker ni? Jag blev ganska nöjd men jag skulle vilja ha bort ramen men det går ju inte!
Aja jag tänkte bara visa er det här:

Array
Kolla vad söt digitalkamera! Den är gjord av lego haha :D
Kanske inte världens bästa kamera men ändå, fett rolig ju!

 


Gissa Kändis vinnare!

Hej! Nu tänkte jag säga vem som vann Gissa Kändis tävlingen häromdan, det var ganska många som hade gissat rätt, ingen hade gissat fel iaf men nu när jag lottade ut en vinnare så blev det Alexandra!
Grattis till dig, nu får du ett inlägg som är länkat till dig! :D

Just nu så skriver jag en mening och hela den här meningen är länkad till just hennes superbraiga fotoblogg, hon tar asbra foton! Checka in bloggen så märker ni det direkt :)

Tyvärr så kunde jag inte visa nån bild på henne men checka in och kolla istället vetja!


Bruno Mars <3 vs Suddig Bruno Mars:






Fredag 25 februari 2011

Hej alla friska och söta!

Idag är det ju sista skoldagen innan sportlovet :D Fett najs ju fast jag är sjuk så nu börjar mitt lov kan man väl säga.. fast det är ju inte kul att vara sjuk på lovet men jag tror att jag kommer känna mig mycket bättre imorrn!
Jag ska bara ta det lungt idag så jag blir frisk till Sälen och det måste jag bli för annars blir det inte så kul så jag ska ligga och ha Solsidan (säsong 1) maraton idag, kul eller? ;p
Asså jag älskar och hatar Ove på samma gång, han är så himla snål men ändå så himla skön haha xD!
Aja jag uppdaterar mer idag men nu ska jag bara testa en grej i photoshop, ha det så grymt bra idag och till alla ni som får lov idag: Njut av den sista dagen!!! :D

 


Svara på frågan så får du en länkning!

Hej! Asså jag har bloggtorka idag så jag vet inte alls vad jag ska skriva om så nu ska jag kolla på nån film istället eller först blir det Halv åtta och sen film :thumbup:

Förresten, om nån vet svaret på den här frågan så får ni en länkning: När jag lägger in bilder på en tom och vit fil i photoshop elements 6.0 så blir bilden svartvit, varför?


Haha suddig bild på mig och Vicci idag :)

Foton!

Här kommer lite bilder från idag:









Visar mer snart när jag har ätit för guuuuuud!!!!


Här skulle det ju vara en rubrik..

Hej!

Nu är jag äntligen hemma i värmen, shit vad jag frös när jag, Karro och Vicci var ute coh fotade på IP! Serisöt jag blev rädd att jag skulle behöva amputera eftersom Sofia berättade värsta historien för mig om amputering... huu!
Aja som tur var så gick vi in och värmde oss i omklädningsrummet på IP, vi tog också massa ego och hoppbilder och sånt såklart! ;p Det var iaf jättekul att va' med dom!

Först så klappade vi och fotade hästarna uppe vid den dära hagen ovanför planen och det var det en häst som heter Plutten (vi döpte han! *stolt*) som stegrade för att käka av barren på en gran, vi ba "shit! Gör det igen hästen, kom igen!" Men han gjorde det igen vid fel tillfälle..
Lite senare så kom Sofia och Sara för dom skulle hämta Sofias mobil som Karro hade snott, haha nä jag bara skojja! xD Nej men Karro hade hittat den på marken så då ringde jag till Linnea och berättade det och sen kom dom :)
Vi var också på planen en stund och då började alla frysa så vi stack in och hade det skojj där! :D
Jag ska visa er bilder sen men snart måste jag ta en macka för jag är ashungrig eftersom att jag inte har ätit nåt mellanmål .. :(

Men tagga, tagga, TAGGA til på söndag för då smäller det ju! Lindvallen here I come!! :D Linvallens McDonalds here I also come!! (haha bäst på engelska!) Snart händer det!


Slumpadbild från idag :)

 


Torsdag!

Tjo! Just nui sitter jag här i skolan med cheyerna och vi börjar snart men när jag ändå var ine på en dator, varför inte blogga lite? ;p

Aja hoppas ni får en superdag! // sOphia


Gissa Kändis!

Hej! Nu kör jag på Gissa Kändis igen coh det går ju till så att ni får gissa och om ni gissar rätt så lottar jag ut en vinnare och ni får värsta fetlänken! Så gissa på! :D


Enkel eller svår? Enkel tror jag , gissa! :D

Be happy...

Heej!

Skolan var rätt så chill idag, var ute på rasten med Ida, Elin, Rebecka, Basse och Filip, det var jättekul! Vi gick till ängen och sprang lite och jag ramlade hah kände mig så smidig då xD Det var iaf jättekul, det var nåt speciellt som hände idag men jag kommer inte ihåg...

Aja sen gick jag hem och mådde dåligt, asont i halsen också kände jag mig ganska illamående också men det är bättre nu fast inte i halsen tyvärr!
Jag skippade pianot för jag mådde så himla illa så jag har istället legat och kollat på Solsidan (säsong 1) med pappa och Emil för dom är sjuka, älska Solsidan! <3

Sen har jag också käkat några korvbröd med smör på :D Det är jättegott också har jag varit ute och fotat och jag blev ganska nöjd med bilderna, ni ser ju några av dom här nedanför.
Shit vad jag längtar tills våren kommer! Vill använda mina shorts, mitt maglinne och min mag t-shirt nu nu nu!
Orkar inte vänta på att få använda mina chinos längre så jag ska nog ha på mig dom imorrn för dom är ju så himla härliga även fast dom ser ut lite som gubbyxor haha men gubbar gillas! 

Aja jag skulle bli jätteglad om ni kommenterade vilken ni gillar mest av bilderna!






























Det här är långt ifrån alla men några fick ni iaf, snälla kommentera och säg vad ni tycker! :)

 

 


What should I do?

Hej! Jag har ett problem.. snart ska jag få 750 kr för att mamma och pappa är skyldiga mig det och då hade jag tänkt att köpa lite earcuffs och några linnen och t-shirtar men asså jag vill ha ett telezoomobjektiv och ett stativ också och det är ju inte precis gratis såå hur ska jag göra tycker ni?
Jag vet att det måste ju jag bestämma själv men nu kan inte jag det så snälla skriv vad ni tycker är smartast!


1670 svenska kr!

Sigma 70-300/4-5,6 DG MI
1449 svenska kr!

vs:

Ear cuff - Speechless chain!

Bilder från idag:

Hej!

Jag mår inte så bra just nu men det är nog bara tillfälligt. På träningen så hade jag ont i halsen och frös ihjäl så jag kände att hakan började domna bort sakta men säkert och det var asläbbigt!
Nyss åt jag kött med ris och grönsaker och sås, det var jättegott! :)
Aja här nedanför så kan ni se bilder från idag men snart ska jag berätta nåt jättekonstigt som hände på vägen hem från Becka!


Rebecka som häller upp den ganska goa smeten!


Sen gick jag ut och fotade lite för jag behövde bara testa en grej..




Soup in a cup är asgott!


Mmm!


En av dom bästa kockarna! :P







Sådär det var inte alla bilder från idag men dom får ni :)


Soap in a cup!

Hej!

Var hos Becka för 20 minuter sen om man ska vara exakt! Det var jättekul, vi åt haha xD, nämen vi gjorde blåbärsmuffins som blev jättegoda också åt vi sån här "Soap in a cup" och det var också jättegott! Sen lite senare så gjorde vi te för att testa om våra smaklökar hade ändrats och börjat gilla det men nej, det smakar fortfarande bara vatten med nån konstig smak i men det luktade riktigt gott, aja nu måste jag skynda till träningen men hej då skriver mer sen!


Bilder från idag:

Hej!

Har kommit hem till pappa nu och jag har också ätit jättegod mat som Jenni gjorde :)

Jag var ute och fotade lite men sen behövde jag gå in och amputera bort tårna så jag hann inte ta så jättemycket men här har ni några:












Life goes wrong when you really don't want to...

Hej nu är jag hemma så nu ska jag packa och käka och sen kanske gå ut och fota om jag hinner men uppdateringen blir antingen awesome eller piss idag men ha det bra!


igår..

Satfläsk hahahahahahahahaha! xD

Heej!

Var på träning för ett tag sen och det var  jättekul för det var inte så många där och sen skyndade jag och mamma oss hem till Solsidan, Ove ba "satfläsk" haha xD!
Aja nu ska jag lägga mig och läsa men kolla på den här stenmusen:

Mouse of stone


Den är gjord av riktig sten, det är en rysk designer som heter Neko som har gjort den.

 


Mmm!

Hej! Åt nyss lite äppelpaj som Simon och Ludwig (och jag) har gjort, den vart riktigt god och jag åt till och med äpplena som jag inte tycker om! :) Smulorna är godast, snart ska jag på träning så ska börja byta om nu, hej då!



Det här inlägget skulle ha kommit upp för längesen!


Good news!

Hej! Jag vill bara säga att det gick jättebra på Elgiganten fast den första personen vi gick till sa att han inte visste vad jag skulle göra och försökte låsa upp det förstörda minneskortet och då ville jag seriöst sparka han mellan benen och ba "Du, jag ska ha ett nytt! Okej?" Haha jag skulle gjort rösten asmörk också xD

Nej men jag höll mig men han sa att vi skulle gå och snacka med en annan kille så det gjorde vi och han sa att vi kunde få ett nytt minneskort till godo så det var schysst men det kortet var slut och det kostade 599 men det fanns bara andra dåliga kvar och några andra för 799 som verkligen var asbra, dom kunde ta bilder i jättehög hastighet och det var typ deras bästa.
Sen så skulle en kille gå och kolla om dom hade det kortet som jag hade förut på lagret men nej så då sa han att vi kunde få ett billigare istället för dom var också bra, man ba "neeeeej!!!!" men han hämtade iaf chefen och frågade hur vi skulle göra och då kollade chefen på ett för 799 och han ba "men det här då?" till den andra killen och han ba "nej men det kostar 799 och dom köpte det förra för 599" han ba "jaha okej men ge dom det ändå", så nu har jag ett minneskort för 799 och det ska vara asbra! Ska testa det nu :D
Elgigantens chef = my boy! xD


Nu är jag glad!

 


Dag 5- Nånting jag vill ha mer än nåt annat just nu

Jag vill verkligen ha en earcuff just nu, så himla snyggt! Jag vill ha massor av saker som tex filter, massa örhängen, halsband och lite kläder men en earcuff har jag verkligen behov av för det är ju såå snyggt!
Ja sen vet jag inget mer men så är det med mig, först så kommer jag inte på nånting som jag vill ha men sen nån dag så vill jag ha värsta önskelistan så jaa..
Aja men earcuffs gillas!

Ear cuff - Speechless chain!

Ps. Jag känner också ganska stort behov av några tårtbitar..


Svar till Issa :)

isabelle om Gothia Cup 2011:

Nej du ska med till Gothia! ;)

Jaa det vill jag med! Får ställa in Spanien :P


Issa på Aros 2010! Vill tillbaks..


Curling, Eric = fail?!

Hej!

Sorry att jag inte bloggat idag men jag sov hos pappa igår och min dator är ju här hos mamma så ja ni fattar men igår så spelade jag ju curling och shit vad kul det var! Det var svårt från början och jag ville helst gå av planen för jag trodde jag skulle ramla och typ bryta hela kroppen så att en ambulans fick komma och hämta mig men jag klarade mig, skönt! Det var iaf kul, jag spelade med Tove och Emilia och vi vann med 3-0, bäst asså! :D
Sen efter vi kört ganska länge så käkade vi pizza och det var också kul och gott. :)

Lite senare så skjutsade Elins farbror mig till Rebecka där Sofia och hennes familj också var och det var jättekul fast vi kom inte på nåt att göra så vi gick till tv:n och kollade på Saades bidrag, fett bra ju (okej nu var det bra bara för att det är just han för att han är snygg, söt, rolig och gullig men låten var liite bra den med) fast det tyckte inte Sofia och Becka haha!
Han lovade ju förra året att han skulle göra nånting som ingen annan hade gjort det här året med och det gjorde han ju, det där glasrummet gick sönder, han såg ut att bli rädd irl när glaset gick sönder! Aja sen så visade Rebecka nån som hon tyckte var snygg och ja det var han väl på några bilder men några var också helt himla muppiga! Vi sökte också på fail på google, riktiga nolifers haha, nä då!

Aja idag så har jag bara vart hemma, K-rauta, en lekpark och på Vedungnen och käkat fläskfilé med pasta och nån gräddsås, det satt fint i magen, nästan lite för fint för det känns som att jag kommer spy..
Snart ska jag, mamma och Micke åka till Elgiganten för att fixa det himla minneskortet! Lackade ju sönder på det typ i fredags så det gick sönder, aja hej då och tack för alla kommentarer, blir jätteglad av dom!  :D


Juste! Nu kom jag på vem min trumlärare är lik! Eric <3<<3 <3<3 Ååh jag längtar tills nästa lektion hehe :blush:


Never say never!

Hej då hörni! Nu åker jag på Curling med fotbollslaget, fett kul! Jag vet inte om jag kommer skriva mer idag för efter curlingen ska jag till Rebecka och träffa Sofia och Becka, men ha det så bra! Hej då! // sOphia






Aa hej då!

Dr.Martens!

Shit vad jag är sugen på ett par dr. Materns! Assnyggt, jag frågade till och med en tjej igår inne på Cheap Monday vart hon hade köpt sina skor för hon hade exakt såna som jag ville ha, hon hade tydligen köpt dom i Gamla stan på Nybrogatan, måste kolla nu på internet hur mycket ett par såna kostar, säkert asmycket men jag får hoppas på typ 300 hehe :blush:

Dom här är från Din Sko och dom är ju såå snygga! Ska nog köpa dom snart, snyggt att ha till våren!


Bling bling = Caching ching!

Hej!
Jag tänkte bara visa er dom här asballa varuvagnarna! Dom är gjorda av guld och går tydligen att hitta på någon marknad som kallas "Okko", den finns i Istanbul, coolt men jag skulle bara gå runt och känna mig nervös om jag kom med en sån, skulle typ råka trycka ut en hel fil på den..

The Golden Cart

The Golden Cart





There is a hell, believe me, I've seen it. There is a heaven, but let's keep it a secret.

Hej!

Hon den där hamsterkvinnan var här för ett tag sen och hämtade buren och tillbehöret, hon blev jätteglad så det känns skönt att ha dt gjort, jag märkte lixom i sista sekunden att den var dammig så jag behövde skölja av den lite snabbt innan hon kom hehe :)

Men åh vad jag stör mig på att minneskortet är trasigt! Det gick sönder igår så vi kanske ska åka till Elgiganten så får dom där fixa det men vi kanske inte hinner.. aja hoppas det för jag kan inte fota just nu med den kameran så jag tog min gamla digitala men den är också bra så ja :thumbup:
Aja nu blev jag hungrig så jag ska nog fixa lite lunch.. är ensam hemma med Sally nu, hej då!

Såhär ser jag ut just nu:






Haha jag langar värsta bitchblicken! Men såhär går några 5:or runt i vår skola (det är ett högstadie men deras skola är för liten så dom går i vår) och langar värsta blicken åt en, skulle vilja göra värsta feta pussmunnen mot dom då!


Och Sally vill såklart leka men det har jag gjort ett tag nu :)

Haha älskar den här minen!


Dag 4- Mina mål/drömmar/önskningar..

Mina mål är väl att få kunna välja bland många bra gymnasium sen när jag gått ut nian och då måste man ju ha toppenbetyg så mina mål är att fixa bra betyg och då måste man ju plugga mycket så jag ska plugga mycket som jag gör nu.

Mina drömmar är väl att kunna resa till Thailand sen med min familj när jag blir stor.. det skulle vara jättehärligt också vill jag också ha ett stort hus hehe :)

Oj, jag har många önskningar men här kommer några: Få pengar så att jag kan köpa allt jag visade förut, resa till London, åka iväg till Barca med laget, kunna gå på Gothia Cup och åka till Spanien (det kanske krockar), ha en rolig blogg, få sånt roligt liv som Kenza har när jag blir ungefär lika gammal som hon, våga hoppa fallskärm när jag blir äldre (nånting jag måste göra innan jag dör!), jag önskar att det där programmet som heter "101 saker man måste göra innan man dör" ska ha premiär snart och mest av allt så önskar jag att ingenting ska hända någon i familjen och att jag ska ha kvar mina kompiar som jag har nu när jag blir vuxen!

Åh jag vill tillbaks till Thailand!






Gothia Cup 2011

(hej nu är jag liite irriterad för jag skrev nyss det här inlägget men det försvann!)

Ååh vad jag vill till Gothia i år, första gången lixom! Det är asstort och häftigt, åh där vill jag spela! Det kan bli sommar nu för det skulle vara helt okej för mig.. men vi ska till Spanien i sommar och vi kommer vara där i två veckor och mamma tror att det krockar med Gothia :( Fast jag vill ju hellre till Spanien med familjen, första gången jag åker utomlands med familjen! När jag var i Thailand och Egypten så var jag där med min superdupersnälla gudfar och hans superdupersnälla fru och deras superdupersnälla barn och det var jättehärligt! Bring me back ...

Aja Gothia om jag inte kommer i år då ska jag fan se till att komma nästa år!





Spanien:




charter_sista_minuten.jpg

Asså Spanien ser ju kanske lite härligare ut, nån som håller med :P?


19:e februari 2011

Gomorron på er!

Shit vad jag är morgonpigg idag, asskönt! Jag vaknade som att jag vart uppe hela dagen vid åtta så idag har jag inte sovit bort hela dan, yes! Jag har ju mycket jag vill göra, vid halv tolv så kommer nån tjej och ska köpa hamsterburen och då blir jag 300 kr rikare (egentligen 350 men 50 ska pappa ha för det kostade att lägga ut på blocket) wohoo! Sen vill jag gå ut och fota och då kan jag ju också ta med Sally.. sen på kvällen så ska jag på curling med laget, har aldrig kört det så det ska bli jättespännande! Sen efter det så ska jag till Rebecka för vi ska typ äta middag hos dom ikväll, najs :)

Men först så måste jag börja med att resa mig upp ur sängen och göra smoothie men jag skriver mer sen, hej då! // sOphia

 

 


Keep calm And carry On!


Nä nu ska jag sova så godnatt! Nu är det helg, yeeeees <3 <3 <3 <3 Godnatt alla ♥

Dag 3 - Min favorit årstid och varför..

Mina favorit årstider är nog våren och vinter, jag gillar dom lika mycket båda två. Vintern är så himla mysig och härlig när det ligger ett tjockt lager snö på marken och då vet man att snart är det Lucia, advent, Julafton, Annandagen osv och nyårsafton! Man har det ju mysigt hela månaden, sen blir man ju också överlycklig när snön kommer eller iaf jag :) Man kan åka pulka, bygga snöskulpturer, snögubbar och snöänglar också kan man ju ha snöbollskrig! Vintern är helt enkelt så himla mysig!

Våren är härlig för att då väntar man ju in sommaren och då kan man börja gå i shorts och ett maglinne och tunna skor, när det är vår så blir man ju också glad för att snön har smältit för då har man fått nog av att åka skidor och allt det där andra, då kan våren komma :)


Vinter vs Vår:



Vilken gillar ni bäst?

There are no life without love ♥

Hej, jag skrev förut att jag ville ha earcuffs och lite andra saker och det står jag fortfarande för, för hur kan man inte?! Kollaaaa och njuuut! <3 <3 <3

Argentum Crocicum
Ear cuff - Handsomely
Kenzas- SPEECHLESS x1
KENZA - Long wings!
Dom här funderar jag på..

Ear cuff - Speechless chain!
Dubbelring - Vive Ama Ride
Det står på latinska och betyder Love Live Ride, det är ett citat men jag funderar bara på den med..

Halsband - Long Cross
When you are in the world...
"How beautiful life is when you are in the world"


Back in Kyrkbyn!

Heej!

Idag har jag vart i stan med Becka, Fia, Kimsy och Karro, det var askul och kallt! Vi gick runt i några affärer och jag letade lite efter earcuffs men dom hade inga men jag ska beställa det från internet med Vendela :)
När vi skulle åka hem så sprang vi till ett tåg och Rebecka och Fia ba "nej men det är det där tåget, det till Ormsta!" men Karro ropade att det var det tåget som gick till Lindholmen men vi sprang ändå till det som gick till Ormsta men Karro hade rätt för det var tåget till Lindholmen som vi skulle med så då kutade vi dit och sen när vi kom så stängdes dörrarna och då knackade vi på fönstret och lixom vinkade till konduktören men han bara vinkade tillbaks! Jag ville typ smocka till han i den stunden för han flinade lixom mot oss när han vinka, åh så himla störande!
Aja vi hade ju matteprov idag och jag hoppas hoppas hoppas att det gick bra! Efter matten så kutade jag hem och seriöst det kändes som att jag skulle somna när jag sprang så sen när jag kom tillbaks till skolan så la jag mig vid Karro och blundade, det var jätteskönt så jag ville inte gå sen när vi behövde gå till tåget för jag ville ju sova klart.. ;)

För en stund sen så käkade jag mat, det var jättegott! Snart ska jag typ sätta mig i soffan med mamma och Micke och äta nån sorbéglass, hoppas dom har köpt mango, favvisen!
Jag är också vääldigt irriterad för jag råkade nyss pajja mitt himla minneskort, jag skulle låsa upp det och då liksom ploppade det ut nånting ur den så imorrn ska vi till Elgiganten igen och kräva ett nytt för den ska gå att låsa upp utan att den går sönder så nu får ni bara några bilder för det gick typ inte att kopiera alla... ååh!


Haha Karro, jag har bara bilder på henne från idag för det var dom enda som gick att kopiera så varsågod, här har ni bilder på Karro och min mat! :D


Snyggt!

 


18:e februari 2011

Gomorron!

Idag försov mamma sig och eftersom att mamma är min väckarklocka så försov jag mig också men jag har ändå hunnit platta håret och fixat mig! Snart ska jag gå och äta frulle om jag nu hinner.. idag är det matteprov! Tagga, tagga, tagga! Aja här kommer lite bilder på mig idag :)

Jag har på mig det ny läppglanset, snyggt?


Russia smiles in town:

Russian town smiles Google Earth



Haha fatta hur många människor som var med på det där! Men det skulle nog bli ganska konstigt om man stod nära smilisen, man skulle ju inte se att det var en!

Nyklippt och fräsch!

Hej hej! Vendela klippte mig för ett tag sen, hon klippte topparna så det är svårt att se skillnad men det ser iaf fräschare ut eller vad man nu ska säga hehe.. :) Och jag är jättenöjd! Hon är jätteduktig på att klippa och imorrn eller på lördag så ska hon komma hit och testa en frisyr på mig, hon visade den på youtube och den är jättehäftig, jag tycker att den ser svår ut att göra men det kanske den inte e men vi får se (haah det rimma!), jag kollade också på Halv åtta och lite på Sveriges värsta bilförare men seriöst det verkar som att dom där skånska programerarna är lite efterblivna, är dom det (seriöst nu)?

Aja snart ska jag lägga mig och läsa för jag är trött, ååh imorgon är det matteprov!
Det skulle vara mer än ok om lärarn ställde in haha men det kan jag ju bara fortsätta drömma om.. nej men jag har faktiskt pluggat och jag tror att det kommer gå bra, hoppas det!

Vår mattegrupp är tydligen en satsargrupp så då måste man ju satsa lite på proven :P
Okej nu har ni nog tröttnat på mig så snart så får ni ett nytt inlägg som inte handlar om mig, ska bara dra på mig pyjamasen först, hej då så länge! // sOphia

Asså det är svårt att se skillnad på bild hehe, det är inte ens före och efter bilder men om nån bryr sig så kan ni ju bläddra ner lite och undersöka!


Life is cold..








Den här blev inte så jättebra jag vet..



Visar mer sen för nu ska jag duscha och sen ska Vendela toppa håret på mig :D

Give me, give me plezz!

Ååh give me!!!! Jag vill ha sommar nu nu nu nu nuu!

T-shirten är i färg så jag vet inte varför den blev svartvit men men, samma sak med linnet "wanted", vad tycks?


3:dje Svar på kommentar haha :P

vendela om Svar på kommentar :):

Okej men kanske ikväll så skulle jag kunna klippa topparna? Och kanske öva på uppsättningar imorgon eller helgen? :)

Ja det skulle funka jättebra! :D


weheartit.com


Svar på kommentar :)

Hej orkar inte visa kommentaren just nu för jag har kopierat en annan grej men Vendela du vet vad det handlar om :)

Jag kan nog vilken dag som helst.. på måndag åker jag till pappa så antingen vilken dag som helst den här veckan eller näst nästa vecka, det får du bestämma! :)


Svar på kommentar :)

Anonym om Dag 2- En person jag vill träffa just nu..:
Hej sophia!
Jag håller på att öva olika uppsättningar och undrar om jag skulle kunna öva på dig någon dag? Det skulle vara jätteroligt:D // Vendela

Svar: Ja det är klart du kan, jag tycker också att det skulle vara jättekul! Igår så pratade vi om att jag måste toppa håret snart och jag undrar om du skulle vilja göra det?
Det skulle vara jättesnällt (om du kan dåra) :)

Dag 2- En person jag vill träffa just nu..

 

Hej! En person jag skulle vilja träffa just nu är Kenza! Hon verkar ha sånt himla roligt liv och hon har en grym blogg och assnygga kläder och vaknar upp som att hon ska ut på stan och visa upp sig och hon gör så himla roliga saker, jag vill också ha så kul som hon när jag blir stor, hon verkar också så himla rolig och snäll!
Kenza come to me and say hellu! Aa det är en person jag vill träffa just nu..

I know my luck too well and i'll probably never see you again!

Hej!

Uuuuusch vad arg jag är på Patrik, Benjamin och Johnny!!!! Fuuck vad jag hatar dom!!! Dom kan ju inte bara komma in sådär till tjejernas omklädningsrum och kolla in alla, himla pervos!! Och jag fattar inte hur dom som stod där i bastun med dom, asså dom är ju också helt sjuka i huvudet! Fattar dom inte att det finns fler tjejer där inne?! Aja jag hatar dom alla och dom hatar säkert mig med men det bryr jag mig inte om, jag vill inte att nån som är sådär sjuk i huvudet ska gilla mig så det är bara bra om dom hatar mig.
Idag hade vi SO förhör och jag kände mig rätt så säker på det faktiskt för jag hade övat (inte för att jag inte brukar göra det) men jag hade ju övat i fel bok! Ååh så himla typiskt! Jag hade suttit och läst på om steroider och tobak och sånt och vad som hände när man tar det men vi hade förhör om Egypten haha så himla fail! ;)
Aja Elin sa typ svaren till mig hehe, tack Elin! Sen på idrotten så hände ju det dära plus att Elin skadade sig, tycker så himla synd om henne.. hoppas det blir bättre snart Elin!

Och nu sitter jag här och är trött men jag måste öva lite till provet imorrn... aja nu ska jag käka mellanmål, ha det bäst så länge! // sOphia


Jag just nu, vilket fejk leende!

 


Täbban med Vicci, Karro och trumläraren! xD

Heej!

Har nyss käkat våfflor med grädde och hallnsylt, fast det var inte så gott men aja, idag i skolan så blev jag hur röd som helst i fejan så då la jag ansiktet i bänken och armarna för så ingen kunde se det haha men alla vet ju hur röd jag kan bli men seriöst det kändes som att jag skulle sprängas! Ååååh jag vet inte varför jag blir så röd för jag skäms ju inte för att jag skrev "Cho alla Sams söta elever, Läget? Bra tack! Hälsningar // Moi" (duktig jag e som kan allt utan till) jag skäms ingenting för det men sen när jag får uppmärksamhet ev hela klassen och killarna börjar applådera så blir det ju en annan sak, Eiden och bokis frågade till och med om jag grät haha :P Guud vad jag hatar mig själv i dom stunderna! Aja liite kul var det..
Efter skolan så åkte jag, Karro och Vicci till Täbban och vi slapp använda våra remsor både dit och tillbaks :)


Vi gick runt i många affärer och letade efter lite saker som tex långa korsörhängen (även fast jag inte är kristen men det är snyggt!) Men vi hittade inte långa utan detaljer på så det får bli nångång i framtiden typ.. sen så stack vi till Tibbleskolan för att jag skulle gå på min första trumlektion idag! Skolan är asstor märkte vi så det var tur att dom hänka på (tack hörni!) och hjälpte mig att hitta, man känner sig jättestor när man är där inne med alla andra stora cheyer och killar!

Sen hittade vi rummet men då var vi 10 min tidiga så vi gick in på deras toaletter och tog egobilder :thumbup: Sen ställde vi oss utanför rummet och började flumma och sen så öppnade en ung kille med svart mössa på sig dörren, jag ba yes det är ingen gammal gubbe! Sen fick jag visa vad jag kunde spela och han tyckte jag var jätteduktig så då blev jag väldigt glad och sen kom den riktiga läraren för den andra killen var bara vikarie på onsdagar men på torsdagar så har han lektioner och jag ska kanske börja på torsdagar sen men jag fick spela med vikarien hela lektionen och det var jättekul! :D

Sen gick jag tillbaks till Täbban och mötte dom också gick vi runt lite och hon som gjorde smoothie åt oss segade asmycket! När jag kom hem så hade jag fått med mig en putsduk och rengöringsspray till kameran och ett läppglans från H&M, 20 kr! Det var rea på kamera grejerna, bra va?


Karro gör fjortistecknet och det är inget som jag tycker är dumt att säga fjortistecknet till som jag har skrivit om..


Vicci, den här bilden blev så himla fin på dig! Kopiera den och använd den som profilbild på fb vetja :)


Jag kan inte ta bra bilder på mig när jag är med kompisar!






Haha jag tänkte ta en bild där jag såg sur ut men då kom Karro in i bakgrunden haha xD


Jättefin Vicci!


Karro, du måste vara med på bild utan händerna för!


Ni får en bild på mig här hemma istället, nu måste jag duscha och plugga!

 


16 februari 2011

Gomorron!

Vet ni vad? Det har inte kommenterat fem st i det förra inlägget som jag bad er så nu är det sista gången jag skriver det här: Om inte 5 olika personer kommenterar det här inlägget så.. eller jag tänker inte blogga igen förrän fem olika personer har kommenterat det här, punkt slut!

Men iaf idag efter skolan så sticker jag, Vicci och Karro till Täbban så först ska vi gå runt där ett tag och sen sticker jag till Tibble för att jag ska gå på min första trumlektion idag :thumbup: Det ska bli jättekul om jag nu hittar rum nr 2... aja hoppas det annars får jag typ messa lärarn. Undrar om han är ung eller gammal, jag tror han är ung eller när jag tänker på en trumlärare så dyker det upp en ganska ung kille i huvudet.
Aja vi får se, nä nu ska jag kolla på Nanny och fortsättta käka frukosten, see ya lata!


My dream is apparently only one wish right now..

Hej igen!

Jag skrev ju att jag inte skulle blogga förrän jag fått 5 kommentarer id förra inlägget och jag fick 6 av Karro så jättetack för det Karro! :)
Men ni andra, snälla kommentera! Jag vill ju inte blogga om jag bara har 1 läsare lixom, ifs så är det ju statistiken som man ser läsarna på och den är väl sådär men det är ju kommentarerna som man blir glad av och får lusten att blogga så kom igen! Jag vill inte blogga mer om jag inte får 5 kommentarer av varsin person så snälla (men Karro jag blev ändå glad :D)!
Aja såg nyss på Halv åtta och det var bra.. dom har gayvecka. Det är en tjej som är ganska konstig tycker jag dåda och jag lovar, det är absolut inte för att hon är gay! Aja imorrn ska jag blogga roligare om jag får minst 5 kommentarer av 5 olika personer :)


Jag drömmer om att få lite bättre statistik och fler kommentarer just nu, skulle bli skitglad och ta min blogg mer seriöst!

 


Gris, ko vallentunta bor!

Hej! Har sett lite på film och nu är jag hungrig men vi ska snart äta så det är lungt.. jag känner att min blogg är astråkig men det beror också på er! Ingen kommenterar ju längre eller jo det är några och det är jag jätteglad för men snälla kommentera det här inlägget eller det under och säg vad ni tycker, snälla det är mycket roligare att blogga då!


Åååh såg inte att jag gjorde värsta bitchblicken men aja det får ni nu, kommentera det här inlägget är ni gulliga så ser jag om nån läser min blogg längre!

Update: Men hallå?! Kommentera då! Bloggar inte förrän jag fått 5 kommentarer!

Dag 1- En bild på dig själv + 10 fakta om dig

                
1. Jag har en räls på tänderna där uppe, ska snart få där nere.

2. Jag hatar att vara instängd nånstans som tex i en hiss, jag åker inte hiss, jag tar trapporna istället även om det är typ 13 våningar. Aldrig att jag åker hiss, tänk om den fastnar! Jag åker inte långa vattenrutschkanor som är som tunnlar, tänk om jag fastnar... jag hatar att behöva ta bilder på tänderna för då stänger tandläkaren dörren till rummet och går ut. Tänk om maskinen börjar krångla och jag typ dör?!
Jag har helt enkelt fobi för att vara instängd.

3. Jag älskar bakelser! Kan äta hur många som helst utan att säga att jag är mätt, skulle kunna äta upp 10 stora tårtor helt själv! Jag gillar också dom flesta bakelserna tyvärr..

4. Jag var jättekär i en kille som hette William från förskolan tills jag började 5:an för då hade han slutat..

5. Ni får se lite bilder på mig ganska ofta här i bloggen och ni ska veta att när jag tar en bild på mig själv så kan det bli 700 till, seriöst! När jag tog bilden ovanför så var inte den där den enda jag tog utan det blev 600 bilder på mig vid det tillfället, ni kanske fattar nu...

6. Jag och Rebecka bråkade jätteofta när vi var små fast vi var ändå kompisar såklart :)

7. Jag ska snart flytta med pappa och dom och vi ska flytta ihop med en annan familj som pappa är ihop med, eller asså han är ihop med mamman i den familjen, Jenni heter hon :)

8. Jag har alltid på mig minst 6 armband för det känns lixom bra på nåt sätt, men jag har inte alltid haft på mig massa armband utan från förskolan till 5:an så hade jag minst 7 toffsar på mig istället för jag var inte smart nog att komma på att man kan ha armband istället så nu har jag både och haha :)
Det känns konstigt utan armbanden eftersom jag har alltid haft nåt på den högra armen från förskolan.

9. Jag är lite både spara och slösa... jag sparar om det är nåt jag verkligen vill ha och det är jag faktiskt bra på men om jag ser nåt väldigt snyggt plagg som jag vill ha ja då kan det gå lite dåligt med det där sparandet för då drar jag lite pengar från sparpengarna och det är inte kul!

10. Jag är bacillrädd men om det är nån på fotbollen som vill smaka vatten av mig så låter jag dom såklart göra det för så rädd är jag inte men när det gäller skedar och bestick så är jag väldigt kinkig och särsklit klubbor och glass! Skulle aldrig vilja slicka på nåns klubba eller glass, jag är löjlig jag vet men baciller är inte min grej...

Hoppas ni tyckte det här var åtminstone lite roligt! :D

When I left i didnt know this was gonna happen...

Hej jag heter Sophia Hagelroth och jag har skämt ut mig rejält för ett tag sen!

Som sagt så har jag skämt ut mig för ett tag sen i skolan, kom nyss hem och ååååååååh vad pinsamt!!!
Först så satt jag utanför Sofias gitarr och väntade på henne och sen lite senare så kom en kille från min förra klass och ställde sig bredvid mig där jag satt för han skulle ha gitarr efter Sofia så då fick vi värsta konstiga konversationen så det var inte så kul men det var ingenting jämfört med det som hände sen!

När jag och Sofia gick in på atiden hos mattelärarn så var det några nior där som satt och skojja när lärarn var borta och sen när en kille och en tjej började kasta mackor på varandra så började jag garva lite och sen så gick killen fram och började rita nåt på tavlan och då ritade han en naken kropp xD Då sa tjejen "asså Lukas det finns småbarn här!" och kollade på mig och Fia men vi satt och storlog och kollade på bilden och då sa hon det igen flera gånger och sen kunde jag verkligen inte hålla mig för skratt när typ halva rummet glodde på oss så då började jag skratta jättehögt och la huvudet i bänken och började grina av skratt och DÅ kollade verkligen alla! Alla, alla ALLA!! När jag satt där och grina så sen gick vi iväg och då sa jag såhär med konstig röst när han hade ritat färdigt bilden "nej nu går vi till Kerstin!" och då sa den där tjejen "småbarnen går och skvallrar!" så då började vi också skratta mycket men sen så hittade vi inte Kerstin så då gick vi tillbaks och då började alla kolla på oss igen och sen gick vi.

När vi stod vid tåget så var bommarna nere och då var det lite folk där och allt var helt knäpptyst tills jag bröt tystnaden genom att börja låta sådär konstigt då man villskratta men håller igen och då började Sofia också skratta bland all tystnad och sen gick vi hem! :D
Det var askul men jääääääättepinsamt för det är flera detaljer som jag inte gått in på haha xD Seriöst jag kommer aldrig mer gå till skolan, nu är vi värstingungarna Sofia...

MEN vi har garvat asmycket nu så nu är jag trött haha... fail!

Snart får ni lite bilder!

Update: Här har ni dom (warning!! tagna med mobilen! warning!! dom är bara på mig för Sofia ville inte bli fotad)

 


Jag märkte nyss att det där är ju värsta bitchblicken! Oh juste! Jag hade på mig (och har) örhängen idag, ovanligt!


Haha den här satt jag och garva till :D


Men gud..


Jag kommer nog aldrig göra fingret åt nån för när jag gör det så.. det ser... eller min hand ser helt enkelt asful och konstig ut när jag gör fingret! Svårt att hitta ord eller vad?!


Kommentera vad som helst och jag börjar garva sönder!

Godnatt allihopa, idag har jag gjort astråkiga inlägg men imorgon så har jag skärpt mig, ska åka iväg och köpa mig ett skärp så blir allt bra, hahah guuud vad jag är tråkigt men ändå så står jag och garvar som ett himla fån här haha nej GUUUD!!!! ;P

Aja här får ni iaf ett lite roligt inlägg, längtar tills imorrn efter skolan och efter atiden för då ska jag nog fota, längtar! Synd bara att det är mer än 24 timmar kvar.. aja hej då! // sOphia

 Array
Haha guu va' söta! Pax för apan xD

Seriöst, kommentera nåt och jag kommer börja garva ihjäl, det känns som att jag ätit sån där knarksvamp typ..


Mellan pausen..

Hej!

Har lite bråttom till tv:n nu för det är ju Annorlunda familj men ville bara säga att det där med kameran löste sig, det var bara ett himla lås som man kunde dra på, på minneskortet! Aja det visste inte jag.. men skriver mer sen när det är slut! // sOphia


Jag just nu, åh nu har det börjat!


When you want to do it, you can't do it..

Sorry men jag kan inte ladda upp bilder här just nu så jag har ingen lust att blogga då men jag bloggar mer sen men först ska vi till Elgiganten som sagt! Aja I blog u later // sOphia

Tumblr_lgi0c8kj3j1qfl9voo1_400_large

Alla ♥:ans dag 2011..

Heej!

Kom nyss hem från skolan som var rätt chill idag, vi fick 3 gelehjärtan var av vår lärare och sen så hade Sven vunnit en påse med typ 200 godishjärtan i så alla som ville fick typ ta av han så det gjorde jag såklart haha!
Man ska passa på när det är gratis :) ch nu har jag bestämt mig, jag ska ta bort dom här himla smilisarna så det här kanske är sista inlägget med dom.

Om ett tag kommer mamma och hämtar mig och då åker vi direkt till Elgiganten för att fråga vad som hänt med mitt himla minneskort som tydligen är låst?! Jag kan inte fota... och inte ta bort bilderna på datorn från minneskortet!

Aja det får dom fixa där.. lite senare så ska det typ komma nån som ska köpa hamsterburen som jag inte vill ha längre för min hamster är ju uppe i himlen pga av att jag glömde mata den på en vecka, sorgligt, hemskt och korkat av mig! Hur kan man glömma mata sin egen hamster lixom? Ifs så var jag hos mamma den veckan men ändå jag brukade gå till pappa några dar i veckan och mata den men nej inte den veckan...
Kommer ihåg när jag hittade henne död, först så trodde jag att hon hade smitit för jag hittade inte henne i buren men sen så började jag gräva bland hennes vadd och där låg hon död... :( Det var ashemskt!

Aja nu ska jag inte dela med mig av mina minnen hehe.. det var ändå ett tag sen så ja.
Nej nu ska jag packa men här får ni en cambild och en annan fin bild:

I_want_you_to_want_me_by_infinite_playlist95_large


Glöm dina problem, imorgon kommer nya...

Hej på er! Har spelat Frejcupen för ett tag sen och det var jättekul även fast vi kom trea i gruppen som inte var så bra enligt alla utom mig för jag vet inte alls vad det blir för plats för om vi kom på tredje plats så är det ju bra men nu kom vi trea i gruppen och det var tydligen en helt annan sak sa Isaa så ja... hon fick hålla på och lära mig men jag fattade ändå inte ;)
Sen åkte jag och pappa och köpte thaimat, sen kollade vi Solsidan och åt maten med dom andra, det var najs och sen hoppade jag i duschen och nu sitter jag här :)

Imorrn är det Alla hjärtans dag! Vi ska typ ha "mysmåndag" med klassen hehe.. vi ska se på film och äta chips och sånt haha fettomåndag med klassen kallar jag det istället! Hoppas att jag och mamma kan åka till Elgiganten och fråga varför mitt minneskort på kameran har låst sig, man kan inte fota, himla störande!

Aja nu ska jag sova tror jag, ja det ska jag för imorgon är det en ny dag med nya problem såå jag måste tagga, godnatt! ♥

 


Gitarrbåten:

Haha vilken rolig!






13:e Februari 2011

Hej!

Kom hem från Jenni och dom för en stund sen, jag har städat lite och sånt.. inte så kul men senare vid tjugo i fem så kommer det bl jättekul för då är det Frejcupen för laget! :D Måste tagga, tagga, tagga! Vi ska vinna !
Men det är ju ett tag kvar tills dit så får se ad jag gör innan, kanske ska gå på en promenad med Jenni och Ivan.. hoppas det för då kan jag fota :thumbup:
Fast jag tror jag vill fota nagellack idag faktiskt... aja jag skriver mer sen men här är shortsen och skärpet som jag köpte igår, är riktigt nöjd!


Ja där är dom! Vad tycks? :)


Ser jag dig som en fjortis?

Hej! Käkade nyss tacos och det satt finfint i magen :) Aja men det var inte det jag ville skriva om utan vad som är en fjortis för dig?

När jag ser nån som är väldigt sminkad, alltså klumpar på fransarna av mascaran, brunkräm, blondin för det är ju dom flesta, skulle inte vilja det för jag är ju blondin men men.., värsta randen i fejan, idomin (även fast jag har det själv haha xD), ja men typ det... då skulle jag se den personen som en fjortis men egentligen så är ju det helt fel att tycka när man bara ser personens utseende för en fjortis är ju en sån som försöker spela ball och beter sig på ett himla sätt (asså typ dålig attityd) och som inte kan stå för vad dom tycker och försöker få uppmärksamhet och kör med himla mycket smink... så ser iaf jag en fjortis.. jag menar lixom att om jag skulle börja sminka mig nu med brunkräm, mascara, idomin och juste sån här typ vit ögonskugga vid ena kanten av ögat så skulle säkert dom som inte känner mig så bra kanske tro att jag försökte vara ball och få uppmärksamhet.  

Men mina kompisar vet ju vem jag är och om jag fortfarande betedde mig på samma sätt som förr så skulle dom ju inte märka någon skillnad förutom på utseendet med all smet i fejan och det får man ju tycka vad man vill om men om några av mina kompisar (som jag vet att dom inte skulle nu) skulle säga att jag blivit värsta fjortisen då skulle jag bli väldigt nyfiken på vad dom tycker att en fjortis är och om dom förklarar en fjortis som en bra person med massa smet i fejan då skulle jag vara glad att dom tyckte det men inte om dom tyckte att en fjortis är en sån som jag beskrev det.

Haha det här blev värsta hemska texten och typ ett hot mot mina kompisar men det är absolut inte så jag menar det utan heela poängen med det här inlägget är att jag tycker att man ska kunna ha på sig vad som helst utan att tycka att det är en fjortis tröjja fast det är klart, om det bara är fjortisar som har en sån tröjja så har den ju blivit fjortisstämplad men då kan du göra så att den inte blir det längre genom att köpa den! Jag har varit jättekinkig med det där, tex att jag gillar en tröjja men jag vet inte riktigt om jag "vågar" köpa den för att folk ska tycka att jag är värsta fjortisen men från och med idag så bestämde jag mig för att köpa det jag tycker är snyggt även om det är fjortisstämplat!

Slutsats: Om du tycker det är snyggt med massor av brunkräm i fejan, smeta in det då!
Om du tycker det är snyggt med idomin som jag, lägg på det då!
Om du tycker att det är snyggt med brun utan sol som jag, ha på dig det då! (men var noga med att lägga det jämnt för man ser verkligen när det ligger fel).
Om du tycker det är snyggt med lime gröna byxor och en rosa tröjja ha på dig det då men då får man kanske räkna med att man kanske blir sedd som att man vore lite udda men om du gillar dom kläderna och dom andra tycker att du är lite udda så är väl det ett bra udda för dig?

Alla kan inte gilla allt men OCH?!


Alla är udda som ni ser här!
(gammal bild men fortfarande samma person)


Nu, tacos!

Hej! Ska gå ner och äta tacos nu för alla ropar men missa inte bilderna under det här inlägget, aa hej då!

Fyndat, nästa: Amputera!

Heej!

Shit vad jag fryser och är blöt! Jag och Rebecka kom hem från täbban vid typ 15.10 och sen dess har jag varit ute och lekt med Ivan i snön och mina tår måste tyvärr amputeras bort... sorgligt. Fingrarna sköljde jag nyss i kokhett vatten och det var så skönt!
I Täbban så gick vi runt i typ alla affärer och kollade och jag testade typ allt jag såg så jag prova' väldigt mycket... men Rebecka var snäll och stod ut, tack :) Jag köpte ett par shorts som föreställer amerikanska flaggan och ett flätskärp, jag är jättenöjd med det!

Sen gick vi och kollade på böcker och jag stod där inne jättelänge och skulle typ läsa på allas baksidor och sen när jag stod och valde mellan två som jag kanske skulle köpa så kom jag sen efter typ 20 minuter på att det är bättre om jag lånar den boken på bibblan, då blir den ju gratis :bigeyes:
Sen så gömde vi oss för en haha, vi eller jag ville inte träffa henne just då så haha det vart lite krångligt :P

Aja sen åkte vi hem åt varsitt håll (gud vad det låter kungligt xD) för Rebecka hade sin mormor hemma hos sig och nu ligger jag här i sängen med två täcken över mig och bloggar, ska inte sova än men jag ska försöka kolla på Glee om det nu går... aja snart får ni bilder, ciao så länge! // sOphia

Update: Här kommer bilderna från imorse till klockan 17.00!




Haha, driiv!








Jag vet att det är typ bara massa fjortis bilder (hehe) men jag gillar det så det så!


Men det finns en annan sida av mig också!


Hej jag heter Sophia och jag älskar att ta egobilder och fjanta mig och ta såna här bilder!


suddig, men vi var på bussen iaf.




En frusen chey..



 



Nu kan jag typ inte ladda upp fler bilder, visar vad jag köpt snart!


Stressad, täbban!

Hej alla!

Snart ska jag till täbban med Becka, det ska bli najs för jag har inte vart där på jättelänge känns det som, igår skrev jag ett inlägg men det kom aldrig upp så ja förlåt, glömde trycka på publicera. Aja men nu måste jag springa till bussen så hej då! Skriver mer och visar bilder sen, hej då! // sOphia


Haha helt himöla, oj hej då!

Born this way!


Tja!

Sitter och gottar mig med en kokosboll som vi bakade igår smatidigt som jag kollar på How i met your mother på tvn, snart ska jag gå upp till Jenny för vi ska käka och sova där nu i helgen, vi är här hemma på vardagarna och på fredagen och lördagen så är vi hos Jenny och dom :)

Aja var nyss inne på Kenzas och då såg jag att Lady Gaga har gjort en ny låt, vad tycker ni om den?

Jag tycker den är asdålig just nu men det tyckte jag om Telephone också första gången jag hörde den, jag ba shit vad är det här?!

HÄR hittar ni låten!


När man väl tar den första vill man bara ta en till och en till och en till...
















A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself.

Det var jättelängesen vi fyra gjorde nåt tillsammans, det måste vi göra snart! Det är så himla kul att vara med er 3 samtidigt, det händer alltid nåt kul som tex när vi pausade filmen i somras för peddo grejen, askul ju! Det är bara vi som fattar vår himla humor! :D
Ni är bäst!





Som sagt ni är bäst och alla fyra måste snart göra nåt! Det är ju inte svårt, vi ser ju varandra varje dag, då är det ju bara att vi gör nåt sen efter skolan! <33333333


Sverige = kontrakt med Nordpolen?

Heej! Kom nyss hem från underbara skolan och jag, Vicci och Sofia gick i det underbara varma vädret hem till våra egna underbara hus haha xD Det skulle jag kunna säga om det vore December haha men nu är det februari! Vad är det som händer med vårt land? Ska det här bli Nordpolen? Har Sverige skrivit på nåt kontrakt med dom eller vadå?! Nä så får det inte bli!

Idag var skolan ganska chill men sen på rasten så skulle typ Karro och Fia göra nåt i datasalen och då följde jag och Rebecka med men dom ville inte säga vad det var dom skulle göra, ååh vad jag blev irriterad och nyfiken men vi kommer tydligen att fatta det snart så jag får se till att vara smart nästa vecka hehe :)

Snart ska jag ut och fota för det kanske blir sista gången det är såhär mycket snö nu år 2011 så man får se till att passa på :thumbup:
Aja här har ni bilder:


Såhär ser det ut nu så jag ska UT! Och ni får bara en bild just nu..

11:e februari 2011

Hej!

Idag har jag sovmorgon så jag har nyss duschat och fixat mig lite och så... asså jag fattar inte att det kan snöa så himla mycket nu i januari lixom! Jag trodde att det skulle bli vår snart men nej tydligen inte, ååh det är asmycket snö ute, faan! Aja man får tänka positivt om det går dåra :)

Efter skolan ska jag dra till ICA för jag ska köpa två saker till imorrn för imorrn ska jag överraska alla med frukost och det är inte bara vanlig tråkig frukost utan det är värsta lyxbrödet! Men ni får se imorrn vad det var jag köpte för om pappa på nåt sätt hittar bloggen så vet ju han vad han ska få imorrn och det är ju inte meningen, aja nu ska jag typ anmäla mig till en fototävlning om det nu fortfarande går... hoppas det!

Jag vill ha våår!


Har du ett liv? :)

Hej!

Sorry att jag inte bloggar sönder er men jag har ju ett liv att sköta också haha :) Igår var jag med Karro och Becka och idag har jag vart med Ida och Becka, vi hade det bäst! Igår så hängde dom med till förra skolan när jag skulle på piano och sen gick vi hem och pratade om vad vi skulle göra i typ två timmar och sen ba "Jag måste gå nu, hej då" haha så det var lite eehm.. konstigt eller vad man nu ska säga men vi hade ju kul under dom där två timmarna :thumbup:

Idag så gick jag, Ida och Becka hem till mig och gjorde mellanmål och sen såå.. gjorde vi kokosbollar under tiden som vi såg på Top Model och sen gick vi upp till mitt rum och fotade, kollade lite Glee, flummade (ofc), och pratade om allt från topp till tå :D Det var jättekul! Man behöver inte alltid göra nåt för man kan ju ha jättekul ändå... vad har ni gjort idag? :)
Snart ska jag äta och typ kolla lite Glee om jag nu orkar, aa hej då!


Gullungarna Becka och Karro <333 (fjortishjärtan I know men orka bry sig!!)


Ida Tillas var namnet haha xD


Så himla fin på Ida! Hon har tagit jättemånga såna här fina bilder på sig, Ida du borde verkligen ha nån som profil på fb! <33


Så fiin!


Rebecka <33


Haha jag, lite ful sådära, jag blev ful på alla bilder idag, seriöst!


Ida blev fin på alla bilder och Rebecka men hon ville inte bli fotad även fast hon blir skitfin på alla bilder!


Oj, jag trodde jag såg ledsen ut på den här bilden men nej jag ler ju fult haha, aja vi säger att jag är ledsen och så avis blev jag på Rebecka och Ida...

Jahapp nu gick det tydligen inte att ladda upp mer bilder men jag visar mer sen, hej då så länge! // sOphia

 

 


Dagar i bilder...


Ååh bring me back! Vi gjorde dom hära *stolt* !


Haha konstig bild på mig men Becka fick in asbra fokus!


Becka med en orb i fejan, och hennes nya kamera som hon ska få snart, den är asball Becka!


Den där bilden på Becka blev jättefin!


På vårt gamla dagis :)


Oj.. visste inte att den var suddig. Aja failad bild av mig :)


Jag en dag senare..


Den tog jag samma kväll..


Den här och resten av bilderna nu är tagna idag!


Bilden är inte redigerad, jag ställde in lite i kameran :)


Samma sak på den här bilden..


Hah, seriös eller vad?

Imorrn så får ni fler bilder från idag för jag var ju ute och fotade, gonatt!

Tog bort t¨vå bilder på Fia för hon ville det.. Förlåt för att det tog så lång tid Sofia...

 


BKFS, aaaasäcklig video ni måste kolla!

Heeej!

Nu funkar äntligen mitt internet, det har inte funkat på heela långa veckan som har varit hehe fast det funkade inte hos mamma heller faktiskt såå ja! Okej igår så var det en helt vanlig dag tror jag.. jaa det var det fast Sofia och Rebecka lyckades dela ett fönster på två på musiken haha :D Jag höll på att pinka på mig pga att jag skrattade asmycket tills jag och Emelie satt vikta på våra stolar!

Becka och Fia hoppade ut ur fönstret för att spela gitarr utomhus så dom stod där och spelade typ folkmusik och det är ganska normalt för att vara Karro, Becka, Fia och mig men sen när dom hoppadein genom fönstret så typ råkade dom slå till det så det blev lixom två delar, då kunde man justera draperiet i fönstret men det gjorde vi inte utan Becka och Fia stod och typ sa "Shit, shit, shit, shit!" hela tiden medans jag och Emelie garva ihjäl oss och Karro och Vicki gjorde typ också det och sen kom Anders och då sa Becka och Fia att det bara hände nåt och då sa han "Mm men det konstigaste av allt är ju att när jag lämnade det här rummet så var fönstret stängt!" Hahahaha då kunde inte jag hålla mig längre så jag började typ pinka på mig haha xD Det var aaskul!!

På lunchrasten asså innan det där hade hänt så visade jag "mitt gäng" haha nä jag bara skojja men jag visade Karro, Becka och Fia en video men jag måste kalla oss för nånting för jag skriver typ alltid om oss fyra och är alltid med dom tre såå ... mitt nya smeknamn får bli BKF, det står för Becka, Karro, Fia, alltså "Bajs, Kiss, Fis och om man ska lägga till mig såå blir det väl "Bajs, Kiss, Fis, Sås... nä den var dålig men det får bli så! BKFS!

Iaf, videon är så himla äcklig så jag vågar inte ens se hela men uuuuuuuschhhhhh vad äcklig! Jag lider med Eddie Gustavsson!! Ifs så händ det här för typ 2 år sen och nu är det bra med han men ändå!!
Aja och idag så lackade jag sönder på vår lärare för hon gör ju prov med frågor som inte ens står på pluggpappret! Juste! En till grej som hände igår, vi gick i korridoren på rad typ och då när vi gick förbi några killar i 8:an och 6:an så sa jag med mörk röst "TJA ALLIHOPA!" och sen sprang vi iväg alla fyra och garvade och skämdes eller jag skämdes iaf för det var ju jag som sagt det fast jag skämmde väl ut dom.. aja det var kul!

Idag så har det hänt saker men för ett tag sen så var jag ute och fotade och jag har också tagit maassor av egobilder på mig, lekt med Ivan och käkat asgod mat! Nu sitter jag och kollar på Halv åtta... jag har också gjort läxan och det var inte lika kul också blev träningen inställd... aja nu blev det här låångt så hej då hoppas nån läst! // sOphia

Våga kolla, jag gjorde det eller inte hela men jag kollade ganska länge faktiskt, det kommer inget blod eller njurar som sprutar ut utan det är inget sånt utan ja, Sofia garva så, kolla!

Visar bilder sen!


Ett problem..

Hej! Sitter och håller på med engelska "projekt" haha guu vad det låter konstigt och vuxet :D Aja men iaf, jag har ett problem och det är att mammas dators internet (säger man så?) inte funkar just nu och mamma är inte hemma så då kan inte jag lägga in bilder som jag har kvar nu och jag kan inte spara det jag har skrivit heller såå jag har ett eller nej två problem.. tänk om allt försvinner!

Jag har kopierat det men om vi måste stänga av datorn så försvinner väl allt ändå? Aja hoppas inte.. vi förlorade matchen med 2-0 :( Men men...
Nu vill jag ut och fota innan det blir för mörkt så hej då! // sOphia


I wrote about the camera on english!

Flygande hotellet:

Hej!

Snart ska jag dra till matchen men jag skriver mer sen när jag kommit hem men ha det awesome! // sOphia

Här är det första flygande hotellet, coolt ju!










6 februari 2011

Gomorron på er!

Hoppas att ni har sovit gott för det har jag verkligen gjort, jag har typ drömt helt underbara saker fast jag kommer inte ihåg vad hehe men jaa.. Om ett tag så har jag match så jag måste tagga tagga tagga till det för vi ska vinna!!
Sen när jag kommer hem så vill jag gå ut och fota men jag måste plugga lite mera på NO provet.. ååh så himla jobbigt!

 Haha jag var nyss ute och hämtade tidningen i det här inlägget... konstigt det där blev men jag sprang ut med Sally och hämtade tidningen åt mamma för då skulle jag få en tjuga och det fick jag så nu är jag tjogo kronor rikare, yes! I'm a ritch bitch... nä då!

Aja nu ska jag äta upp min frulle och sen ska jag väl börja fixa mig lite, ciao så länge! // sOphia


Smoothie är alltid lika gott!                                           Usch xD

 


Yes yes yes!!

YES!! Danni och rapparn vann :D Vi röstade på dom två så det var ju asbra att dom gick till final! Dom andra bidragen var jättedåliga tyckte jag dåra, har precis kollat på Hipp Hipp, det är så himla kul! Aja nu ska jag sova, godnatt!
Vilka heja ni på?


Haha guu vad blond han var förut, lite fjortis varning där kanske...


My webcam is my drog, what's your drog?


Slaggat hos Becka :)

Tjena!

Sorry att jag inte har bloggat idag eller igår kväll men igår så var det ju den där tårtgrejen med klassen på kvällen och mitt lag vann inte :( Vi hade bara råd med 3 saker från ICA haha, vi köpte ett marsipanlock, Noblesse och det sista kommer jag inte ihåg nu men ja ni fattar, det blev 92 himla spänn!

Sen gick vi tillbaks till skolan och började baka två tårtor, en marsipan och en choklad men choklad tårtan vart inte så god hehe men Noblessen var goda... sen åt vi mat med alla föräldrar och sen körde vi kurragömma i hela skolan hihi och jag och Sofia stack in till personalrummet eller jag skulle skojja med henne om att jag skulle gå in där så då drog jag i handtaget för jag visste att det var låst men det var det inte så vi stack in där! Det var asstort och dom har värsta plasmatv:n och sängen där (undrar vad dom gör i den då..)!

Sen så stack jag och Rebecka hem till henne för vi bestämde oss för att jag skulle slagga där och det var jättekul! När vi skulle sova så ställde vi konstiga frågor till varandra och det var askul :D

Imorse så vaknade vi runt halv nio och då gick vi upp och gjorde croissanter som vart jättegoda, vi åt typ tre var men dom var ju så goda, sen kollade vi på nåt program och sen mycket senare kom Sofia och då gick vi ut och fotade, vi gick till vårt gamla dagis och pratade om allt mellan himmel och jord.

Sen behövde jag gå för jag skulle spela match som jag nyss kommit hem från, det var kul men liite tråkigt i slutet och domaren var ju helt ute och virra så ja, men vi förlorade iaf med 1-0... men imorgon då ska vi allt ta och vinna!

Nu ska jag duscha och sen ska jag kanske gå till ICA och typ köpa nåt gott för jag är så sugen på nåt gott helt enkelt, skriver sen, ciao! // sOphia


Min lilla älsking häromdan <3

Bilderna från idag kanske kommer sen :)


Himla monsterröst.. so do I!

Heej!

Nu är jag hemma efter en rätt så soft skoldag faktiskt, på rasten så fick jag, Karro, Becka och Sofia en sån där typ fotbollstuta av Sam (en grym lärare) och han sa att vi skulle springa in med den och tuta i en datasal där ngra i klassen satt och dom blev asrädda haha xD Sen kom Eva och rektorn (Eva är en av vår klasslärare) och då sa Eva till Rebecka "Rebecka nu ger du mig den där genast" också gav hon värsta mördarblicken till Sam! Så himla tråkig hon är!

Sen gick vi och sen på engelskan när läraren frågade mig inför hela klassen det här "I like ice-cream, what about you Sophia?" Jag ba med massa slem i halsen så jag lät som värsta äckliga monstret och sa "So do I", jättepinsamt för Mossan och Filip vände sig om och började typ garva åt mig men jag lät ju välidgt kul så ja..

Nu måste jag skriva av ett papper som jag sen ska öva på till ett prov, trååkigt! Sen lite senare ikväll så ska jag och klassen baka tårta som jag skrev imorse så läs där om nån bryr sig :)





Bild tagen typ i förrgår..


Gratis presentkort!

Hej! Jag fick ett tips av en tjej och nu tänker jag tipsa er om det, om ni vill ha gratis presentkort på bla Nelly, H&M så kolla in den här sidan då, det låter väldigt bra!
Man ska bara samla massa poäng och sen så kan man beställa ett presentkort beroende på hur mycket poäng man samlat ihop.
Jag uppfattade det så men jag är inte heelt säker så kolla in den här sidan ändå för där står det exakt hur det går till :)

Här är sidan -------> http://www.gratisklader.se/?r=109424


Är med cheyerna!

Hola!

Just nu sitter jag här i skolan i en datasal med tjejerna, alltså Karro, Becka och Sofia, men nu kom typ alla så hej då! // sOphia


Bild i repris, jag imorse :)


4:e februari 2011

Goodmorning boys and girls goodmorning evryone na na na na na na na na na na na na na...

Ja ungefär sådär går en ramsa som vi sjöng i ettan haha :D Shit vad skönt att det är fredag! Sista skoldagen asså, jag har bara gått i skolan två dar den hr veckan hehe men så är det när man är sjuk.

Ikväll vid halv sex ungefär så ska jag på en klassgrej med klassen, alla föräldrar ska också hänka på (typ första gången jag säger hänka på xD) och sen när vi har samlats i hemkunskapssalen så ska vi delas in i grupper och sen ska vi gå till ICA och typ köpa valfria ingredienser till en tårta som vi sen ska baka haha... har ingen aning om det blir valfria varor och hur mycket pengar vi får men 100 tycker jag att man ska få.. lite konstig grej att man lixom ska baka tårta och sen typ tävla om vilken som var snyggast.. aja det blir väl kul! :)

Vad ska ni göra idag?

Aja snart måste jag måla tänderna men shit nu har jag liite bråttom, aja hej då! // sOphia

Mig idag med min nya sjal:





Sorry för dåliga webcams...


Paperdress:

Hej, har kollat på Halv åtta nyss, det var väl bra men jag hatar när två får dela 1:a plats som den här gången tex!

Aja det var inte det jag skulle skriva om utan om en pappersklänning som någon har gjort.. aa nu kommer jag inte på namnet bara för det men han har iaf gjort den för hand och den är gjord av massor telefonkataloger!

Snacka om att ha skills, det tog väldigt lång tid att göra stod det också och det förstår jag verkligen!







Vi låtsats att jag ger dig 500 kr om du skulle gå ut med den här klänningen på ett disco tex med klassen eller på Ung08, skulle du göra det då? 500 spänn, det är rätt så mycket, det här är bara en fråga för jag har inte ens 500 spänn hehe :blush:

Snälla svara på den här frågan, skulle bli jättekul att se och sen lite senare typ imorrn så kan jag skriva här i bloggen vad ni skulle göra asså om ni vill det.

Halv åtta, jag kommer!

Hej!

Nublire Halv åtta hos mig för mig och sen blir det fotaa för mig och sen när jag har har fotat jadå ska jag nog öva lite mer på svenska läxan och sen blire nog att dejta sängen för mig! Sådär nu vet ni lite vad jag ska göra ikväll, är det nån av er som ser på Halv åtta? Isf, vem hejar ni på? Jag vet inte vem jag hejar på för ingen har vart såhär jätterolig och bra på att laga mat (jag skulle säkert inte kunna göra det bättre men ändå) men jag hejar nog antingen på han som skrattar asmycket eller hon som är känd!

Haha ni ba care men men.. :D Ha det gött nu vid klockslaget halv åtta, guud vad jag är flummig!!


Där har ni mig ;)


I'm done!

Hej, nu är jag färdig med läxorna, stolt eller vad? ;P Jag funderar på att gå ut och gå med Sally och samtidigt fota men det kan ju bli lite krångligt om hon ska hålla på och nosa på allt och hälsa på alla såå jag vet inte.. får se.

Snart ska jag äta lax, det är asgott och jag käkade nyss en kärleksmums som jag, Vicci och Karro gjorde förra fredagen men dom är fortfarande jättegoda! Tack för att du tog med dig dom till skolan idag <3

Aja just nu vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva om så hej då, skriver sen! // sOphia

Så himla bra låt:


 



Också en bild från weheartit.com såklart! :)


Jag tipsar!

Hej!

Jag tänkte tipsa om en liten grej idag och det är om ett mail som jag nyss fick från Videofy.me fast det kanske ni redan har fått men jag visar det ändå :)

Video widgets på din blogg!

Få fler visningar av dina videos. Lägg upp en sidebar widget eller Webb-TV spelare på din blogg redan idag.

Sidebar widget

Sidebar widgeten visar automatiskt dina senaste videos för dina besökare. Det är ett bra sätt att påminna om dina videos och få fler visningar.

Gör så här för att lägga upp en sidebar widget:

  • Kopiera koden nedan

    <iframe style="display:block" width="150" height="450" frameborder="0" scrolling="no" src="http://widget.videofy.me/w/videolist/b/sophiaforever"></iframe>

  • Klistra in koden i din sidebar

    Detta fungerar olika beroende på var din blogg ligger.

    Så här gör du på Blogg.se:

    1. Gå till "Design"
    2. Klicka på "Kodmallar"
    3. Välj redigera “Framsida”
    4. Scrolla ner tills du ser koden: <div>
    5. Klistra in koden någonstans nedanför beroende på var du vill lägga widgeten
Sådär, haha jag undrar om det är nån som ha läst det här, troligen inte men om det är nån som är intresserad och undrar hur man gör om man inte bloggar på Blogg.se så är det bara att fråga bland kommentarerna :thumbup:

Aja ha det bäst! // sOphia

Barack Obama och Sarah Palin = spelkaraktärer!

Haha jag kan bara skratta och le just nu! Så himla rolig video! Att dom har gjort ett spel där Barack Obama och Sarah Palin är spelkaraktärer (säger man så?), det är EA som har "annonserat" (shit vad det låter vuxet att säga!) att det kommer ut snart och då kan man vara dom :D
Askul ju men jag ska inte köpa det, absolut inte! Jag är inte mycket för spel... spelet heter tydligen Mercenaries 2, haha gud vilken rolig video! xD

Kolla på den:




Nånting mer som har med Obama att göra är den här gubben som nån har gjort av te!

Array
xD

Back again!

Heej,

Nu är jag hemma igen och har inte bara lite att ta igen utan det är en hel del faktiskt ;) Inte lika härligt att sitta och göra det som det är att fota.. ååh vill ut och fota men nej nu har skolan gett mig massa läxor fast ifs så har jag ju vart borta i två dagar såå lite saker måste jag ju få hehe.. jag slapp SO läxan, jag gick fram till läraren och ba "Hej Sam kan jag få det som jag ska öva på till förhöret för jag har ju vart borta.." Läraren: Ja men då slipper du den! Haha han är så himla skön, som att det är bra att vara hemma lixom, då slipper man ju läxorna från han :D

Aja idag på svenskan så skrämde några killar mig asmycket och jag blev såklart asrädd och sen var jag nära att smocka till Fredrik haha xD Men det är inte mitt fel att jag blir såå rädd för det är mina reflexer som ja... okej! Vad har ni gjort idag? :)

Hoppas ni har det jättegott, hej då snart ska jag plugga plugga pluugga! PLUGGA! Känner ni igen ramsan? :)


En sliten tjej eller kanske inte så sliten men lite..


Sådär går jag runt idag, vad tycks?
Det är en ny tröja från Monki!


New stuff in tha wardrobe xD

Här kommer dom, det är inte allt men nästan allt, två saker saknas.. nej vet ni vad ni får kläderna på bild efter Halv åtta hos mig för det vill jag inte missa, hej då så länge!

Update:

Sådärja, nu har jag kollat klart och fixat lite andra grejor så nu bilder:


Såhär ser 2 av mina nya plagg ut, jag måste verkligen köpa en topp att ha under plus att jag behöver ett sånt där "flätskärp" till gubbyxorna hehe :) Men dom är jättesnygga om man har dom på våren lite uppkavlade med svarta Converse till :) Jättesnyggt ju plus att brallorna kommer krympa liite i tvätten så det är bra!


Min andra nya magtröja från Bikbok (byxorna är inte nya), vad tycker ni?


Det här är min nya favvo tröjja! Ååh vad jag gillar den :D

Såå vad tycker ni om det? Jag har också köpt ett par leggings och en sjal :)


Nu blire duschen!

Hej, nu ska jag duscha som sagt och sen ska jag visa er mina nya kläder :D Förbered er på värsta egobilderna och en video där jag visar hur jag går med kläderna, haha xD Nä jag bara skojja för det blir ingen video men värsta egobilderna blir det så det så, nu duschen som sagt!

 

Åååååååh det här skulle ha kommit upp förlängesen!!!!


Ni glömde väl inte?

Hej! Jag vill bara säga att jag har lagt ut en tävling här på bloggen som är ganska busenkel, du ska bara gissa vilka ögon som hör till rätt person och ja, läs själv här! Hoppas ni anmäler er :)


Jag idag under studsmattan haha, vad gör jag där kan man ju undra, jag behövde känna på gräs :D

Smyckesskallar!

Hej!

Tänkte bara visa er dom här smyckesskallarna, undrar hur mycket dom kostar....

Array


Foto alá moi:


Shit vad det tog lång tid att ladda upp den här bilden, hos pappa så går internet mycket snabbare men gillar ni bilden? :)


Jag får ladda upp dem i mindre filer fast det tar typ ändå lika lång tid..




Det går inte att ladda upp bilder..

Fotattillskameransbatteridog.se

Heej...

Jag har fotat och fotat och fotat och fotat och fotat tills batteriet dog och mina tår och fingrar domnade bort! Jag har tagit sjuukt mycket bilder så nu är jag värd ett varmt fotbad, synd bara att vi inte har nåt hehe :bigeyes: 
men men jag får väl göra ett eget genom att ta fram hinken som jag kräktes i i måndags och fylla den med vatten och sätta fötterna i den, haha nä då jag bara skojja! Jag får ta nån annan hink ch fylla den med varmt vatten och eller nej nu vet jag!
Jag ska ju duscha idag men istället för att duscha så kan jag ju ta mig ett najs bad... tummen upp ju! Ja jag ska ta mig ett bad med massa badbomber i, tummen upp igen! :)

Snart ska ni få massa bilder och sen efter jag tagit mig ett varmt bad och visat er bilderna så ska ni få se det som jag shoppade i söndags, tjarå! // sOphia


Tumblr_lfhzfizvem1qay7hjo1_500_large
Jag har sett honom live med Becka på hans och resten av bandets konsert! Coolt va?


Himla Sally, skämmer ut mig.... som vanligt :)

Hej jag var ute nyss i det superduper härliga vädret och snart ska jag ut igen och fota ännu mera! :D
Vädret är ju helt underbart, det gör till och med så att snön smälter och det är jag asglad för, för nu är jag trött på snön, det är helt okej om våren vill komma nu :)
Men jag känner mig jättetrött och om jag ska anstränga mig så känns det askonstigt, huvudet typ börjar dunka och jag får ännu mera ont i magen, nu vill Sally leka.
Jag var ute med henne jättelänge på tomten och det hände en jättepinsam och rolig grej innan.

Hon var ute på tomten för jag hade släppt ut henne och sen så börjar hon skälla jättemycket på en hund som står utanför vår häck och då springer jag mot mitt rum för att kolla vad det är och då börjar jag banka på mitt fönster jättehårt så att ägaren (till den andra hunden) kollar på mig och där står jag och är jättesur på Sally och går i pyjamas helt bakis! xD  
När hon såg mig så sprang jag iväg så fort jag kunde till köket och gick ut och ropade på henne, jättepinsamt! Som att jag vore en tjuv som nyss snott något, sticker så fort nån ser mig! xD

Aja haha.. nu ska jag ut och fota ännu mera och ni ska få se lite bilder sen, ha det gött hej då! // sOphia

Kan inte ladda upp nån bild nu, det går inte men okej hej då!


Såhär såg jag typ ut när den där ägaren till hunden såg mig haha! :D (eller okej kanske inte såå mycket dubbelofetto haka xP)


Normaal :)

Tävling!

Hej!

Nu tänkte jag att ni ska få tävla om en fet länkning här i bloggen och då går det till såhär:

1. Du måste ha en blogg.

2. Skriv i den att du är med och tävlar om en fetto länk här i bloggen :) Länka då till tävlingen .

3. Efter att du har gjort det så kan du skriva vilka personer du tror att det är och länka då samtidigt till ditt inlägg där du har skrivit att du är med och tävlar :)

Jag kommer att lotta ut 2 vinnare som får en varsin fetto länk här :thumbup:

Ni ska alltså gissa vilka personer det här är:


Kan du se vilka det är? Isf, skriv det! :D

Jag godkänner inte kommentarerna i det här inlägget innan tävlingen är färdig..


Jag tipsar!

Tja!

Jag tänkte tipsa om en jättebra blogg som handlar om foto, lite om hennes vardag och massa andra bra saker, den är grymt bra! Om ni vill ha bra fototips på vilka inställningar du ska använda eller vilken kamera som passar dig och sånt där, då ska du besöka den. Jag låg och typ lusläste den igår och frågade massa saker så nu vet jag lite mer om hur det funkar och hennes fototips är verkligen helgrymma! Besök bloggen här!

Man kan också gå några kurser som hon har gjort, det kan kosta lite olika men om ni är intresserade så kollar ni det på bloggen :)

www.anniesfotografier.blogg.se

Nu kan inte jag kopiera hennes header och visa bilderna på den men checka in den och kolla!




3:e februari 2011

Morsning korsning!

Idag känner jag mig bättre men jag har fortfarande lite ont i magen plus att jag känner mig liite illamående så jag stannar hemma idag med för mamma tvingade mig, jag vill inte behöva ta igen massa saker fast det är ju taskigt att smitta alla kompisar så ja. Usch vad tråkigt jag kommer ha idag! Sen lite senare kanske jag ska gå ut på tomten och fota lite, vad ska jag annars göra?... Jag kanske borde ligga i sängen hela dagarna som jag gjorde förra veckan men nej det går inte för det är jag alldeles för pigg för!

Om ett tag ska jag väl gå upp och käka lite frulle om magen nu klarar det hehe, men det blir om ett tag, hej då! // sOphia

Kolla in dom här balla Apple grejerna:

Array
iPod Shuffle 2, det är en klocka som ni ser, smart och rolig ju! :P


Array
Iphone skal...


Den här Ipaden är gjord av guld och diamanter:

Array

Array

Den är gjord av 53 diamanter och 22 ct guld!!! Det finns bara 10 exemplar av den och den väger 2.1 kg och kostar 129 995 pund!


Photoshop, fixat!

Hej hej, jag mår liite bättre nu men det snurrar fortfarande i huvudet när jag står upp... aja jag tänkte visa er en bild som jag fixade i photoshop för några dagar sen, här har ni den inte fixad:





Vad tycks? :)

Haahahahahahahahahahahaha xD

Lyssna på den här, så himla skön!


Gamla härliga bilder:






















Hahaaa!! Bry er inte om mitt face xD
















Oj där kom Sally in haha!


Så var man sjuk igen!

Neeeeeeeej!!!!

Är sjuk igen! Jag spydde asmycket igår efter jag kommit hem från Romme som var superkul! Jag mådde jättebra hela resan förutom på vägen hem, när jag satte mig på bussen då började jag må piss, det bubblade i hela magen också värkte det och jag hade magknip och längtade såå mycket tills jag kom hem och fick kräkas för jag ville inte göra det på bussen inför alla. Sen när mamma kom och hämtade mig vid bilen så började jag typ gråta för jag mådde asdåligt och sen när vi var hemma så kräktes jag lite i snön och sen när vi kom in så kräktes jag ut en hel flod! Shit vad jobbigt det var.. nu är jag hemma igen! Jag år inte lika illa men jag har lika ont i magen så jag kan knappt stå upp utan att allt börjar snurra runt. Jag vill vara i skolan och må bra och träffa kompisarna och inte behöva ta igen! Ååååh!!

Aja nu ska jag kolla på nåt program på tv3play men jag ska fortfarande ligga i sängen, hej då alla friska! 


weheartit.com

Det här inlägget skulle ha kommit upp för länge sen!