Dag 1- En bild på dig själv + 10 fakta om dig

                
1. Jag har en räls på tänderna där uppe, ska snart få där nere.

2. Jag hatar att vara instängd nånstans som tex i en hiss, jag åker inte hiss, jag tar trapporna istället även om det är typ 13 våningar. Aldrig att jag åker hiss, tänk om den fastnar! Jag åker inte långa vattenrutschkanor som är som tunnlar, tänk om jag fastnar... jag hatar att behöva ta bilder på tänderna för då stänger tandläkaren dörren till rummet och går ut. Tänk om maskinen börjar krångla och jag typ dör?!
Jag har helt enkelt fobi för att vara instängd.

3. Jag älskar bakelser! Kan äta hur många som helst utan att säga att jag är mätt, skulle kunna äta upp 10 stora tårtor helt själv! Jag gillar också dom flesta bakelserna tyvärr..

4. Jag var jättekär i en kille som hette William från förskolan tills jag började 5:an för då hade han slutat..

5. Ni får se lite bilder på mig ganska ofta här i bloggen och ni ska veta att när jag tar en bild på mig själv så kan det bli 700 till, seriöst! När jag tog bilden ovanför så var inte den där den enda jag tog utan det blev 600 bilder på mig vid det tillfället, ni kanske fattar nu...

6. Jag och Rebecka bråkade jätteofta när vi var små fast vi var ändå kompisar såklart :)

7. Jag ska snart flytta med pappa och dom och vi ska flytta ihop med en annan familj som pappa är ihop med, eller asså han är ihop med mamman i den familjen, Jenni heter hon :)

8. Jag har alltid på mig minst 6 armband för det känns lixom bra på nåt sätt, men jag har inte alltid haft på mig massa armband utan från förskolan till 5:an så hade jag minst 7 toffsar på mig istället för jag var inte smart nog att komma på att man kan ha armband istället så nu har jag både och haha :)
Det känns konstigt utan armbanden eftersom jag har alltid haft nåt på den högra armen från förskolan.

9. Jag är lite både spara och slösa... jag sparar om det är nåt jag verkligen vill ha och det är jag faktiskt bra på men om jag ser nåt väldigt snyggt plagg som jag vill ha ja då kan det gå lite dåligt med det där sparandet för då drar jag lite pengar från sparpengarna och det är inte kul!

10. Jag är bacillrädd men om det är nån på fotbollen som vill smaka vatten av mig så låter jag dom såklart göra det för så rädd är jag inte men när det gäller skedar och bestick så är jag väldigt kinkig och särsklit klubbor och glass! Skulle aldrig vilja slicka på nåns klubba eller glass, jag är löjlig jag vet men baciller är inte min grej...

Hoppas ni tyckte det här var åtminstone lite roligt! :D

Kom ihåg att om du har kommenterat här förut och sedan skriver en anonym kommentar så kan jag fortfarande se vem du är.

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag ser)

Din blogg:

Skriv här gullunge:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0